Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Sevilla FC – Levante UD

5:3

konec (3:1)

24.10.2021, 14:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • 10. kolo • Filip Lefenda

Tipsport: 1.52 4.26 7.31 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Sevilla se hnala do přečíslení tři na dva. Érik Lamela posunul míč napravo Rafovi Mirovi, jenž místo přihrávky na Lucase Ocampose zvolil střelu z poměrně velkého úhlu. Aitor Fernández ji měl na tělo a vyrážel na roh.

85

Dobrou možnost si vypracoval Érik Lamela. Z pravé strany si navedl míč na křižnou střelu levačkou. Tu nasměroval zhruba metr za vzdálenější tyč.

81

Penalta to nakonec nebude! K faulu došlo těsně mimo vápno. Levante bude zahrávat jen standardní situaci z pravé strany.

79

Za protesty směrem k rozhodčímu vidí žlutou kartu Fernando Reges.

79

Celou situaci ještě kontroluje VAR. Nejde ani tak o faul, jako spíše o to, zda k němu nedošlo ještě těsně před hranicí velkého vápna.

78

Levante bude kopat penaltu! Lucas Ocampos po ztrátě balonu zezadu podkopl v pokutovém území Jorgeho De Frutose. Ten pádu dost přidal, o faul ale podle všeho šlo.

77

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Óliver Torres, přichází Óscar Rodríguez.

77

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Ludwig Augustinsson, přichází Marcos Acuňa.

75

Levante zahrávalo přímý kop. Enis Bardhi zakroutil balon do levé tyče! K odraženému míči se ještě dostal Gonzalo Melero, dorážku ale netrefil vůbec dobře. Nechybělo mnoho a bylo to znovu pouze o jediný gól.

73

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Carlos Clerc, přichází Enric Franquesa.

73

Óliver Torres se na pravé straně šestnáctky pořádně opřel do propadnutého balonu. Jeho přízemní volej Aitor Fernández vyrazil.

71

Carlos Clerc se ohnal po rozběhnutém Jesúsi Navasovi a je z toho v krátkém sledu další žlutá karta pro Levante. Navíc bude následovat i zajímavá standardní situace.

69

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Suso, přichází Érik Lamela.

69

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Munir, přichází Lucas Ocampos.

66

Sudí Pizzaro dnes poprvé sahá do kapsičky pro žluté napomenutí. Jeho příjemcem je hostující Mickaël Malsa.

64

Sevilla právě vstřelila branku!
Jenže Sevilla ihned odpovídá! Jesús Navas dostal po pádu protihráče na pravé straně neskutečně hodně prostoru. Potáhl balon do pokutového území a přihrál na střed, odkud prostřelil Aitora Fernándeze nekompromisní ranou bez přípravy FERNANDO REGES.

62

Levante právě vstřelilo branku!
Hosté se dostávají na dostřel! De Frutos nabil zpětnou přihrávkou na pravé straně GONZALU MELEROVI a ten pálil o břevno do branky. Další hrubka domácí defenzivy a na světě je rázem drama.

56

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Thomas Delaney, přichází Joan Jordán.

55

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Roberto Soldado, přichází Dani Goméz.

55

Levante právě vstřelilo branku!
Marko Dmitrović vyběhl daleko mimo vlastní vápno pro dlouhý nákop. Balon ale nezasáhl vůbec čistě, a tak mohl jít JOSÉ LUIS MORALES úplně sám na branku a snížit. Příliš jednodušších gólů asi čtyřiatřicetiletý záložník Levante během své kariéry nevsítil.

50

Sevilla právě vstřelila branku!
Domácí zasazují Levante další ránu. MUNIR EL HADDADI vypálil z nějakých třiadvaceti metrů. Jeho křižný pokus spadl do pravého spodního růžku Fernándezovy branky. Další hezká trefa, po níž vede domácí celek už rozdílem třídy.

46

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Nemanja Radoja, přichází Enis Bardhi.

46

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Pablo Martínez, přichází Mickaël Malsa.

40

Po centru z pravé strany zkusil Munir akrobatické nůžky. Střihl jimi jen doprostřed branky, odkud vyboxovával Aitor Fernández.

38

Sevilla právě vstřelila branku!
Gólové hody pokračují. Suso odcentroval z pravé strany na hranici malého vápna, kde si nejvýše vyskočil DIEGO CARLOS a uklidil míč hlavou o pravou tyčku do hostující branky. Favorité se uklidňují a po pěti minutách znovu vedou o dvě trefy.

33

Levante právě vstřelilo branku!
Na světě je nová zápletka! JOSÉ LUIS MORALES si zpracoval na levé straně šestnáctky skákavou přihrávku Martíneze, nachystal si míč na střelu a z hranice pokutového území ho zakroutil nádherně do levého horního růžku. Marko Dmitrović plachtil vzduchem marně.

31

Po centru z levé strany upadl na hranici malého vápna po kontaktu s Melerem Jules Koundé a Sevilla si žádala penaltu. Rozhodčího píšťalka zůstala němá.

28

Mohlo to být o tři branky! Suso motal na pravé straně hlavu Clercovi a po sérii tanečků vyslal křižnou střelu na zadní tyč. Zazvonila branková konstrukce!

24

Sevilla právě vstřelila branku!
Hosté nabídli mizernou rozehrávkou Seville možnost zaútočit. Thomas Delaney posunul míč nalevo na RAFU MIRA, jenž si jej zasekl na střelu a zpoza clonícího Robera zaskočil Aitora Fernándeze ranou do bližšího spodního růžku branky.

22

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Shkodran Mustafi, přichází Rober.

8

Sevilla právě vstřelila branku!
Ludwig Augustinsson našel lehce přetaženým centrem ÓLIVERA TORRESE a ten umístil nádhernou pumelici z voleje přesně pod břevno. Sevilla jde po krásném gólu do vedení.

Sevilla FC – Levante UD

5:3

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 8. Ó. Torres (Augustinsson), 24. Mir (Delaney), 38. Diego Carlos (Suso), 50. Munir, 64. Fernando (Navas) – 33. Morales (Martínez), 55. Morales, 62. Melero (De Frutos)

Karty:   79. Fernando (SEV) – 66. Malsa (LVN), 71. C. Clerc (LVN)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 11:7. Střely mimo: 4:5. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:6.

Sevilla FC: Dmitrović – Navas (C), Koundé, Diego Carlos, Augustinsson (77. Acuňa) – Fernando, Delaney (56. Jordán) – Suso (69. Lamela), Ó. Torres (77. Óscar Rodríguez), Munir (69. Ocampos) – Mir.
Náhradníci: Bunú, Díaz – Acuňa, Nasjrí, Gudelj, Idrissi, Jordán, Lamela, G. Montiel, Ocampos, Rakitić, Óscar Rodríguez.

Levante UD: Aitor Fernández – Miramón, Mustafi (22. Rober), Vezo, C. Clerc (73. Franquesa) – Radoja (46. E. Bardhi) – De Frutos, Martínez (46. Malsa), Melero, Morales (C) – Soldado (55. Goméz).
Náhradníci: Cárdenas – E. Bardhi, Cantero, Coke, Ó. Duarte, Franquesa, Goméz, Malsa, Pepelu, Rober, Son, N. Vukčević.

Rozhodčí: Pizarro – Medié, Díaz de Mera