Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Betis – Rayo Vallecano

3:2

konec (2:1)

24.10.2021, 18:30 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • 10. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 1.77 3.9 4.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

75

Real Betis právě vstřelil branku!
Domácí se opět dostávají do vedení! Míč si na bílý bod postavil WILLIAN JOSÉ a prudkou střelou do pravé strany ho poslal pod břevno Dimitrievského branky. Gólman Vallecana stranu vystihl, míč ale nedokázal vyrazit.

65

Vallecano právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! Nteka přihrál míč před šestnáctkou Betisu doleva na Treja, jenž ho z první posunul také doleva už do pokutového území na ÁLVARA GARCÍU a ten z první namířil mezi nohy přesouvajícího se domácího brankáře Brava. Asistence: Óscar Trejo.

45+1

Vallecano právě vstřelilo branku!
Hosté po velké chybě Morena snižují! Juanmi posunul míč do šestnáctky na Morena, jenž ho přihrával svému brankáři Bravovi. Úplně ale zapomněl, že po předchozím útoku Vallecana před ním zůstal Trejo, jenž míč získal, zasekl si brankáře Brava a přihrávkou doleva míč posunul na RANDYHO NTEKU, který ho dorazil do odkryté branky Betisu. Asistence: Óscar Trejo.

24

Real Betis právě vstřelil branku!
Domácí navyšují svůj náskok už na rozdíl dvou branek! JUANMI si zpracoval přihrávku na levé křídlo a i se štěstím, když se mu míč odrazil zřejmě od hrudi, dokázal míč udržet. Střelou po zemi ho pak zhruba z hranice šestnáctky Vallecana poslal k levé tyči Dimitrievského branky. Asistence: Sergio Canales.

22

Real Betis právě vstřelil branku!
Domácí otevírají skóre! Rodri našel křížnou přihrávkou na levou stranu šestnáctky volného ALEXE MORENA, jenž si míč zpracoval, navedl si ho kolem obránce Vallecana na pravačku a tvrdou střelou nakonec namířil k pravé tyči branky hostů. Asistence: Rodri.

Real Betis – Rayo Vallecano

3:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 22. Moreno (Rodri), 24. Juanmi (Canales), 75. José (pen.) – 45+1. Nteka (Trejo), 65. Á. García (Trejo)

Karty:   32. González (RBE) – 31. Á. García (VLL), 61. Trejo (VLL)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 12:12.

Real Betis: Bravo – Bellerín, Bartra, González, Moreno – G. Rodríguez, Canales (C) (80. W. Carvalho) – Rodri (70. Guardado), Fékir, Juanmi (70. D. Lainez) – José (88. Iglesias).
Náhradníci: Rui Silva – Montoya, V. Ruiz, Iglesias, Tello, W. Carvalho, Pezzella, Joaquín, Guardado, D. Lainez, Ruibal, Miranda.

Rayo Vallecano: Dimitrievski – Hernández (46. Palazón), Maraš (88. Pozo), Catena, F. García – Ciss (46. Comesaña), Unai López – Balliu, Trejo (C) (71. Falcao), Á. García – Nteka (80. Bébé).
Náhradníci: L. Zidane – Falcao, Mario Suárez, Comesaña, Palazón, Bébé, Martín, Guardiola, Kévin Rodrígues, Pozo, Valentín, Saveljich.

Rozhodčí: Bengoetxea – Fernández, Vega

Diváci: 45 362