Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Brighton & Hove Albion – Manchester City

1:4

konec (0:3)

23.10.2021, 18:30 • Amex Stadium, Falmer • 9. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 7.66 4.71 1.46 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

90+5. Rijád MAHRÍZ - 1:4

90+5

Manchester City právě vstřelil branku!
Hostující celek na čtyřicet minut úplně vypadl z role, ale po vystřídání Kevina De Bruyneho se do ní zase vrátil! Phil Foden dobře napadal soupeře a míče se pak chopil Fernandinho, který našel znovu již zmíněného hráče. Následnou přihrávkou byl ke skórování vyzván RIJÁD MAHRÍZ, proti němuž vybíhal Robert Sánchez. Ovšem alžírský hráč podél něj zamířil na první tyčku a dává střetnutí definitivní tečku – 1:4. Asistence: Phil Foden.

90

Velmi blízko hattricku byl Phil Foden, kterého pěknou kolmicí našel za obranou Kevin De Bruyne. Anglický ofenzivní hráč postupoval před branku ze strany, ale výborně proti němu vyběhl Robert Sánchez, jenž pokus zastavil.

87

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Gabriel Jesus, přichází Rijád Mahríz.

84

Další žlutou kartu uviděl brankář Ederson (Manchester City), který dlouho otálel s odkopem od branky, a tak mu hlavní rozhodčí udělil varování.

81

81. Alexis Mac Alister - 1:3

81

Brighton právě vstřelil branku!
K pokutovému kopu se postavil ALEXIS MAC ALISTER, který zamířil k pravé tyči, kam se také vydal Ederson. Brazilský brankář si na míč sáhl, ale nevyrazil jej mimo prostor branky.

80

80. Penaltový zákrok

80

Pokutový kop pro Brighton & Hove Albion! Z branky se vydal Ederson, který jemně atakoval rozeběhnutého Enock Mwepu, který skončil na trávníku. Celou situaci ještě přezkoumá VAR!

77

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Jack Grealish, přichází Kevin De Bruyne.

75

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Ilkay Gündoğan, přichází Fernandinho.

72

Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Pascal Groß, přichází Alexis Mac Alister.

70

Adam Lallana (Brighton) nejprve trefil hostujícího kapitána do holeně a byl mu odpískán faul. Domácímu záložníkovi se výrok rozhodčího nelíbil natolik, až za řeči uviděl žlutou kartu.

63

Manchester City výrazně polevil, alespoň co se týče hry na vlastní polovině hrací plochy. Tentokrát se vydal do akce a zatažením za rameno se prezentoval Jakub Moder (Brighton), jenž je dalším potrestaným hráčem.

61

Deváté kolo Premier League je bohaté na góly, rozhodně i tady by mohly další přijít! Blízko tomu byl Leandro Trossard, který předčil soupeře na levé straně šestnáctky, odkud zaměstnal Edersona, jenž míč vytěsnil mimo prostor tří tyčí.

60

Ostrým zákrokem se předvedl João Cancelo (Manchester City), který byl druhý v souboji a svůj pohyb nezastavil. Proto neomaleně vletěl do Tariqa Lampteye a uviděl žlutou kartu.

58

Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Neal Maupay, přichází Enock Mwepu.

57

Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Daniel Burn, přichází Tariq Lamptey.

55

55. Pascal Groß (BRN)

55

Z levé strany odcentroval na zadní tyč Leandro Trossard, kde míč zpracoval Pascal Groß, který se otočil a po zemi vystřelil. Brankáři Edersonovi míč vypadl, a tak se po něm musel rychle vrhnout, jelikož k němu také dobíhal Neal Maupay.

31

31. Phil FODEN - 0:3

31

Manchester City právě vstřelil branku!
To je orchestr, který do posledního nástroje ladí! Na levou stranu vápna dostal přihrávku Jack Grealish, jehož pokus zamířil do nohou Roberta Sáncheze. K vyraženému míči se nachomýtl PHIL FODEN, na jehož pokus už domácí brankář nestihl reagovat a míč od jeho ruky zapadl do levého spodního rohu branky.

28

28. Phil FODEN - 0:2

28

Manchester City právě vstřelil branku!
Další parádní akce hostujícího celku, který využil otevřených dveří v obraně domácích! Ilkay Gündoğan prostrčil míč za obranu, kam si naběhl už Jack Grealish. Ten se už nacházel na hranici vápna a proti němu vybíhal Robert Sánchez, a tak přišla přihrávka, po níž pod břevno zakončil PHIL FODEN. Asistence: Jack Grealish.

22

Prvním potrestaným hráčem zápasu je Kyle Walker (Manchester City), který u postranní lajny dohrál soupeře.

20

A další úspěšný zákrok domácího brankáře, který se rozchytal k parádnímu výkonu! Z pravé strany vystřelil Gabriel Jesus, jehož pokus zastavil rukou Robert Sánchez.

19

Na levé straně pokutového území se nacházel v náběhu Phil Foden, který se snažil vystřelit na zadní tyčku. Jenomže Robert Sánchez vytasil nohu a udržel svůj tým ve hře o body.

13

13. Ilkay GÜNDOĞAN - 0:1

13

Manchester City právě vstřelil branku!
Hostující celek se ujímá vedení! Bernardo Silva přihrál pod sebe, kde se střelou předvedl Phil Foden. jeho zablokovaný pokus zamířil do vzduchu, kam se vydal Robert Sánchez, jenž míč neudržel, protože se srazil s Gabrielem Jesusem. Odražený míč našel Bernardo Silva, jenž přihrávkou přes hlavu našel ILKAYE GÜNDOĞANA, který už měl snadnou úlohu. Asistence: Bernardo Silva.

11

11. Gabriel Jesus (MAC)

11

Ilkay Gündoğan vyslal parádní přihrávku na pravou stranu, odkud vnikl do vápna Gabriel Jesus, který udělal kličku obránci a následně zakončil. Balon už letěl do branky, ovšem jeden z obránců se skvěle vrátil a míč z brankové čáry odkopl! Manchester City už se radoval, ovšem rozhodčímu hodinky branku nehlásily.

Brighton & Hove Albion – Manchester City

1:4

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 81. Mac Alister (pen.) – 13. Gündoğan (B. Silva), 28. Foden (Grealish), 31. Foden (Jesus), 90+5. Mahríz (Foden)

Karty:   63. Moder (BRN), 70. Lallana (BRN) – 22. Walker (MAC), 60. Cancelo (MAC), 84. Ederson (MAC)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 5:13. Střely mimo: 4:3. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:6.

Brighton & Hove Albion: Sánchez – Veltman, Dunk (C), Burn (57. Lamptey), Cucurella – Groß (72. Mac Alister), Moder, Lallana, March – Trossard, Maupay (58. Mwepu).
Náhradníci: Steele – Bissouma, Connolly, Duffy, Lamptey, Mac Alister, Mwepu, Richards, Webster.

Manchester City: Ederson – Walker, Rúben Dias, Laporte, Cancelo – B. Silva, Rodri, Gündoğan (C) (75. Fernandinho) – Jesus (87. Mahríz), Grealish (77. De Bruyne), Foden.
Náhradníci: Steffen – N. Aké, De Bruyne, Edozie, Fernandinho, Mahríz, Palmer, Stones, Zinčenko.

Rozhodčí: Friend – Holmes, Long

Diváci: 31 215