Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (B)

FK Jablonec B – FK Pardubice B

2:0

konec (1:0)

23.10.2021, 10:15 • Areál Břízky • 13. kolo • David Klier

Tipsport: 1.17 6.5 7.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zápas je u konce! Rezerva Jablonce ho měla jasně pod kontrolou, když od dvacáté minuty vedle díky trefě Ali-Abubakara 1:0. Ve druhé části hry se trefil ještě střídající Michal Černák a jelikož brankář Ježek udržel čisté konto, tak domácí zvítězili 2:0. (12:11:06)

90+1

Konec zápasu.

90

Hosté se ještě v posledních minutách snaží zdramatizovat výsledek. Tomáš Formáček na pravé straně obehrál obránce a odcentroval. Brankář Tomáš Ježek sice měl menší problémy, nakonec ale balón dostal pod kontrolu.

89

Centr z pravé strany nejprve odvrátil hlavou Sedrik Řehák, k odraženému míči se poté dostal Ondřej Podzimek, mezi tři tyče nezamířil.

86

Střídání v týmu FK Jablonec B: ze hřiště odchází Nikolas Daníček, přichází Vojtěch Werani.
Střídání v týmu FK Jablonec B: ze hřiště odchází Sebastian Munzar, přichází David Nykrín.
Střídání v týmu FK Jablonec B: ze hřiště odchází Patrik Haitl, přichází Ondřej Podzimek.

85

Po dlouhém nákopu jednoho z domácích hráčů se k míči dostal Petr Veverka. Debutant v ČFL se ocitl před brankářem Ježkem, ten zakročil včas a stále drží čisté konto.

81

Jablonečtí znovu útočili po levé straně. Tentokrát to byl Michal Kinčl, který sice obešel obránce, jeho následný přízemní centr ale sebral do náruče Jakub Markovič.

78

Znovu v akci Haitl. Ten si na levém křídle píchl míč kolem Nemšovského a po kontaktu upadl na zem, rozhodčí Vít píská nedovolený zákrok.

75

Patrik Haitl se po odchodu Surzyna po poločase přesunul na levou stranu hřiště. Nyní odtud vyslal centr do pokutového území a našel spoluhráče, ten zamířil mimo.

73

Jablonec ve druhé půli svého soupeře téměř k ničemu nepouští, naopak se snaží přidat další branky. Nyní bude mít možnost z rohového kopu.

70

Sebastian Munzar (FK Jablonec B) se dopustil nedovoleného zákroku na útočné polovině a je za to potrestán kartou žluté barvy.

65

Hosté šli do rychlého protiútoku. Balón měl na kopačkách Ramos Junior, který měl několik možností na přihrávku, zvolil ale tu nejhorší, kterou mohl. Jeho přihrávka totiž nemířila na nikoho červenobílém.

63

Po dlouhé době musel Tomáš Ježek zasahovat proti zakončení soupeře. Ladislav Dufek se dostal ke střele, bohužel pro něj u toho ale podklouzl a tak brankáře nijak nepřekvapil.

61

Pardubáci rozehrávali volný kop. Konkrétně míč do pokutového území posílal Brazilec Ramos Junior, balón ale hlavou odvrátil Jaroslav Diviš.

60

Střídání v týmu FK Pardubice B: ze hřiště odchází Ondřej Vítek, přichází Petr Veverka.

59

Niklas Daníček přesným lobem mezi obránce našel nabíhajícího spoluhráče, ten ale nedokázal dostat balón pod kontrolu. Pardubice následně jen odkopávají balón.

55

55. ČERNÁK - 2:0

55

Tým Jablonec B právě vstřelil branku!
Už je to o dvě branky! MICHAL ČERNÁK se ocitl úplně sám v pokutovém území Pardubic a technickou střelou k tyči navyšuje vedení svého týmu!

54

Pas na levém křídle obdržel Michal Kinčl. Nový muž na trávníku se pokusil najít před bránou spoluhráče, centrem ale zamířil mimo hrací plochu.

52

Ondřej Vítek (FK Pardubice B) dostal přihrávku a chtěl jít dopředu, balón si ale až příliš předkopl a při snaze získat ho pod kontrolu fauloval Davida Skuhravého. Hostující útočník za tento zákrok vidí žlutou kartu.

51

Po dlouhém nákopu obrany rezervy Pardubic z brány vyběhl domácí Tomáš Ježek, který se dostal k balónu jako první a konstruktivně rozehrál.

47

Po faulu na Michala Kinčla rozehrával volný kop Nikolas Daníček, jeho centr sice našel spoluhráče, zakončení ale skončilo mimo bránu.

46

Hned ze začátku poločasu měli domácí šanci. Torfiq Ali-Abubakar si naběhl na přihrávku za obranu a dostal balón, jeho zakončení ale skončilo vysoko nad bránou.

46

Střídání v týmu FK Jablonec B: ze hřiště odchází Michal Surzyn, přichází Michal Kinčl.
Střídání v týmu FK Jablonec B: ze hřiště odchází Tomáš Smejkal, přichází Michal Černák.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je u konce. V úvodu měli jasně navrch hráči rezervy Jablonce, kteří se také díky trefě Ali-Abubakara dostali do vedení. Hosté se sice snažili, žádné přímé ohrožení brány Tomáše Ježka ale k vidění nebylo.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Jaroslav Diviš sice ustál souboj s Petrem Kurkou, jeho následná přihrávka, která měla najít Ali-Abubakara, už přesná nebyla.

41

Torfiq Ali-Abubakar byl na polovině hřiště faulován jedním z hostujících hráčů. Rozhodčí nechal výhodu, následně se ale k nedovolenému zákroku vrátil a Ondřeji Hajníkovi (FK Pardubice B) udělil žlutou kartu.

39

Jan Prosek přihrávkou hledal na zadní tyči nabíhajícího Tomáše Formáčka. Brankář Ježek si sice křikl, obránce ale před ním raději odkopl balón.

36

Dufek byl opět faulován. Tentokrát na pravém křídle, odkud následně poslal míč před bránu Ramos Junior, brankář Ježek jeho centr raději nadzvedl nad bránu.

34

Znovu byl u míče Dufek, tentokrát to pro něj nedopadlo moc dobře. Hostující hráč si totiž vzal až příliš velké sousto, jeho akce přes tři protihráče nebyla úspěšná.

32

Hosté to nyní zkoušeli po levé straně. Prosek našel Ladislava Dufka, jenž si pokryl balón a byl zezadu faulován Nikolasem Daníčkem (FK Jablonec B), který dostává žlutou kartu.

30

Tomáš Kubart přišel o balón a tak šel dopředu Jablonec. Ondřej Rozkovec vpravo znovu našel volného Haitla, ten tentokrát neodcentroval přesně.

29

Nikolas Daníček si nyní zpracoval míč v pokutovém území a pokoušel se o akrobatické zakončení. To se mu povedlo, brankář soupeře si ale připsal úspěšný zákrok.

27

Ali-Abubakar prodloužil letící míč a založil tak akci svého týmu, bohužel pro domácí ale vše znovu zastavil ofsajd. Stejné provinění chvíli poté odpískáno i na druhé straně.

26

Michal Surzyn, který ještě vloni hájil barvy Pardubic ve FORTUNA:LIZE, se nyní dostal k míči na pravé straně, jeho centr ale přeletěl bránu Markoviče.

24

Jeden z domácích hráčů nyní vyslal přesný křížný míč přes hřiště, akce ale rychle skončila po ofsajdu. Jakub Markovič následně pohotově rozehrál na volného Kurku.

20

20. ALI-ABUBAKAR - 1:0

20

Tým Jablonec B právě vstřelil branku!
Domácí tým se dostává do vedení! Po ztrátě Pardubic následoval protiútok Jablonce. Míč dostal na pravém křídle Patrik Haitl a ten vyslal centr do pokutového území. Na jeho konci byl TORFIQ ABI-ABOUBAKAR, který hlavou překonal Markoviče!

18

Akci Jablonce rozjel přesným dlouhým výkopem brankář Tomáš Ježek. Jeden z domácích hráčů poslal míč před bránu, centr ale dostal pod kontrolu Jakub Markovič.

15

Nyní už to bylo v podání hostů lepší. Ramos Junior našel na levé straně volného Petra Kurku. Ten vyslal rychlý centr do vápna, s tím si ale na zadní tyči poradila obrana.

14

Pardubice ani tentokrát přímo neohrozí bránu Jablonce. Adrian Nemšovský zkoušel vysunout jednoho ze spoluhráčů přihrávkou za obranu, ta ale skončila až v zámezí.

13

Rychlá rozehrávka Jablonce vyústila v přihrávku na Patrika Haitla. Ten ovšem nevyzrál na levého beka soupeře a po jeho teči se bude kopat roh.

11

Pardubáci zatím hrozí jen z rychlých akcí. Jedna taková přišla teď, když si z pravé strany navedl míč na střelu Ladislav Dufek, ten ovšem netrefil přesně a neohrozil tak bránu Ježka.

10

Rezerva Jablonce to nyní zkoušela po pravém křídle. Tam si ale poradil hostující Jan Prosek a Jaroslavu Divišovi se tak nedostal k balónu.

8

Petr Kurka si nyní nedokázal zpracovat přihrávku od Proska včas a míč mu poté utekl do zmezí. Rozhodčí signalizovali aut pro Pardubice, hostující hráč se ale přiznal a hrát tak budou domácí.

6

V úvodních minutách mají častěji balón na kopačkách hráči v zeleném. Nyní ale zahrozili také Pardubáci. Jan Prosek na levé straně hledal náběh spoluhráče, domácí obrana si ale poradila.

3

Rezerva Jablonce měla přímý kop z pravé strany. Ten domácí rozehráli nakrátko a Jan Vošahlík vyslal míč před bránu, trefil ale jen prvního obránce.

1

Domácí ztratili míč a Pardubice šly dopředu. Přihrávku dostal Ondřej Vítek, který překonal brankáře, už předem ale byl avizovaný ofsajd.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí nastoupí v zelenobílém, hosté v červenobílém.
Úvodní sestavy:

FK Jablonec B: Ježek – Surzyn, Munzar, Rozkovec, Diviš, Vošahlík, Torfiq, Daníček, Haitl, Smejkal, Skuhrahý (C).
Náhradníci: Fiala – Koblížek, Černák, Werani, Kinčl, Nykrín, Podzimek

FK Pardubice B: Markovič – Prosek, Nemšovský, Řehák, Dufek, Formáček, Kubart (C), Hajník, Kurka, Vítek, Ramos Junior.
Náhradníci: Hrnčíř – Besperát, Pejcha, Veverka

Rozhodčí: Vít – Erlebach, Vitvar.
V dnešním zápase se utkají dva týmy, které se aktuálně pohybují na předních příčkách tabulky. Rezerva Jablonce je první se 26 body, béčko Pardubic je třetí a má o pět bodů méně. Domácí vyhráli už čtyřikrát v řadě, zato hosté nyní dvakrát v řadě nedokázali na hřišti soupeře bodovat.
Vítejte u online přenosu ze zápasu 13. kola České fotbalové ligy skupiny B, ve kterém se utkají týmy FK Jablonec B a FK Pardubice B. Úvodní výkop je naplánován na 10:15.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

FK Jablonec B – FK Pardubice B

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 20. Ali-Abubakar, 55. Černák

Karty:   32. Daníček (JBB), 70. Munzar (JBB) – 41. Hajník (PCB), 52. Vítek (PCB)

FK Jablonec B: Ježek – Surzyn (46. Kinčl), Munzar (86. Podzimek), Rozkovec, Diviš, Vošahlík, Ali-Abubakar, Daníček (86. Werani), Haitl (86. Nykrín), Smejkal (46. Černák), Skuhrahý (C).
Náhradníci: Fiala – Koblížek, Černák, Werani, Kinčl, Nykrín, Podzimek

FK Pardubice B: Markovič – Nemšovský, Řehák, Hajník, Prosek – Formáček, Kubart (C), Ramos Junior, Kurka – Vítek (60. Veverka), Dufek.
Náhradníci: Hrnčíř – Besperát, Pejcha, Veverka

Rozhodčí: Vít – Erlebach, Vitvar