Menu

Fotbal

Liga mistrů

Benfica Lisabon – Bayern Mnichov

0:4

konec (0:0)

20.10.2021, 21:00 • Estádio do Sport Lisboa e Benfica • Skupina E • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 5.78 4.7 1.56 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Kingsley Coman, přichází Jamal Musiala.
Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Marcel Sabitzer, přichází Corentin Tolisso.
Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Lucas Hernández, přichází Omar Richards.

85

85. Leroy SANÉ - 0:4

85

Bayern právě vstřelil branku!
Nepovedená koncovka domácího mužstva znamená, že Mnichov se raduje počtvrté! Z pravé strany vápna přihrával Josip Stanišić, který u penaltového puntíku našel LEROYE SANÉHO, který placírkou nedal brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Josip Stanišić.

82

82. Robert LEWANDOWSKI - 0:3

82

Bayern právě vstřelil branku!
Tak tohle je krutý výsledek pro portugalské mužstvo! Serge Gnabry posílal míč před branku, kde patou chtěl zakončovat Leroy Sané. Jeho snažení zastavil Lucas Veríssimo, a tak mohla přijít přihrávka na zadní tyčku, kde situaci uzavíral osamocený ROBERT LEWANDOWSKI. Asistence: Leroy Sané.

81

Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází João Mário, přichází Adel Taarabt.
Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Rafa Silva, přichází Pizzi.
Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Darwin Núñez, přichází Gonçalo Ramos.

80

80. EVERTON - 0:2

80

Bayern právě vstřelil branku!
Asi je definitivně rozhodnuto a Mnichov se může pomalu radovat z dalšího vítězství! Na pravé straně se pohybem uvolnil Serge Gnabry, jenž nastřelil míč před branku, kde nekompromisně hlavou zakončil do vlastní branky střídající EVERTON.

77

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Josip Stanišić.

76

Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Roman Jaremčuk, přichází Everton.

70

70. Leroy SANÉ - 0:1

70

Bayern právě vstřelil branku!
Až do sedmdesáté minuty jsme čekali na úvodní branku zápasu! K přímému kopu se postavil LEROY SANÉ, jehož prudký pokus proletěl nad zdí a zamířil do pravého horního rohu branky. Odisseas Vlachodimos se snažil dostat do tohoto prostoru, ovšem natahoval se marně.

68

Z pravé strany postupoval k brance Roman Jaremčuk, jehož neustále atakoval Dayot Upamecano. Přesto přišlo zakončení, které zamířilo vedle vzdálenější tyče.

66

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Benjamin Pavard, přichází Serge Gnabry.

59

Na pravé straně nabral velkou rychlost Rafa Silva, kterého stáhl k zemi Lucas Hernández (Bayern), jenž je dalším potrestaným hráčem zápasu.

57

Volný kop byl rozehrán na pravou stranu, odkud odcentroval Diogo Gonçalves. Na jeho pas si naskočil Lucas Veríssimo, který zamířil těsně vedle levé tyče, ovšem celou situaci kontroloval hostující kapitán.

56

Prvním hostujícím hráčem, který viděl žlutou kartu je Dayot Upamecano (Bayern). Benfica Lisabon bude rozehrávat velmi zajímavou standardní situaci.

55

55. Diogo Gonçalves (BNF)

55

Na pravé straně měl hodně prostoru Diogo Gonçalves, který obešel na hranici vápna Lucase Hernándeze. Následné zakončení se kroutilo do zadní části branky, jenomže Manuel Neuer se natáhl a prsty dostal balon nad branku.

52

52. Neuznaná branka Bayernu

52

Bayern právě vstřelil branku!
Německý gigant se ujímá zaslouženě vedení! Kingsley Coman utancoval na levé straně vápna soupeře a přihrál pod sebe, odkud po zemi vypálil Leroy Sané. Jeho pokus brankáři vypadl, a tak se mezi střelce mohl zapsat THOMAS MÜLLER. Ovšem celou situaci prověřil VAR, který viděl Kingsley Coman v ofsajdu.

51

Dalším potrestaným hráčem je João Mário (Benfica), který vytasil nohu a podrazil Kingsleye Comana.

47

Ze zápasu odstoupil André Almeida, od něhož převzal kapitánskou pásku Nicolás Otamendi. Vraťme se na trávník, kde se skvělým zákrokem prezentoval Odisseas Vlachodimos. Domácí brankář vytěsnil tvrdou střelu na tyč, jejím autorem byl Benjamin Pavard!

45

Tvrdým zákrokem se prezentoval Nicolás Otamendi (Benfica), který zezadu dohrál Joshuau Kimmicha. Rumunský rozhodčí musel tasit první žlutou kartu zápasu.

43

43. Neuznaný gól Mnichova

43

Bayern právě vstřelil branku!
Úvodní branka zápasu nemůže platit, jelikož ROBERT LEWANDOWSKI ji dosáhl rukou! Na pravé straně šestnáctky se náběhem uvolnil Kingsley Coman, jehož tvrdá přihrávka mířila před branku, který nastřelil ruku polského reprezentanta.

40

Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází André Almeida, přichází Diogo Gonçalves.

38

Asi málokdo čekal, že toto utkání bude na konci prvního poločasu bez gólů! Nic nezměnil ani Leroy Sané, jehož pokus z hranice vápna mířil jen těsně vedle levé tyče.

33

33. Darwin Núñez (BNF)

33

Za obranu německého mužstva si nabíhal Darwin Núñez, jehož clonil Niklas Süle. Domácí útočník se přesto uvolnil a pravačkou zamířil do horní části branky. Ovšem parádní zákrok vytáhl se svého repertoáru Manuel Neuer!

30

30. Kingsley Coman (BAY)

30

Na rohu malého vápna se nacházel pohotový Kingsley Coman, jehož pokus měl mířit do zadní části branky. Ovšem pokus šel blízko brankáři, který míč vyrazil na rohový kop.

9

9. Robert Lewandowski (BAY)

9

Od hostujícího brankáře začíná další akce Bayernu, ovšem u půlící čáry byl faulován Thomas Müller. Za obranu se rychle rozeběhl Kingsley Coman, jehož centr si ve vzduchu našel Robert Lewandowski. Po jeho hlavičce se rukou natáhl Odisseas Vlachodimos, který před parádní zákrok.

6

6. Leroy Sané (BAY)

6

Mezi obránce si nabíhal Leroy Sané, který uháněl sám na brankáře. Při zakončení netrefil balon čistě, a tak jeho pokus zamířil kousek vedle pravé tyče.

Benfica Lisabon – Bayern Mnichov

0:4

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 70. Sané, 80. Everton (Gnabry) (vla.), 82. Lewandowski (Sané), 85. Sané (Stanišić)

Karty:   45. Otamendi (BNF), 51. Mário (BNF) – 56. Upamecano (BAY), 59. Lucas Hernández (BAY)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 4:12. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:7. Fauly: 12:11.

Benfica Lisabon: Vlachodimos – Veríssimo, Otamendi, Vertonghen – A. Almeida (C) (40. D. Gonçalves), Mário (81. Taarabt), Weigl, Grimaldo – R. Silva (81. Pizzi), Jaremčuk (76. Everton), Núñez (81. Ramos).
Náhradníci: Leite – Gilberto, Everton, Meïté, D. Gonçalves, Pizzi, Radonjić, Taarabt, Bernardo, Ramos, Morato.

Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard (66. Gnabry), Süle, Upamecano, Lucas Hernández (86. O. Richards) – Kimmich, Sabitzer (86. Tolisso) – Coman (86. Musiala), T. Müller (77. Stanišić), Sané – Lewandowski.
Náhradníci: Früchtl – O. Richards, Gnabry, Choupo-Moting, B. Sarr, Roca, Tolisso, Musiala, Stanišić.

Rozhodčí: Ovidiu Haţegan – Radu Ghinguleac, Sebastian Gheorghe (všichni ROU)