Menu

Futsal

Mistrovství světa

Argentina – Portugalsko

1:2

konec (0:1)

03.10.2021, 19:00 • Kaunas Arena • Finále • Vít Muzikář

Tipsport: 1.82 3.84 3.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

39:59

Argentinci měli neskutečnou kliku, střela levačkou Cuzzolina z pravé strany skončila na přední tyči rovnou sekund před koncem!

39:35

Na konci delší kombinace nacentroval Basile křížem zprava na levou stranu, ale Claudino selhal sám před Bebem!

38:56

Po pasu zprava na střed vápna nezpracoval Claudino balón ve stoprocentní šanci. Pak přišel ještě faul na Bebeho.

37:21

Penalta to není a Argentinci jsou pořádně vytočení.

37:21

Argentina si bere výzvu, po centru z pravé strany z nohy Brandiho hrál Matos při pádu na palubovku levou rukou. Ta rozhodně nebyla v přirozeném pohybu. Matos ale byl zády ke hře a těch výkladů o ruce v brankovišti je asi milion.

36:17

Taborda přes sebe přehodil dres brankáře a Argentina hraje powerplay!

35:45

Cuzzolno nastřelil aut zleva na vzdálenější tyč, kde nechybělo mnoho, aby Brandi uklízel do sítě.

35:09

V krátkém sledu udělali Portugalci dva fauly a kvůli zákroku Ricardinha z levé strany a zezadu na Brandiho mají pět faulů, budou hrát tak pod hrozbou desítky. Fauly se přenášejí i do prodloužení.

33:21

Erick se pustil do konfliktu s Tabordou po souboji na levé straně z pohledu Portugalce. Oba hráči se začali postrkávat. Zicky přiběhl bránit Ericka. Všichni tři zmiňovaní vyfasovali kartu.

30:03

Po hození míče zprava do druhé vlny na Basileho na dlouhou nohu vyrážel Bebe jen do levé poloviny brankoviště a Edelstein v tisíciprocentní šanci minul zcela prázdnou branku!

27:46

27:46 CLAUDINO - 1:2

27:46

Argentina právě vstřelila branku!
ANGEL CLAUDINO prošel přes tři hráče a při svém výletě se dostal zleva na pravou stranu, načež jeho zakončení přizvedl Paco nohou ke vzdálenější tyči a skákající Bebe byl krátký.

27:34

27:34 PANY - 0:2

27:34

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Ricardinho rozehrál roh zprava na levou stranu a PANY se položil do zakončení z voleje k bližší tyči. Asistence: Ricardinho.

26:27

Brito se hodně zlobí, ale v součtu s postaveným stromem z levé strany proti Stazzonemu a zasažení rukou do obličeje dostává od egyptského rozhodčího žlutou kartu.

24:20

Erick měl další obrovskou šanci, po pasu od exekutora standardní situace do pravé poloviny brankoviště vypálil z jedničky levačkou do přesouvajícího se Sarmienta!

23:20

Erick si povodil Resciu a Claudina a potom přehodil Sarmienta z pravé strany, ale míč skončil na horní tyči.

19:47

Cuzzolino vystřelil z levé strany na bližší tyč, Bebe vyrazil jen ke Claudinovi a jeho dorážku do poloodkryté brány zneškodnil bránící Matos!

16:17

Afonso udělal krásnou akci na levé straně, posadil na palubovku Edelsteina a sklepával pod sebe na Zickyho, který minul zadní tyč, za Sarmienta už byl připravený zaskakovat spoluhráč z pole!

14:31

14:31 PANY - 0:1

14:31

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Šest sekund už byli Argentinci kompletní. Basile naskočil jako čtvrtý hráč do pole na plac! Jenže Brito sklepl pod sebe, PANY si naznačením hráče položil prvního hráče a pak vyslal z pravé strany přes Resciu utaženou střelu na zadní tyč. Asistence: Tiago Brito.

13:05

Brito a Pany vykombinovali obranu a připravili míč zleva do pravé poloviny brankoviště, kde se ukázalo, že i taková ikona jako Ricardinho může poslat míč z takové vzdálenosti (cca z metru) do tyče naprosto prázdné brány.

12:38

Argentinci si ještě vzali výzvu a chtěli červenou kartu za zákrok rukou Andreho Coelha z pravé strany na Cuzzolina, ale sudí rozpažil.

12:38

Před zraky italského fotbalového rozhodčího Coliny vidí Borruto přímou červenou kartu za naprosto bezprecedentní prasárnu. Je až k neuvěření, že s tím nesouhlasí a dovolí si protestovat.

12:38

Portugalsko bere výzvu a ve vzduchu visí přímá červená karta pro Borruta! Tohle je obrovský zkrat a pěstí do břicha soupeře ještě člověk nikdy ve futsalu za šest let neviděl.

08:05

Matos si našel při autu zleva zase Brita a jeho střelu přes otáčejícího hráče vytahoval Sarmiento rukou v kratší šibenici.

07:55

Po rohu zleva pod sebe vystřelil Basile a Pany tečoval balón do vzdálenější tyče.

06:43

Andre Coelho se podle všeho domníval, že bude kopat aut, jenže to samé si myslel Brandi a hráči si vjeli do vlasů. Začali se postrkávat. Rozhodčí byl na straně Brandiho a udělil Coelhovi kartu za nedodržení vzdálenosti.

04:23

Bebe namazal při rozehrávce Cuzzolinovi, potom vyrazil střelu argentinského kapitána a skočil k přední tyči proti okamžité dorážce Vaporakiho.

Argentina – Portugalsko

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 28. Claudino – 15. Pany (Brito), 28. Pany (Ricardinho)

Karty:   34. Taborda (ARG) – 7. A. Coelho (POR), 27. Brito (POR), 34. Zicky (POR), 34. Erick (POR)   13. Borruto (ARG)

Argentina: Sarmiento (Farach) – Claudino, Basile, Brandi, Taborda – Stazzone, Bolo Alemany, Rescia, Cuzzolino (C), Borruto, Vaporaki, Santos, Edelstein.

Portugalsko: Bebe (Hugo) – Cecilio, B. Coelho, Matos, Ricardinho (C) – A. Coelho, Paco, Afonso, Zicky, Erick, Pany, Brito, Castro.

Rozhodčí: Bukujev (KGZ), Hassan (EGY) – Sinclair (NZL)