Menu

Futsal

Mistrovství světa

Brazílie – Argentina

1:2

konec (1:2)

29.09.2021, 19:00 • Kaunas Arena • Semifinále • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 1.84 3.88 3.29 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

16:02

Brazílie právě vstřelila branku!
To bude neskutečné drama, protože Brazílie snižuje! Pito si z rohu šikovně narazil se spoluhráčem a následně poslal prudký pas před bránu, kde byl připravený FERRAO, který úspěšně zakončil do odkryté klece. Asistence: Pito.

12:35

Argentina právě vstřelila branku!
A je to o dva góly! Rescia si výborně našel nákop za brazilskou obranu a před bránou poté nalezl CRISTIANA BORRUTA, který zakončil už do poloprázdné klece Guitty. Asistence: Maximiliano Rescia.

10:59

Argentina právě vstřelila branku!
Argentinci se sice většinu prvního poločasu jen brání, ale i přesto se dostávají do vedení! Po autu Argentina nějakou chvíli kombinovala v útoku, což vedlo ke dvěma zakončením Borruto. To druhé už prošla až k bráně, kde do sítě poslal míč CONSTANTINO VAPORAKI. Asistence: Cristian Borruto.

Brazílie – Argentina

1:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 17. Ferrao (Pito) – 11. Vaporaki (Borruto), 13. Borruto (Rescia)

Karty:   9. Lino (BRA), 25. Ferrao (BRA), 40. Pito (BRA), 40. Rodrigo (BRA) – 9. Sarmiento (ARG), 13. Bolo (ARG), 32. Brandi (ARG), 34. Taborda (ARG)

Brazílie: Guitta (Willian) – Dyego, Ferrao, Gadeia, Rodrigo (C) – Marlon, Lino, Leonardo, Rocha, Pito, Arthur, Le, Dieguinho.

Argentina: Sarmiento (Farach) – Claudino, Basile, Brandi, Taborda – Stazzone, Bolo, Rescia, Cuzzolino (C), Borruto, Vaporaki, Santos, Edelstein.

Rozhodčí: Cordero (ESP), Martinez (ESP), Kozaki (JPN)