Menu

Florbal

Livesport Superliga

TJ Sokol Královské Vinohrady – Black Angels

2:7

konec (0:3, 1:1, 1:3)

28.09.2021, 17:00 • TJ Sokol Vinohrady, Praha 2 • 5. kolo • Patrik Czepiec

Tipsport: 6.3 7.2 1.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (18:58:46)
Black Angels si pohlídali poslední třetinu, kdy branky Jakuba Bočka a jeho jmenovce Renčína zlomily domácí vzdor. Nepomohlo už ani snížení Lukáše Lance na 2:5. Do prázdné klece pak pečetil výsledek 2:7 Radek Hanák.

Konec zápasu.

59:23

Místo na zadní tyči se snažil dohledat Jakub Boček, ale rána mu nevyšla dle ideálních představ. Osmý gól Black Angels se minimálně odkládá.

58:43

Za vlastní klec se schoval Tomáš Straka, ostatně také proto, aby již neriskoval jakékoliv zranění v řadách svého týmu.

58:08

58:08 Radek HANÁK - 2:7

58:08

Black Angels právě vstřelili branku!
O osudu utkání definitivně rozhoduje RADEK HANÁK, který vlétl do souboje před neobsazenou klecí jako čtvrtý hráč a s díky si převzal míček. Pak už jen stačilo dopravit jej pohodlně do sítě. Bez asistence.

58:02

V útočném rohu ztratil souboj Lukáš Gregor.

57:31

Velké problémy má při rozehrávce Petr Hartman. Domácí ani nestíhají dostřídat do požadovaného složení a zápas už patrně nemají šanci srovnat.

57:00

Naděje se pomalu vytrácí, přestože Lukáš Lanc tentokrát v rámci pravidel odmítl střelu do odkryté klece včasným zásahem holí.

56:34

Příliš složité řešení si vybíral Zbyněk Stuchlík. Jeho krosový pas neprošel a ještě dostal SKV do problémů v obraně.

55:54

Asistenci si málem připsal brankář Ondřej Matiášek. Jeho výhoz se snažil využít Daniel Ludvík. Oliver Gold ve snaze zabránit gólu hodil hůl do brány, kterou míček minul. Přestože Gold nikterak neovlivnil hru, měl následovat trest. Sudí zde pochybyli.

55:16

Téměř pět minut před koncem už musí SKV riskovat. Musil se pouští na střídačku a domácí mají šest hráčů v poli.

54:53

Zcela volný Matouš Burian netrefil balonek čistě, takže Musil zůstal bez práce. Měl by to ale enormně složité, takže stížnosti z jeho strany očekávat nelze.

53:58

Nyní se proti Gregorovi musel vytáhnout samotný Matiášek. Daří se mu jeho pokus vyrazit.

53:36

Z první čepoval míček do velkého brankoviště Lukáš Gregor, ale na jeho zajímavou pobídku nikdo nereagoval.

53:16

Fantastická šance hostů na poslední hřebíček do rakve zůstala neproměněná také proto, že Radek Hanák nedostal zpětnou přihrávku.

52:34

Kolem brány se šikovně ošíval Tomáš Hanák, ale gólmana Musila tentokrát nepřekvapil. Black Angels budou podruhé v krátkém čase rozehrávat z rohu.

51:59

Oddechový čas pro domácí.

51:59

51:59 Jakub RENČÍN - 2:6

51:59

Black Angels právě vstřelili branku!
Třebaže klec SKV opustila základní postavení, tato branka bude platit a hosté si budují velmi důležitý náskok, co by už do konce řádné hrací doby neradi ztráceli. Autorem se stává JAKUB RENČÍN, který trefil odkrytou svatyni po lahůdkové přihrávce z dílny Matěje Bočka. Skóre je nyní na hodnotě 2:6. Asistence: Matěj Boček.

51:25

Obrovská možnost! Vojtěch Klápa vypálil na bránu a Ondřej Matiášek vyrazil pouze nad sebe. O dorážku se pokoušel Viktor Kopecký, jenže míček zasáhl jen vysokou holí.

50:32

Balonek v brankovišti zaléhává Ondřej Matiášek. Plně využije limit tří vteřin, které mu pravidla oficiálně umožňují k rozehrávce.

50:06

Několikrát se o míček hlásil Zbyněk Stuchlík, do poslední chvíle chtěl ale situaci vyšperkovat až takzvaně do kuchyně. Místo se mu neotevřelo.

49:17

Hra se nyní přelévá ze strany na stranu. Podél pravého mantinelu pronikal Vojtěch Klápa, tradičně už ale hledal někoho z parťáků, aniž by zkusil vypálit rovnou na bránu.

48:49

Ideální moment k zakončení prováhal Andrej Svatoš, který stál přitom úplně sám před brankářem. S míčkem několikrát zakvedlal, mezitím se k němu ovšem stihla stáhnout obranná dvojice.

48:26

Faulu v rohu se dopustil Jan Pinkas. Rozehrávat se tak může proti brance SKV.

47:49

Po poslední brance nastalo mírné zdržení zřejmě z technických důvodů u časomíry. To Black Angels využili ke krátké poradě a nyní se snaží za každou cenu udržet míček na florbalkách.

47:09

47:09 Lukáš LANC - 2:5

47:09

Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
Sokol se vrací do hry. Míček nečekaně doputoval až na střed hřiště, kde stál Petr Hartman. Na nic nečekal a uvolnil LUKÁŠE LANCE, který se nebál poslat míček rovnou na bránu. Ondřej Matiášek nedosáhl a rozdíl ve skóre už zase činí jen tři branky. Asistence: Petr Hartman.

46:58

Za bránou se snaží operovat Vojtěch Klápa, který dnes zásobuje spoluhráče vydatným množstvím přihrávek.

45:39

45:39 Jakub BOČEK - 1:5

45:39

Black Angels právě vstřelili branku!
Tak to je velmi krutý trest za dobrovolné odevzdání míčku. Black Angels vyšla kombinace jako vystřižená z florbalové učebnice a dovršují populárního bůra. Znovu stál na konci celé akce chladnokrevný JAKUB BOČEK, který plácnul do diagonálního pasu Renčína. Asistence: Jakub Renčín.

45:22

Protože se rozhodčí nemohli dohodnout na tom, kdo dostane míček, sáhlo SKV ke sportovnímu odevzdání.

45:18

Útočný výpad za bránou prováděl Marek Paštika, ale přihrávka se mu tolik nepovedla. Hrát budou Black Angels.

44:34

Bekhendem zkoušel nahrnout míček do brankoviště Zbyněk Stuchlík. Jako vzteklé vosy se teď domácí slétávají na Matiáškovu klec.

44:05

Na zadek se posadil Matouš Burian, protože se ale nesnažil hrát, mohl Petr Hartman pokračovat. Jeho přihrávka našla volného spoluhráče, ten ale nepálí.

43:27

U mantinelu sbírá míček Viktor Kopecký. Bude se snažit založil další útok domácích.

42:51

Průnik středem nevyšel vůbec ideálně Janu Kopeckému. Je tak rád, že rána soupeře končí mimo.

42:22

Před bránou oxidoval Vojtěch Klápa, k dorážce se ovšem nedostal. Na hráčích SKV je vidět obrovské odhodlání a hlad po gólu.

41:51

Do střely se dostal nebezpečný Milan Bína. Královské Vinohrady začínají tam, kde skončili předchozí dvacetiminutovku.

41:28

Ze svého zákroku se raduje Ondřej Matiášek. Jeho role bude i v poslední periodě velmi důležitá.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá perioda skončila smírem, hostující kouč ale nemůže být s výkonem svých svěřenců spokojený. Po zásahu Jakuba Bočka chytily Královské Vinohrady druhý dech a diktují zápasu své tempo. Značně jim pomohlo i vyloučení Neklana, kdy sice nedokázali zužitkovat přesilovku, ale dostaly se do útočného presu. Ten pak v 39. minutě konečně využil Viktor Kopecký, jehož přesná trefa udává výsledek 1:4.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:42

Míček po rozehrávce opustil čepel Vojtěcha Klápy, rána tak byla enormně nepovedená.

39:39

Vysokou holí zahrál Jan Kopecký, nemohl tak dále pokračovat ve svém výběhu.

38:17

38:17 Viktor KOPECKÝ - 1:4

38:17

Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
Prokletí je konečně prolomeno, VIKTOR KOPECKÝ dokázal využít dobré práce Vojtěcha Klápy, který částečně naslepo přihrával zadovkou na střed. Rázná střela už pak musela překonat i vynikajícího Ondřeje Matiáška. Pokud bude utkání pokračovat ve stejné podobě, Vinohrady se ještě mohou prát o vyrovnání. Asistence: Vojtěch Klápa.

38:01

Na branku neposlal nejdůraznější střelu Radek Hanák, přesto se Musil vlastním zaváháním dostal do potíží.

37:36

Vojtěch Klápa se propracoval do brankoviště, jeho střelu ještě dvakrát dorážel Viktor Kopecký. Ondřej Matiášek nicméně znovu prokazuje fantastickou formu a pokaždé úspěšně vyráží.

37:17

Zápasnický souboj v rohu vyznívá lépe pro domácí, kteří se chopí volného úderu.

36:48

Sokol snad poprvé v této periodě zrušil vytažený presink a málem se to nevyplatilo. Tomáš Straka posílal promyšlenou nabídku před bránu, míček ovšem prosvištěl až za Musilovu klec.

35:55

Je neuvěřitelné, jak se hra od páté branky proměnila. Blaci možná začali šetřit síly, ale Sokol dominanci na hřišti nevyužívá gólově. Ojedinělou návštěvu útočné poloviny provedl Jan Bauman, ale hosté záhy připouští ztrátu.

35:24

Se zlou se při zpracování potácel Zbyněk Stuchlík. Pokud by převzetí míčku zvládl napoprvé, mohl Matiáška ohrozit střelou z lepšího úhlu.

34:47

Rázná střela Viktora Kopeckého po výjezdu Jana Procházky zahrála na břevno! Královské Vinohrady si v tomto duelu vybírají také kus smůly.

34:32

Hosté v plném počtu.

34:30

Dnešní utkání sleduje 117 diváků.

34:19

K poněkud bezradné střele sáhnul Zbyněk Stuchlík, který už skutečně neviděl jinou cestu k brance. Za malý moment se vyloučený Neklan vrátí.

33:56

Polovinu hřiště přehodil Ondřej Matiášek. Balonek tak zadarmo odevzdává domácím.

33:19

Kombinace Královských Vinohrad vázne, takže po ztrátě Hájka musel další výjezd před bránu řešit Petr Musil. Nohy srazil k sobě včas.

32:47

O míček v rohu zbytečně přišel Viktor Kopecký a hosté se dokonce po dobré práci Radka Hanáka podívají při vlastním oslabení do útoku.

32:32

Vyloučení v týmu Black Angels (Filip Neklan – 2 min., Nedovolená vzdálenost).

32:24

S Viktorem Kopeckým kombinoval Ivan Pergler, který se poté také šikovně postavil před bránu. Nepovolené parkování ale hosté záhy zakázali.

31:55

Míček teď opustil hrací plochu za půlkou. Black Angels mohou pokračovat v útočném tlaku.

31:20

Dobrou, skrytou střelu na přední tyči řešil Ondřej Matiášek. Jeho pozornost cvičil Marek Paštika.

31:09

Střela Jana Kopeckého se odrazila až k protilehlému mantinelu. Blaci disponovali rozehrávkou, prostor na středu ovšem nevyužil Jan Bauman.

30:42

Mantinel téměř přerazil Jakub Boček. Po faulu na jeho osobu se pokračuje z levého útočného rohu.

30:10

Dotírající Oliver Gold už svou holí zasáhnul brankáře, takže Black Angels se mohou konečně uklidnit při vlastní rozehrávce.

29:41

Zbyněk Stuchlík na pravé straně vyhledal Jana Procházku, jeho naivní rána ale vůbec neprošla. A taky mu nesedla, takže se míček vykutálel dokonce mimo brankoviště.

29:38

Královské Vinohrady chystají nebezpečnou standardní situaci.

29:27

Výhodu poskytl sudí Viktoru Kopeckému. Pak následovala střela od levého mantinelu, o kterou se staral Vojtěch Klápa.

28:34

Střela Štěpána Čudy naráží do bloku. Vinohrady se nicméně po páté inkasované brance hodně zvedly. Ondřej Stuchlík vypálil ze střední vzdálenosti jen do rukavic připraveného Matiáška.

28:04

Příliš velké sousto si naložil Milan Bína. Z protiakce hrozil Matouš Burian, ale kličku nezvládl.

27:22

Hned dvojici strážců měl za sebou Pavel Hájek, proto se musel uchýlit k přihrávce do strany. Jan Procházka následně ze středu vůbec nezakončil.

26:02

Z kontru hrozil Jakub Boček, ale výborně mu zmenšil střelecký úhel Petr Musil.

25:32

Před bránou srdnatě bojoval David Ježek, který málem dosáhl na dorážku. Ondřej Matiášek se musí po dlouhé době v brankovišti ohánět.

24:37

S míčkem na půlce skotačil Zbyněk Stuchlík. Domácí se snaží něco změnit, překvapit soupeře nečekaným pohybem nebo přihrávkou, zatím se jim ale příliš nevede.

23:35

23:35 Jakub BOČEK - 0:5

23:35

Black Angels právě vstřelili branku!
Napodruhé už JAKUB BOČEK uspěl. Po krátké výměně míčku s Renčínem rovnou vypálil a našel volné místo u vzdálenější tyče, které Petr Musil nedokázal pokrýt. Black Angels se daří využít přesilová hra a dávají i čtvrtý gól. Asistence: Jakub Renčín.

23:31

Dlouhý tlak řešil Jakub Boček střelou, zatím je ale nepřesný.

22:57

Bauman si došel pro nepovolený zákrok v rohu, ale Black Angels raději pošlou na hřiště znovu svou nejúdernější formaci.

22:39

Po chvilkovém držení balonku přichází i opačný faul, takže kombinuje znovu Jan Bauman.

22:25

Sokol se osvobodil a dokonce vybojoval faul. V rohu se rozehrávku snaží pozdržet Ivan Pergler a Vojtěch Klápa.

21:57

Domácí záhy faulují znovu a musí se opět bránit. Střela Jana Baumana prosvištěla těsně kolem pravé tyče.

21:57

Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (David Ježek – 2 min., Hrubost).

21:53

Domácí v plném počtu.

21:32

Zhruba 20 vteřin zbývá z početní výhody. Jakub Renčín nedokázal přehrát míček na druhou stranu.

21:12

Ze středu vypálil i Martin Obuškevič, zatím ale hosté marně hledají recept na celkem dobře zformovaný blok Královských Vinohrad.

20:42

Smyčka se postupně stahovala, ale rána z pravé strany nekončí v síti. Pokoušel se o ni Matouš Burian.

20:13

Blaci pokračují v této třetině v přesilové hře, kterou si přenášejí ze závěru předchozí periody.

20:01

Začala druhá třetina.
Úvodní periodu po osmi minutách oťukávání jasně ovládli Black Angels. SKV se zatím v útočné fázi vůbec nechytá a na vlastním hřišti prohrává už 0:3. Postupně se trefil Jakub Boček, Jan Kopecký a také Jakub Renčín. Čistý štít v první části celkem snadno udržel Ondřej Matiášek. Týmy se na hřiště vrátí přibližně v 17:41.

20:00

První třetina skončila.

19:53

Domácí mají další problém. Těsně před koncem třetiny musí na trestnou lavici Štěpán Čuda.

19:53

Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (Štěpán Čuda – 2 min., Blokování soupeřovy hole).

18:44

Ke střele se nepropracoval Jan Procházka. Domácí útočník měl přitom ideální pozici na středu. Chtělo to jen míček poslat mimo bránící hráče.

18:13

Za bránu se schová Jan Kopecký, který se předtím hnal do velmi slušné šance, ale měl málo manévrovacího prostoru.

17:49

S rozehrávkou si dává načas Oliver Gold. Black Angels velmi dobře brání v bloku a nedovolují SKV výjezd z vlastní poloviny.

16:48

16:48 Jakub RENČÍN - 0:4

16:48

Black Angels právě vstřelili branku!
Po dalších 16 vteřinách se skóre posouvá znovu a hosté vedou již 0:3. Tentokrát luxusní přihrávku vystřihnul Matěj Boček, který svou předávkou na levou stranu hrací plochy vyšachoval obranu i brankáře Musila. JAKUB RENČÍN se správně pokusil o co nejrychlejší zakončení z první a trefuje síť. Asistence: Matěj Boček.

16:32

16:32 Jan KOPECKÝ - 0:3

16:32

Black Angels právě vstřelili branku!
Z útočného rohu se velmi šikovně vymotal JAN KOPECKÝ. Natáhl ke střele a pak míček takticky strhnul na přední tyč, což brankář Petr Musil vůbec neočekával a kapituluje podruhé. Asistence: Jan Beránek.

16:25

Blaci mají překvapivě i v pozici hostujícího týmu téměř domácí prostředí. Před bránu neproskočil Daniel Ludvík.

15:43

Hartmanovi sklouzla přihrávka z čepele a Matouš Burian se snažil ohrožovat bránu. Nepovedlo se mu ovšem proskočit k bližší tyčce, protože byl faulován.

15:12

Před bránu se stahoval Matouš Burian, jeho kolegové ale mezitím o míček přišli. Rozehrávat může Petr Hartman.

14:21

Neklan musel tentokrát vystoupit a zabránit průnikové přihrávce do rohu. Za brankou následně pokračuje Jan Fiala, ale přihrávku před brankvoiště nevymyslel.

13:52

U své branky operuje s míčkem Filip Neklan. Black Angels se tradičně drží na balonku a nepůjčují jej soupeři.

10:21

Podél mantinelu přihrával Filip Neklan. Do bekhendového zakončení se sice dostal Jakub Boček, jeho pokus ale brankář Petr Musil odráží.

08:29

Black Angels právě vstřelili branku!
Hosté se poprvé radují ze spolupráce dvou bratrů. MATĚJ BOČEK dokázal tečovat zakončení sourozence Jakuba a už zvedá ruce nad hlavu. Favorit utkání se dostává poprvé do trháku. Asistence: Jakub Boček.

06:51

Ježek se pustil za nahrávkou Radka Hanáka, ale pak nezvládl souboj s tímto mužem.

05:41

Hezké kličky předvedl Zbyněk Stuchlík, jeho diagonální pas už nicméně nedoputovala k bratrovi Ondřeji. K zakončení proto nedochází.

04:32

Přečíslení hostujícího celku se snažil zužitkovat Daniel Ludvík předávkou na Jana Beránka. Obránce Blacků ovšem přestřelil svůj cíl a může litovat.

03:43

Zhruba z poloviny hřiště pálil Adam Bouček, ale jeho pokus blokuje pozorný Petr Hartman.

03:09

Na druhé straně si velkou šanci vypracovali hráči Black Angels. Jakub Boček přehrál na Matěje Bočka a jeho střelu vystihl brankář Petr Musil.

02:34

Domácí se znovu tlačí do koncovky. Jan Pinkas ovšem trefil jen blokujícího obránce.

01:39

Rozehrávku Black Angels vystihl Vojtěch Klápa, ale svou střelu poslal příliš vysoko. Ondřej Matiášek si pak připisuje první zákrok proti Perglerovi.

00:24

První vhazování zvládli lépe hráči Sokola. Fiala dostal míček do rohu, ale Bína nedokázal proniknout před bránu a vystřelit.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

TJ Sokol Královské Vinohrady: Musil (Šantora) – D. Ježek, Gold, Lanc, Fiala, Čuda, O. Stuchlík, Máca – V. Kopecký, M. Bína, P. Hartman, Pinkas, Gregor, P. Hájek, V. Klápa, Z. Stuchlík, Paštika, Pergler, Procházka.

Black Angels: Matiášek (Körber) – Straka, Obuškevič, Beránek, Ludvík, Bauman, Pícha, Bouček – M. Boček, Fryš, Novotný, M. Burian, Jan Kopecký, Svatoš, Neklan, J. Boček, R. Hanák, T. Hanák, Renčín.

Rozhodčí: P. Števček, R. Števček.
BLACK ANGELS
7. místo, 4 zápasy, 7 bodů, skóre: 23:19

Dosavadní výsledky

Black Angels – Sparta 7:8
Mladá Boleslav – Black Angels 6:5 po prodloužení
Black Angels – Otrokovice 6:4
Hattrick – Black Angels 1:5

Nejproduktivnější hráči
J. Boček, T. Hanák – 4+2
TJ SOKOL KRÁLOVSKÉ VINOHRADY
14. místo, 4 zápasy, 0 bodů, skóre: 12:39

Dosavadní výsledky

Královské Vinohrady – Střešovice 2:11
Ostrava – Královské VInohrady 8:1
Královské Vinohrady – Liberec 2:7
Chodov – Královské Vinohrady 13:7

Nejproduktivnější hráč
V. Kopecký – 4+1
Hezké odpoledne u florbalové Superligy a zároveň příjemný sváteční den. TJ Sokol Královské Vinohrady přivítá na svém hřišti Black Angels, jedná se tak o souboj dvou pražských celků. Za jasného favorita platí hosté, kteří jsou po čtyřech utkáních na sedmi bodech. Naopak Vinohrady zatím ani neremizovaly a trčí na samém spodku tabulky.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

TJ Sokol Královské Vinohrady – Black Angels

2:7

konec (0:3, 1:1, 1:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 39. V. Kopecký (V. Klápa), 48. Lanc (P. Hartman) – 9. M. Boček (J. Boček), 17. Jan Kopecký (Beránek), 17. Renčín (M. Boček), 24. J. Boček (Renčín), 46. J. Boček (Renčín), 52. Renčín (M. Boček), 59. R. Hanák

TJ Sokol Královské Vinohrady: Musil (Šantora) – D. Ježek, Gold, Lanc, Fiala, Čuda, O. Stuchlík, Máca – V. Kopecký, M. Bína, P. Hartman, Pinkas, Gregor, P. Hájek, V. Klápa, Z. Stuchlík, Paštika, Pergler, Procházka.

Black Angels: Matiášek (Körber) – Straka, Obuškevič, Beránek, Ludvík, Bauman, Pícha, Bouček – M. Boček, Fryš, Novotný, M. Burian, Jan Kopecký, Svatoš, Neklan, J. Boček, R. Hanák, T. Hanák, Renčín.

Rozhodčí: P. Števček, R. Števček

Diváci: 117

Průběh zápasu
1. třetina
08:29 BAN 0:1 M. Boček (J. Boček)
16:32 BAN 0:3 Jan Kopecký (Beránek)
16:48 BAN 0:4 Renčín (M. Boček)
19:53 SKV 2 Čuda, Blokování soupeřovy hole
Po 1. třetině
2. třetina
21:57 SKV 2 D. Ježek, Hrubost
23:35 BAN 0:5 J. Boček (Renčín)
32:32 BAN 2 Neklan, Nedovolená vzdálenost
38:17 SKV 1:4 V. Kopecký (V. Klápa)
Po 2. třetině
3. třetina
45:39 BAN 1:5 J. Boček (Renčín)
47:09 SKV 2:5 Lanc (P. Hartman)
51:59 BAN 2:6 Renčín (M. Boček)
58:08 BAN 2:7 R. Hanák
Konec