Menu

Fotbal

Liga mistrů

RB Lipsko – Club Bruggy KV

1:2

konec (1:2)

28.09.2021, 21:00 • Red Bull Arena, Lipsko • Skupina A • Petr Šatalík

Tipsport: 1.43 5.16 7.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+6

Žlutou kartu za zdržování hry ještě vidí brankář Brugg Simon Mignolet, který příliš dlouho otálel s výkopem. Jakmile však poslal míč od své brány, sudí ukončil zápas.

90

Na druhé straně mohly Bruggy definitivně rozhodnout, když šly do přečíslení dva na jednoho. Noa Lang však vzal odpovědnost na svá bedra a z hranice šestnáctky vypáli. Jeho přízemní pokus Péter Gulácsi s přehledem chytil.

89

Amadou Haidara se nyní na levé straně dostal k zakončení z ostrého úhlu, když mířil do bližšího horního rohu, brankář Mignolet však předvedl skvělý zákrok!

87

Jsou tu poslední minuty zápasy a konečně také první karta. Éder Balanta zezadu tvrdě podrazil Emila Forsberga a je prvním karetně trestaným hráčem utkání.

83

Emil Forsberg se rozhodl vzít odpovědnost na svá bedra a z volného přímého kopu vyslal ránu, která byla dostatečně razantní, přesná však nikoliv.

79

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Mohamed Simakan, přichází Tyler Adams.

79

Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Eduard Sobol, přichází Federico Ricca.

79

Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Mats Rits, přichází Ruud Vormer.

79

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Yussuf Poulsen, přichází Brian Brobbey.

78

Christopher Nkunku šel nyní po přihrávce vzduchem do vápna soupeře, kde došlo ke střetu s brankářem Mignoletem a sudí ověřuje u VARu, zda se nemá pískat penalta.

72

Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Charles De Ketelaere, přichází Wesley.

72

72. Hostující Noa Lang skóroval, jeho zásah však neplatí pro ofsajd.

72

Noa Lang dostal přihrávku vzduchem za obranu Lipska a šel sám na Gulácsiho, kterého z pravé strany propálil po zemi na zadní tyč! Gól ale neplatí pro ofsajd.

68

Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Kamal Sowah, přichází Ignace Van der Brempt.

58

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Dominik Szoboszlai, přichází André Silva.

46

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Konrad Laimer, přichází Amadou Haidara.

46

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Nordi Mukiele, přichází Joško Gvardiol.

41

41. Mats RITS - 1:2

41

Bruggy právě vstřelily branku!
Bruggy otáčí vývoj duelu a zaslouženě se ujímají vedení! Míč šel do vápna z pravé strany na zadní tyč, kde pokus Vanakena zablokoval Mukiele. Meruna se ale odrazila k MATSI RITSOVI a ten jí z bezprostřední blízkosti napálil do sítě – 2:1!

22

22. Hans VANAKEN - 1:1

22

Bruggy právě vstřelily branku!
A stejně jako u první branky je tu oprava od VARu, který gól uznává! Střela HANSE VANAKENA je tedy gólová a na světelné tabuli svítí skóre 1:1! Asistence: Charles De Ketelaere.

21

Nyní už Bruggy srovnaly na 1:1, ale branka opět neplatí pro ofsajd, když se HANS VANAKEN pohodlně prosadil z penaltového puntíku po přihrávce z levé strany, kterou mu takřka od brankové čáry adresoval Charles De Ketelaere, brankář Gulácsi proti němu vyběhl u tyče a následně už pak nemohl zasáhnout.

20

Zajímavý postup kupředu po levé straně nyní předvedl celek Brugg. Centrovaný balon na zadní tyč našel Clinton Mata, který svou ranou prověřil Gulácsiho, sudí následně píská ofsajd.

10

A další dobrá šance Brugg! Byl to nyní Hans Vanaken který dostal z pravé strany přihrávku do druhé vlny a přibližně z pozice penalty pálil na bránu Lipska. Gulácsi ale předvedl další skvělý zákrok!

9

Charles De Ketelaere se nyní na levé straně dostal do zajímavé pozice a již ve vápně vyslal tvrdou přízemní ránou, kterou Gulácsi nohou vykopl. Vzrušení je ale zbytečné, situaci předcházel ofsajd.

5

5. Christopher NKUNKU - 1:0

5

Lipsko právě vstřelilo branku!
Tak pozor! Italští sudí u videa situaci přehodnotili a střela CHISTOPHERA NKUNKUA mezi nohy brankáře Mignoleta je přeci jen gólová, Lipsko vede 1:0! Assitence: Emil Forsberg.

5

Christopher Nkunku dostal ideální centr z levé lajny od Forsberga na osu hřiště a šel sám proti brankáři Mignoletovi, toho přízemní ranou zvládl propálit, jenže sudí okamžitě mával ofsajd. Přesto ještě situaci zkoumá VAR.

RB Lipsko – Club Bruggy KV

1:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 5. Nkunku (Forsberg) – 22. Vanaken (De Ketelaere), 41. Rits (Vanaken)

Karty:   87. É. Balanta (BGY), 90+6. Mignolet (BGY)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:0. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 14:16.

RB Lipsko: Gulácsi (C) – Simakan (79. Adams), Orban, Klostermann – Szoboszlai (58. André Silva), Kampl, Laimer (46. Haidara), Mukiele (46. Gvardiol) – Forsberg, Y. Poulsen (79. Brobbey), Nkunku.
Náhradníci: Martínez – Haidara, Adams, Brobbey, Moriba, Gvardiol, André Silva, Novoa, Henrichs.

Club Bruggy KV: Mignolet – Sobol (79. Ricca), Nsoki, Hendry, É. Balanta, Mata – Lang, Vanaken (C), Rits (79. Vormer), Sowah (68. Van der Brempt) – De Ketelaere (72. Wesley).
Náhradníci: Lammens – Wesley, Maouassa, Ricca, Vormer, Van der Brempt, Dost, Mechele, Mbamba.

Rozhodčí: Vinčić – Klančnik, Kovačič – Kajtazovic (všichni SLO). VAR: Valeri, Mariani (oba ITA).