Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Crystal Palace FC – Brighton & Hove Albion

1:1

konec (1:0)

27.09.2021, 21:00 • Selhurst Park, Londýn • 6. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 2.91 3.11 2.79 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tímto se s vámi loučím a přeji vám dobrou noc. (23:04:22)
Crystal Palace už oslavovalo, ovšem v nastaveném čase přišlo vyrovnání! Sice domácí hráči působili lepším dojmem, ale nedovedli zápas do vítězného konce. Brighton & Hove Albion ke konci volili nejjednodušší řešení, což byli dlouhé nákopy a poslední akce se ujala. Tudíž můžeme říct, že toto derby nezná vítěze!

90+7

Po střetnutí se strhla ještě pořádná strkanice, kterou podle všeho vyprovokoval Robert Sánchez (Brighton), jenž uviděl zcela zbytečnou žlutou kartu.

90+7

Konec zápasu.

90+5

90+5. Neal MAUPAY - 1:1

90+5

Brighton právě vstřelil branku!
Tak to je paráda, vyrovnání přichází až v páté nastavené minutě! Vicente Guaita vykopával od branky, ovšem nalezl pouze Jöela Veltmana, který dal okamžitě balon za obranu. NEAL MAUPAY pkračoval v pohybu a řítil se sám na brankáře, kterého zkušeně přeloboval. Oslavující hostující hráči přiběhli pod kotel fanoušků Brightonu, kteří povalil reklamní banner a najednou se ocitl na kraji trávníku. Asistence: Jöel Veltman.

90+4

Centr zleva mířil před branku, kde došlo na souboj mezi Vicentee Guaitaem a Shanem Duffym. Domácí brankář byl úspěšnější a balon vyboxoval. Následně zůstal sedět na hrací ploše se držel se za levé rameno!

90+3

Po faulu znemožnil soupeři rozehrávku Conor Gallagher! Hostující celek už posílá pasy do šestnáctky a nepřesnou hlavičkou se prezentoval Jakub Moder. Crystal Palace nutně potřebuje uklidnit hru.

90+1

Nastavuje se ještě pět minut!

90

90. Shane Duffy (BRN)

90

Po centru od levé postranní čáry se k hlavičce dostal Shane Duffy, jehož nedůrazně bránil Christian Benteke. Hlavička mířila do levé části branky, kam se včas dostal také brankář Vicente Guaita.

89

Závěr zápasu už klepe na dveře a vedení Crystal Palace stále platí. Ovšem Brighton & Hove Albion bude rozehrávat standardní situaci!

87

Doslova honil Brighton míč na vlastní polovině, jelikož hostující hráči byli rychle napadáni. Povedlo se jim přejít na útočnou polovinu, ale kolmá přihrávka z kopačky Aarona Connollyho byla zachycena.

86

Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Jordan Ayew, přichází Jeff Schlupp.

85

Crystal Palace už se rozhodlo bránit hubené vedení a zalezlo před vlastní šestnáctku. Centr zleva mířil na hranici vápna, odkud ji do šestnáctky poslal Lewis Dunk. Ovšem Marc Guehi a Vicente Guaita situaci pohlídali.

84

Conor Gallagher (Crystal Palace) si dal míč daleko od nohy a musel jít do skluzu, ve kterém trefil Marca Cucurellu. Také nejlepší hráč zápasu vidí žlutou kartu.

83

Brighton & Hove Albion se z balonem opět nachází na útočné polovině. U postranní čáry čekal na faul soupeře Leandro Trossard, jenomže Wilfried Zaha jej zbavil míče dovoleným způsobem.

82

Luka Milivojević opustil hrací plochu, a tak standardní situaci rozehrál Conor Gallagher. Jeho centr mířil přesně na hostujícího brankáře, který nezaváhal.

Crystal Palace FC – Brighton & Hove Albion

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 45+2. Zaha (pen.) – 90+5. Maupay (Veltman)

Karty:   84. Gallagher (CRP) – 28. Lallana (BRN), 77. Cucurella (BRN), 81. Trossard (BRN), 90+7. Sánchez (BRN)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 2:2. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:10.

Crystal Palace FC: Guaita – J. Ward, J. Andersen, Milivojević (C) (72. Kouyaté), T. Mitchell – Gallagher, Guehi, McArthur – J. Ayew (86. Schlupp), Edouard (72. Ch. Benteke), Zaha.
Náhradníci: Butland – Ch. Benteke, Clyne, Hughes, Kelly, Kouyaté, Mateta, Olise, Schlupp.

Brighton & Hove Albion: Sánchez – Duffy, Dunk (C), Burn (46. Alzate, 65. Moder) – Veltman, Groß, Lallana, Cucurella – Trossard – Welbeck (76. Connolly), Maupay.
Náhradníci: Steele – Alzate, Connolly, Lamptey, Mac Alister, March, Moder, Richards, Roberts.

Rozhodčí: Marriner – Long, Smart

Diváci: 22 975