Menu

Futsal

Mistrovství světa

Ruská fotbalová unie – Argentina

1:1

po penal. (4:5) (0:0)

26.09.2021, 17:30 • Kaunas Arena • Čtvrtfinále • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 2.35 3.85 2.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

47:00

Argentina odvolává Sarmienta a zkouší útočit s pěti hráči v poli!

46:37

Robinho si našel střeleckou pozici na středu hřiště a pálil velmi nebezpečně, gólové radosti ale zabránila branková konstrukce!

44:43

Nizajov raději zasáhl nedovoleně proti unikajícímu Borrutovi, kterému tak sebral vyloženou příležitost. Musel si tak prohlédnout žlutou kartu.

43:44

Asadov velkou šanci na vedení neproměňuje! Mířil po zemi mezi nohy Sarmienta, který si to ale pohlídal a následně schoval míč do své náruče!

43:42

Bolo se dopustil úplně zbytečného útočného faulu, takže Rusové budou zahrávat desetimetrový kop!

42:49

Borruto zahodil tutovou příležitost! Nákop prošel přes celou ruskou obranu a Argentinec se tak octil sám před brankářem, kterého sice přeloboval, ale míč poslal až nad bránu!

41:08

Antoškinovi se dnes opravdu daří, protože mohl přidat druhou branku! Jeho pumelici ale tentokrát vyřešil Sarmiento, který měl velmi dobrý výhled.

34:45

Branka definitivně platí a opět začínáme od nuly!

34:45

Argentina ještě využívá možnosti kontroly u videa, hlavní rozhodčí tak ještě debatují, jestli gól uznají.

34:45

Tým Ruské fotbalové unie právě vstřelil branku!
Rusové se přece jen vyrovnání dočkali! Čiškala bleskovou rozehrávkou našel ARŤOMA ANTOŠKINA, který se skluzem vrhl proti míči a nakonec ho procpal přes brankáře Sarmienta.

33:38

Argentinci konečně dokázali uklidnit hru a nyní dokonce míří do přečíslení, ze kterého vyplynulo zakončení Claudina, který ale z dobré pozice minul!

32:31

Stazzone fauluje v podobné pozici jako před chvílí Taborda, také vidí žlutou kartu a Rusové tak mají další velkou šanci na vyrovnání.

31:21

Robinho nešel do přímého zakončení, střeleckou pozici nachystal Limovi, který ale napálil jen prvního protihráče v cestě!

31:18

Taborda kousek před bránou zatáhl za záchrannou brzdu, podrazil protihráče a Rusku tak daroval standardní situaci, navíc si vysloužil žlutou kartu.

29:59

Už to mohlo být o dvě branky! Rána Bola byla před bránou několikrát tečována, nakonec tak míč letěl do protipohybu gólmana, ale skončil jen těsně vedle tyčky!

28:31

Lima vidí žlutou kartu kvůli tomu, že byl blízko u protihráče, který rozehrával aut.

24:02

Argentina právě vstřelila branku!
LEANDRO CUZZOLINO si sám vybojoval standardní situaci a také ji sám využil! Argentinský kapitán vůbec nic nevymýšlel, prostě okamžitě vypálil přímo do levé šibenice, na což už byl Putilov krátký.

23:23

Nijazov výbornou rozehrávkou našel na středu hřiště Abramoviče, který velice nadějně pálil, ale ani on se netrefil mezi tři tyče!

17:05

Bolo vystihl přihrávku protivníka a následně se sám dostal až do zakončení, které nevypadalo vůbec zle, ale Putilov ho i stejně zlikvidoval!

15:19

Lima se naprosto dokonale uvolnil kolem Taborda a okamžitě mířil do levé šibenice, ale Sarmiento i nadále drží čisté konto!

09:37

Claudino si zničehonic našel cestu skrz celou ruskou obranu, takže stál přímo naproti Putilova, kterého ale nedokázal překonat!

06:45

Sarmiento vůbec nezvládl vyběhnutí z branky, protože svým odkopem trefil jen Robinha. Ten následně rychle rozehrál a před odkrytou klecí našel Čiškala, který ale nastřelil jen břevno!

04:40

Jeden z ruských hráčů vystřihl geniální obranný skluz, po kterém se jeho spoluhráči řítili do přečíslení dva na jednoho, ale Asadov vymyslel jen nepřesný pas!

02:45

Borruto se nakonec také dočkal žluté karty, novozélandští rozhodčí chtějí mít zápas pod kontrolou.

02:45

Davydov vidí žlutou kartu hned ve třetí minutě hry, protože ho Borruto vytočil nějakou slovní poznámkou. Na to ruský útočník reagoval strčením, které samozřejmě sudí nemohl tolerovat.

Ruská fotbalová unie – Argentina

1:1

po penal. (4:5) (0:0)

Zpět na online

Branky: 35. Antoškin – 25. Cuzzolino

Karty:   3. Davydov (RFU), 29. Lima (RFU), 45. Nijazov (RFU) – 3. Borruto (ARG), 32. Taborda (ARG), 33. Stazzone (ARG)

Penaltový rozstřel:
1. série:
0:1   Bolo (ARG)
0:1   Abramov (RFU)
2. série:
0:2   Basile (ARG)
1:2   Robinho (RFU)
3. série:
1:3   Edelstein (ARG)
2:3   Lima (RFU)
4. série:
2:3   Stazzone (ARG)
3:3   Antoškin (RFU)
5. série:
3:3   Cuzzolino (ARG)
3:3   Čiškala (RFU)
6. série:
3:4   Claudino (ARG)
4:4   Asadov (RFU)
7. série:
4:5   Taborda (ARG)
4:5   Romulo (RFU)

Ruská fotbalová unie: Putilov (Zamtaradze) – Robinho, Čiškala, Davydov, Afanasev – Romulo, Antoškin, Asadov, Milovanov, Lima, Abramov (C), Nijazov, Abramovič.

Argentina: Sarmiento (Farach) – Claudino, Basile, Brandi, Taborda – Stazzone, Bolo, Rescia, Cuzzolino (C), Borruto, Vaporaki, Santos, Edelstein.

Rozhodčí: Riley, Sinclair (oba NZL) – Wilkens (USA)