Menu

Futsal

Mistrovství světa

Portugalsko – Maroko

3:3

konec (2:1)

19.09.2021, 17:00 • Klaipėda Arena • Skupina C • Vít Muzikář

Tipsport: 1.3 5.4 6.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

37

37. BAKKALI - 3:3

37

Maroko právě vstřelilo branku!
Portugalci měli v posledních sekundách hru pod kontrolou, pak se dostali Maročané po dlouhé době k míči a Boumezou viděl na pravé straně BILALA BAKKALIHO a ten vystřelil mezi nohama obránce na přední tyč. Maroko ale ještě potřebuje gól, aby přeskočilo Portugalce a skončilo ve skupině první.

29

29. B. COELHO - 3:2

29

Portugalsko právě vstřelilo branku! Ricardinho přenechal standardní situaci ze sedmi metrů BRUNU COELHOVI a ten poslal míč pravačkou do vzdálenější šibenice! Khiyari si kryl spíš bližší tyč. Bez asistence.

24

24. El AYYANE - 2:2

24

Maroko právě vstřelilo branku!
Bakkali postrčil ANASU EL AYYANEMU a ten odrazem o pravou tyč využil nepřímého kopu. Zatímco Novak Djoković jedl po svém wimbledonském triumfu trávu, tak střelec gólu políbil palubovku. Asistence: Bilal Bakkali.

17

17. BRITO - 2:1

17

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Pany utekl po levé straně a špičkou kopačky přihrál na Zickyho na pivotu, ten se otočky našel na pravé straně TIAGA BRITA, který odrazil balón o zadní tyč. Asistence: Zicky.

9

9. CECILIO - 1:1

9

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Ricardinho krásně přihrál do běhu FABIU CECILIOVI na pravé straně a ten z jedničky a se zvednutou hlavou přehodil vybíhajícího brankáře. Asistence: Ricardinho.

2

2. JOUAD - 0:1

2

Maroko právě vstřelilo branku!
Maročané překvapivě vedou díky YOUSSEFOVI JOUADOVI a za tohoto stavu postupují z prvního místa. Asistence: Anas El Ayyane.

Portugalsko – Maroko

3:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 9. Cecilio (Ricardinho), 17. Brito (Zicky), 29. B. Coelho – 2. Jouad (El Ayyane), 24. El Ayyane (Bakkali), 37. Bakkali (Boumezou)

Portugalsko: Bebe (Hugo) – B. Coelho, Erick, Matos, Ricardinho (C) – Andre, T. Paco, Afonso, Cecilio, Zicky, Pany, Brito, Castro.

Maroko: Khiyari (Anbia, Cheridou) – El Ayyane, Jouad, El Mesrar, Bakkali – El Mazray (C), Borite, Amazal, Boumezou, Bouyouzan, Raiss El Fenni, Bouzid.

Rozhodčí: Riley (NZL), Shepheard (AUS) – Wilkens (USA)