Menu

Hokej

Liga juniorů

Technika Hockey Brno – HC ZUBR Přerov

2:5

konec (1:0, 0:2, 1:3)

17.09.2021, 17:45 • Hokejové haly dětí a mládeže • 3. kolo • Helena Hegeďová

Třetí třetina byla herně vyrovnanější, ale i přesto Zubři obraz utkání kontrolovali. Postupně si po trefách Patrika Kleniara a Matyáše Gréče vybudovali tříbrankový náskok. Ráz utkání udávaly hlavně přesilovky. Však kromě první branky Techniky padly všechny góly při nerovnovážném stavu hráčů a Gréč se trefil i ve vlastním oslabení. Ještě v téže početní výhodě domácích skóroval Josef Holcman a vykřesal pro brněnské sovy alespoň malou jiskřičku naděje. Tu o tři minuty později uhasil svou tečí v předbrankovém prostoru Radim Hradil.
Zubři tak zůstávají neporaženým celkem východní skupiny a upevňují si první příčku.
Ode mě je to pro dnešek vše, z Brna přeji příjemný zbytek pátečního večera. (20:06:17)

Konec zápasu.

59:54

Hra se po přerušení šest sekund před koncem stěhuje do středního pásma.

59:45

Hosté v plném počtu.

59:25

Hostující gólman ve svém brankovišti seděl a neměl moc prostoru pro zákrok. Pospíšil ale volný prostor přestřelil.

59:06

Blaško se po dobře mířeném střeleckém pokusu od modré čáry chyt za hlavu. Kotouč po jeho střele směřoval do levého horního rohu, který Žurek vykryl lapačkou.

58:36

Po Trögnerově teči u levé tyče zůstal puk ležet před Žurkem, čehož si ale nikdo nevšiml. Všichni hráči se na sebe chvíli dívali, až jeden z hostujících nalezl kotouč pod svými bruslemi a poslal jej na druhou stranu.

58:13

Zubři vyhozený kotouč dobruslili a opět se pokusili ohrozit Kubíkovu branku i ve vlastním oslabení.

57:55

Brázda podél mantinelu vyhazuje.

57:45

Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Hradil – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

57:02

Brno tři minuty před koncem prohrává o tři branky, ale i tak se snaží o další útočné akce. Sever vyslal dlouhým pasem dopředu Holcmana. Domácí obránce však kotouč nezpracoval úplně adekvátně a jako první se k puku dostal brankář Žurek. Hra je přerušena.

56:26

Přerov právě vstřelil branku!
Přesun Přerova do útočného pásma byl rychlý, stejně tak následná kombinace a střela Adama Holíka z vrcholu levého kruhu, kterou na hranici brankoviště tečoval RADIM HRADIL. Zubři využívají další přesilovou hru. Asistence: Adam Holík.

56:02

Stále se hraje u Žurkovy brány. Gréč rozehrává.

55:31

Technika se osvobozuje a drží puk dál od vlastní branky. Hostující kapitán Hanák musel pro kotouč až do rohu za vlastní branku.

54:59

Posledních pět minut před koncem třetí třetiny se začíná hrát víc do těla. Potvrzuje to nedovolený zákrok domácího obránce Blaška, který dostává dvě minuty za držení.

54:27

Hraje se v útočném pásmu Přerova. Domácí se snaží vyhodit podél mantinelu, ale zatím se jim to nedaří.

53:34

Technika právě vstřelila branku!
Domácí ve své přesilové hře přece jen skórují. Sovy se usadily v útočném pásmu a na modré čáře se napřáhl JOSEF HOLCMAN, který se svou prudkou střelou trefil nad gólmanův levý beton. Asistence: Lukáš Ošlejšek.

52:49

Pospíšilova rána od modré končí v Žurkově výstroji. Přesilová hra Techniky není úplně přesvědčivá.

52:20

Přerov právě vstřelil branku!
Hosté se opět radují. Svůj náskok totiž navyšují ve vlastním oslabení. Pětice hráčů Techniky Brno si nepohlídala MATYÁŠE GRÉČE, který unikl po levém křídle a se svým zakončením se nemýlil. Asistence: Bez asistence.

52:00

Severovo nahození na přerovskou branku se Žurkovi zamotalo mezi betony. Teď měl přerovský brankář velké štěstí.

51:43

Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Brázda – 2 min., nedovolené bránění).

50:16

Vrána rázně odhání Fencla z prostoru brněnského brankoviště. Vhazovat se bude po levici gólmana Kubíka.

49:24

Nechybělo mnoho a souhra Severa s Čoupkem by Technice přinesla snížení. Prvně jmenovaný nahodil kotouč z rohu kluziště do předbrankového prostoru, kam už Čoupek natahoval svou hokejku. Volný prostor mezi Žurkovými betony o pár centimetrů minul.

48:33

Domácí vyhráli vhazování před přerovským gólmanem a Blaško z pozice gólmana zkusil své štěstí. Jeho střela se zastavila o prvního bránícího hráče Zubrů.

47:21

Přerovští zatlačili svého soupeře a chvíli to vypadalo, jako kdyby hráli přesilovou hru. Technice se z nepříjemného sevření podařilo rychle vymanit a vyhazuje.

46:38

Lajoš na nic nečekal, a když se ocitl sám na pravém křídle útočného pásma, okamžitě vystřelil. Žurek na pokus dobře viděl a vybruslil jej. Hra se po úspěšném zákroku přerovského gólmana okamžitě přesouvá na druhou stranu.

46:16

Technika je u puku a rozehrává z vlastního pásma. Dostat se přes střed kluziště se však Brnu nedaří.

45:17

Přerov právě vstřelil branku!
O pár sekund později je však důvod k radosti na druhé straně. Technika nevyrovnala, a tak Zubři z rychlého protiútoku navýšili své vedení. Autorem třetí trefy Přerova je PATRIK KLENIAR. Asistence: Jakub Němec.

45:14

Růžek se pokusil překvapit Žurka u levé tyče. Pro hostujícího gólmana to byla první nebezpečná střela po delší době, ale i tak si s ní dokázal poradit.

44:28

Přerovskou souhru zbrzdil až Šujan, kterého trefila střela z vrcholu levého kruhu. Technika je aktivnější než ve druhé třetině, ale stále se nevyrovná hře Přerova.

43:59

Hraje se ve středním pásmu, kde se týmy střídají na kotouči. Hra je poněkud zmatená, ani jednomu celku se na puku nedaří udržet.

43:29

Druhý pokus o střelu už Trögnerovi vyšel. Z levého křídla zamířil na bližší tyč, kam se Žurek stačil včas přemístit.

42:10

Trögner prokličkoval mezi dvojicí bránících hráčů Přerova, ale až k zakončení se nedostal. Obránci hostujícího celku totiž rychle spěchali napravit svou chybu, což se jim povedlo.

41:58

Domácí obrali soupeře o puk, ale jejich útočná snaha neměla dlouhého trvání. Ofenzivní výpad zastavila přerovská obrana ještě před modrou čarou.

41:18

Sever si lehnul do Hradilova zakončení, ale ani tak střele přerovského útočníka nezabránil. Pokusem bez přípravy se pak v mezikruží prezentoval Gréč.

40:22

Kleniar otevřel třetí třetinu dvěma střelami k pravé tyči. S oběma si domácí brankář poradil.

40:01

Začala třetí třetina.
Přerov ve druhé třetině navázal na svou hru z konce první dvacetiminutovky. Herní dominanci hostujícího celku pomohla také častá vyloučení v domácích řadách. A právě v přesilových hrách vstřelil Přerov své dva góly, kterými otočil vývoj zápasu. Na listinu střelců se v hostujícím dresu zapsali Adam Holík a Miroslav Štíbr.
Třetí třetina začne cca v 19:16.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:25

Šance na vyrovnání na straně Techniky. Nebezpečné duo Sever a Čoupek se natlačilo k brankovišti, kde donutilo Žurka několikrát zakročit.

39:03

Zubři střílí opravdu z každé pozice. Kolařík svým pokusem trefil připraveného brankáře.

38:38

Souhra Švejdy s Krutákem nebyla přesná. Druhý jmenovaný si nestihl pro pas do mezikruží včas dobruslil a před Kubíkem promáchnul. Švejda to pak zkusil ještě sám, ale ani tentokrát neuspěl.

37:36

Přerovští už se opět nastěhovali před Kubíka. Jejich strategie nyní spočívá ve střelách od modré čáry a drobných tečích v předbrankovém prostoru

36:47

Holcman zahrozil od modré čáry. S jeho pokusem si Žurek bez problému poradil. Hned vzápětí však musel Holcman řešit nepříjemnost, když jej na útočné modré čáře obehrál Kleniar a vydal se dopředu. Spolu se svým kolegou z obrany však Holcman zvládl tuto situaci vyřešit.

36:19

Hosté v plném počtu.

35:45

Štíbr s Němcem se ukázali v rychlém přečíslení dva na nikoho. Sami měli dostatek času, aby s kotoučem zamíchali a vyměnili si jej. Němcovo zakončení bylo mířeno mezi Kubíkovy betony. Jen díky pozornosti domácího gólmana je náskok Zubrů stále pouze jednobrankový.

35:16

Trögner dostal zpoza soupeřovy branky přihrávku do výhodné střelecké pozice. Domácí útočník pálil z první, Žurek posílá puk pravým betonem k zadnímu mantinelu.

34:57

Technika vyhodila na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Kubíkem.

34:35

Přerov vyhazuje. Hosté se ve vlastním oslabení nebojí ani střel. Fenclův pokus z levého kruhu blokuje Pospíšil.

34:19

Žurek nemá ve druhé třetině skoro žádnou práci, což se možná změní po vyloučení jeho spoluhráče Buršíka.

33:03

Nyní skončil v brněnské bráně místo kotouče hostující obránce. Němec se z nenadálé situace rychle dostal a už pomáhá svému celku s kombinací v útočné třetině.

32:25

Přerov právě vstřelil branku!
Zubři využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení. Kubík po jinak skvělém výkonu už jen rozhazuje rukama. MIROSLAV ŠTÍBR dostal kotouč ze vzduchu od levé tyče nad gólmanovo rameno. Asistence: Jan Fencl, Jakub Němec.

31:31

Rychlá střela Němce od modré rozjela další přesilovku hostujícího celku. Na brněnských hráčích už se projevuje i únava, pod kterou jsou jistě podepsána ona vyloučení.

31:22

Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Fojt – 2 min., podrážení).

31:12

Trögner zahlédl volný kotouč v útočném poštu. Hosté však byli ve sprinterském souboji rychlejší a dva hráči Zubrů Trögnera obrali.

30:34

Kleniarova teč trefila Kubíkův pravý beton. Domácí gólman se ve své bráně opravdu nenudí.

29:43

Další úspěšný zákrok domácího brankáře. Přerov je už od poloviny první třetiny výrazně lepším týmem a každou další útočnou akcí to jen potvrzuje.

29:05

Technika se snaží dostat do pásma nahozením, ale ani to se jí nedaří. Mezi modrými čarami zachytil puk Buršík, sám se po levém křídle vydal před Kubíka a otestoval jeho lapačku.

28:45

Brázdova střela zápěstím ihned po buly lízla levou tyč. Hra je opět přerušena a buly po Kubíkově levici uvidíme ještě jednou.

28:23

Po delší době se do útoku dostala také Technika. K vážnějšímu zakončení se však domácí nedostali.

27:10

Domácí v plném počtu. Hosté měli v jedné ze svých dalších přesilových her možnost na vstřelení druhé branky, tlačili se do brankoviště a jejich střelecký repertoár obsahoval množství nebezpečných pokusů. Brněnští tak mohou nyní děkovat Kubíkovi, který je v bráně podržel.

26:58

Gréč dostal od Štíbra nabídku na střelu z první, a té také využil. Pokus bez přípravy z mezikruží Kubík vytěsnil lapačkou. Další z přerovských střel pak končí v ochranné síti a hra je přerušena.

26:28

Domácí hrají ve čtyřech. Zubři se přibližují ke Kubíkově brankovišti.

26:00

Technika vyvezla puk k Žurkovi. Přerovský brankář ještě v této třetině tolik práce neměl a nezměnilo se to ani teď.

25:49

Také proti Němcově pokusu z vrcholu levého kruhu Kubík zasahuje. Domácí gólman na střely Přerova dobře vidí, a tak mu většina zákroků nedělá problém.

25:24

Brněnská brána je mimo své obvyklé postavení a už se v brankovišti domácího celku začalo pomalu schylovat k potyčce. Hanák totiž nasměroval kotouč mezi Kubíkovy betony a brněnský brankář si nebyl úspěšností svého zákroku vůbec jistý. Puk však pod kontrolou měl a přerovská pětice se do jeho brankoviště hrnula zbytečně.

25:10

Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Fojt – 2 min., hákování).

24:41

Kombinaci Zubrů v útočném pásmu vystihl Holcman, který se spolu s Pospíšilem vydal v přečíslení dva na jednoho na druhou stranu. Jejich protiútok ale nevypadal ambiciózně, oba hráči se spíše snažili podržet puk v bezpečné zóně. Holcman tak v klíčové chvíli promáchnul.

24:28

Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Vrána – 2 min., faul kolenem).

24:04

Kolařík to na Kubíka zkusil z větší vzdálenosti. V útočném pásmu byl z hostujících řad sám, a tak si na něj dal gólman pozor a se zákrokem levým betonem neměl žádný problém.

23:05

Přerov právě vstřelil branku!
Tahle přesilová hra už se Zubrům povedla. Na konci hostující souhry byl ADAM HOLÍK, jenž se z levého kruhu trefil přesně mezi pravou ruku a tělo domácího brankáře. Na tento kotouč už Kubík nestihl zareagovat. Asistence: Matyáš Gréč, Miroslav Štíbr.

22:55

Přerovští se po delší pauze usadili v útočném pásmu. Domácí brankář zasahuje lapačkou vedle své brány.

22:05

Nejprve to byl Kolařík, koho Kubík až zázračně vychytal, následně si domácí gólman poradil i s pokusem Fencla. To už však Kubík ve svém brankovišti ležel a do celé situace se vložil i Šupa, který hostujícího útočníka nedovoleně podrazil. Technika jde opět do čtyř.

21:40

Domácí v plném počtu.

21:16

Zdá se, že všechny přesilovkové přihrávky jsou mířeny na obránce Gréče na modré čáře. Od něj jde na brněnskou bránu nejvíce střel, většina z nich však není přesná.

20:47

Štíbrova teč z předbrankového prostoru končí mezi betony Kubíka. Domácí brankář je pozorný a zatím stále bezchybný.

20:14

Hosté začínají druhou třetinu přesilovou hrou, kterou si přenesli z konce první periody. Zubři se okamžitě po úvodním buly druhé části zápasu usazují v útočném pásmu.

20:01

Začala druhá třetina.
Sovy z Techniky do první třetiny doslova vletěly, což se podepsalo také na skóre. To v páté minutě utkání otevřel Luboš Fojt. Zbylá část prvního dějství ale patřila spíše Přerovu. Hosté se poprvé v sezoně ocitli v situaci, kdy na svého soupeře ztráceli, a nechtěli ponechat nic náhodě. Jejich ofenzivní tlak ale brzdila brněnská obrana, na kterou zatím Zubři nenašli recept.
Jestli se jim to podaří, zjistíme už v 18:27, kdy začne druhá třetina.

20:00

První třetina skončila.

19:57

Na tvrdou střelu hostujícího kapitána Hanáka od modré čáry domácí brankář neviděl. Nechybělo mnoho a mohlo být tři sekundy před sirénou srovnáno.

19:40

Rovnovážný stav vydržel na ledě přesně čtyři sekundy. Po této době dostává menší trest za podrážení domácí útočník Sever.

19:36

Domácí přečkali oslabení ve třech i ve čtyřech a jsou v plném počtu.

19:02

Vlach je zpět ve hře. Domácí hrají ve čtyřech.

18:47

Od modré čáry pálil Gréč. Jeho pokus, stejně jako další střely jeho spoluhráčů, nebyl přesný.

18:10

Kubík drží jednobrankový náskok Brna. A domácí se alespoň na chvíli osvobozují.

17:36

Hosté mají dvě a půl minuty před koncem první třetiny jedinečnou příležitost na srovnání skóre. Za podrážení míří na trestnou lavici Ošlejšek.

17:18

První střela Přerova v přesilové hře svůj cíl netrefila. Ke kotouči se tak dostala Technika, která okamžitě vyhazuje.

17:02

Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Vlach – 2 min., sekání).

16:41

Sám to teď proti čtyřem hráčům Přerova zkusil Sever. K zakončení z prostoru mezi kruhy se ale nedostal.

16:07

Šupa se po přerovském icingu snaží udržet útočné pásmo, ale marně. Zubři dostávají kotouč do bezpečí.

15:49

Technika se vrátila ke své strategii, kterou nasadila po vstřelené brance. Trögner pouze vyhazuje podél mantinelu a celá jeho formace se vydává střídat.

14:44

Kleniar tečoval těsně před brankovištěm střelu, která letěla už z mezikruží. Domácí gólman i se štěstím zasahuje.

14:03

Kubík v brněnské brance musel řešit další nepříjemnou situaci, kdy k němu v přečíslení mířili dva přerovští hráči. Se střelou po ledě mířenou na pravý beton si poradil.

13:20

Šujanova střela od modré proletěla okolo horní tyče. Domácí se po vyhraném buly usadili v útočném pásmu a chtějí této skutečnosti využít k dalšímu navýšení skóre.

12:45

Zakázané uvolnění se pískalo i po vyhození přerovských Zubrů. Technika využila vhazování po Žurkově pravici k okamžitému střeleckému pokusu, který z vrcholu levého kruhu vyslal Šupa.

11:56

Kubík zasahuje vyrážečkou proti pokusu Krutáka. Jakmile se domácí dostanou ke kotouči, pouze vyhazují. Přerov nemá sebemenší problém s přechodem do útočného pásma a gólman Techniky nemá o práci nouzi.

10:45

Domácí nyní pouze nahodili na soupeřovu branku. Hra se opět stěhuje před Kubíka, kde nájezd hostujícího útočníka brání Šupa.

09:51

Juniorům Techniky se nedaří dostat z vlastního pásma. Přerov je poprvé v sezoně v situaci, kdy na svého soupeře ztrácí. Nejen proto se hosté snaží zatlačit a rychle dorovnat.

09:00

Gréč nahrál do jízdy domácímu útočníkovi Vlachovi. Ten s tímto darovaným pukem sice nepočítal, ale nachoval chladnou hlavu a s klidem rozehrává z hloubi vlastního pásma.

08:37

Ani další střely hostujícího týmu nejsou přesné. Už potřetí v krátkém časovém sledu bylo slyšet zadunění o zadní mantinel v prostorách za Kubíkovou brankou.

07:40

Hradil obral o kotouč Trögnera. Přerovská střela z mezikruží mířila mimo prostor třech tyčí.

07:14

Hosté v plném počtu.

07:01

Zubři přesměrovali centrum dění do rohu za brankou brněnského brankáře Kubíka. Žádnou vážnější střelou jej však neohrozili.

06:15

Domácí se drží v útočném pásmu, soupeř jim však nedává velký prostor pro kombinaci. Žurek musel v početní nevýhodě svého celku zatím zasahovat jen jednou, a to proti nebezpečné střele od levé tyče.

05:14

Přerovský Holík dostává dvouminutová trest za sekání. Technika má možnost navýšit své vedení.

04:09

Technika právě vstřelila branku!
Útočná hra v podání Techniky přinesla své ovoce a domácí celek se dostává do vedení. Souhra obránců a střela LUBOŠE FOJTA k levé tyči donutila přerovského brankáře poprvé v sezoně vylovit kotouč zpoza brankové čáry. Asistence: Ondřej Blaško.

04:01

Až nyní zasáhl přerovský gólman pravým betonem proti střele Ošlejška z levého kruhu.

03:28

Hraje se především před Žurkem. Technika dostává svému slovu a opravdu nedává Zubrům nic zadarmo. Přerovská obrana je však zatím pevní a Žurek nemá moc práce.

02:39

Hosté v plném počtu. Zubři se v závěru oslabení dostali do střelecké příležitosti, když Kolaříkovu střelu vytěsnil Kubík vyrážečkou. Na druhé straně mohl přesilovou hru poměnit obránce Blaško, ale jeho střela trefila pouze spojnice břevna a levé tyče.

02:10

Ošlejšek musí pro puk až za Kubíkovu branku.

01:50

Ani nyní Brněnští nevystřelili a Přerov dostává kotouč mezi modré čáry.

01:21

Hráči Techniky Brno se drží před gólmanem soupeře. Bránící čtveřice jim však nedovoluje zakončit.

00:39

Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kleniar – 2 min., držení).

00:10

Domácí se ihned po prvním úspěšném buly vydali dopředu. Žurek si po střele po ledě připisuje úvodní zákrok.

00:01

Utkání právě začalo.
Podaří se Technice prolomit kouzlo zatím bezchybného Petra Žurka?
Připíšou si další kanadské body ofenzivní tahouni Alex Sever (Technika 4+0) a Jan Fencl (Přerov 4+1)?
Zůstanou Zubři po třetím kole na čele tabulky, nebo je vystřídá Technika?

Odpovědi na tyto otázky přinese utkání Technika Brno – Přerov, které začne v pátek 17. 9. v 17:45.
HC ZUBR Přerov

Přerovští Zubři vstupovali do úvodních bojů východní skupiny v roli favorita. O Hanácích se dokonce mluví jako o jasném vítězi minimálně této skupiny, a tato slova žluto-modří od úvodních minut potvrzují. V prvním zápase sezony jim k výhře nad Porubou stačila jedna branka. Po trefě Jana Fencla a prvním čistém kontu Petra Žurka zvítězili v Ostravě nejtěsnějším možným rozdílem.

V druhém kolem už svou dominanci ukázali více. Žurek připsal další čisté konto, Fencl tři góly a jednu asistenci. Trefili se také Radim Hradil, Michal Šilhavý a dvakrát zasáhl přesně Patrik Kleniar. Skóre se v domácím zápase Zubrů proti Warriors zastavilo na skóre 7:0.
Technika Hockey Brno

Brněnský celek patří v úvodu sezony k jednomu z překvapení Ligy juniorů. O prvním hracím víkendu totiž dokázaly sovy porazit oba své soupeře. Nutno však podotknout, že zápasy to byly více než vyrovnané. Páteční kolo odehrála Technika doma proti ambicióznímu Šumperku. Brněnští se dostali do vedení, které vzápětí ztratili, aby mohli vyrovnat a dostat utkání až do nájezdů, kde dvě úspěšné trefy předvedl Erik Pospíšil.

Po dvoubodovém vítězství následovalo jedno tříbodové, ale ani to nedostalo Brno zadarmo. V Porubě Technika opět skórovala jako první, ale ani v tomto případě nedokázala vedení udržet. "Už v přípravných zápasech jsem si všiml, že druhou třetinu vždy vypustíme a myslíme si, že se zápas odehraje sám. Většinou to necháme tak s tím, že nepotřebujeme hrát dál," hledal příčinu Alex Sever, který na sebe vzal při závěrečné power play všechnu zodpovědnost a dvěma góly v čase 59:19 a 59:59 otočil z 2:3 na 4:3.
Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu 3. kola Ligy juniorů mezi celky Technika Hockey Brno a HC ZUBR Přerov.
Utkání slibuje opravdu zajímavou podívanou, jelikož se spolu střetnou první a druhý celek tabulky. Domácí Technika ztratila pouze jeden bod, Zubři jsou stoprocentní.
"Určitě víme, co na ně platí. V zápase obecně bude ale důležité, abychom proměňovali šance a nedostávali tolik gólů. Musíme vzadu pomoct našemu gólmanovi a po celý průběh utkání předvést lepší obranu než doposud. Přerov bude mít určitě vysoké sebevědomí, ale to nám podle mě nebude překážet. Před zápasem si povíme něco v kabině a urveme tři body," burcoval před utkáním nejproduktivnější hráč Techniky Alex Sever.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:45.

Technika Hockey Brno – HC ZUBR Přerov

2:5

konec (1:0, 0:2, 1:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Fojt (Blaško), 54. Holcman (Ošlejšek) – 24. Holík (Gréč, Štíbr), 33. Štíbr (Fencl, Němec), 46. Kleniar (Němec), 53. Gréč, 57. Hradil (Holík)

Technika Hockey Brno: Kubík (Skoupý) – Kubica, Šujan, Fojt, Holcman, Šupa, Svoboda, Blaško – Ošlejšek, Sever, Růžek, Čoupek, Lajoš, Trögner, Vlach, Líska, Vrána, Pospíšil.

HC ZUBR Přerov: Žurek (Hanáček) – Nesvadba, Billa, Holík, Hanák, Gréč, Němec, Kruták – Fencl, Kleniar, Mašek, Hradil, Hlůšek, Buršík, Štíbr, Kolařík, Brázda, Švejda.

Rozhodčí: Kohoutek – Jurčík, Štěrba

Průběh zápasu
1. třetina
00:39 PRE 2 Kleniar, držení
04:09 TEC 1:0 Fojt (Blaško)
05:14 PRE 2 Holík, sekání
17:02 TEC 2 Vlach, sekání
17:36 TEC 2 Ošlejšek, podrážení
19:40 TEC 2 Sever, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
22:05 TEC 2 Šupa, podrážení
23:05 PRE 1:1 Holík (Gréč, Štíbr)
24:28 TEC 2 Vrána, faul kolenem
25:10 TEC 2 Fojt, hákování
31:22 TEC 2 Fojt, podrážení
32:25 PRE 1:2 Štíbr (Fencl, Němec)
34:19 PRE 2 Buršík, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
45:17 PRE 1:3 Kleniar (Němec)
51:43 PRE 2 Brázda, nedovolené bránění
52:20 PRE 1:4 Gréč
53:34 TEC 2:4 Holcman (Ošlejšek)
54:59 TEC 2 Blaško, držení
56:26 PRE 2:5 Hradil (Holík)
57:45 PRE 2 Hradil, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
Konec