Menu

Hokej

KHL

Admiral Vladivostok – Severstal Čerepovec

4:1

konec (0:0, 2:0, 2:1)

17.09.2021, 11:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • David Suchý

Tipsport: 2.65 4.06 2.27 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Československá stopa v utkání

Libor Šulák (VLD) 1+0, 3 střely, čas na ledě 24:42
Vojtěch Mozík (VLD) 0+0, 3 střely, čas na ledě 21:30

Adam Liška (CER) 0+0 3 střely, čas na ledě 13:59 (13:48:15)
Statistiky

Střely na branku:
30:282
Zásahy brankářů: 27:26
Vyhraná vhazování: 31:31
Hity: 22:14
Trestné minuty: 17:9
Je konec. Dnešní utkání nakonec končí výhrou Admiralu, který svého soupeře porazil výsledkem 4:1. Admiral velice aktivně vstoupil také do poslední periody a dostal se do tříbrankového vedení. Severstal si dlouhou dobu nevěděl rady s výborně chytajícím Serebrjakovem, který přeci jenom jednou inkasoval a hosté měli ještě dost času na případné vyrovnání. Admiral si ovšem svůj náskok dokázal pohlídat, ještě jednou skóroval a zapsal tak první letošní vítězství v lize.

Konec zápasu.

59:24

Dnešní utkání se spíše jen dohrává. Nyní to od pravého kruhu zkoušel domácí Obidin, který ale nemířil vůbec přesně.

58:16

Severstal se s pukem dostal do pásma soupeře, jenomže tam Morozov nepřesně nahrával na Guslistova, který nakonec přišel o kotouč.

57:44

Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Fjodor Beljakov – 5 min., bitka).
Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Ivan Jemec – 5 min., bitka).

57:34

Domácí celek vyhazoval z vlastního obranného pásma a puk div znovu neskončil v brance soupeře!

56:10

Hosté znovu hrají v šesti!

55:20

55:20 Libor ŠULÁK - 4:1

55:20

Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
Domácí celek se prosazuje střelou do prázdné branky! Ve vlastním pásmu se totiž dostal k puku LIBOR ŠULÁK, který to zkoušel odpalem do prázdné branky a touš se odrazem od tyče dostal do branky.

54:40

Hosté hrají v šesti!

54:29

Oddechový čas pro hosty.

54:28

Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Kamil Fazylzjanov – 2 min., sekání).

54:24

Nástřel od modré čáry jsme sledovali také na druhé straně, avšak byl poměrně dost nepřesný. Pro volný kotouč se poté vracel hostující Chabarov.

53:57

Obidin pouze vyhazoval směrem do opačné třetiny.

53:08

Patrikejev se již nadechoval k zakončení, které si ale rychle rozmyslel. Místo toho předával kotouč do tandemu na Beljakova, který prověřil Šugajeva.

52:17

Vhazovalo se po levici domácího brankáře a úspěšnější byl hostující Guslistov. Čerepovec tak mohl operovat za brankou, ke střele to zatím nevede.

51:57

Serebrjakov si v krátkém časovém sledu připsal další zásah a je tu poslední komerční přestávka.

51:39

Severstal Čerepovec se nyní nadechl k sympatickému náporu, který nakonec přinesl nahození směrem na domácí branku, se kterým si brankář poradil.

50:00

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Admiral Vladivostok stále vede o dvě branky a vypadá to na první letošní vítězství.

49:05

49:05 Joonas NÄTTINEN - 3:1

49:05

Čerepovec právě vstřelil branku!
Hostující celek se přeci jenom prosazuje! Nahrávka putovala na levé křídlo, kde se nacházel naprosto osamocený JOONAS NÄTTINEN, který si sjel k levému kruhu, odkud zápěstím dokázal zamířit přesně k zadní tyči. Asistence: Jakob Stenqvist, Jegor Rykov.

48:41

Z levého křídla se o zakončení pokoušel také Rykov, avšak ani on nenašel recept na domácího brankáře, kterému se povedlo kotouč vyrazit před sebe.

48:06

V krátkém časovém sledu si Serebrjakov připsal další úspěšný zákrok a znovu to bylo po ráně slovenského forvarda Lišky, který raději odjíždí střídat.

47:16

Domácí brankář je zkrátka nepřekonatelný. Nyní se do prostoru pro zakončení dostal Liška, kterému se ani z velkého úhlu nepovedlo prostřelit brankáře.

46:10

Na levém křídle se do útočení zapojil také český obránce Šulák, který místo nahrávky nahazoval na branku a hostující brankář Šugajev tak měl další práci.

45:50

45:50 Jevgenij GRAČOV - 3:0

45:50

Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
Domácí celek se dostává do vedení o tři branky! Po vhazování se totiž Admiral usadil v pásmu, kde jsme sledovali nahození na branku, které Šugajev vyrážel pouze před sebe, kde měl před sebou prázdnou branku JEVGENIJ GRAČOV. Asistence: Danar Chamidullin, Dmitrij Lugin.

45:29

Admiral Vladivostok nedokázal založit útočnou akci zrovna optimálním způsobem, puk totiž přes všechny čáry směřoval na druhou stranu, o icing ale nešlo.

44:03

Hodně složitou práci měl u modré čáry hostující Vovčenko, který si nemohl dovolit přijít o touš. Nakonec se mu to povedlo, přesto to ale k zakončení nevedlo.

43:09

Admiral i nadále operuje v pásmu soupeře, což mu pochopitelně maximálně vyhovuje. Nyní to nahrávkou zpoza hostující branky zkoušel obránce Patrikejev.

42:03

Pro puk si poté sjel také brankář Serebrjakov, kterému se povedlo rozehrát do tandemu na kolegu Gračjova. Admiral Vladivostok se usadil v pásmu soupeře.

41:17

Šugajev za vlastní brankou dokázal zastavit nahození podél mantinelu, načež se o vyhození pokoušel Rykov, který ale poslal puk pouze ven z hrací plochy.

40:37

Hostující Press se posléze s pukem dostal na druhou stranu, kde po nahrávce od Kodoly zasahoval domácí brankář.

40:10

Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který se jako první s pukem dostal do svého pásma, odkud rozehrával Tichonov.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku (celkem): 17 – 18.
Je za námi také druhá třetina, která nám pro změnu nabídla dvě branky, o které se postaral Admiral. Ten poprvé udeřil po skončení přesilové hry soupeře, z úniku se totiž dokázal prosadit Sajustov. I druhá branka domácích padla po chybě soupeře, tentokráte do prázdné branky zakončoval Lugin a Severstal bude muset dotahovat dvoubrankovou ztrátu.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:36

Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Igor Geraskin – 2 min., hákování).

39:24

Severstal to zkoušel po levém křídle, ke po souboji skončil na ledě forvard Alexejev.

39:00

Minuta do konce třetiny.

38:28

Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Dinar Chamidullin – 2 min., podrážení).

38:10

Admiral znovu operoval v pásmu soupeře, kde si hledal prostor pro zakončení. Ten nakonec nenašel a do protiútoku se pokoušel dostat Guslistov.

37:15

Nyní se s pukem do pásma dostala třetí lajna hostujícího celku. Alexejev od modré čáry nahazoval zpět za branku, kde se nacházel kolega Dumbadze.

36:22

Nahození od modré čáry dokázala zablokovat domácí obrana a do protiútoku se tak po levém křídle dostával Gračjov, který nasbíral cenné vteřinky.

35:09

Čerepovec to bude mít nesmírně složité, prohrává totiž o dvě branky, přesto do konce tohoto zápasu zbývá ještě hodně času.

34:28

U pravého kruhu měl hodně prostoru Lugin, který pálil pouze do výstroje brankáře.

34:12

Po kombinaci se k tvrdé ráně dostal zadák Chamidullin, který dělovkou trefil pouze levý beton brankáře. Hostujícímu celku se nedaří vyhodit kotouč pryč.

33:04

Po úspěšném vhazování se k zakončení dostal Šulák, jehož ránu ale hostující brankář viděl a vyrazil jí. Posléze Šugajev zasahoval proti ráně od Mozíka.

32:11

Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Joonas Nättinen – 2 min., podrážení).

31:27

31:27 Dmitrij LUGIN - 2:0

31:27

Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
Další chyba Severstalu končí druhý inkasovaným gólem! Hostující celek ledabyle rozehrával ve vlastním pásmu, kde nahrávku dokázal zablokovat Obidin, který elegantní otočkou vybídl před prázdnou branku DMITRIJE LUGINA, jenž to měl snadné. Asistence: Andrej Obidin.

31:07

Neskutečný Serebrjakov! Hosté udrželi puk v pásmu, u zadní tyče se k němu dostal Chabarov, který ho předkládal na osamoceného spoluhráče, kterého vychytal domácí brankář.

30:00

Máme za sebou polovinu řádné hrací doby, která nám zatím nabídla jedinou branku, o kterou se po samostatném úniku postaral domácí Sajustov.

29:13

Manukjan to zkoušel poměrně komplikovanou nahrávkou na pravou stranu, kam si sjížděl kolega Kotljarevskij, kterého ale dokázal zastavit Stenqvist.

28:11

Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Libor Šulák – 2 min., nedovolené bránění).

28:02

Rykov poté ještě zachránil pul před modrou čárou a kombinace mohla pokračovat. Hodně nepřesně ale nahrával Press, který našel pouze hokejku soupeře.

27:17

U levého kruhu měl moře prostoru hostující Makejev, který to pochopitelně zkoušel přímo na branku, kde si domácí brankář ale dokázal najít volný kotouč.

26:07

26:07 Dmitrij SAJUSTOV - 1:0

26:07

Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
Tak to je neskutečné! Domácí DMITRJ SAJUSTOV zablokoval ve vlastním obranném pásmu nahrávku a hnal se tak sám na branku soupeře. Nakonec jsme sledovali zakončení přesně nad vyrážečku a Severstal tak inkasoval po vlastní hrubici.

26:05

Domácí v plném počtu.

25:13

Po hezké kombinaci byl na zadní tyči zcela sám Geraskin, kterému se ale nepovedlo tečovat přesně. Posléze od pravého kruhu zakončoval Nattinen.

24:40

Tvrdá střela od pravého kruhu nakonec vymrštila touš ven z pásma, hosté se musí vracet.

24:05

Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Fjodor Beljakov – 2 min., podrážení).

23:20

Po vhazování se u modré čáry dostával do palebné pozice hostující Tichonov, který místo střely ještě nahrával, což ale bylo špatné řešení.

23:00

Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Michail Kotljarevskij – 2 min., vysoká hůl).

22:37

Fazylzjanov se v mezikruží dostal k volnému touši, avšak mířil pouze do betonu brankáře.

22:08

Za volným kotoučem se sice jako první dostal domácí Beljakov, avšak touš nakonec ujel směrem do středního pásma, kde k němu zavítal hostující Chabarov.

21:13

Po pravém křídle se dostával kupředu hostující Morozov, který ovšem narazil pouze do protihráče. Čerepovec posléze aktivně napadal rozehrávku.

20:34

Avšak jsme sledovali zakázané uvolnění hostujícího celku, hra se proto vrací před brankáře Šugajeva.

20:10

Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro Admiral Vladivostok, který ihned nahazoval na druhou stranu, kde se k puku dostal Tichonov.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 5 – 10.
Je za námi první třetina, která nám nakonec nepřinesla ani jednu branku. Směrem dopředu byl ovšem nebezpečnější i aktivnější Čerepovec, kterému se ani jednou nepovedlo najít recept na brankáře. Admiral Vladivostok předvedl aktivní vstup do zápasu, postupem času se jeho aktivita vytratila.

20:00

První třetina skončila.

19:11

Severstal má v koncovce první třetiny tlak, na první branku to ale přesto nevypadá.

19:00

Minuta do konce třetiny.

18:10

Domácí rozehrávka nakonec nepřinesla zisk útočného pásma, proto se Admiral musel s pukem vracet a ani na druhý pokus to nakonec nevyšlo.

17:12

Jako první se k puku dostal hostující Rogov, který rozehrával k modré čáře, kde jeden ze spoluhráčů tečoval kotouč pouze ven z hrací plochy.

16:20

Druhá komerční přestávka.

16:09

Admiral Vladivostok nedokázal ideálně rozehrát a po nahození se jednalo o zakázané uvolnění a hra se znovu stěhuje před domácího brankáře.

15:13

Geraskin operoval u pravého kruhu, kde nakonec spolupracoval s obrannou dvojicí. Serebrjakov musel zasahovat, nadvakrát kotouč přeci jenom vyrazil.

14:07

V oslabení to po pravém křídle zkoušel domácí Ševčenko, který se sice dostal k brance, avšak kotouč mu nakonec ujel daleko od své hokejky.

13:30

Admiral Vladivostok ani tentokráte nedokázal vyhodit kotouč za modrou čáru a znovu se tedy dostal pod tlak. Zatím sledujeme kombinaci za brankou.

12:53

Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Vladislav Ušenin – 2 min., držení).

12:12

Za nahozeným kotoučem se jako první dostal Vovčenko, který ho dokázal přihrát k modré čáře na hokejku Chabarova, jenž ihned nahazoval na branku.

11:34

Stenqvist si sjel do prostoru v mezikruží, avšak ani on nedokázal prostřelit domácího brankáře.

11:12

Domácí se dostali pod obrovský tlak a soupeř několikrát nebezpečně zakončoval. Od pravého kruhu to zkoušel Rykov, který trefil pouze vyrážečku.

10:10

Je za námi úvodní desetiminutovka tohoto zápasu. Zatím sledujeme hodně nepřesností, oba brankáři ovšem museli několikrát zasahovat.

10:00

Severstal se usadil kolem branky a do střelecké pozice si sjel Liška, který ovšem z dobré pozice minul. Admiral zahrál na icing, komerční přestávka.

09:08

Admiral Vladivostok napadal rozehrávku soupeře, který se přeci jenom prokousal na druhou stranu, kde Nattinen u mantinelu spolupracoval s Liškou.

08:13

Za brankou soupeře operoval domácí Lugin, kterému ale nevyšla předávka kotouče. Na opačné straně narazil Geraskin, který neprošel přes Patrikejeva.

07:02

Domácí celek se znovu dostal do útočného pásma, kde měl přesto daleko k puku Lugin. Na opačné straně došlo k nepříjemné teči před domácím brankářem.

06:01

Sledovali jsme čistý hit od Chamidullina, do kterého si najel protihráč. Admiral Vladivostok rozehrával od své branky a Šugajev poté raději odehrál touš.

05:05

O útočnou akci se nyní pokoušel český obránce Šulák. Ten u modré čáry sice našel Vjačeslava Ušenina, který pouze prodlužoval podél mantinelu.

04:40

Došlo k posunutí domácí branky, hra je proto přerušena.

04:13

Stenqvist rozehrál do tandemu na svého kolegu Rykova, který poté ještě oslovil Geraskina, jehož slabé nahození si dokázal pokrýt domácí brankář.

03:03

Pro puk se poté musel vracet domácí obránce Fazylzjanov, který rozehrával na pravou stranu na Gračjova, kterému se povedlo protečovat puk za branku.

02:10

Admiral Vladivostok vstoupil do zápasu nesmírně aktivně. Hned dva střelecké pokusy totiž vyprodukoval Patrikejev, který ten druhý poslal do výstroje.

01:34

Posléze se s pukem do pásma dostával domácí Garejev, který to zkoušel z hodně velkého úhlu a jeho rána nakonec putovala poměrně daleko vedle branky.

00:34

Na modré čáře měl poměrně dost prostoru na zakončení Mozík, který nahozením poprvé prověřil brankáře Šugajeva.

00:10

Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro domácí celek, který se ihned díky nahození dostal na druhou stranu.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Nalimov) – Fazylzjanov, Chamidullin, Šulák, Mozík, F. Beljakov, Ťuťunnikov, Palivko, Patrikejev – Lugin, Gračov, Obidin – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, A. Garejev – Manukjan, Sajustov, Kotljarevskij – Verba, Makarenko, A. Ševčenko.

Severstal Čerepovec: Šugajev (Šatailo) – M. Tichonov, Press, Rykov, Stenqvist, M. Chabarov, Rogov, Makejev, Čmychov – J. Morozov, Jo. Nättinen, Liška – Geraskin, Guslistov, Rooba – D. Dumbadze, A. Alexejev, Vovčenko – Mojsejev, Kodola, Jemec..
Československá stopa v utkání

Libor Šulák (VLD)
Vojtěch Mozík (VLD)

Adam Liška (CER)
Admiral Vladivostok

Na opačné straně stojí Admiral Vladivostok, kterému se v úvodu letošního ročníku rovněž moc nedaří. Admiral Vladivostok se totiž nachází na poslední pozici východní konference, přičemž na svém kontě má pouhé tři body. Admiral Vladivostok je navíc jediným týmem KHL, který si ještě nepřipsal ani jednu výhru a tři získané body získal díky remíze po řádné hrací době. Naposledy Admiral Vladivostok dokázal proti moskevskému Dynamu v závěru srovnat krok, přesto koncovka patřila právě soupeři, kterému se nakonec povedlo vyhrát poměrem 5:3.
Severstal Čerepovec

Hokejisté Čerepovce se v současné době nacházejí na jedenácté pozici západní konference a po šesti odehraných zápasech mají na svém kontě pouze pět bodů. Severstalu se zatím povedlo vyhrát ve dvou případech, pouze jedinkrát to bylo v řádné hrací době. V minulém kole Čerepovec usiloval o další bodový zisk, nicméně koncovku zápasu lépe zvládl Chabarovsk, kterému se na domácím stadionu povedlo vyhrát poměrem 3:2. Severstal zatím odehrál dva venkovní duely, ve kterých si drží vyrovnanou bilanci jedné výhry a jedné porážky.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! Kontinentální hokejová liga má před sebou další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Admiral Vladivostok a Severstal Čerepovec.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:30.

Admiral Vladivostok – Severstal Čerepovec

4:1

konec (0:0, 2:0, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 27. Sajustov, 32. Lugin (Obidin), 46. Gračov (Chamidullin, Lugin), 56. Šulák – 50. Jo. Nättinen (Stenqvist, Rykov)

Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Nalimov) – Fazylzjanov, Chamidullin, Šulák, Mozík, F. Beljakov, Ťuťunnikov, Palivko, Patrikejev – Lugin (C), Gračov, Obidin – Vl. Ušenin (A), Vj. Ušenin, A. Garejev – Manukjan, Sajustov (A), Kotljarevskij – Verba, Makarenko, A. Ševčenko.

Severstal Čerepovec: Šugajev (Šatailo) – M. Tichonov, Press, Rykov, Stenqvist, M. Chabarov, Rogov, Makejev, Čmychov – J. Morozov (C), Jo. Nättinen, Liška – Geraskin (A), Guslistov, Rooba (A) – D. Dumbadze, A. Alexejev, Vovčenko – Mojsejev, Kodola, Jemec.

Rozhodčí: Ansons, Romasko – Střelcov, Černyšjov

Diváci: 2866

Průběh zápasu
1. třetina
12:53 VLD 2 Vl. Ušenin, držení
Po 1. třetině
2. třetina
23:00 VLD 2 Kotljarevskij, vysoká hůl
24:05 VLD 2 F. Beljakov, podrážení
26:07 VLD 1:0 Sajustov
28:11 VLD 2 Šulák, nedovolené bránění
31:27 VLD 2:0 Lugin (Obidin)
32:11 CER 2 Jo. Nättinen, podrážení
38:28 VLD 2 Chamidullin, podrážení
39:36 CER 2 Geraskin, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
45:50 VLD 3:0 Gračov (Chamidullin, Lugin)
49:05 CER 3:1 Jo. Nättinen (Stenqvist, Rykov)
54:28 VLD 2 Fazylzjanov, sekání
55:20 VLD 4:1 Šulák
57:44 VLD 5 F. Beljakov, bitka
CER 5 Jemec, bitka
Konec