Menu

Hokej

KHL

HC Sibir Novosibirsk – Severstal Čerepovec

2:4

konec (1:2, 1:0, 0:2)

13.09.2021, 14:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.13 3.99 2.94 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:53:44)
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 3140 diváků.
Československá stopa v utkání

Adam Liška (CER) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 18:29
Střely na branku: 29 – 28
Je dobojováno! Severstal Čerepovec nakonec vítězí na ledě Sibiru Novosibirsk 4:2. Hosté o svém triumfu rozhodli během třetí třetiny. Na konci 53. minuty poslal Severstal do vedení Alexejev. Domácí v závěru ještě zkusili hru bez brankáře, ale tento tah potrestal čtvrtou brankou hostujícího celku Robin Press.

Konec zápasu.

59:58

59:58 Robin PRESS - 2:4

59:58

Čerepovec právě vstřelil branku!
Je hotovo! Hostující celek přidává branku do odkryté klece. Přes celé kluziště se prosadil ROBIN PRESS! Bez asistence.

59:26

Novosibirsk se sice usadil v útočném pásmu, ale domácí se zatím nejsou schopni dostat do silného tlaku, ze kterého by mohli zakončit.

59:10

Domácí brankář zůstává na střídačce!

58:12

Domácí Sibir se připravil o další možnost k závěrečnému tlaku. Domácí Jakovlev totiž nepřesnou přihrávkou poslal puk na zakázané uvolnění.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:40

Domácí fanoušci se dožadovali přerušení hry a vyloučení na straně Severstalu. Rozhodčí ale ukazuje, že se vylučovat nebude.

56:35

Šugajev zatím drží Severstal ve vedení jistými zákroky. Sergej Dubakin to na něj zkoušel zakončením z levé strany, ale hostující brankář našel puk v lapačce.

56:09

Nikita Guslistov se pěknou kličkou v útočném pásmu zbavil obránce a snažil se vypálit bekhendem. Jeho snaha ale skončila jen hodně slabým pokusem do boční sítě.

55:37

Bodrov nahodil puk za branku hostujícího celku, ale tam byli znovu první pouze hokejisté ve žlutých dresech Severstalu Čerepovec.

55:12

Joonas Nättinen si dal pozor na přihrávku z levé strany hrací plochy a bekhendem odehrál kotouč do bezpečí. Zatím se Čerepovec brání skvěle.

54:40

Shore u střídačky doslova zboural jednoho ze soupeřů. Podle rozhodčích se však jednalo o čistý zákrok a může se pokračovat ve hře.

54:10

Anton Wedin dostal přihrávku před branku, ale v klíčovou chvíli kotouč vůbec netrefil. Hosté teď přestáli zajímavý náznak šance domácího celku.

53:48

Trevor Murphy střílel od modré čáry, ale ani jeho projektil neskončil mezi třeti tyčemi. Gólman domácího mužstva Harri Säteri byl pozorný.

53:20

Domácí se znovu dostali do blízkosti branky soupeře, ale zakončení z ostrého úhlu skončilo jen na boční síti branky Severstalu Čerepovec.

52:51

52:51 Andrej ALEXEJEV - 2:3

52:51

Čerepovec právě vstřelil branku!
Aktivita se hostujícímu mužstvu výrazně vyplatila! Po kombinaci v útočném pásmu dostal přihrávku před prázdnou branku ANDREJ ALEXEJEV, který už měl snadnou práci! Asistence: Daniil Vovčenko, David Dumbadze.

52:36

Domácí už se zase pouze brání jen za cenu vyhození z obranného pásma. Severstal je ve třetí části dnešního souboje aktivnějším týmem.

52:08

Andrej Alexejev projel po pravém křídle do útočného pásma, kde bekhendem poslal kotouč před branku, ale tam neměl své spoluhráče.

51:28

Timur Achijarov střílel z levé strany útočného pásma, ale jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky. Domácí se po delší době nastěhovali do útočného pásma.

51:05

Ilja Morozov dostal přihrávku na levou stranu, kde se s kotoučem dobře otočil, ale jeho nahození bekhendem skončilo v moci hostujícího brankáře.

49:26

Hosté zůstali nastěhovaní v útočném pásmu i po skončení přesilové hry. Od modré čáry zakončil Daniil Vovčenko, ale jeho rána prolétla kolem domácí klece.

49:00

Domácí v plném počtu.

48:41

Robin Press střílel od modré čáry, nicméně jeho dělovku domácí brankář Harri Säteri dobře viděl a připsal si snadný zákrok levým betonem.

48:06

Domácí se dostali k odraženému kotouči a Jermakov puk bez problémů vyhodil do středního pásma. Jeho vyhození ale rychle dojeli hráči ve žlutém.

47:26

Adam Liška poslal prudké nahození před branku domácího celku, ale jeho pobídku nikdo ve žlutém dresu Severstalu Čerepovec netečoval.

47:00

Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Konstantin Alexejev – 2 min., hákování).

46:34

Domácí v plném počtu.

46:02

Jakob Stenqvist dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila na betonu připraveného gólmana.

45:29

Domácí se zmocnili v obranném pásmu volného kotouče a bez váhání jej vyhodili přes celé kluziště za branku Severstalu Čerepovec.

45:10

Hosté se usadili v úvodu přesilovky v útočném pásmu, ale zatím se nedostávají do zakončení. Hráči v modrém zatím skvěle brání.

44:34

Severstal si zahraje svou první přesilovou hru v dnešním duelu. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Denis Bodrov.

44:26

Další akci Severstalu Čerepovec zastavuje zakázané uvolnění. Přihrávka na levé křídlo byla tentokrát až příliš prudká. Vhazovat se bude před Šugajevem.

44:10

Adam Liška vyvezl kotouč z pravé strany do útočného pásma, jenže se nesetkal s podporou svých spoluhráčů a byl o puk připraven.

43:29

Hosté se znovu usadili v útočném pásmu, ale dělovka od modré čáry skončila vedle pravé tyčky. Hráči v modrém jsou zatím trošičku ospalí.

43:10

Igor Geraskin si na modré čáře našel odražený kotouč, otočil se s ním a vypálil zápěstím Jeho pokus ještě tečoval Robert Rooba, ale Harri Säteri byl připraven.

42:36

Šugajev si připsal další dobrý zákrok. Viktor Komarov před ním dotíral s odraženým kotoučem, ale pod tlakem jej nepřehodil přes gólmanův bekhend.

42:08

Nikita Jefremov se stáhl do obranného pásma, kde zastavil přihrávku z pravé strany, ale nedokázal puk dostat ven z obranné třetiny.

41:24

Hosté v plném počtu.

41:06

Viktor Komarov se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, kde sklepl kotouč na dojíždějícího Murphyho, ale druhý jmenovaný příklepem minul.

40:22

Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí části. Sibir se ihned vydal do útoku, ale přechod do útočného pásma byl hodně kostrbatý.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 16:13.
Střely na branku 18:18
Druhá třetina končí! Prostřední část dnešního souboje se o něco lépe vydařila domácímu Sibiru Novisibirsk. Ten se hned v úvodu druhé části dočkal vyrovnání zásluhou Valentina Pjanova. Poté byl ale znovu aktivnější hostující Severstal, ale další branka zatím nepadla. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 2:2.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:24

Sibir si zahraje další přesilovku. Vovčenko dostává dvě minuty za hákování.

39:03

Domácí sice kombinovali v útočném pásmu, ale nepřesnou přihrávkou se sami vyhnali do středního pásma. Hosté v závěru druhé části sází na defenzivu.

38:29

Nikita Setdikov se středem ledové plochy prosmýkl do útočného pásma a zakončil příklepem. Jeho pokus ale skončil na hrudi pozorného brankáře.

38:00

Hosté v plném počtu.

37:26

Pjanov dostal krásnou přihrávku na levý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho pokus Šugajev vytěsnil pravým betonem mimo branku.

37:02

Novosibirsk se znovu usadil v útočném pásmu, ale během přesilovky se mu zatím moc nedaří. Hráči v modrých dresech předvádí výborný pohyb.

36:13

Nikita Guslistov během vlastního oslabení vybojoval kotouč na modré čáře, předvedl fantastické zrychlení a pláchl svým spoluhráčům. Z těsné blízkosti však brankáře nepřekonal!

36:00

Domácí Sibir Novosibirsk si i během druhé části zahraje přesilovku. Dvě minuty za vyhození puku mimo led dostává Makar Chabarov.

35:36

Andrej Jermakov si sjel na přihrávku zpoza branky a pohotově zakončil příklepem. Jeho dělovku Šugajev dobře viděl a ramenem vyrazil puk nad břevno.

35:12

Andrej Jermakov střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka prolétla kolem vzdálenější tyčky a skončila na zadním mantinelu. Hráči Severstalu puk získali pro sebe.

34:30

Po delší době se do útoku podíval také domácí celek, jenže v útočném pásmu se hráči Novosibirsku ohřáli jen chvíli a nedostali se do zakončení.

33:29

Daniil Vovčenko střílel příklepem z levé strany útočného pásma, ale jeho dělovka prolétla kolem horního rohu vzdálenější tyčky. Severstal ale pokračuje v tlaku.

33:02

Adam Liška si ještě prodloužil svůj pobyt na ledové ploše a vydal se do napadání rozehrávky soupeře. Zadáci domácího Novosibirsku se o puk připravit nenechali.

32:28

Nikita Guslistov se dostal k volnému kotouči na levé straně, odkud zakončil příklepem, jenže jeho projektil skončil vedle zadní tyčky.

32:10

Adam Liška uspěl v souboji v obranném pásmu a vybojoval kotouč pro hostující celek. Slovenský hokejista zatím hraje povedený duel a je ho plný led.

31:42

Trevor Murphy se na pravé straně zbavil kotouče, jenže jeho bekhendová přihrávka skončila v prostoru mezi kruhy, kde kralovali obránci.

31:09

Sergej Dubakin střílel z levé strany útočného pásma, jenže jeho dělovka skončila vedle zadní tyčky. Nikdo ve žlutém dresu se k odraženému puku nedostal.

30:26

Jakob Stenqvist poslal prudké nahození mezi kruhy, ale nikdo ve žlutém dresu jeho pobídku nedokázal tečovat mezi tři tyče domácí branky.

30:06

Je za námi polovina dnešního souboje a zatím stále platí nerozhodný stav. Hráči v modrých dresech ale nejsou na kotouči moc přesní.

29:24

Až nyní se po delší době přerušuje hra. Domácí vyhodili puk na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před brankou soupeře.

29:07

Jegor Milovzorov se po pravém křídle dostal do útočného pásma a bekhendem procedil kotouč na brankoviště, kde ale nebyl nikdo v modrém.

28:26

Hostující brankář Šugajev raději vyjel ven z branky, aby před rozjetým soupeřem odehrál kotouč odrazem o mantinel mimo obranné pásmo.

28:09

Andrej Alexejev nahodil puk od modré čáry na branku soupeře, ale jeho pobídka skončila v místech, kde kraloval obětavý obránce Bodrov.

27:26

Adam Liška vlétl po levém křídle do útočného pásma a střelou na přední tyč zkusil překvapit domácího brankáře. Harri Säteri vytěsnil kotouč ramenem nad břevno.

27:02

Robin Press si připravil pozici pro zakončení příklepem, ale jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře v modrém dresu domácího Sibiru.

26:37

Domácí se z tlaku Severstalu Čerepovec vymanili za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazování se přesune zpět před domácí klec.

26:15

Ivan Rogov se po levé straně prodral do útočného pásma, kde dokonce zakončil příklepem. Jeho dělovku brankář s přehledem vyrazil k hrazení.

25:38

Jegor Rykov si sjel na přihrávku z pravé strany hrací plochy a snažil se protečovat kotouč na branku domácího mužstva. Pozorný Harri Säteri puk vykopl levým betonem.

25:15

Timur Achijarov střílel příklepem od modré čáry, nicméně jeho dělovka skončila vedle levé tyčky hostujícího mužstva.

24:35

Šugajev v posledních minutách drží Severstal na nerozhodném stavu. Hostující brankář tentokrát dokázal vyrazit prudkou střelu z levé strany ledové plochy.

24:05

Oleg Li dostal prostor na pravé straně, odkud vyslal přihrávku mezi kruhy, nicméně na jeho pobídku už nikdo ze dvou dojíždějících spoluhráčů nedosáhl.

23:29

Jegor Rykov dojel nahození do rohu útočného pásma, kde se dobře zbavil soupeře, nicméně přihrávkou mezi kruhy odevzdal kotouč hráčům v modrém.

23:10

Robin Press dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovku zablokoval obětavý obránce Trevor Murphy.

22:34

Nikita Jefremov dostal znovu nabito na modrou čáru, odkud pro změnu zakončil zápěstím, jenže jeho pokus skončil vedle levé tyčky.

22:10

Andrej Alexejev se otočil v rohu útočného pásma, prohodil kotouč mezi bruslemi soupeře a přihrál na modrou čáru, odkud už zakončení nepřišlo.

21:38

Konstantin Alexejev spěchal za nahozením do útočného pásma, nicméně zadáci ve žlutém byli u kotouče o něco rychleji a získali jej pro sebe.

21:10

Severstal Čerepovec se usadil v útočném pásmu, nicméně nikdo ve žlutém dresu se do zakončení nedostal. Hosté musí rychle zlepšit svou hru.

20:47

20:47 Valentin PJANOV - 2:2

20:47

Sibir právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Domácí celek dotáhl se soupeřem krok hned v úvodu druhé třetiny! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se do kotouče opřel VALENTIN PJANOV, jehož dělovka skončila v síti! Bez asistence.

20:45

Pjanov dostal po efektní kombinaci přihrávku na levou stranu, odkud zakončoval příklepem, ale jeho projektil prolétl kolem zadní tyčky.

20:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Severstal bude chtít v průběhu druhé třetiny navázat na povedený výkon z první části dnešního souboje.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 15:23.
Střely na branku: 7 – 6
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce dnešního souboje mohou být spokojenější hosté. Už ve 4. minutě se o úvodní branku postaral Jegor Morozov. Na jeho zásah navázal v 9. minutě Nikolaj Timašov. Domácí Sibir se ale v polovině první části dočkal snížení, o které se zasloužil Sergej Dubakin.

20:00

První třetina skončila.

19:49

Hosté v plném počtu.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny.

18:46

Hosté získali kotouč v obranném pásmu a bez problémů jej vyhodili po pravé straně mimo nebezpečný prostor. Severstal se zatím brání na jedničku.

18:16

Domácí se usadili v útočném pásmu, jenže jejich kombinace je zatím plná nepřesností. Hokejisté v modrých dresech se do zakončení nedostávají.

17:49

Poprvé v utkání se bude vylučovat. Dmitrij Mojsejev dostává dvě minuty za podrážení.

17:34

Trevor Murphy nahodil puk ze středního pásma do pásma útočného, jenže tam neměl nikoho ze spoluhráčů v modrých dresech domácího Sibiru.

17:03

Na opačné straně se do útočného pásma tlačil Nikita Setdikov, ale jeho projektil forhendem zablokoval hned první zadák ve žlutém dresu Severstalu.

16:29

Adam Liška vlétl do útočného pásma, kde napadal rozehrávku soupeře. Slovenský útočník dostal obránce pod tlak a málem se dostal k puku.

16:06

Jakob Stenqvist udržel kotouč v útočném pásmu a podél hrazení jej poslal za branku Novosibirsku. Severstal je opět jasně lepším týmem.

15:26

Chabarov přišel v souboji ve středním pásmu o hokejku a musel hodně rychle prchat směrem na střídačku. Další hráči ve žlutých dresech jej ale zastoupili.

15:05

David Dumbadze projel po levé straně do útočného pásma, kde se zbavil obránce v modrém dresu, ale už nedokázal přesně přihrát.

14:30

Tempo hry v posledních minutách lehce opadlo. Až nyní projel Nikita Makejev středem ledové plochy do útočného pásma, ale jeho ránu srazil Jermakov do ochranné sítě.

13:41

Trevor Murphy projel po levém křídle do útočného pásma, kde se krásně zbavil obránce, nicméně jeho pobídka bekhendem našla jen hráče ve žlutém.

13:08

Timur Achijarov dostal nabito na modrou čáru, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho dělovku zablokoval obětavý obránce ve žlutém dresu.

12:35

Ilja Morozov dostal přihrávku na modrou čáru, odkud tvrdě zakončil a málem se stal hrdinou domácího mužstva. Jeho dělovku hostující brankář vykopl na poslední chvíli!

12:02

Další akci hostujícího Čerepovce zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl při přechodu do útočného pásma Andrej Alexejev.

11:42

Adam Liška získal volný puk v obranném pásmu a ihned rozehrál na levou stranu. Jeho pobídku ale srazil napadající Česalin mezi diváky.

11:20

Robin Press střílel z levé strany útočného pásma, ale před klecí domácího celku stáli obětaví obránci Novisibirsku, kteří puk srazili do bezpečí.

10:41

Hosté se dostali po levém křídle do útočného pásma, nicméně jejich akce skončila nepřesnou přihrávkou na rozjetého Adama Lišku.

10:20

Hostující brankář si dal pozor na nahození ze středního pásma a sklepl kotouč do rohu ledové plochy. Severstal se opět tlačí do útoku.

09:43

09:43 Sergej DUBAKIN - 1:2

09:43

Sibir právě vstřelil branku!
Domácí se jako blesk z čistého nebe dokázali prosadit a dočkali se vytouženého snížení! Hostující brankář vyrazil ránu od modré čáry jen před sebe a SERGEJ DUBAKIN bekhendem dorazil puk do sítě! Asistence: Oleg Li, Valentin Pjanov.

09:38

Viktor Komarov se mezi kruhy dostal k odraženému kotouči a pohotově vypálil příklepem. Pod nohy se mu ale položil obránce, který střelu zablokoval.

09:08

Domácí se stále nemohou vzpamatovat ze špatného vstupu do utkání. Hokejisté Sibiru Novosibirsk si nedokážou nahrát ani na krátkou vzdálenost.

08:35

08:35 Nikolaj TIMAŠOV - 0:2

08:35

Čerepovec právě vstřelil branku!
Hostující Severstal Čerepovec přidává druhou branku a potvrzuje vynikající vstup do utkání. Hosté se usadili v útočném pásmu. Na přihrávku zpoza branky si sjel NIKOLAJ TIMAŠOV a střelou z kruhu poslal puk do branky! Asistence: Daniil Vovčenko.

08:05

Trevor Murphy vybojoval puk v rohu útočného pásma, kde před sebe nepustil obránce a dokázal rozehrát. Novosibirsk se ale jen těžko dostává do zakončení.

07:26

Adam Liška se středem ledové plochy prosmýkl do útočného pásma a vypálil zápěstím. Jeho slabý pokus ale prolétl kousek vedle levé tyčky.

07:08

Ivan Rogov udržel kotouč na pravé straně ledové plochy, kde k němu nepustil nikoho v modrém dresu Sibiru Novosibirsk. Duel je zatím hodně tvrdý.

06:29

Michail Tichonov dostal nabito na modrou čáru, odkud vypálil příklepem, ale jeho pokus skončil vedle levé tyčky domácího celku. Stále se hra nepřerušuje.

06:06

Hostující brankář si bez problémů pohlídal zakončení od levého mantinelu a vyrazil kotouč do rohu ledové plochy. Domácí jsou teď o něco aktivnější.

05:29

Makar Chabarov si za brankou dobře pokryl kotouč a upadl. Podle rozhodčího se ale nejednalo o nedovolený zákrok. Pokračuje se ve hře.

05:06

Další založení útočného výpadu už Sibiru tolik nevyšlo. Pobídka na levou stranu byla příliš prudká a skončila v moci hostujících zadáků.

04:20

Novosibirsk se dostal do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Domácí celek se dostal do střelecké pozice, ale projektil jen zaduněl o zadní mantinel.

03:53

03:53 Jegor MOROZOV - 0:1

03:53

Čerepovec právě vstřelil branku!
Hostující Severstal Čerepovec se dostává do vedení! Po dobrém napadání v útočném pásmu dostal přihrávku před branku JEGOR MOROZOV a s velkým přehledem poslal puk pod horní tyč! Asistence: Adam Liška.

03:19

Harri Säteri měl nyní pořádnou porci štěstí! Domácí brankář si povyjel proti zakončení Adama Lišky, které jej trefilo do levého ramene.

03:03

Hosté se dostali do útočného pásma, kde neudrželi kotouč na svých hokejkách. Domácí zadáci jsou hodně důrazní a dostávají soupeře pod tlak.

02:31

Po delší době se přerušuje hra. Po souboji ve středním pásmu vyskočil kotouč mimo ledovou plochu. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

02:09

Konstantin Alexejev dostal přihrávku mezi kruhy, odkud bez váhání zakončil příklepem, nicméně jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.

01:34

Denis Bodrov se skvěle vrátil do obranného pásma, kde se položil pod nohy rozjetému soupeři a zablokoval přihrávku směřující na levou stranu.

01:18

Jakob Stenqvist dostal přihrávku na modrou čáru, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho projektil skončil v lapačce pozorného gólmana.

00:49

Adam Liška získal puk na levé straně útočného pásma a podél mantinelu jej posunul za branku domácích. Oba týmy vlétly do duelu aktivně.

00:10

Domácí Novosibirsk uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje a hned se vydal do útoku. Hráči v modrém se usadili v útočném pásmu, ale kotouč dlouho neudrželi.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před startem utkání zazní ruská hymna.
Oba týmy už jsou na ledě. Domácí budou hrát v modrém, zatímco hosté obléknou žlutou sadu.
Úvodní sestavy:

HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Jefremov, D. Bodrov, Jermakov, Achijarov, Ilja Morozov, T. Murphy, K. Alexejev – Česalin, Golubev, Litovčenko – Pjanov, O. Li, N. Shore – Wedin, Milovzorov, V. Komarov – Setdikov, A. Jakovlev, Ovčinnikov.

Severstal Čerepovec: Šugajev (Šostak) – Press, M. Tichonov, Stenqvist, Rykov, M. Chabarov, Timašov, Rogov, Makejev – Jo. Nättinen, Liška, J. Morozov – Rooba, Geraskin, Guslistov – A. Alexejev, Vovčenko, D. Dumbadze – Mojsejev, Šiksatdarov, Kolmykov.

Rozhodčí: Gofman, Spirin – Parikov, Ponomarenko.
Češi a Slováci

Adam Liška (CER) – 4 zápasy, 1+1
HC Sibir Novisibirsk

Domácí Novosibirsk je na tom naprosto stejně. I domácí celek získal ve čtyřech zápasech jen tři body a patří mu devátá pozice Východní konference. Ve čtyřech duelech navíc vstřelil pouze sedm branek. Jediné vítězství si Sibir připsal na ledě Torpeda Nižnij Novgorod. Poté ale padl na hřišti Nižněkamsku.
Severstal Čerepovec

Hostující Severstal Čerepovec neprožívá povedený vstup do nového ročníku Kontinentální hokejové ligy. Po čtyřech duelech má na svém kontě pouze tři body a patří mu až jedenáctá pozici Západní konference. Jediné vítězství si připsal v domácím souboji s Admiralem Vladivostok. Poté ale prohrál 1:2 po nájezdech s Traktorem Čeljabinsk.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi HC Sibir Novosibirsk a Severstal Čerepovec.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

HC Sibir Novosibirsk – Severstal Čerepovec

2:4

konec (1:2, 1:0, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 10. Dubakin (O. Li, Pjanov), 21. Pjanov – 4. J. Morozov (Liška), 9. Timašov (Vovčenko), 53. A. Alexejev (Vovčenko, D. Dumbadze), 60. Press

HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Jefremov, D. Bodrov, Jermakov, Achijarov, Ilja Morozov, T. Murphy, K. Alexejev – Česalin, Golubev, Litovčenko – Pjanov, O. Li, N. Shore – Wedin, Milovzorov, V. Komarov – Setdikov, A. Jakovlev, Ovčinnikov – Dubakin.

Severstal Čerepovec: Šugajev (Šostak) – Press, M. Tichonov, Stenqvist, Rykov, M. Chabarov, Timašov, Rogov, Makejev – Jo. Nättinen, Liška, J. Morozov – Rooba, Geraskin, Guslistov – A. Alexejev, Vovčenko, D. Dumbadze – Mojsejev, Šiksatdarov, Kolmykov.

Rozhodčí: Gofman, Spirin – Parikov, Ponomarenko

Diváci: 3140

Průběh zápasu
1. třetina
03:53 CER 0:1 J. Morozov (Liška)
08:35 CER 0:2 Timašov (Vovčenko)
09:43 SIB 1:2 Dubakin (O. Li, Pjanov)
17:49 CER 2 Mojsejev, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
20:47 SIB 2:2 Pjanov
36:00 CER 2 M. Chabarov, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
39:24 CER 2 Vovčenko, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
44:34 SIB 2 D. Bodrov, nedovolené bránění
47:00 SIB 2 K. Alexejev, hákování
52:51 CER 2:3 A. Alexejev (Vovčenko, D. Dumbadze)
59:58 CER 2:4 Press
Konec