Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Newcastle United – West Ham United

2:4

konec (2:1)

15.08.2021, 15:00 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • 1. kolo • Petr Sumbal

Tipsport: 3.44 3.48 2.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

67

67. Michail ANTONIO - 2:4

67

West Ham právě vstřelil branku!
Hosté už vedou o dva góly! Tentokrát se West Ham prosazuje z rychlého protiútoku. Benrahma poslal do šance MICHAILA ANTONIA, který nekompromisně propálil Woodmana a zpravil si tak chuť po neproměněné penaltě! Asistence: Saïd Benrahma.

63

63. Tomáš SOUČEK - 2:3

63

West Ham právě vstřelil branku!
Antonio penaltu neproměnil, Woodman jeho střelu k levé tyči skvěle vystihl. Míč ale vyrazil před sebe a nejrychleji u něj byl TOMÁŠ SOUČEK, který balón bez problému dorazil do sítě. Bez asistence.

53

53. Saïd BENRAHMA - 2:2

53

West Ham právě vstřelil branku!
Je znovu vyrovnáno! Antonio nezpracoval Bowenovu přihrávku ideálně, ale míč ještě stihl na hrací ploše, takže mohl z levé strany odcentrovat na SAÏDA BENRAHMU, který hlavou překonal Woodmana. Asistence: Michail Antonio.

41

41. Jacob MURPHY - 2:1

41

Newcastle právě vstřelil branku!
Domácí se krátce před pauzou vracejí do vedení, vyhrávají 2:1! Domácí si vytvořili tlak, který vyvrcholil centrem z kopačky Ritchieho z levé strany. Míč přistál na hlavně nevysokého JACOBA MURPHYHO, který míč umístil k tyči, Fabianski to neviděl a vůbec nereagoval. Asistence: Matt Ritchie.

18

18. Aaron CRESSWELL - 1:1

18

West Ham právě vstřelil branku!
West Ham se dočkal vyrovnávací branky, kterou musel uznat až VAR! Z levé strany posílal míč před branku AARON CRESSWELL a míč nakonec netečoval kopačkou Souček a Bowen pak míč trefil až za brankovou čárou, proto o ofsajd nešlo. Asistence: Pablo Fornals.

5

5. Callum WILSON - 1:0

5

Newcastle právě vstřelil branku!
Domácí hned ze své první šance otevírají skóre utkání! Saint-Maximine dokázal z levé strany před Riceho pravačkou odcentrovat a našel na první tyči CALLUMA WILSONA. Ten měl sice proti sobě dva obránce, ale dokázal se přes ně prosadit a skórovat hlavou. Asistence: Allan Saint-Maximin.

Newcastle United – West Ham United

2:4

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 5. C. Wilson (Saint-Maximin), 41. Jacob Murphy (Ritchie) – 18. Cresswell (Fornals), 53. Benrahma (Antonio), 63. Souček, 67. Antonio (Benrahma)

Karty:   51. Shelvey (NEW)

Neproměněná penalta: 63. Antonio (WHU), brankář Woodman zneškodnil

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 7:4. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 4:3.

Newcastle United: Woodman – Jacob Murphy, Krafth (85. S. Longstaff), F. Fernández (C), Clark, Ritchie – Hayden, Shelvey (70. Fraser), Almirón – C. Wilson (85. Joelinton), Saint-Maximin.
Náhradníci: Gillespie – Fraser, Gayle, Joelinton, Lascelles, Lewis, Schär, Hendrick, S. Longstaff.

West Ham United: Fabiański – Coufal, C. Dawson, Ogbonna, Cresswell – Rice (C), Souček – Bowen (90. Jarmolenko), Benrahma (88. Fredericks), Fornals – Antonio (90+3. Johnson).
Náhradníci: Aréola – Baptiste, Coventry, Diop, Fredericks, Johnson, Lanzini, Noble, Jarmolenko.

Rozhodčí: Atkinson – Betts, Mainwaring