Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Brentford FC – Arsenal FC

2:0

konec (1:0)

13.08.2021, 21:00 • Griffin Park, Brentford • 1. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 3.88 3.3 2.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

87. Nicolas Pépé (ARS)

87

Arsenal předvedl skvělou a rychlou akci, která si říkala o vstřelenou branku! Bukayo Saka a Emile Smith-Rowe to udělali skvěle, když vysunuli Kierana Tierneyho. Obránce Arsenalu zvedl hlavu a dal míč do druhé vlny, odkud ihned pálil Nicolas Pépé. Jeho pokus mířil do bližšího spodního rohu branky, avšak David Raya se skvěle vrátil a vyrazil míč na rohový kop.

86

Střídání v týmu Brentford FC: ze hřiště odchází Bryan Mbeumo, přichází Marcus Forss.

81

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Calum Chambers, přichází Nuno Tavares.

80

80. Christian Nörgaard (BRF)

80

Domácí mužstvo rozehrávalo rohový kop a mohlo jít do vedení o tři zásahy! Od tyče se odpoutal Christian Nörgaard, který před německým brankářem zahrál hlavou. Balon pak putoval kousek vedle vzdálenější tyče branky!

80

Střídání v týmu Brentford FC: ze hřiště odchází Frank Onyeka, přichází Mads Bidstrup.

73

73. Christian NÖRGAARD - 2:0

73

Brentford právě vstřelil branku!
Obrovská radost znovu propukla na stadionu, jelikož nováček se ujímá dvoubrankového vedení! Mads Bech Sörensen předvedl dlouhé vhazování, které mířilo na první tyčku, kde míč hlavou tečoval Pablo Marí. Propadlý míč si v malém vápně našel CHRISTIAN NÖRGAARD, který už se hlavou nemohl mýlit – 2:0!

71

Střídání v týmu Brentford FC: ze hřiště odchází Kristoffer Ajer, přichází Mads Bech Sörensen.
Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Gabriel Martinelli, přichází Reiss Nelson.

70

Emile Smith-Rowe vyslechl nově příchozího spoluhráče a Bukayo Saka hned dával míč před branku, kde opět neměl spoluhráče. Arsenal pokračoval na míči a centr propadl až do vzdálenější části vápna, odkud Granit Xhaka jen těsně přestřelil.

59

Bukayo Saka byl přivítán domácími fanoušky ve stoje ze obrovského potlesku. To na znamení proti rasismu, který hráč Arsenalu pociťoval po finálovém zápasu na mistrovství světa!

59

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Folarin Balogun, přichází Bukayo Saka.

52

52. Emile Smith-Rowe (ARS)

52

Arsenal si vypracoval první obrovskou šanci v utkání! Emile Smith-Rowe postupoval do vápna středem a vystřelil placírkou. Ovšem zamířil jen kousek vedle brankáře, jenž se natáhl a míč vyrazil. Brentford je tak stále v těsném vedení!

30

Na pravé straně zůstal zcela volný Bryan Mbeumo, kterému byla na hranici vápna zamezena cesta. Ovšem domácí útočník se otočil mezi Benem Whitem a Pablem Marím, čímž se objevil sám před hostujícím brankářem, ale zamířil vedle vzdálenější tyče!

22

22. Sergi CANÓS - 1:0

22

Brentford právě vstřelil branku!
Arsenal se poprvé nacházel pod tlakem a hned inkasoval! Calum Chambers odkopl míč jen za vápno, odkud putoval rychle zpátky. Na levé straně šestnáctky se nacházel SERGI CANÓS, jenž propálil německého brankáře Arsenalu do bližšího spodního rohu branky. Fanoušci domácího mužstva jsou pochopitelně ve varu!

12

12. Bryan Mbeumo (BRF)

12

Nováček poprvé zahrozil! Na pravé straně se do šestnáctky dostal Bryan Mbeumo, jehož pumelice zamířila do bližší tyče! Bernd Leno šel brzy dolů a měl obrovské štěstí, že poprvé neinkasoval!

Brentford FC – Arsenal FC

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 22. Canós (Pinnock), 73. Nörgaard

Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 5:14. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:8.

Brentford FC: Raya – Pinnock, P. Jansson (C), Onyeka (80. Bidstrup) – Ajer (71. Sörensen), Mbeumo (86. Forss), Canós, Janelt, Henry – Nörgaard, Toney.
Náhradníci: P. Gunnarsson – Sörensen, Forss, Ghoddos, Wissa, Goode, Bidstrup, Dervişoğlu, Roerslev.

Arsenal FC: Leno – Chambers (81. N. Tavares), White, Marí, Tierney – Lokonga, Xhaka (C) – Pépé, Smith-Rowe, Martinelli (71. Nelson) – Balogun (59. Saka).
Náhradníci: Hein – Nelson, Holding, Bellerín, Alnaní, Soares, Maitland-Niles, Saka, N. Tavares.

Rozhodčí: Oliver – Burt, Bennett