Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Valencia CF – Getafe CF

1:0

konec (1:0)

13.08.2021, 21:00 • Estadio de Mestalla (Valencia) • 1. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 2.55 2.95 3.41 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+6

Už v prvním poločase si Omar Alderete vysloužil varování. Hlavně proto nyní dostal žlutou kartu, přestože zákrok na Dura nebyl příliš tvrdý.

90+5

Fantastický Giorgi Mamardašvili. Dvacetiletý Gruzínec, který dostal šanci hlavně pro to, že jsou Cillesen a Doménech zranění, zřejmě vychytal Valencii tři body! I přestože už ležel, tak dokázal zareagovat na teč Vitolovy střely, pravou rukou vyrazil míč na tyčku. Do bezpečí pak odkopl balón Paulista.

90+2

Žlutá karta pro Jasona. Po faulu udělal všechno pro to, aby podržel rozehrávku, balón kopl daleko od místa přestupku. A za tento čin následoval žlutý trest.

86

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Gonçalo Guedes, přichází Jason.
Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Carlos Soler, přichází Mouctar Diakhaby.

84

Giorgi Mamardašvili skvělým zákrokem udržel Valencii ve vedení! Proti tečované střele Huga Dura šel včas na zem, pravou rukou udržel míč ve hře.

81

Od vyrovnání zabránila Getafe levá tyč! Do velkého vápna dostal nahrávku Mauro Arambarri, technickým pokusem pravou nohou orazítkoval pouze brankovou konstrukci.

79

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Damián Suárez, přichází Hugo Duro.

77

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Denis Čeryšev, přichází Rubén Sobrino.

76

Síly na hřišti se vyrovnávají! Erick Cabaco totiž dohrál Gómeze, za což si vysloužil žlutou kartu. A protože už jednu na kontě měl, tak následovalo vyloučení.

70

José Gayá podklouzl, proto nezachytil pohyb čerstvého Josého Macíase. Mexického hráče zezadu podrazil, žlutou kartu musel očekávat.

69

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Daniel Wass, přichází Uroš Račić.

68

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Enes Ünal, přichází Marc Cucurella.

67

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Sandro Ramírez, přichází José Macías.

57

Maxi Gómez se přes Ericka Cabaca dostal k zakončení, ale soka nebezpečně trefil loktem. Místo gólové radosti si vysloužil kartónek žluté barvy.

50

Dosud jediný střelec utkání Carlos Soler úmyslně přišlápl pravačkou levý kotník Arambarriho. Žlutá karta je logickým vyústěním akce.

46

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Carles Aleñá, přichází Jaime Mata.
Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Stefan Mitrović, přichází Vitolo.

38

Zaslouženou žlutou kartu si pěkně zblízka prohlédl Erick Cabaco. Pravou rukou úmyslně postrčil unikajícího Guedese, ten neudržel rovnováhu a skončil na trávníku.

31

Prvním držitelem žluté karty v řadách hostů se stal Mathias Olivera. Do souboje s Gómezem přiběhl pozdě, ve skluzu trefil jenom jeho kotníky.

21

Tentokráte zakončoval Damián Suárez. Střílel na stranu brankáře a vůbec ne zle! Giorgi Mamardašvili měl co dělat, aby balón vytáhl mimo tři tyče.

13

Po červené kartě přichází i žlutá karta. Tu si vykoledoval středopolař Daniel Wass, který po ztrátě balónu podrazil Ünala bez snahy hrát míč.

11

Valencia právě vstřelila branku!
Je to gól, domácí berou i navzdory oslabení! CARLOS SOLER si počínal s velkým přehledem. Poskočil si, čímž zpomalil svůj pohyb, načež balón poslal do protipohybu gólmana.

8

Bude se kopat penalta! Denis Čeryšev se kličkou zbavil Dakonama, jenž následně soupeře zezadu nesmyslně podrazil, rozhodčí neměl jinou možnost.

3

Ano! Hugo Guillamón je předčasně poslán do sprch, prvního zápasu v sezóně si tedy dlouho neužil. A výrazně tak zavařil pro další průběh střetnutí i spoluhráčům.

Valencia CF – Getafe CF

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 11. Soler (pen.)

Karty:   13. Wass (VAL), 50. Soler (VAL), 57. M. Gómez (VAL), 70. Gayá (VAL), 90+2. Jason (VAL), 90+6. Alderete (VAL) – 31. Olivera (GET), 38. Cabaco (GET)   76. Cabaco (GET)   3. Guillamón (VAL)

Držení míče: 26 % : 74 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 2:12. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 24:15.

Valencia CF: Mamardašvili – T. Correia, Paulista, Alderete, Gayá – Soler (86. Diakhaby), Wass (69. Račić), Guillamón, Čeryšev (77. Sobrino) – M. Gómez, Guedes (86. Jason).
Náhradníci: Rivero – Jason, Sobrino, Diakhaby, Koindredi, M. Vallejo, Račić, J. Vázquez, Joseda, López.

Getafe CF: Soria – Dakonam, Cabaco, S. Mitrović (46. Vitolo), Olivera – Damián Suárez (79. Duro), Arambarri, Nemanja Maksimović, Aleñá (46. Jaime Mata) – Ünal (68. Cucurella), Sandro Ramírez (67. Macías).
Náhradníci: Yáñez, Conde – Cucurella, Jaime Mata, Duro, Miquel, Macías, Chema, Iglesias, Vitolo.

Rozhodčí: Gil – Nevado, Martínez