Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (A)

Povltavská fotbalová akademie – FK Benešov

1:1

konec (0:1)

07.08.2021, 10:30 • Štěchovice • 2. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 1.85 3.8 2.89 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Za faul po ztrátě míče na pravé straně uděluje hlavní rozhodčí žlutou kartu hostujícímu Kulhavému.

83

Divákům se moc nelíbilo, že při souboji jeden na jednoho byl pískán faul Štědrého. Následně vyběhl Pek proti někomu z hostů a hráči se začali postrkávat. Rozhodčí řeší tuto situaci kartou pro Meszárose a Peka.

66

Jakub Vosáhlo si prohlédl žlutou kartu poté, co udělal faul z levé strany u lajny.

28

Tak tohle je obrovská komplikace pro domácí! Pedro vyhrál hlavu ve vlastní šestnáctce a hosté rozjeli kontr. Lička převzal ještě na vlastní obranné polovině přihrávku do běhu, takže o ofsajdu nemůže být řeč, a hnal se sám na brankáře. Tělem se dostal před Nováka (Povltavská fotbalová akademie) a za jeho nedovolený zákrok na posledním obránci sáhl hlavní rozhodčí Tupý pro přímou červenou kartu.

21

Za ostrý skluz z levé strany po odehrání míče na Pedra dostává Košata žlutou kartu. Jednalo se bohužel o zákrok v důsledku zákonu setrvačnosti a podle toho vypadalo i chování domácího fotbalisty. Úmysl rozhodně vyloučen a Košata neprodleně kontroloval, zda je hostující obránce schopen pokračovat.

Povltavská fotbalová akademie – FK Benešov

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 74. Kučera – 12. Tomek

Karty:   21. Košata (POV), 83. Pek (POV) – 66. J. Vosáhlo (BNS), 83. Meszáros (BNS), 89. Kulhavý (BNS)   28. Novák (POV)

Povltavská fotbalová akademie: Grégr – Lanc (75. Pek), Košata, Volešák (63. Šumilov), Kučera (C), Novák, Michalec (75. Štědrý), Jakobovský, Štěpánek (79. Bicenc), Janota (63. Nehoda), Hodosi.
Náhradníci: Vašák – Pek, Bicenc, Šumilov, Štědrý, Těžký, Nehoda.

FK Benešov: Schummer – J. Vosáhlo, Filip, Pedro (C), Lička, Meszáros (88. Sládek), Tomek, Roháč, O. Vosáhlo (63. Kulhavý), Brokeš, Krunert.
Náhradníci: Víšek – Kulhavý, Dušek, Sládek, Ziman.

Rozhodčí: Tupý – Eibl, Matyš

Diváci: 200