Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

MFK Chrudim – FK Třinec

3:0

konec (1:0)

07.08.2021, 10:15 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • 3. kolo • Petr Dejnožka

Tipsport: 1.87 3.76 4.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Chrudim právě vstřelila branku!
Tak ještě jedna radost! Hosté již vsadili vše na útok, Šplíchal rozjel akci po pravé straně a po asistenci Juliše našel před brankou zcela volného DAVIDA SURMAJE, který jen doklepl balon do odkryté sítě – 3:0!

90+1

Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Petr Rybička, přichází David Surmaj.

90

Chrudim právě vstřelila branku!
Je hotovo, je vymalováno! PETR JULIŠ si ve vápně naskočil na přesný centr Petra Průchy a hlavičkou do protipohybu brankáře upravuje na 2:0!

81

Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází David Breda, přichází Petr Juliš.
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Ondřej Kesner, přichází Adam Tkadlec.

76

Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Matěj Hýbl, přichází Jan Javůrek.

74

Žlutou kartu dostává Ba (FK Fotbal Třinec).

73

Chrudimská defenzíva však nyní naprosto zaspala a nechala za sebou osamoceného Tomáše Omastu! Ten si zpracoval balon, následně ale velkou šanci zahodil trestuhodnou střelou vysoko nad!

70

Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Vojtěch Řezníček, přichází Martin Šplíchal.

70

Dvacet minut před koncem však přišla z ničeho nic zajímavá střela třineckého Tomáše Webera, který si přichystal balon na pravačku a vyslal jedovatou střelu jen těsně mimo!

63

Petr Rybička měl na noze pojistku současného náskoku! Po šikovné narážečce s Bredou dostal opět dostatek prostoru, přehnal to ale s razancí a ve velké šanci opět minul branku Třince!

61

Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Matyáš Buneš, přichází Lukáš Kania.

55

Rozhodčí dnes rozdává karty především za protesty, nyní byl tímto přestupkem oceněn Michal Petráň.

45+1

Jakub Šípek při postupu na branku spadl na zem, sudí faul neodpískal. Chrudimský forvard se následně hádal tak vehementně, že si vyhádal žlutou kartu pro svoji osobu.

37

Nakonec z toho byla přímá střela, s čímž domácí brankář příliš nepočítal, nakonec ale stihl být u své pravé tyče včas a zabránil tím vyrovnání!

36

Jan Řezníček se hodně hlasitě ohradil proti odpískanému zákroku Drahoše na Petráně, sudí neváhal a ukázal mu žlutou kartu. Zajímavá standardka pro Třinec.

29

Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Martin Foltyn, přichází David Klusák.

24

To jsou obrovské šance na obou stranách! Postup Václava Juřeny končí skrytou ranou do tyče chrudimské branky!

23

Chrudimští si žádali penaltu, sudí ale jen zakroutil hlavou. Následně na opačné straně udělil za zákrok žlutou kartu Ondřejovi Kesnerovi. Emoce začínají pořádně bublat!

21

Jan Řezníček měl na kopačce druhý gól Chrudimi! Po skvělé práci Kesnera měl čas si srovnat míč na pravačce, technickou ranou ale minul levou tyč!

18

Rychlý kontr Chrudimi přinesl další zajímavou šanci! Petr Rybička tentokrát z levé strany křižným centrem našel nabíhajícího si Jakuba Šípka, který ve skluzu jen o kousek minul levou tyč Adamuškovy branky!

11

Petr Rybička už mohl být dvougólový! Pádil sám na třineckou branku, pokusil se obstřelit gólmana Adamušku, spolu s ním ale minul i prostor mezi třemi tyčemi! Velká škoda pro Chrudim, to byla také tisíciprocentní šance.

10

Obrovská šance Třince na vyrovnání končí nevyužita! Omasta se znovu velmi šikovně uvolnil přes Průchu, z druhé vlny viděl nabíhajícího Buneše, který z první vypálil. Velmi obětavě padl do střely Hašek, zbrzdil jí a pomohl tím Mikulcovi následně míč uklidit do své náruče!

5

Chrudim právě vstřelila branku!
První střelecký pokus končí chrudimskou radostí! Domácí si vybojovali úvodní možnost rozehrávky rohového kopu, centr přistál přímo na hlavě PETRA RYBIČKY, který přesnou hlavičkou do volné poloviny branky otevírá skóre dnešního střetnutí – 1:0!

MFK Chrudim – FK Třinec

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 5. Rybička, 90. Juliš, 90+2. Surmaj

Karty:   23. Kesner (CHR), 36. Jan Řezníček (CHR), 45+1. Šípek (CHR) – 55. Petráň (TRI), 74. Ba (TRI)

MFK Chrudim: Mikulec – D. Hašek, Drahoš, Fišl, Průcha – Řezníček (70. Šplíchal), Jan Řezníček, Kesner (C) (81. Tkadlec), D. Breda (81. Juliš) – Rybička (90+1. Surmaj), Šípek.
Náhradníci: Ordelt – Tkadlec, Čáp, Surmaj, Šplíchal, T. Dostálek, Juliš.

FK Třinec: Adamuška – Omasta, Szewieczek, Ba, Buneš (61. Kania), Foltyn (29. Klusák) – Weber, Hýbl (76. Javůrek), Habusta (C) – Juřena, Petráň.
Náhradníci: Hasalík – Puchel, Bolf, Kania, Javůrek, Šteinhübel, Klusák.

Rozhodčí: Cieslar – Arnošt, Dohnálek