Menu

Další

Olympijské hry - Pozemní hokej (ženy)

Argentina – Indie

2:1

konec (0:1, 1:0, 1:0, 0:0)

04.08.2021, 12:00 • Oi Hockey Stadium North Pitch • Semifinále • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Gól byl uznán, Argentina vede 2:1!

09:55

Trestný roh se opakoval a tentokrát už úspěšně. Barrionuevová sice tvrdou ránou trefila jednu ze soupeřek, ovšem od ní se míček odrazil do pravého dolního růžku branky Indie. Sudí ještě branku neuznává, půjde se radit s ostatními.

12:29

Do třetice to už vyšlo! Sauze Valezová míček parádně zpracovala a posunula pro Barrionuevovou která skvělou diagonální ránou poslal míček do pravé části branky – 1:1.

13:25

Tak pozor! Indie se dostává rychle do vedení! trestný roh byl využit! Míček si zpracovala Kaur, která se do něj následně i opřela a o nohu brankářky ho dostala do svatyně Argentiny! – 0:1.

Argentina – Indie

2:1

konec (0:1, 1:0, 1:0, 0:0)

Zpět na online


Rozhodčí: Amber Church (NZL), Sarah Wilson (GBR)

Statistiky:
Sestavy:

Argentina: Succiová – Gorzelanyová, Raposo Ruiz de los llanosová, Forcheriová, Barrionuevová (C), Costa Biondiová – Toccalinová, Alonsová, Sanchez Mocciaová, Sauze Valdezová, Trinchinettiová, Reteguiová, Maccariová – Albertarriová, M. J. Granattová, Merinová, M. V. Granattová, Jankunasová

Indie: Savida – Kaur, Ekka, Khokhar, Pradhan, Udita – Kaur, Monika, Nisha, Toppo, Pukhrambam, Tete, Neha – Devi, Katariya, Lalremsiami, Kaur, Rani (C)