Menu

Házená

Olympijské hry - ženy

Španělsko – ROC

31:34

konec (17:18)

02.08.2021, 07:15 • Skupina B • Milan Huppert

Tipsport: 4.13 8.97 1.36 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

60

V posledních vteřinách ještě koriguje výsledek Gonzálezová Ortegová. Ze spojky vystřelila pravou rukou do pravého horního rohu. (31:34)

59

Fragaová našla Rodríguezovou. Ta měla proti sobě poslední soupeřku, a sice brankářku Kalininovou. Míč jí poslala do sítě prostorem mezi pravou rukou a nohou. (30:34)

58

Španělky sice odpověděly, ale vzhledem k času je jasné, že alespoň vyrovnat už nedokáží. Ze spojky zamířila nechytatelně Abaurreová. (29:34)

57

Na sedmimetrový hod vložil ruský trenér důvěru do Fominové, jež této příležitost využila ke vstřelení prvního gólu v utkání. (28:34)

57

Vstřelit pět gólů proti olympijským vítězkám bude extrémně těžké, ale určitě to není nereálné. Gól poslední naděje vstřelil Herrerová. (28:33)

56

Parádní reakce Dmitrijevové. Ještě rozhozené defenzivě utekla po pravé lajně, načež akci zakončil hodem mezi nohy gólmanky. (27:33)

56

Sníženo. Konečně se trefila Rodríguezová, jež z levého křídla vypálila milimetrově přesně do levé šibenice. Nešlo trefit lépe. (27:32)

55

Senová si vyměnila míč s Dmitrijevovou a z šestimetrové vzdálenosti od brány propálila Soánesovou hodem nad její pravou ruku. (26:32)

54

Na druhé straně naopak udeřila Dmitrijevová. Z pravého křídla překvapila brankářku rychlou střelou, Soánesová nereagovala. (26:31)

51

Španělský trenér až příliš hlasitě protestoval proti faulu jedné z jeho svěřenkyň. Rozhodčí neměli slitování, Španělsku udělili dvouminutový trest. (26:30)

50

Důležitý gól Vjachirevové, hlavně pro sebevědomí. Střeleckému pokusu z levého křídla pomohla do sítě branková konstrukce. (26:30)

50

na druhé straně přichází gól! Fragaová se na pivotu odpoutala z držení dvou protihráček a v pádu poslala míč pod levou nohu Kalininové. (26:29)

48

S velkým přehledem si při zakončení pohlídala Herrerová, když z pravého křídla přehodila vyběhnuvší Kalininovou. (25:29)

48

Penalta pro Španělsko. Abaurreová se ze sedmi metrů nemýlila ani v tomto případě, uspěla střelou k levé tyčce. (24:29)

47

Dmitrijevová se pyšní velmi dobrou úspěšností střelby. Naskočila si z křídla do brankoviště a v letu míč hodila do levé šibenice. (23:29)

47

Španělky se nevzdávají, ale stáhnout manko čtyř branek nebude proti dobře hrajícím soupeřkám vůbec lehké. Nyní skórovala Herrerová. (23:28)

46

Gól pro brankářku! Kalininová po neúspěšné střele soupeřek rychle rozehrála a při powerplay soupeře stihla trefit prázdnou bránu, než se do ní Soánesová stihla vrátit. (22:28)

45

Sedmička i na druhé straně. A také Vedechinová si vedla s velkým přehledem, Soánesovou prostřelila pod pravou nohou. (22:27)

44

Abaurreová dostala příležitost hodit si penaltu. A uspěla na výbornou, hrací předmět napálila gólmance nechytatelně nad hlavu. (22:26)

43

Početní převaha měla za následek snížení. Na pravé straně zůstala osamocena Ortegová, Sedojkinové poslala míč mezi ruku a nohu. (21:26)

42

Naopak ruské hráčky pokračují v pravidelném skórování, Soáneovu již delší dobu čeká na úspěšný zákrok. Nyní ji prostřelila znovu Vjachirevová. (20:26)

41

A právě Vjachirevová byla tou, kdo proměnil bleskový protiútok. Přečíslení vzala sobecky na sebe, nicméně střelou k bližší tyči uspěla. (20:25)

39

Ještě před pár minutami Španělky vedly, teď jsou ovšem ve ztrátě čtyř branek. Povedenou ruskou pětiminutovku doplňuje dalším gólem Senová. (20:24)

38

Povedené zakončení v podání Kuzněcovové. Pravou rukou poslala míč ze spojky k pravé tyčce, Soánesové chyběly k úspěšnému zákroku centimetry. (20:23)

37

Razance není vše. To ukázala Dmitrijevová, která počkala na pohyb gólmanky, a kdy viděla, že jde k zemi, tak ji přehodila. (20:22)

37

S rychlou odpovědí přispěchala Lópezová Herrerová. Z levé spojky vypálila dělovou ránu, ta málem protrhla síť. (20:21)

36

Házenkářky v modrých dresech zase, zdá se, chytly ty správnou vlnu. Druhý brejk v krátkém časovém sledu, tentokráte s gólovou tečkou Managarovové. (19:21)

35

Druhý ruský gól v řadě znovu převrací skóre na jeho stranu. V brejku neměla problém vyzrát na Soánesovou Kuzněcovová. (19:20)

34

Vjachirevová vrací skóre o vyrovnané podoby. Z levého křídla si sběhla více na střed a technickým obstřelem zaskočila brankářku. (19:19)

32

A Španělsko dokonce vede! Gonzálezová Ortegová obrací stav ve prospěch svého týmu, ačkoli to v prvním poločase chvíli vypadalo na jasnou výhru soupeřek. (19:18)

31

V úvodu druhého poločasu máme vyrovnáno! Abaurreová vystřelila pravou rukou, Sedojkinová se za míčem směřujícím k pravé tyči natahovala marně. (18:18)

30

V poslední minutě se prosadila ještě Herrerová a tak to vypadá, že se do šaten půjde za jednogólového vedení Rusek. (16:18)

29

Vedechinová prolomila ruskou střeleckou mlčenlivost a navýšila náskok zpět na rozdíl tří gólů. Střela ze sedmičky k levému dolnímu rohu neměla chybu. (15:18)

27

Španělky bojují a rázem ztrácí už jen dva góly! Barbosová procedila balón skrze brankářku, která jí výrazně zmenšila střelecký úhel, ale nebylo jí to nic platné. (15:17)

26

První trefa v utkání pro Herrerovou. Spoluhráčka jí nahrála ideálně do pravého křídla, za což se jí kolegyně odměnila gólem. (14:17)

25

Barbosaová změnila pohyb, čímž vyřadila ze hry osobní strážkyni. Pak zamířila a hrací předmět napálila o pravou tyč do brány. (13:17)

24

Ilinová se poprvé prosadila i ze hry, přidala tak zásah ke třem úspěšným sedmičkám. Z pivota procedila míč za záda brankářky. (12:17)

23

Druhý gól pro Španělky v řadě a určitá psychická vzpruha. Blíže Ruskám posouvá svůj tým Arcosová. (12:16)

22

Fragaová vystřelila odvážně přes obránkyni. Ta střelu zblokovat nedokázala, Sedojniková na míč také nedosáhla. (11:16)

21

Se Španělkami to začíná vypadat zle. Makejevová vystihla rozehrávku a vydala se do úniku, který proměnila s klidem sobě vlastním. (10:16)

21

Rusky vedou pětigólovým rozdílem! Managarovová vzala zodpovědnost na sebe a Soánesovou prostřelila mezi nohama. (10:15)

20

Makejevové to dnes také střílí velmi dobře. Opět si dokázala vytvořit prostor a zacílit mimo dosah gólmanky. (10:14)

19

Poprvé o sobě dala vědět Fragaová. Španělka bleskově odpověděla na gól sokyně hodem do levého dolního růžku. (10:13)

19

Vjachirevová ukázala, proč patří k nejlepším střelkyním Rusek. Ruská házenkářka vypálila z pravačky, míč se zastavil v síti. (9:13)

18

Makejevová okamžitě reaguje. Z levé spojky vypálila tvrdou střelu pravou rukou, Soánesová reagovala příliš pozdě. (9:12)

17

Oddechový čas Španělkám prospěl. Abaurreová si řekla o přihrávku na pivota, odkud našla místečko v postoji gólmanky. (9:11)

16

Kuzněcovová si počkala na ten správný okamžik. Až se jí uvolnil prostor, tak vypálila a nekompromisně k levé tyči. (8:11)

15

Sedmička pro Španělsko a gól pro Barbosovou. Ta zamířila nechytatelně do pravého horního růžku. (8:10)

14

Rusky vedou už rozdílem tří gólů. Dmitrijevovová si přes obránkyni našla prostor ke střele, brankářka pravou rukou těsně na míč nedosáhla. (7:10)

13

Sedmička i na druhé straně. Ilinová drží stoprocentní úspěšnost, Soánesové poslala míč mezi levou rukou a nohou. (7:9)

12

Berenguerová snižuje na rozdíl jediného gólu. Stoupla si k první španělské sedmičce v utkání, kterou zvládla s ledovým klidem využít. (7:8)

11

Ale neuspěly ani Španělky a další útok už si Rusky nenechala ujít, přetavily jej v gól. Makejevová tentokráte střílela a vedla si skvěle. (6:8)

10

Valentina Bobrovnikovová si v úniku poradila s ledovým klidem. Podívala se na Soánesovou a míč jí poslala nad hlavou. (6:7)

9

Vyrovnáno! První gól v utkání pro Bermejovou, která oběhla zmatenou soupeřky a pak si poradila i se Sedojkinovou. (6:6)

8

Pěknou kombinaci završila Berenguerová. Na pravém křídle převzala balón, skočila do brankoviště a ještě před dopadem zacílili k bližší tyči. (5:6)

7

Dlouho se Španělky ze snížení neradovaly. Skvěle zapracovala Kuzněcovová, která odhodila balón do levé šibenice. (4:6)

7

Abaurreová vzala situaci na sebe a dobře udělala. Ani gólmanka viditelně se zakončením nepočítala, balón ji proletěl pod levou rukou. (4:5)

6

Druhu sedmičku proměnila Ilinová s velkým přehledem. Počkala si na pohyb brankářky, načež balón napálila k druhé tyči. (3:5)

5

Na nedostatek gólů si v úvodu tedy rozhodně stěžovat nemůžeme. Vjachirevový znovu uspěla hodem z levého křídla. (3:4)

4

Rodríguezová podruhé. Tentokráte si vyměnila balón se spoluhráčkou a z levé spojky mířila nechytatelně do protějšího růžku. (3:3)

4

Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Vjachirevová utekla po levé lajně až před brankářku, s níž si hravě poradila. (2:3)

3

Rodriguezová okamžitě odpovídá. Na spojce si udělala prostor a tvrdou střelou z levé ruky rozvlnila síť. (2:2)

3

Ilinová házela po faulu na svou osobu první sedmimetrový hod v utkání. Proměnila jej s velkým přehledem hodem do pravé šibenice. (1:2)

2

Bleskové vyrovnání. Berenguerová vypálila z velkého úhlu, nicméně trefila malou mezeru mezi nohama brankářky. (1:1)

2

Managarovová bedlivě sledovala střelu své spoluhráčky do břevna. Posléze se k ní odrazil balón a tak dokonala práci za kolegyni. (0:1)

Španělsko – ROC

31:34

konec (17:18)

Zpět na online

Španělsko: Navarrová Giménezová, Castellanosová Soánesová – M. Lópezová Herrerová, Martínová Berenguerová, Cesáreová Romerová, Gutiérrezová Bermejová, Penaová Abaurreová, L. Gonzálezová Ortegová, S. Lópezová Jiménezová, Fernándezová Fragaová, Rodríguezová, Hernándezová Serradorová, Arcosová, Cabralová Barbosová.

ROC: Sedojkinová, Kalininová – Kuzněcovová, Gorškovová, Dmitrijevová, Senová, Vjachirevová, Vedechinová, Bobrovnikovová, Makejevová, Fominová, Ilinová, Managarovová, Skorobogatčenková.

Rozhodčí: Hansen (DEN), Madsen (DEN)

Statistiky:
Španělsko
# P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
16 B M. Castellanosová 0/0 0 0
12 B S. Navarrová Giménezová 0/0 0 0
62 PS P. Arcosová 1/0 0 0
86 LS A. Cabralová Barbosová 3/1 0 0
10 P E. Cesáreová Romerová 0/0 0 0
34 SS A. Fernándezová 3/0 0 0
27 LS L. Gonzálezová 3/0 0 0
17 LK J. Gutiérrezová Bermejová 1/0 0 0
44 P A. Hernándezová Serradorová 0/0 0 0
2 PK M. Lópezová 6/0 0 0
30 LK S. Lópezová 0/0 0 0
4 PK C. Martínová Berenguerová 3/1 0 0
25 SS N. Penaová Abaurreová 6/2 1 0
39 PS A. Rodríguezová 4/0 0 0
Realizační tým 0 1 0
Celkem 30/4 1 0 1 0
ROC
# P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
88 B V. Kalininová 1/0 0 0
1 B A. Sedojkinová 0/0 0 0
17 LS V. Bobrovnikovová 1/0 0 0
7 SS D. Dmitrijevová 5/0 0 0
25 PK O. Fominová 1/1 1 0
3 LK P. Gorškovová 0/0 0 0
33 SS J. Ilinová 4/3 0 0
2 LK P. Kuzněcovová 4/0 0 0
19 P X. Makejevová 4/0 0 0
36 PK J. Managarovová 3/0 0 0
8 PS A. Senová 2/0 0 0
39 PS A. Skorobogatčenková 0/0 0 0
14 LS P. Vedechinová 2/2 0 0
13 PS A. Vjachirevová 7/0 0 0
Celkem 34/6 1 0 0 0