Menu

Baseball

Olympijské hry - muži

Mexiko – Izrael

5:12 (E: 1:0, H: 8:12)

konec

01.08.2021, 05:00 • Yokohama Stadium, Jokohama • Osmifinále • Vojtěch Martinek (@mrtnkv)

Sedmá směna TOP, 2 auty, obsazené mety: 2

Perez opět neunesl tíhu situace, double Burchama rozšiřuje izraelský náskok o další bod!

Sedmá směna TOP, 2 auty, obsazené mety: 1

Tak teď už to mexický tým bude mít hodně, hodně těžké! Zack Penprase poslal balónek na left field a umožnil Kellymu s Glasserem skórovat, rázem je to o šest bodů!

Sedmá směna TOP, 2 auty, obsazené mety: 2-3

Mitch Glasser si do statistik zapisuje 2 RBI, Blake Gailen a Danny Valencia dobíhají na home plate a Izrael odskakuje do čtyřbodového vedení!

Sedmá směna TOP, 1 aut, obsazené mety: 1-2

Odpal Gailena projel jen těsně vedle rukavice padajícího Goinse, single zajišťuje Izraeli další bod! Ian Kinsler skóruje.

Šestá směna BOT, bez autu, obsazené mety: 1

Gonzalez trefil jednoduchý single, Meneses míří na home plate a nově je to jen o bod!

Třetí směna BOT, 1 aut, obsazené mety: 1

Burcham jen marně skočil po Menesesově míčku, který mu proletěl pod rukama! Elizalde skóruje, Meneses se dostává na první metu!

Třetí směna BOT, 1 aut, obsazené mety: 2

Sebastian Elizalde vytáhl z rukávu pěkný double, Isaac Rodriguez se vrací domů! V Jokohamě ještě není ani zdaleka rozhodnuto!

Třetí směna BOT, 1 aut, obsazené mety: 1

Isaac Rodriguez se po nepovedeném pitchy dostává na první metu, Ryan Goins skóruje!

Třetí směna BOT, bez autu, obsazené mety: 2

A pozor, Mexiko zřejmě bude kousat! Penprase nedosáhl na Goinsův odpal, Jones se přesouvá na home plate a snižuje na rozdíl pěti bodů!

Třetí směna TOP, bez autu, obsazené mety: 1

Ani výměna muže na pahorku ale Mexiku nepomohla, odpal Nicka Ricklese na center field umožnil Gailenovi a Lavarnwayovi skórovat!

Třetí směna TOP, bez autu, prázdné mety

Homerun, Danny Valencia! Barreda zřejmě doházel, krásný odpal izraelského prvního metaře znamená tři body pro Izrael! Burcham s Kinslerem se vrací domů!

První směna TOP, 2 auty, obsazené mety: 1

Single Nicka Ricklese vrátil domů Valenciu a možná i Lavarnwaye, bude se kontrolovat video! Dle rozhodnutí rozhodčího na hřišti byl běžící catcher vyoutován svým mexickým protějškem, s čímž ale střídačka Izraele nesouhlasí!

Mexiko – Izrael

5:12 (E: 1:0, H: 8:12)

konec

Zpět na online

Směny: 0:1 (1), 0:0 (2), 4:5 (3), 0:0 (4), 0:0 (5), 1:0 (6), 0:6 (7), 0:0 (8), 0:0 (9)

Mexiko: 1. Isaac Rodriguez (3B) 2. Sebastian Elizalde (RF) 3. Joey Meneses (LF) 4. Adrian Gonzalez (DH) 5. Daniel Espinosa (SS) 6. Efren Navarro (1B) 7. Jonathan Jones (CF) 8. Ryan Goins (2B) 9. Roman Solis (C) P – Manuel Barreda Náhradníci: Alexis Wilson (C), Edgar Arredondo (P), Ramiro Pena (IF), Manuel Banuelos (O), Oliver Perez (P), Jose Cardona (OF), Juan Oramas (P), Theodore Stankiewicz (P), Carlos Bustamante (P), Sasagi Sanchez (P), Cesar Vargas (P), Daniel Duarte (P), Fernando Salas (P), Jesus Anguamea (P).

Izrael: 1. Ian Kinsler (2B) 2. Danny Valencia (1B) 3. Ryan Lavarnway (C) 4. Blake Gailen (CF) 5. Nick Rickles (DH) 6. Ty Kelly (3B) 7. Mitch Glasser (RF) 8. Zack Penprase (LF) 9. Scotty Burcham (SS) P – Josh Zeid Náhradníci: Rob Paller (OF), Tal Erel (C), DJ Sharabi (P), Shlomo Lipetz (P), Joey Wagman (P), Jake Fishman (P), Jonathan de Marte (P), Ben Wanger (P/IF), Assaaf Lowengart (IF/OF), Jon Moscot (P), Alon Leichman (P), Jeremy Bleich (P), Zack Weiss (P), Alex Katz (P).