Menu

Fotbal

MONACObet liga

MŠK Púchov – Partizán Bardejov

1:1

konec (0:0)

31.07.2021, 17:00 • Mestský štadión Púchov • 2. kolo • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 1.79 3.48 3.86 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Bardejov dal gól!
Je vyrovnané! Obrovská radosť hostí, Bardejov dáva svoj prvý gól v novej sezóne a ten môže tomuto celku priniesť aj prvý bod. Zodpovednosť na svoje plecia zobral LOPEZ DA SILVA JUNIOR a poslal loptu presne k tyčke, Pilbý síce smer strely uhádol, ale na túto strelu bol prikrátky. Po premenenom pokutovom kope je stav 1:1!

89

Bola nariadená penalta pre hostí! Zemko centroval v pokutovom území loptu na Župu, ten v súboji s Lackom padol na zem a hostia dostávajú veľkú šancu na vyrovnanie!

86

Šancu na vyrovnanie mal Matić! Hosuťjúci futbalista si skvelo zasekol obrancov pred pokutovým územím, ale jeho následné zakončenie bolo tečované tesne nad Pilného bránu!

84

Striedanie v tíme MŠK Púchov: z ihriska odchádza Mráz, prichádza D. Pilný.

83

Žltú kartu dostáva Zemko (Partizán Bardejov BŠK).

80

Žltú kartu dostáva Salisu (Partizán Bardejov BŠK).

79

Mohlo byť vyrovnané! Bardejov zahrával vôbec svoj prvý rohový kop v tomto zápase, centrovanú loptu na zadnú tyč zachytil Filipiak, poslal ju na Matića, ale jeho akrobatické zakončenie z ideálnej pozície smeruje tesne nad bránu Púchova!

78

Hosťujúci Veličković prenikol do pokutového územia, z dobrej pozície aj zakončil, ale obrana odvrátila loptu na rohový kop!

69

Striedanie v tíme Partizán Bardejov BŠK: z ihriska odchádza Maník, prichádza Matić.

60

Striedanie v tíme MŠK Púchov: z ihriska odchádza Krčula, prichádza Holáň.
Striedanie v tíme MŠK Púchov: z ihriska odchádza Ullman, prichádza Chupáň.

54

Púchov dal gól!

Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Výborne zahratý priamy kop zo strany domáceho tímu, presný center na hlavu PETRA CHRÍBIKA poslal kapitán Mrát a prvý menovaný usmernil loptu ľahučko do siete – 1:0!

48

Ďalší útok domácich už bol nebezpečnejší, ale gól nepriniesol! V pokutovom území dostal presnú prihrávku v okolí bieleho bodu Martinček, ale jeho pokus smeruje nad bránu Bardejova!

45

Tak to je veľmi zaujímavý moment na konci prvého polčasu! Po rohovom kope sa dostala odrazená lopta na Martinčeka, jeho strelu následne tečoval pri tyčke dobre postavený Kopičár a Púchov sa radoval z gólu. Napokon rozhodca zastavil hru, poradil sa s čiarovým rozhodcom a gól pre ofsajd odvolal! Opakované zábery ukázali, že to pravdepodobne ofsajd nebol, ale to musí posúdiť niekto iný.

38

Striedanie v tíme Partizán Bardejov BŠK: z ihriska odchádza Konkoľ, prichádza Salisu.

37

Šanca aj na druhej strane! Po zaváhaní obrany hostí sa rútil Martinček smerom na brány, bol však trocha tiesnený a tak sa pred pokutovým územím snažil prelobovať vybehnutého Fojtíčka, lopta ide tesne nad bránu!

36

Prvá zaujímavejšia šanca pre hostí v tomto zápase! K lopte sa dostal na hranici pokutového územia Kružliak, zasekol si obrancov, ale jeho strela tesne míňa priestor domaćej brány!

9

Púchov zahrával potom aj rohový kop a prišla prvá veľká šanca tohto zápasu! Po rozohrávke nakrátko sa v pokutovom území dostal do zakončenia Martinček, jeho pokus do horného rohu brány však fantastickým zákrokom vyrazil Fojtíček do bezpečia!

MŠK Púchov – Partizán Bardejov

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 54. Chríbik – 90. Da Silva (pen.)

Karty:   80. Salisu (BAR), 83. Zemko (BAR)

MŠK Púchov: P. Pilný – Chríbik, Pavlovič, Ozimný, Lacko, Martinček, Kopičár, Loduha, Mráz, Ullman, Krčula
Náhradníci: Strelčík – Holáň, Kopiš, Šeroň, Ludha, D. Pilný, Chupáň

Partizán Bardejov: Fojtíček – Filipak, Petko, Konkoľ, Župa, Da Silva, Veličković, Kružliak, Zemko, Keresteš, Maník
Náhradníci: Čikoš-Pavličko – Salisu, Matić, Krela, Ikedi, Lukáč, Stachura

Rozhodčí: Marián Ruc – Dušan Štofik, Lukáš Lauer – Boris Parilák