Menu

Další

Olympijské hry - Vodní pólo (muži)

USA – Maďarsko

8:11

konec (1:2, 3:3, 0:3, 4:3)

31.07.2021, 07:00 • Tatsumi Water Polo Centre, Tokio • Skupina A • Aleš Pur (@PurAles)

32

Maďarsko právě vstřelilo branku! A dokonce jednu vteřinu před koncem dávají Maďaři ještě jeden gól, když se švihem k pravé Wolfově tyči trefil NORBERT HOSNYANSZKY – 8:11.

32

Tým USA právě vstřelil branku! Ještě je tu snížení, z poměrně velké vzdálenosti se do šibenice trefil ALEX BOWEN a upravil na 8:10.

31

Maďarsko právě vstřelilo branku! Už to vypadalo, že Maďaři nestihnou vystřelit, ale nakonec se k míči dostal KRISZTIAN MANHERCZ a prudkou střelou s odrazem o hladinu jej dostal za Wolfova záda. Důležitý okamžik zápasu, Maďarsko zase vede o tři góly.

29

Tým USA právě vstřelil branku! Američané zase snižují. Míč chvíli létal ze strany na stranu, až skončil na levém křídle u HANNESE DAUBEHO a ten z úhlu překonal Nagyho. Gólman Maďarska si sice na míč sáhl, vyrazit jej ale nedokázal.

29

Tým USA si bere oddechový čas.

27

Tým USA právě vstřelil branku! Američané se rozhodně nevzdávají a zase snižují. Zprava přilétla přihrávka před branku a LUCA CUPIDO nedal Nagymu sklepnutím zblízka žádnou šanci na zákrok – 6:9.

26

Tým USA právě vstřelil branku! Po hodně dlouhé době se trefují i Američané, přes natažené ruce obrany skóroval ALEX OBERT a je to 5:9.

26

Maďarsko právě vstřelilo branku! Míč si vzal DENES VARGA a prudkou střelou pod břevno upravil již na 4:9.

23

Maďarsko právě vstřelilo branku! Maďaři se dostávají již do čtyřbrankového trháku a tento gól byl opravdovou lahůdkou. KRISZTIAN MANHERCZ si všiml, že je Wolf ven z branky a překonal ho perfektně provedeným obloučkem – 4:8.

21

Maďarsko právě vstřelilo branku! Přes natažené ruce obránců se prosazuje MARTON VAMOS a nekompromisní střelou k tyči upravuje na 4:7.

21

Trenér Maďarska chce uklidnit situaci a raději si bere oddechový čas.

19

Maďarsko právě vstřelilo branku! Na druhé straně ale padá gól! Z poměrně velké vzdálenosti vyslal ránu KRISZTIÁN MANHERCZ a našel mezírku – 4:6.

19

Tým USA si bere oddechový čas.

16

Maďarsko právě vstřelilo branku! Přestřelka pokračuje. Na středu si zpracoval BALÁZS HARAI a prudkou zadovkou překonal Wolfa. Pěkná akce Maďarska, to se dostalo do jednobrankového vedení.

15

Maďarsko právě vstřelilo branku! Ne ale dlouho, neboť i další útok znamená gól. Na pravé straně se objevil MARTON VAMOS a z úhlu našel potřebnou mezírku. Stav je 4:4.

15

Tým USA právě vstřelil branku! Jenže hned z protiútoku se dokázal uvolnit BEN HALLOCK a i on se trefil k tyči. Nagy se natahoval marně, Američané vedou 4:3.

15

Maďarsko právě vstřelilo branku! DENES VARGA dostal od Američanů až příliš mnoho prostoru a času na akci, naznačením vycukal obránce a poté vyslal prudkou ránu k tyči. Srovnáno na 3:3.

12

Tým USA právě vstřelil branku! A tam už padá gól. Všichni hráči byli staženi k brance, přihrávka prošla na BENA HALLOCKA a ten zblízka pod rukou překonal Nagyho – 3:2.

9

Tým USA právě vstřelil branku! Hned v úvodu čtvrtiny máme srovnáno, když se prudkou ranou mezi Nagyho ruce prosadil JOHNNY HOOPER a je to 2:2!

7

Maďarsko právě vstřelilo branku! A také se dočkali gólu. Míč se dostal na levou stranu na ruku MATYÁSE PASZTORA a ten ranou o hladinu procedil svůj pokus za Wolfa – 1:2.

3

Tým USA právě vstřelil branku! A je srovnáno. Po celkem nenápadné rozehrávce dostal přihrávku ALEX BOWEN a z dálky se mu křížnou ranou povedlo trefit horní roh Nagyho branky – 1:1.

1

Maďarsko právě vstřelilo branku! Hned první útok končí gólem. Maďaři už museli zakončovat, přihrávku na střed dostal TAMÁS MEZEI a zblízka nedal Wolfovi šanci zakročit – 0:1.

USA – Maďarsko

8:11

konec (1:2, 3:3, 0:3, 4:3)

Zpět na online


Rozhodčí: Buch (ESP), Vojevodin (RUS)

Statistiky:
Sestavy
USA: Wolf - Hooper, Vavic, Obert, Daube, Cupido, Hallock, Woodhead, Bowen, Stevenson, Smith (C), Irving.

Maďarsko: Nagy - Angyal, Manhercz, Zalanki, Vamos, Hosnyanszky, Pasztor, Jansik, Erdelyi, Varga (C), Mezei, Harai.

Rozhodčí: Buch (ESP), Vojevodin (RUS)

Branky: 3. Bowen, 9. Hooper, 12. Hallock, 15. Hallock, 26, Obert, 27. Cupido, 29. Daube, 32. Bowen - 1. Mezei, 7. Pasztor, 15. Varga, 15. Vamos, 16. Harai, 19, Manhercz, 21. Vamos, 23. Manhercz, 26. Varga, 31. Manhercz, 32. Hosnyanszky.