Menu

Další

Olympijské hry - Pozemní hokej (ženy)

Irsko - Velká Británie

0:2

konec (0:0, 0:1, 0:1, 0:0)

31.07.2021, 13:45 • Skupina A • Patrik Czepiec

10:00

Posledních pět minut, Irsko potřebuje tři góly. Brankářka McFerranová míří na střídačku, prozatím má po šichtě.

02:45

Jen vedle pálí ze skvělé šance McCallinová. Brankářka McFerranová se jen stihla ohlédnout, naštěstí pro ni třetí gól nedostane.

01:01

Velká Británie právě vstřelila branku!
Krásnou přihrávku Rayerové zakončila s bravurou Martinová, která zůstala zaparkovaná na zadní tyči. Měla to extrémně složité, ale míček přes houští nohou zvládla spatřit a zasáhnout. Britky vedou o dva góly a vzhledem k průběhu zápasu je to dobrý náskok.

14:05

Nebezpečná šance! Na zadní tyči zůstala úplně nekrytá Petterová, jenže do prázdné brány netrefila. Balonek pouze protečovala vedle.

01:18

Velká Británie právě vstřelila branku!
Ihned po rohu vyrazila Townsendová do ohně a bylo to velmi dobré rozhodnutí. Naběhla si k levé tyči a nadvakrát doráží míček do branky. Gólmanka McFerranová musela vyběhnout proti rohu a nedokázala čelit opakované ráně.

Irsko - Velká Británie

0:2

konec (0:0, 0:1, 0:1, 0:0)

Zpět na online


Statistiky:
Sestavy
Irsko: McFerranová - Uptonová, McCayová, Ticeová, McAuleyová - Watkinsonová, Mullanová (C), Hawkshawová - Torransová, Dukeová, O'Flanaganová
Náhradnice: Matthewsová, Dalyová, McLoughlinová, Holdenová, Malseedová

Velká Británie: Hinchová - Unsworthová, Tomanová, Ansleyová, Pearne-Webbová (C) - Townsendová, Robertsonová, McCallinová - Jonesová, Rayerová, Owsleyová
Náhradnice: Martinová, Petterová, Wilkinsonová, Cracklesová, Balsdonová