Menu

Další

Olympijské hry - Pozemní hokej (ženy)

Německo - Nizozemsko

1:3

konec (0:2, 1:0, 0:0, 0:1)

31.07.2021, 11:30 • Oi Hockey Stadium - North Pitch, Tokio • Skupina A • Daniel Krátký

56

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Německá aktivita směrem dopředu přináší pořádná okna v defenzívě. A to teď využívá FREDERIQUE MATLAOVÁ, která po výborné práci Weltenové zvyšuje na rozdíl dvou branek! Sedmým gólem v turnaji! Krásně si nyní nizozemská kanonýrka položila brankářku a zasunula! Dokáží Němky ještě srovnat?

25

Německo právě vstřelilo branku!
Dokáží! Němky využívají hned první trestný roh a snižují! Shröderová přihrála na střelu SONJE ZIMMERMANNOVÉ, která propálila vše, co jí stálo v cestě. Němky jsou zpět v zápase. Využívají hned svou první větší šanci!

14

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Krásná akce Holanďanek, které si od poloviny hřiště přihrávaly míček až před branku, kde dostala LIDEWIJ WELTENOVÁ ideální pas až těsně do bezprostřední blízkosti. A následně tak nebyl problém vstřelit branku. 0:2 z pohledu Němek. Weltenová vstřelila první gól na turnaji.

8

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Krátce poté však Holanďanky získaly další trestný roh, a ten už končí brankou! Byla to FREDERIQUE MATLAOVÁ, která se dostala ke střele. Po teči končí míček až v brance! Kanonýrka Matlaová vstřelila již svůj šestý gól na turnaji.

Německo - Nizozemsko

1:3

konec (0:2, 1:0, 0:0, 0:1)

Zpět na online


Rozhodčí: Presenquivoá (ARG), Hudsonová (NZL)

Statistiky:
Zahajovací sestavy:

Německo: Sonntagová - Hornová, Oruzová, Zimmermannová, Schaunigová, Huseová, Granitzkiová - Wortmannová, Lorenzová (C), Micheelová, Heinzová, Haukeová, Fleschutzová - Schroderová, Stapnehorstová, Altenburgová, Pieperová, Maertensová.

Nizozemsko: Koningová - Koolenová, van Maasakkerová, Sandersová, Stamová - Pheninckxová, Leurinková, de Waardová, Keetelsová, Nunninková, van Geffenová, de Goedeová (C), van Gilsová - Moesová, Albersová, Verschoorová, Weltenová, Matlaová.

Branky: 25. Zimmermanová – 8. Matlaová, 14. Weltenová, 56. Matlaová.