Menu

Fotbal

Olympijské hry - ženy

Nizozemsko – Čína

8:2

konec (3:1)

27.07.2021, 13:30 • International Stadium Jokohama • Skupina F • Patrik Czepiec

Tipsport: 1.24 7.03 8.81 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

76

76. Vivianne MIEDEMAOVÁ - 8:2

76

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Je opravdu radost ji sledovat. VIVIANNE MIEDEMAOVÁ rozesmála vlastní trenérku, když si znovu vybrala ideální místo k zakončení po rohovém kopu Renaty Jansenové. Nizozemští fanoušci už se nemohou dočkat, jakou show zvládne Miedemaová proti silnějším soupeřkám v nadstavbové části. Asistence: Renate Jansenová.

71

71. Victoria PELOVAOVÁ - 7:2

71

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Obrany si vybírají den otevřených dveří a čínská brankářka Pcheng Š'-meng podruhé v krátkém čase propouští propagační střelu. VICTORIA PELOVAOVÁ sice skvěle provedla míč středem a kličkou si uvolnila prostor, pak už ale zvládla jen ránu doprostřed, kterou Pcheng Š'-meng propouští za svá záda. Nizozemky dávají 20. gól ve skupině, žádný ženský tým jich nemá v tuto chvíli více.

70

70. Lieke MARTENSOVÁ - 6:2

70

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Velmi nešťastný gól pro brankářku Pcheng Š'-meng. K zakončení z dobré pozice se dostala LIEKE MARTENSOVÁ, ale netrefila podle svých představ. To zřejmě gólmanku zmátlo a propustila balon mezi nohama až do sítě. V úspěšné akci má znovu prsty Vivianne Miedemaová a Číňanky musí být rády, že nenastoupila už v základní sestavě. Asistence: Vivianne Miedemaová.

69

69. Wang JEN-WEN - 5:2

69

Čína právě vstřelila branku!
Tak přece jen alespoň chvilková čínská radost. Do útoku se teď zapojily čtyři hráčky, co vyrazily na útočnou půlku. Někam na penaltu dostala přihrávku WANG JEN-WEN a už ji nezbývalo než plácnout do míče, který se dostal až za záda Sari van Veenendaalové. Asistence: Liou Ťing.

66

66. Vivianne MIEDEMAOVÁ - 5:1

66

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Útočnice Arsenalu VIVIANNE MIEDEMAOVÁ je jednoduše nezastavitelná a svou gólovou potenci ukazuje také Číňankám. Ránu ještě opřela o bránící hráčku, to ale nezmění nic na tom, že si připisuje už sedmý gól v rámci olympijských zápasů, ve kterých startovala. Čína znovu nezvládla přechod do obrany poté, co přišla ztráta na útočné polovině a Miedemaová prošla až před šestnáctku. Bez asistence.

47

47. Lieke MARTENSOVÁ - 4:1

47

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Tohle střídání se opravdu vyplatilo. Victoria Pelovaová se snad poprvé dotkla míče a rovnou je z toho asistence u branky LIEKE MARTENSOVÉ. Ta trkla do balonu jako správně namířené beranidlo, ještě jej odrazila od hrací plochy těsně před brankářkou Pcheng Š'-meng a mohla se jít radovat se svou dvorní nahrávačkou. Asistence: Victoria Pelovaová.

45+2

45+2. Lineth BEERENSTEYNOVÁ - 3:1

45+2

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Míč na zadní tyči parádně zpracovala LINETH BEERENSTEYNOVÁ, která vzápětí ukazuje, jak moc je dnes při chuti. Luxusní zakončení nad brankářkou Číny a o vítězi utkání je možná právě rozhodnuto. Stejně tak by Nizozemky měly ovládnout celou skupinu F. Číňanky se naopak významně vzdalují případnému postupu do čtvrtfinále z třetího místa. Asistence: Shanice van de Sandenová.

37

37. Lineth BEERENSTEYNOVÁ - 2:1

37

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Obránkyně Lin Jü-pching nezvládla své povinnosti a s Čínou už to zase nevypadá dobře. LINETH BEERENSTEYNOVÁ totiž proskočila až do vápna a krásně zatočenou ranou překonala brankářku. Tým z Asie potřebuje dnes bodový zisk, ideálně ten tříbodový. Nyní se mu ovšem další chybou při bránění krutě vzdaluje. Asistence: Dominique Janssenová.

28

28. Wang ŠAN-ŠAN - 1:1

28

Čína právě vstřelila branku!
Aktivní WANG ŠAN-ŠAN se konečně dočkala, protože obrannou linii neudržela Lynn Wilmsová. Přihrávka od Wang Šuang prošla ideálně do středu, Wang Šan-Šan udělala ještě tři rychlé krůčky a kolem těla brankářky procpala balon do sítě. A to je pro Čínu extrémně důležité. Asistence: Wang Šuang.

12

12. Shanice van de Sandenová - 1:0

12

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Čína může špatně zahraného rohového kopu pořádně litovat. Nizozemky se dostaly k bleskovému útoku a za obranou zůstala zapomenutá SHANICE VAN DE SANDENOVÁ. Její výkon vypadá od úvodních minut opravdu skvěle a nyní zužitkovala skvělou šanci, kdy si ovšem musela nejprve položil brankářku Pcheng Š'-meng. Spoluhráčky ji určitě poděkují. Asistence: Jackie Groenenová.

Nizozemsko – Čína

8:2

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 12. van de Sandenová (Groenenová), 37. Beerensteynová (Janssenová), 45+2. Beerensteynová (van de Sandenová), 47. Martensová (Pelovaová), 66. Miedemaová, 70. Martensová (Miedemaová), 71. Pelovaová, 76. Miedemaová (R. Jansenová) – 28. Wang Šan-šan (Wang Šuang), 69. Wang Jen-wen (Liou Ťing)

Karty:   30. Lin Jü-pching (CHN), 44. Wang Jen (CHN), 82. Wang Jing (CHN)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 13:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 8:13.

Nizozemsko: van Veenendaalová (C) – Wilmsová (46. Pelovaová), Janssenová, van Dongenová, Nouwenová (73. Dekkerová) – Roordová (46. van Esová), Groenenová, van de Donková (62. Miedemaová) – van de Sandenová (46. R. Jansenová), Beerensteynová, Martensová.
Náhradníci: Kopová – Miedemaová, Pelovaová, van Esová, R. Jansenová, Kaagmanová, Dekkerová.

Čína: Pcheng Š'-meng – Li Meng-wen, Lin Jü-pching, Wang Siao-süe, Luo Kuej-pching (27. Wang Jing) – Wang Šuang, Jang Li-na, Wang Jen (59. Liou Ťing), Čang – Wang Šan-šan (C), Siao Jü-i (59. Wang Jen-wen).
Náhradníci: Ting Süan – Miao S'-wen, Wang Jen-wen, Liou Ťing, Jang Man, Wu-ž' Ku-mu-la, Wang Jing.

Rozhodčí: Mkansangaová (RWA) – Kwimbiraová (MAW), Njoroge (KEN)