Menu

Softball

Olympijské hry - ženy

Itálie – Kanada

1:8 (E: 2:1, H: 4:7)

konec

26.07.2021, 07:30 • Yokohama Baseball Stadium • Skupinová fáze • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Šestá směna TOP, 2 auty, prázdné mety

Franklinová odpálila daleko, a byť její míček byl chycený ze vzduchu, dokázala následně Haywardová doběhnout pro osmý bod Kanady.

Šestá směna TOP, 1 aut, obsazené mety: 3

Haywardová odpálila parádně! Double v jejím podání. Co její počínání udělalo s metami? Vyprázdnilo je. Entzmingerová v pohodě doběhla domů a stačila to rovněž Lyeová ze druhé mety. Haywardová navíc ještě využila dalšího erroru soupeřek, a je tak dokonce na metě třetí.

Pátá směna TOP, 2 auty, obsazené mety: 3

Kanada zaznamenala i pátý run. Italské zmatky v obraně nastaly i nyní, Sallingová z první mety stačila obkroužit tři čtvrtě kolečka, pálkařka Polidoriová je nyní dokonce na metě číslo tři.

Pátá směna TOP, 2 auty, obsazené mety: 1

Další run pro Kanadu! Sallingová zaznamenala single, Haywardová pohodlně doběhla domů. Teď se Itálii sype situace jako domeček z karet.

Pátá směna TOP, 1 aut, obsazené mety: 2

Franklinová odpálila do zadního pole, takhle si to představovala. Byť byl míček chycen ze vzduchu, Lyeová následně stačila doběhnout domů. Kanada vede znovu o dva runy.

Třetí směna BOT, 2 auty, obsazené mety: 1-3

Piancastelliová úspěšně odpálila! Posunula se na první metu, Famaová doběhla na třetí. Co je ale nejdůležitější pro Italky, že Vignaová se dostala na metu poslední a skórovala.

Třetí směna TOP, 2 auty, obsazené mety: 2

Franklinová zaznamenala double, parádní dvoumetový odpal! A její spoluhráčka Haywardová z první mety stačila doběhnout až domů. Máme tu další změnu skóre.

Druhá směna TOP, 2 auty, prázdné mety

Gilbertová odpálila za všechny mantinely! První home-run tohoto utkání znamená kanadské vedení. Poměrně nečekaná skutečnost poté, co působil zápas trochu jakýmsi ospalým dojmem.

Itálie – Kanada

1:8 (E: 2:1, H: 4:7)

konec

Zpět na online

Směny: 0:0 (1), 0:1 (2), 1:1 (3), 0:0 (4), 0:3 (5), 0:3 (6)

Itálie: 21 Vignaová – LF 12 Famaová – SS 8 Fillerová – 2B 20 Piancastelliová – RF 14 Longhiová – 3B 22 Howardová – CF 26 Carosoneová – DP 19 Gasparattová – C 27 Koutsoyanopulosová – 1B 18 G. Cecchettiová – P

Kanada: 8 Haywardová – DP 26 Franklinová – CF 1 Harshmanová – 2B 7 Sallingová – 1B 3 Polidoriová – LF 25 Gilbertová – RF 55 Rafterová – C 19 Entzmingerová – 3B 5 Lyeová – SS 15 Lawrieová – P

Rozhodčí: Coxová (AUS), Drummová (USA), Yabeová (JPN), Porteous (NZL), Sasajima (JPN), Prins (NED)