Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

SK Rapid Vídeň – AC Sparta Praha

2:1

konec (0:1)

20.07.2021, 20:30 • Ernst-Happel-Stadion, Vídeň • 2. předkolo • Karel Jedlička

Tipsport: 2.2 3.65 3.37 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Hrdina Rapidu Vídeň Christoph Knasmüllner se za potlesku tribun loučí s dnešním zápasem, na jeho místo přichází Thorsten Schick.

86

Žlutou kartu dostává po ošetření Srđan Grahovac (SK Rapid Vídeň).

83

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odcházejí Bořek Dočkal a Tomáš Wiesner, přicházejí Adam Karabec a David Moberg Karlsson.

79

Český vicemistr se nadechl k náporu, jenže Vindheim našel centrem pouze soupeře, který vyrazil do brejku a Fountas pěknou střelou k tyči protáhl Nițu.

73

Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Dejan Petrovič, přichází Srđan Grahovac.

71

71. Christoph KNASMÜLLNER - 2:1

71

Rapid právě vstřelil branku!
Dočkal ztrácí míč před půlící čarou a bleskový brejk zakončuje po Ljubičićově centru z voleje do protipohybu brankáře znovu CHRISTOPH KNASMÜLLNER.

69

Pavel Vrba dává pokyn k prvnímu střídání v mužstvu Sparty Praha: ze hřiště odchází Ladislav Krejčí starší a obnovený debut si odbyde v rudém dresu Jakub Pešek.

64

Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází hned po své gólové nahrávce Kelvin Arase, nastupuje Taxiarchis Fountas.

63

63. Christoph KNASMÜLLNER - 1:1

63

Rapid právě vstřelil branku!
Po sérii rychlých narážeček přiťukl míč uvnitř šestnáctky Arase a dokonalým dloubákem vymetl šibenici CHRISTOPH KNASMÜLLNER. Začíná se od nuly.

60

Žlutou kartu dostává Dávid Hancko (AC Sparta Praha). Po jeho zákroku se svíjí na zemi Knasmüllner.

55

55. Niță vystihl i Karův volej pod břevno

55

Nepříliš šťastně zahraný přímák Ljubičić sotva dostihl u protější postranní čáry. Zato jeho zpětný centr stál za to, z voleje ho zády k bráně dokonale trefil Ercan Kara a Niță se musel znovu vytáhnout.

41

Žlutou kartu dostává Filip Stojković (SK Rapid Vídeň) za faul na Ladislava Krejčího staršího.

37

37. Wiesner neprostřelil Strebingera tváří v tvář po Vindheimově přihrávce

37

Obrovská tutovka Sparty! Vindheim hezky prostrčil míč na Wiesnera, který se kličkou protáhl s míčem na noze až před Strebingera. Mířil na zadní tyč, jenže trefuje jen pravou nohu rakouského brankáře.

33

Žlutou kartu dostává Kevin Wimmer (SK Rapid Vídeň). Hokejovým bodyčekem sestřelil do brejku unikajícího Pavelku.

26

26. Ljubičićovu ránu skvěle vyškrabuje Niță

26

Florin Niță úžasným zákrokem vytahuje na roh výstavní gólovou ránu domácího Ljubičiće z 27 metrů. Teď si rumunský brankář vyžehlil vysvědčení po dvou nepřesných rozehrávkách.

23

Na hřišti leží Tomáš Wiesner a rozhodčí povoluje vstup sparťanským zdravotníkům. Za faul navíc vidí žlutou kartu Maximilian Ullmann (SK Rapid Vídeň).

17

Florin Niță podruhé v krátké době rozehrává přímo na kopačky soupeře a Ljubičićův brejk zastavuje Lukáš Štetina (AC Sparta Praha) faulem, za který vidí první žlutou kartu zápasu.

11

Wiesner se prohnal na pravém křídle kolem Wimmera a zpětnou přihrávkou vyzval do šance Hložka. Tomu se zakončit nepodařilo, až Ladislav Krejčí starší se dostla ke střele, ale míč po několika odrazech sbírá brankář Strebinger.

3

3. Ladislav KREJČÍ ml. - 0:1

3

Sparta právě vstřelila branku!
Bořek Dočkal to udělal skvěle, trestný kop nerozehrál z 35 metrů přímo, ale po narážečce se rozběhl o pár kroků vpřed a pak teprve poslal před bránu centr, který umístil hlavičkou za Strebingerova záda LADISLAV KREJČÍ ML

SK Rapid Vídeň – AC Sparta Praha

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 63. Knasmüllner (Arase), 71. Knasmüllner (Ljubičić) – 3. Krejčí ml. (Dočkal)

Karty:   23. Ullmann (RVI), 33. Wimmer (RVI), 41. Stojković (RVI), 86. Grahovac (RVI) – 17. Štetina (SPA), 60. Hancko (SPA)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 17:18.

SK Rapid Vídeň: Strebinger – Stojković, Hofmann /C/, Wimmer, Ullmann – Arase (64. Fountas), Ljubičić, Petrovič (73. Grahovac), Grüll – Kara, Knasmüllner (87. Schick)
Náhradníci: Unger, Gartler – Dibon, Strunz, Auer, Greiml, Sulzbacher, Schuster

AC Sparta Praha: Niță – Vindheim, Štetina, Hancko, Højer – Wiesner (83. Karlsson), Pavelka, Dočkal /C/ (83. Karabec), Ladislav Krejčí ml., Ladislav Krejčí st. (69. Pešek) – Hložek
Náhradníci: Holec, Kotek – Vitík, Sáček, Polidar, Panák, Souček, Drchal, Pulkrab

Rozhodčí: Gözübüyük – Balder, Bluemink (NED)

Diváci: 19 500

Odveta: Sparta - Rapid 2:0