Menu

Softball

ME juniorů U18 a kadetů U16

Dánsko – Česko

8:12 (E: 2:8, H: 7:10)

konec

16.07.2021, 19:00 • Hippos Arena, Havlíčkův Brod • Štěpán Ondráček

Pátá směna BOT, 2 auty, obsazené mety: 1-2

Dánové přidávají osmý bod chabou české defenzivy, která zaváhala na druhé metě, drama zápasu se nám natahuje až do konce.

Pátá směna BOT, bez autu, obsazené mety: 3

William Shaufuss má po jednom striku a čtyřech chybných nadhozech metu zdarma a korunu tomu nasadil další pálkař. Daniel Jørgensen trefil libový balon, který znamená bod číslo šest a zisk třetí mety.

Pátá směna TOP, 1 aut, prázdné mety

Vítej doma, to jsou slova publika, které oslavuje úspěšný doběh Jelínka, který využil chyby dánského catchera.

Čtvrtá směna TOP, bez autu, prázdné mety

Singelhomerun v podání ADAMA BUŇATY, to je ono. nejlepší odpověď na dánskou hru, tak pojďme hoši, pojďme pro další body. Tohle je utkání hodné finále.

Třetí směna BOT, bez autu, obsazené mety: 1

Daniel Jørgensen trefil do levého vnějšího pole a získávají druhý bod, navíc soupeře má všechny pálkaře ve hře, takže nás čeká zajímavá dohrávka.

Třetí směna BOT, bez autu, obsazené mety: 2-3

Andre Sokol má složitou situaci před sebou, jelikož má tři bally a dva striky, nakonec vše za něj vzal dánský pálkař. Ten odpálil do prvého vnějšího pole. Soupeř doběhl pro bod a česká obrana neubránila trojku.

Třetí směna TOP, 2 auty, obsazené mety: 1

Becka tohle nemuselo mrzet dlouho, neboť hned záhy trefil míček k jedničce, kde zaváhal dánský hráč. Český hráč ma jedničku a jako dárek stáhl devátý bod.

Třetí směna TOP, 2 auty, obsazené mety: 2

Onřřřej Šeda se postaral o další dva body. Pálakř národního celku se trefil k levé lajně a sám kromě toho, že stáhl spoluhráče do šatny získává druhou metu, výborně.

Třetí směna TOP, 1 aut, obsazené mety: 2-3

Tadeáš Kalčev trefil do levého vnějšího pole, když stáhl domů jednoho ze spoluhráčů. Češi mají obsazené skórující mety.

Třetí směna TOP, 1 aut, obsazené mety: 3

ADAM BUŇATA navyšuje vedení, když využil chyby catchera. Ten nezachytil vysoký nadhoz. Češi se mohou uklidnit a přenést vše na zbytek pálky.

První směna BOT, 2 auty, obsazené mety: 2-3

Dánové slibně odpovídají na účinkování Čechů na pálce, když stahují třetí bod. Tentokrát za tím stál odpal do pravého pole a menší chyba českého vnějšího polaře.

První směna BOT, 2 auty, obsazené mety: 1-3

William Shaufuss trefil míček mezi úvodní mety, což znamená dva stažené body. Drama hned na úvod, což je velice dobře pro zítřejší finále. Navíc je z toho obsazení met jedna a tři.

První směna TOP, 2 auty, obsazené mety: 1

Je tady posun na metách, když se běžec posunul na dvojku. Tadeáš Kalčev stahuje další dva body, i když měl tři bally a dva striky, to je start z říše snů.

První směna TOP, 2 auty, obsazené mety: 1-3

Filip Kučírek má formu ze včerejška ještě na pálce, teď poslal odpal do levého vnějšího pole. Dánský polař míček podběhla Češi mají dva body, navíc obsadili první a třetí metu.

Dánsko – Česko

8:12 (E: 2:8, H: 7:10)

konec

Zpět na online

Směny: 3:4 (1), 0:0 (2), 2:5 (3), 0:1 (4), 3:1 (5), 0:1 (6), 0:0 (7)

Dánsko: 1. 5 Matthias Kombrink – CF 2. 7 Magnus Kirstein – P 3. 3 Gustav Brodin – 1B 4. 9 William Melin – DP 5. 24 Sebastian Gill – SS 6. 2 William Shaufuss – 3B 7. 25 Daniel Jørgensen – LF 8. 20 Nikolaj Tersbøl – C 9. 10 Alexander Mikkelsen – RF (3. směna Mathias Bordonaro) 10. 22 Jacob Liliendal – 2B

Česko: 1. 9 David Beck – RF 2. 7 David Pokorný – LF 3. 15 Adam Buňata – 2B 4. 96 David Štýs – 1B 5. 21 Jonáš Voráček – 3B 6. 45 Filip Kučírek – DP 7. 22 Tadeáš Kalčev – SS 8. 62 David Jelínek – C 9. 5 Ondřej Šeda – CF 10. 10 Andrej Sokol – P (5. směna Václav Frýba)

Rozhodčí: Brian Aron – HP, Kristína Bohunická – 1B, Benny Van der Weehe – 3B