Menu

Fotbal

Mistrovství Evropy

Chorvatsko – Skotsko

3:1

konec (1:1)

22.06.2021, 21:00 • Hampden Park (Glasgow). • Skupina D • Petr Frömel

Tipsport: 2.6 3.5 2.83 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

77

77. Ivan PERIŠIĆ - 3:1

77

Chorvatsko právě vstřelilo branku!
Chorvatský celek dělá hodně důležitý krok k postupu. Po Modrićově rozehrávce tečoval míč hlavou IVAN PERIŠIĆ, mířil do vzdálenější tyče, od kterého se balón odrazil za brankovou čáru. Marshall neměl ani v tomto případě šanci zasáhnout.

62

62. Luka MODRIĆ - 2:1

62

Chorvatsko právě vstřelilo branku!
Tak to byla parádní souhra v podání Chorvatů a ještě parádnější gól v podání LUKA MODRIĆE. Hráči jihoevropské země si dlouho dávali přednost při střele, nakonec na sebe vzal zodpovědnost záložník Realu Madrid a levačkou zamířil krásně do horní části skotské brány ze svého pohledu k levé tyči. Osmnáctý gól pro hráčem s číslem deset na dresu v národním mužstvu.

42

42. Callum MCGREGOR - 1:1

42

Skotsko právě vstřelilo branku!
Prokletí prolomeno, i Skotové se dočkali vstřelené branky na turnaji. Chorvatům se několikrát nepodařilo odkopnout míč do bezpečí, ve finále si k němu doběhl CALLUM MCGREGOR a pěknou křižnou ranou pravačkou přesně k levé tyči nedal Livakovićovi šanci.

17

17. Nikola VLAŠIĆ - 1:0

17

Chorvatsko právě vstřelilo branku!
Chorvaté velmi hezkou souhrou přenesli hru na pravé křídlo, po následném centru do pokutového území hlavičkoval Perišić, balón si rychle na středu zpracoval NIKOLA VLAŠIĆ a v pádu jej levačkou usměrnil do bližšího dolního rohu skotské svatyně. David Marshall neměl žádnou šanci míč chytit.

Chorvatsko – Skotsko

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 17. Vlašić (Perišić), 62. Modrić (Kovačić), 77. Perišić (Modrić) – 42. C. McGregor

Karty:   26. Lovren (CRO) – 34. McKenna (SCO)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 2:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 10:8.

Chorvatsko: Livaković – Gvardiol (70. Barišić), D. Vida, Lovren, Juranović – Brozović, Kovačić – Vlašić (76. Ivanušec), Modrić (C), Perišić (81. Rebić) – B. Petković (70. Kramarić).
Náhradníci: L. Kalinić, Sluga – Vrsaljko, Ćaleta-Car, Barišić, Brekalo, Pašalić, Badelj, Ivanušec, Kramarić, Budimir, Rebić.

Skotsko: Marshall – McTominay, G. Hanley (33. McKenna), Tierney – O'Donnell (84. Patterson), Armstrong (70. Fraser), J. McGinn, C. McGregor, Robertson (C) – Dykes, Adams (84. Nisbet).
Náhradníci: C. Gordon, McLaughlin – Gallagher, Cooper, Patterson, McKenna, R. Christie, Fleck, Turnbull, Nisbet, Fraser, Forrest.

Rozhodčí: F. A. Rapallini – J. P. Belatti, D. Y. Bonfa (všichni ARG)