Menu

Fotbal

Mistrovství Evropy

Nizozemsko – Ukrajina

3:2

konec (0:0)

13.06.2021, 21:00 • Johan Cruijff ArenA, Amsterdam • Skupina C • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.58 3.62 5.89 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Prvním potrestaným hráčem je v nataveném čase Serhij Sydorčuk, který nedovoleně poslal k zemi Luuka de Jonga.

90+1

Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Memphis Depay, přichází Donyell Malen.

88

Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Wout Weghorst, přichází Luuk de Jong.
Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Jurriën Timber, přichází Jöel Veltman.

85

85. Denzel DUMFRIES - 3:2

85

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Drama pokračuje a zaslouženě se Nizozemsko vrací do vedení! Zleva odcentroval Nathan Aké, který posla centr do zadní části šestnáctky. Olexandr Zinčenko se nechal předskočit, a tak se aktivní DENZEL DUMFRIES dočkal gólu hlavou – 3:2. Asistence: Nathan Aké.

79

79. Roman JAREMČUK - 2:2

79

Ukrajina právě vstřelila branku!
Dámy a pánové, je vyrovnáno! Standardní situaci rozehrál Ruslan Malinovskyj, který našel v náběhu ROMANA JAREMČUKA, jenž míč hlavou uklidil k pravé tyči. Jestli je teď někdo v psychické pohodě, je to Ukrajina – 2:2! Asistence: Ruslan Malinovskyj.

75

75. Andrij JARMOLENKO - 2:1

75

Ukrajina právě vstřelila branku!
Perfektní levačka ukrajinského kapitána končí nádhernou brankou! ANDRIJ JARMOLENKO si na hranici šestnáctky narazil míč se Romanem Jaremčukem a následně trefil přesně levý horní roh branky. Maarten Stekelenburg sice plachtil vzduchem, ovšem na míč nedosáhl – 2:1. Asistence: Roman Jaremčuk.

64

Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Daley Blind, přichází Nathan Aké.
Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Patrick van Aanholt, přichází Owen Wijndal.
Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Marlos, přichází Mykola Šaparenko.

59

59. Wout WEGHORST - 2:0

59

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
V krátkém sledu je tu druhá branka Holandska! Denzel Dumfries se dral přes Vitalije Mykolenka, který skončil na hrací ploše. K odraženému míče se nachomýtl WOUT WEGHORST, jenž měl pevné nervy a propálil vše, co mu stálo v cestě. Branku posvětil také VAR, a tak je stav zápasu 2:0!

52

52. Georginio WIJNALDUM - 1:0

52

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Tak to byla parádní a hlavně velmi rychlá akce, Nizozemsko jde do vedení! Klíčová přihrávka přišla na pravé straně, kde se v náběhu nacházel Denzel Dumfries, který přihrával před branku, kde číhal Memphis Depay. jenomže před ním zasáhl Georgij Buščan, jenž míč vyrazil na hranici vápna, odkud s dorážkou do horní poloviny branky přispěchal kapitán GEORGINIO WIJNALDUM.

45

Marlos dával míč na pravou stranu vápna, kde Roman Jaremčuk přihrával patou pod sebe, kde se v pohybu nacházel Andrij Jarmolenko. Ukrajinský kapitán zakončil z úhlu, ale výborně vypadl Maarten Stekelenburg, jenž balon zastavil a ještě vybojoval odkop od branky!

40

Tlak Nizozemska na konci poločasu roste! Memphis Depay dával míč na zadní tyčku, kde se opět nacházel aktivní Denzel Dumfries, který ve vyložené příležitosti selhal!

39

39. Tulipáni zesilují tlak v závěru poločasu

39

Nizozemci hledají další cestičku před branku soupeře, protože deset ukrajinských hráčů je za balonem. K zakončení se znovu dostal Georginio Wijnaldum, jehož pokus byl velmi nebezpečný. Georgij Buščan viděl míč na poslední chvíli, a přesto vytáhl fantastický zákrok.

28

28. Situace, která hrozila pokutovým kopem

28

Ukrajina se žádá penaltu! Německý rozhodčí byl velmi blízko a ukazuje, že se má pokračovat ve hře. Andrij Jarmolenko se sice po zákroku drží nevěřícně za hlavu, ale pokutový kop mu může přidělit už jen VAR!

27

Memphis Depay dal krásnou přihrávku do šestnáctky, kde si nabíhal Wout Weghorst, jenž si chtěl dát míč podél brankáře. Ovšem Georgij Buščan se vydal z branky a nepříjemnou situaci zastavil.

13

Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Olexandr Zubkov, přichází Marlos.

5

5. Dumfries se ocitl v gólové šanci

5

Memphis Depay je v úvodu zápasu velmi aktivní, ovšem vybojoval jen autové vhazování. Po něm se hráči domácího celku dostali do vápna, kde se ke střele neodhodlal Georginio Wijnaldum, jenž míč posunul na pravou stranu šestnáctky. K zakončení se dostal Denzel Dumfries, proti němuž vystartoval Georgij Buščan, jenž zasáhl nohu a zachránil Ukrajinu.

2

Roman Jaremčuk vybojoval balon pro spoluhráče, hru pak podržel Ruslan Malinovskyj. Z pravé strany přišla přihrávka z pravé strany a ve vápně se nacházel Serhij Sydorčuk, jenž nevystřelil. Holanďané pak postupovali na druhou stranu, kde si Memphis Depay obhodil soupeře a vystřelil z hranice vápna. Jeho střela mířila do levého spodního rohu branky, kam se dostal také Georgij Buščan.

Nizozemsko – Ukrajina

3:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 52. Wijnaldum, 59. Weghorst, 85. Dumfries (N. Aké) – 75. Jarmolenko (Jaremčuk), 79. Jaremčuk (Malinovskyj)

Karty:   90+3. Sydorčuk (UKR)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 4:2. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:8.

Nizozemsko: Stekelenburg – J. Timber (88. Veltman), de Vrij, Blind (64. N. Aké) – Dumfries, de Roon, Wijnaldum (C), F. de Jong, van Aanholt (64. Wijndal) – Weghorst (88. L. de Jong), Depay (90+1. Malen).
Náhradníci: Krul, Bizot – Veltman, N. Aké, Wijndal, S. Berghuis, L. de Jong, Klaassen, Gravenberch, Malen, Koopmeiners, Gakpo.

Ukrajina: Buščan – O. Karavajev, Zabarnyj, Matvijenko, Mykolenko – Zinčenko – Jarmolenko (C), Sydorčuk, Malinovskyj, Zubkov (13. Marlos, 64. Šaparenko) – Jaremčuk.
Náhradníci: Pjatov, Trubin – Sobol, Kryvcov, Stěpaněnko, Šaparenko, Marlos, Makarenko, Besedin, Tymčyk, Popov, Dovbyk.

Rozhodčí: Brych (GER) – Borsch (GER), Lupp (GER)