Menu

Tenis

French Open - ženy (antuka)

Maria Sakkariová (17) – Iga Świąteková (8)

2:0 6:4, 6:4

konec

09.06.2021, 13:26 • Kurt Philippa Chatriera, Paříž (FRA) • Čtvrtfinále • Milan Huppert

Tipsport: 4.01 1.28 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Maria Sakkariová si nadále vylepšuje své kariérní maximum na grandslamech. Ve čtvrtfinále French Open ji nezastavila ani Polka Iga Šwiateková, Řekyně vyřadila obhájkyni titulu po setech 6:4 a 6:4.

Do utkání vstoupila lépe Iga Šwiateková, která bleskově získala výhodu brejku, následně jej ale nedokázala potvrdit. Klíčovým gemem v prvním setu byl tedy až ten devátý, v němž Maria Sakkariová sebrala sokyni servis podruhé a následně sama na podání nezaváhala, proměnila druhý setbol.

Druhý set odstartovala bleskovým brejkem pětadvacetileté rodačky z Atén, kterou ve spanilé jízdě nevyrušil ani medical time out sokyně po druhém gemu druhé sady. Maria Sakkariová udržela výhodu jediného brejku až do úplného závěru, v poslední hře proměnila třetí mečbol.

V semifinále se Maria Sakkariová utká s českou tenistkou Barborou Krejčíkovou. (15:13:09)

Konec zápasu

2:0; 6:4 - Maria Sakkariová

6:4

Je konec! Třetí mečbol již Maria Sakkariová přetavila ve vítězství, forhendový return Šwiatekové doplachtil do koridoru pro debl.

40-30

Řekyni zbývá poslední možnost! K forhendovému křižnému returnu tentokráte doběhla, ale odpověděla úderem pod pásku.

40-15

Dvacetiletá rodačka z Varšavy bojuje, nevzdává se. Proti druhému servisu vypálila nechytatelný forhendový return kros.

40-0

A už jen jeden! Šwiateková si poradila s podáním ven z dvorce, jenže za následným forhendem do stejného prostoru se vrátit nestihla!

30-0

Eso na kříž. Ještě dva fiftýny!

15-0

Šwiateková se dostala do výměny, ale fiftýn získala Maria Sakkariová! Sledovali jsme parádní výměnu z obou stran, na jejímž konci vyrazila Řekyně dopředu za zkrácením hry, načež vymyslela nechytatelný kontrakraťas.

5:4

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

5:4

Následuje přestávka a výměna stran.

5:4

1:0; 5:4 - Iga Šwiateková

5:4

Ale to se nepodařilo! Iga Šwiateková v útoku naběhla k síti, kde při forhendovém voleji nezaváhala. Na servisu nezaváhala, po výměně stran ovšem bude muset zabodovati na returnu.

30-40

Pětadvacetiletá rodačka z Atén se hecuje, nechce už jít na servis. Poté, co Polka zkazila forhend, zbývá odvrátit ještě jeden gembol.

15-40

Přímý bod po servisu ven z kurtu.

15-30

Nevynucenou chybu si neodpustila ani Iga Šwiateková. Chtěla přitlačit na pilu forhendem k základní lajně, jenže míček vyletěl až za ni.

0-30

Bojovná výměna pro Polku. Ta musela běhat ze strany na stranu, ale bojovala ze všech sil a to se jí vyplatilo, závěrečný forhend soupeřky skončil za základní čárou.

0-15

Nabíhaný forhend Šwiatekové přizvedla páska, Sakkariová tudíž měla víc času promyslet si prohoz. Křižným forhendem hrála do zámezí.

5:3

Maria Sakkariová je jediný gem od postupu do semifinále! Trefila se do prvního servisu, za ránou ven z dvorce natahovala Šwiateková raketu marně.

40-15

Přímý bod po podání na kříž.

30-15

Forhendový return doletěl za základní lajnu.

15-15

Polka bojovala srdnatě, avšak Řekyně udržela v útočné pozici přesnou ruku, výměnu završila skvěle provedeným kratším forhendem.

0-15

Sázka na tvrdý return vyšla dokonale. Sakkariová musela hodně zacouvat a v záklonu umístila míček mimo vymezené území.

4:3

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

4:3

Následuje přestávka a výměna stran.

4:3

1:0; 4:3 - Iga Šwiateková

4:3

Dvacetiletá Polka musela jít přes druhé podání, což jí v konečném zúčtování vadit nemuselo, protože i tak dokázala druhý gembol využít a snížit na 3:4. Její forhend přizvedla páska, což sokyni viditelně rozhodilo, reagovala ránou do sítě.

30-40

Forhendový return kros z pravé strany neměl chybu. Iga Šwiateková míček tečovala jenom rámem rakety.

15-40

O kraťas se postarala i řecká hráčka, ale ani ona nebyla úspěšná. Polka doběhla a míček a forhendem do pravého rohu zaznamenala vítězný úder.

15-30

Kratší returnu umí trestat i rodačka z Varšavy. Bekhend hrála brzy po odskoku a mimo dosah konkurentky.

15-15

Světové devítce zkrácení hry vůbec nevyšlo. Maria Sakkariová doběhla k míčku s časovou rezervou, přesto jej poslala do deblového koridoru.

15-0

Štěstí se nyní usmálo na řeckou tenistku. Forhend polské tenistky přizvedla páska, načež se míček odrazil zpátky ne její stranu.

4:2

1:0; 4:2 - Maria Sakkariová

4:2

Skvěle odservírovaný gem. Servis na kříž slavil úspěch, Iga Šwiateková returnovala dokonce ještě před pásku.

40-0

Přímý bod po podání ven z dvorce.

30-0

Eso na téčko.

15-0

Maria Sakkariová si je vědoma, že pro postup do semifinále jí stačí udržet tři nejbližší servisy. Šestý gem začala výborně, po dělovém podání vypálila vítězný forhend kros.

3:2

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

3:2

Následuje přestávka a výměna stran.

3:2

1:0; 3:2 - Iga Šwiateková

3:2

Iga Šwiateková zvládla těžký moment a udržela se ve ztrátě jediného brejku. Po podání ven z kurtu zahrála forhendem do stejného prostoru, čímž poslala soupeřce balónek do protipohybu.

40-A

Delší výměna znovu pro Polku. Kratší forhendový úder přinesl kýžené ovoce, Sakkariová na balónek nedosáhla.

40-40

I druhou hrozbu dvacetiletá Polka odvrátila, ještě žije! Na síti měla jednoduchou pozici, kterou nepohrdla, balónek zabila nekompromisní smečí.

40-30

Iga Šwiateková ještě bojuje. Vsadila na oblíbenou kombinaci podání ven z kurtu a následný forhend do protipohybu, Řekyně neměla šanci.

40-15

Pětadvacetiletá Maria Sakkariová míří za čtvrtým brejkem v utkání! Return poslala na tělo světové devítky, jež odpověděla bekhendem do sítě.

30-15

Vzápětí přichází další nevynucená chyba od varšavské rodačky. Znovu si otevřela levou polovinu dvorce, jenže forhendem v tomto případě trefila jenom aut.

15-15

Zaváhání Polka okamžitě odčinila, když po povedeném podání ven z dvorce umístila forhend nechytatelně na opačnou stranu.

15-0

Obhájkyně titulu není v nejlepším rozpoložení, to je zřejmé. Tahala za delší konec provazu, ale závěrečný forhend poslala za základní čáru.

3:1

1:0; 3:1 - Maria Sakkariová

3:1

Čistá hra, Maria Sakkariová si udržela druhé podání v setu bez problémů. Po podání vyprodukovala dělový forhend, na nějž Polka reagovala další střelou pod pásku.

40-0

Iga Šwiateková měla možnost snížit skóre v gemu, příležitostí ale pohrdla. Bekhend uspěchala a míček poslala do sítě.

30-0

Řekyně hraje s obrovskou chutí, ale hlavně klidem. Znovu úřadovala na síti, tentokráte vymyslela parádní kraťas těsně za pásku.

15-0

Kratší return sokyně potrestala Maria Sakkariová beze zbytku. Míček vzala ještě ze vzduchu, forhendovým volejem zaznamenala vítězný úder.

2:1

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

2:1

Následuje přestávka a výměna stran.

2:1

1:0; 2:1 - Iga Šwiateková

2:1

Iga Šwiateková si po přestávce dokázala udržet servis, snížila tak na 1:2. Protihráčku si rozběhala, na finální forhend po lajně Sakkariová nedosáhla.

15-40

Přímý bod po podání ven z kurtu.

15-30

Teď si ovšem aténská rodačka výrazně napravila reputaci, dělovým forhendem trefila milimetrově přesně levý růžek kurtu.

0-30

Řekyně se dostala do výměny, ale nedokázala z ní vydolovat fiftýn. Riskantní forhend nejprve posadila na lajnu, ten druhý už ke své smůle jen do deblového koridoru.

0-15

Bekhendový return vyletěl za základní čáru.

2:0

Zápas může pokračovat.

2:0

Iga Šwiateková si vyžádala návštěvu fyzioterapeuta, pár minut se tak teď hrát nebude.

2:0

1:0; 2:0 - Maria Sakkariová

2:0

Maria Sakkariová potvrzuje brejk a ujímá se vedení 2:0. Na povedený servis ven z kurtu Šwiateková nenašla přesnou odpověď.

40-15

Bekhendový return vyletěl mimo vymezené území. Dva gemboly.

30-15

Po výborném druhém podání a vysokém returnu si aténská rodačka počkala na odskok míčku a pohyb protihráčky, aby následně poslala forhend do jejího protipohybu.

15-15

Přímý bod po servisu na kříž.

0-15

Chybovat umí i Řekyně. Skvěle rozehranou výměnu zkazila pokusem o kraťas, míček nepustila na stranu soupeřka páska.

1:0

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

1:0

Následuje přestávka a výměna stran.

1:0

1:0; 1:0 - Maria Sakkariová

1:0

Zaťatá pěst řecké hráčky hovoří za vše, brejk přišel! Maria Sakkariová ukázala, že umí i bránit, poslední forhend soupeřky pustila do zámezí.

40-15

Pětadvacetiletá rodačka z Atén má dva brejkboly! Vysoké údery a změna rytmu slavily úspěch. Polka se nechala nalákat na stejnou vlnu, poslední úder poslala za základní lajnu.

30-15

Šwiateková v pokleku, jako by vůbec nevěděla, co proti konkurentce hrát. Za dělovým forhendovým returnem po lajně neměla šanci doběhnout.

15-15

Řekyně hraje ve velké pohodě. Vůbec se nenechala rozhodit sokyní nabíhající k síti, s přehledem ji prohodila křižným bekhendem.

0-15

Iga Šwiateková vstoupila do druhého setu přímým bodem po servisu ven z dvorce.

0:0

Začíná druhý set.

6:4

1:0; 6:4 - Maria Sakkariová

6:4

Úvodní dějství je minulostí! Setbol proměnila ve velkém stylu, když se postupně vyhrabala z defenzivy a sama ve finále výměnu určovala tempo, ukončila ji vítězným bekhendem po lajně, za kterým se Šwiateková pouze smutně ohlédla.

A-40

Po brejkbolu druhý setbol pro Řekyni, její polská konkurentka zkazila druhý return v řadě.

40-40

Riskantní druhý servis vyšel. Šwiateková returnovala na dlouhou ruku za základní čáru.

40-A

Centimetry chyběly k tomu, aby Sakkariová vybojovala druhý setbol. Jenže její forhend skončil v těsném autu, proto bude čelit brejkbolu!

40-40

Ne, první set ještě nekončí! Iga Šwiateková udržela přesnou ruku a po světovém forhendu po lajně se dočkala zaváhání ze strany sokyně.

40-30

Svým druhým esem si pětadvacetiletá rodačka z Atén vypracovala první setbol!

30-30

V vzduchu visely dva brejkboly. Ty ale Šwiateková nakonec nevybojovala, chybou z forhendu naopak připustila srovnání skóre.

15-30

Maria Sakkariová zapisuje druhou dvojchybu.

15-15

Řekyně si okamžitě řekla o srovnání. Dlouhou výměnu vybojovala pro sebe, nakonec chybovala jako první Polka, a sice bekhendem.

0-15

Sakkariová musela jít přes druhý servis, čehož Iga Šwiateková využila k nechytatelnému forhendovému returnu kros.

5:4

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

5:4

Následuje přestávka a výměna stran.

5:4

0:0; 5:4 - Maria Sakkariová

5:4

Risk se Šwiatekové nevyplatil. Po podání chtěla zavřít výměnu forhendem, což se jí podařilo, jenže ve svůj neprospěch, míček spadl do autu. Sakkariová půjde po krátké přestávce podávat na vítězství v setu!

40-15

Nyní však Řekyně nezaváhala a má výhodu dvou brejkbolů! S útočným forhendem si poradila o poznání lépe než před malou chvílí, balónek napálila mimo dosah protihráčky.

30-15

Nevynucená forhendová chyba by aténskou rodačku mohla ještě hodně litovat. Útočný forhend nedokázala přehodit přes síť.

30-0

Maria Sakkariová sahá po možná klíčových brejkbolech úvodního dějství! Poradila si s faktem, že jí soupeřka hrála do bekhendu, nakonec sama Polka z této strany chybovala.

15-0

Dvacetiletá rodačka z Varšavy trefuje druhou dvojchybu.

4:4

Čistá hra i na druhé straně. Šwiateková dosáhla na tvrdý servis ven z dvorce, avšak returnovala jej daleko za základní lajnu.

40-0

Po podání na téčko přišel na stranu Řekyně kratší return. Maria Sakkariová si počkala na odskok míčku a bekhend poslala nechytatelně do levého růžku.

30-0

Forhendový return doplachtil za základní čáru.

15-0

Iga Šwiateková zkusila přejít z obrany do útoku bekhendovým úderem po lajně. Tomu ovšem chyběla přesnost, míček skončil v autu.

3:4

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

3:4

Následuje přestávka a výměna stran.

3:4

Krátký proces. Sedmý gem trval necelé dvě minuty, čtyři přímé body zajistily Ize Šwiatekové vedení 4:3.

0-40

A do třetice přímý bod.

0-30

Druhý přímý bod v řadě, return Řekyně pro změnu skončil v síti.

0-15

Forhendový return doplachtil za základní čáru.

3:3

0:0; 3:3 - Maria Sakkariová

3:3

Zničehonic dokázala Maria Sakkariová vypálit nechytatelný křižný bekhend do rohu kurtu. Polka zabojovala, přesto na balónek nedosáhla.

40-15

Nyní útočila Řekyně a poradila si na jedničku. Dnes podruhé zkusila kraťas, soupeřka i v tomto případě zůstala stát na základní lajně.

30-15

Iga Šwiateková na své poměry chybuje zatím poměrně často. Znovu měla dobře rozehranou výměnu, avšak ukončila ji neslavně, forhendem pod pásku.

15-15

Forhendová chyba následně přichází i z druhé strany. Dvacetiletá Polka chtěla útočit křížem, i v tomto případě úřadovala síť.

0-15

Šwiatekové se risk vyplatil, forhendový return dopadl přesně na lajnu. Maria Sakkariová musela rychle reagovat, ze stejné strany trefila pásku.

2:3

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

2:3

Následuje přestávka a výměna stran.

2:3

0:0; 2:3 - Iga Šwiateková

2:3

Iga Šwiateková si s protihráčkou pohrála jako kočka s myší. V nečekaný okamžik sáhla ke kraťasu, aby následně zahrála nechytatelný křižný forhendový prohoz.

40-A

Řecká hráčka viditelně nepočítala s tím, že jí bude sokyně hrát do bekhendu. Musela odcouvat a z těžké pozice odpálila míček za základní čáru.

40-40

Přímý bod po podání na kříž.

A-40

Tak že by do třetice? Pětadvacetiletá rodačka z Atén šokovala soupeřku parádním křižným forhendem ven z kurtu, jemuž mohla Polka maximálně zatleskat.

40-40

Dlouhou výměnu ukončila Maria Sakkariová, ale určitě ne tak, jak by si představovala, v pokleku poslala bekhend do sítě.

40-30

Na Polku se nyní usmálo štěstí. Jejímu vítěznému forhendu po lajně pomohla na stranu konkurentky i páska.

40-15

Dva brejkboly pro Řekyni přichází poté, co Šwiateková vyrobila svou první dvojchybu.

30-15

Znovu tlačila rodačka z Varšavy, jenže v koncovce opět riskovala až příliš. Pod velkým úhlem umístila forhend do deblového koridoru.

15-15

Forhendová přestřelka pro Sakkariovou. Tempo udávala spíše Polka, jenže ve finále výměny poslala míček pod pásku.

0-15

Po servisu ven z kurtu pálila Iga Šwiateková forhendem do stejného prostoru. S touto variantou Sakkariová nepočítala a pokračovala v pohybu na střed.

2:2

0:0; 2:2 - Maria Sakkariová

2:2

Důležitý gem pro sebe nakonec urvala podávající Maria Sakkariová. Řekyně potvrdila brejk přímým bodem a dostala stav do vyrovnané podoby.

A-40

Bekhendový return doplachtil o pár čísel za základní čáru.

40-40

Slabého druhého servisu využila Iga Šwiateková beze zbytku, forhendovým returnem zabila balónek po lajně.

A-40

S velkým přehledem si Maria Sakkariová došla na síť pro gembol. Místo razance vsadila na techniku, kraťas z forhendové strany neměl chybu.

40-40

Po výborném podání a nepřesném returnu následuje třetí shoda.

40-A

Ovšem přichází čtvrtá možnost. I v tomto případě si Sakkariová připravila servisem solidní pozici pro útok, jenže bekhendem pak trefila síť.

40-40

I do třetice Maria Sakkariová dokázala odvrátit hrozbu ztráty podání. Po kratším returnu si rozmyslela útok a bekhendem po lajně zapsala vítězný úder.

40-A

0:0; 1:2; 40-A - Iga Šwiateková

40-A

Fantastický return Polky po lajně a z hodně těžké pozice. Řekyně vysokým úderem nalila soupeřce na vítězný volej, ta nezaváhala.

40-40

0:0; 1:2; 40-40 - Maria Sakkariová

40-40

Ani v tomto případě si Šwiateková neporadila s returnem, jdeme do shody.

30-40

Přímý bod po podání ven z dvorce.

15-40

Obhájkyně titulu získává další bod a disponuje tak dvěma brejkboly. Bekhendem umístila balónek skvěle do pravého rohu, Sakkariová na dlouhou ruku vrátila míček do pásky.

15-30

Iga Šwiateková si oběhla return a forhendovou ránou napálila míček na tělo řecké hráčky. Ta odcouvala a v záklonu přestřelila vymezené území.

15-15

Eso na kříž.

0-15

Maria Sakkariová nemusela tolik riskovat, protože musela zaregistrovat, kam protihráčka běží. Přesto poslala míček až za základní čáru.

1:2

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

1:2

Následuje přestávka a výměna stran.

1:2

0:0; 1:2 - Maria Sakkariová

1:2

Dvacetiletá polská tenistka se dlouho z výhody brejku neradovala! Maria Sakkariová proměnila brejkbol, dlouhý forhend sokyně nechala doletěl do zámezí. Získaný gem pak oslavila hlasitým pokřikem.

40-30

Brejkbol i na druhé straně! Forhendový return k základní čáře slavil úspěch, Šwiateková ze stejné strany posadila balónek za základní čáru.

30-30

Světová devítka to myslela velmi dobře, chtěla hrát soupeřce chytře do protipohybu. Jenže míček umístila jen do deblového koridoru.

15-30

0:0; 0:2; 15-30 - Iga Šwiateková

15-30

Polka okamžitě zaváhání napravila. Servisem ven z dvorce si otevřela levou polovinu kurtu, kam vzápětí poslala forhend.

15-15

Iga Šwiateková si skvěle připravila útok, ale ve finále selhala, nabíhaný forhend na síť poslala o pár centimetrů do autu.

0-15

Forhendový return doplachtil za základní lajnu.

0:2

0:0; 0:2 - Iga Šwiateková

0:2

Další zahozený úder Marie Sakkariové, která přichází o svůj premiérový servis. Šwiateková udržela míček ve hře, naopak její protihráčka předvedla další nevynucenou chybu.

15-40

Brejkboly jsou na světě, a to rovnou dva! Řecká hráčka je soupeřce darovala dvochybou.

15-30

Dvacetiletá rodačka z Varšavy je blízko prvním brejkbolům! pro zisk fiftýnu nyní stačilo zvládnou return, Sakkariová posléze přestřelila forhendem.

15-15

Iga Šwiateková se dostala do výměny, v níž tahala za delší konec provazu. Řekyně se z pod tlaku nedostala, obranný forhend zastavila páska.

15-0

Sakkariová na podání začíná přímým bodem po servisu ven z dvorce.

0:1

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

0:1

Následuje přestávka a výměna stran.

0:1

0:0; 0:1 - Iga Šwiateková

0:1

Úvodní gem čtvrtého ženského čtvrtfinále míří na konto Igy Šwiatekové. Sakkariová znovu riskovala na returnu a opět minula vymezené území.

30-40

Řecká tenistka si oběhla return na forhend, přesto napálila balónek za základní lajnu.

30-30

A další parádní return v podání Marie Sakkariové. Míček spadl k základní čáře, Polka v záklonu zasáhla jenom deblový koridor.

15-30

Tentokráte šla Polka poprvé přes druhé servis, čehož soupeřka využila k tvrdému forhendovému returnu do levého rohu, načež Šwiateková chybovala.

0-30

Ani s druhým podáním sokyně si Řekyně neporadila.

0-15

Na podání začíná Iga Šwiateková a Polka první fiftýn urvala pro sebe, servis na téčko returnovala Sakkariová za základní čáru.

0:0

Utkání právě začalo.
Na kurtu probíhá tradiční předzápasové rozpinkávání. Na podání začne Iga Šwiateková.
Vzájemné zápasy

Tenistky proti sobě sehrají první zápas.
Iga Šwiateková

Dokáže polská hvězdička obhájit titul? Zatím k tomu má Iga Šwiateková nakročeno velmi dobře. Na antukovém grandslamu stále čeká na soupeřku, která by jí sebrala set, postupně vyřadila Juvanovou, Petersonovou, Kontaveitovou a Kosťukovou.

Dvacetiletá rodačka z Varšavy se na French Open skvěle naladila, vítězstvím na turnaji v Římě, ve finále dokonce nepovolila Karolíně Plíškové jediný gem. Polka má letos dokonce dva tituly, krátce po Australian Open, kde vypadla v osmifinále, zvítězila v Adelaide.
Maria Sakkariová

Maria Sakkariová je v žebříčku WTA momentálně na 18. místě. Letos nehraje vůbec špatně a i na Roland Garros zatím dokáže prodávat velmi dobrou formu. Na turnaji zatím ztratila jediný set, a to ve třetím kole s Elise Mertensovou, na Zavackou, Paoliniovou a Keninovou jí stačily sety dva.

Jestli se Řekyni letos nějaký turnaj nevydařil, tak to byl první letošní grandslam, na Australian Open překvapivě vypadla už v prvním kole na raketě Mladenovicové. Nejdále naopak došla v Miami a Abú Zabí, v obou případech vypadla v semifinále.
Všem fanynkám a fanouškům tenisu přeju krásné středeční odpoledne! Vítám vás při sledování čtvrtfinále ženské čtyřhry na French Open, u zápasu mezi Marií Sakkariovou a Igou Šwiatekovou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

M. Sakkariová – I. Świąteková

2:0 6:4, 6:4

konec

Zpět na online

Rozhodčí: Emmanuel Joseph (FRA)

Statistiky:
Čas utkání: 1:33
2. set: 0:45
Sakkariová - Świąteková
2. set Utkání 2. set
Čas
0:45 1:33 0:45
Získané body celkem
32 69 54 22
Nejdelší série získaných bodů
5 6 5 4
Setboly
3 5 0 0
Mečboly
3 3 0 0
Vítězné údery *
26 17
Nevynucené chyby *
24 25
Úspěšnost na síti *
6 / 8
75 %
5 / 6
83 %
Statistiky na podání
Čas her při vlastním podání
0:10 0:31 0:34 0:16
Esa **
3 5 0 0
Dvojchyby **
0 2 2 0
Udržená podání
5 / 5
100 %
9 / 10
90 %
7 / 10
70 %
4 / 5
80 %
Odvrácené brejkboly
0 / 0
0 %
5 / 6
83 %
5 / 8
63 %
2 / 3
67 %
Body při vlastním podání
20 / 24
83 %
43 / 62
69 %
35 / 61
57 %
18 / 30
60 %
Body po 1. podání *
29 / 35
83 %
23 / 33
70 %
Body po 2. podání *
14 / 27
52 %
12 / 28
43 %
Úspěšnost 1. podání *
56 %
54 %
Úspěšnost 2. podání *
0 %
0 %
Průměrná rychlost 1. podání *
Průměrná rychlost 2. podání *
Nejrychlejší podání *
Statistiky na příjmu
Proměněné brejkboly
1 / 3
33 %
3 / 8
38 %
1 / 6
17 %
0 / 0
0 %
Body při soupeřově podání
12 / 30
40 %
26 / 61
43 %
19 / 62
31 %
4 / 24
17 %
Body po příjmu 1. podání *
10 / 33
30 %
6 / 35
17 %
Body po příjmu 2. podání *
14 / 28
50 %
11 / 27
41 %
Informace ke statistikám

Aktuálnost statistik označených *: po 2. setu

Ostatní statistiky jsou počítány průběžně automaticky.

** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.