Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Betis – Granada CF

2:1

konec (1:0)

10.05.2021, 21:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • 35. kolo • Filip Lefenda

Tipsport: 1.83 3.76 4.69 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto klání je to vše. Děkujeme vám za pozornost a u dalších přenosů zase někdy na viděnou. (23:04:58)
V příštím kole, které je na programu už v týdnu, zavítá za tři dny Betis na hřiště posledního Eibaru. Granada bude rovněž ve čtvrtek hostit v domácím prostředí druhý Real Madrid.
Betis se díky výhře posunul v tabulce La Ligy na šestou pozici, z níž ztrácí dva body na pátý Real Sociedad. Granada je po druhé porážce v řadě desátá.
Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 16:11.
Real Betis ukončil sérii šesti remíz v řadě a porazil na domácím hřišti 2:1 Granadu. Domácí od 11. minuty vedli, když se zhruba z penaltového puntíku trefil z otočky skrze clonícího Sáncheze Borja Iglesias. Hosté po změně stran srovnali. Nedůraznou zpětnou přihrávku Bartry vystihl Darwin Machís, jenž si obešel padajícího Brava a poté prostřelil Emersona. Body se ale nakonec nedělily. Betis byl v závěru hodně aktivní a po hostující malé domů kopal tři minuty před koncem řádné hrací doby nepřímý volný kop z hranice malého vápna. Tellova rána byla na brankové čáře zblokována, následně ale dorážel pod břevno Borja Iglesias, jenž se stal se dvěma góly domácím hrdinou.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Důležitý zákrok Claudia Brava. Domácí brankář si stáhl do rukavic centr z pravé strany a šetří poslední zbytky hracího času.

90+3

Končí třetí nastavená minuta. Balon se pohybuje ve střední části hrací plochy.

90+2

Přetahovaná u postranní čáry rezultuje autovým vhazováním pro Real. A domácí s jeho uvedením do hry spěchat rozhodně nebudou.

90+1

Závěr duelu je hodně rozkouskován, což více vyhovuje Betisu. Ten navíc bude pokračovat v hraní na soupeřově polovině poté, co žlutou kartu obdržel Quini.

90

Utkání bude nastaveno o čtyři minuty.

89

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Sergio Canales, přichází Andrés Guardado.

87

Real Betis právě vstřelil branku!
Domácí tým si bere krátce před koncem zápasu vedení zpátky! Rána Cristiana Tella byla po nepřímém volném kopu ještě zblokována, skrumáž ale následně propálil svým druhým gólem v utkání BORJA IGLESIAS, jenž mířil nekompromisně pod víko.

86

Granada zahrála po rohovém kopu malou domů a následovat bude nepřímý volný kop z hranice malého vápna! Všichni fotbalisté v červených dresech se staví na brankovou čáru. Kuriózní situace!

85

Betis je v závěru zápasu hodně aktivní. Nyní zaměstnal Aaróna Escandella střelou ze střední vzdálenosti Guido Rodríguez. Hostující brankář vyrážel balon nad břevno.

84

Krátce po rohovém kopu se k dělovce z levé strany odhodlal pro změnu Juan Miranda. Balon ale umístil nad břevno.

83

Na konci sympatické kombinace Betisu byl z pravé strany vápna střílející Borja Iglesias. Jeho ránu mířící na bližší tyč vyrazil Aarón Escandell na roh.

82

Domácí fotbalisté jsou usazeni na polovině Granady, kde pohodlně kombinují. Real se s remízou nechce spokojit. Vzhledem k posledním výsledkům se ani není čemu divit...

81

Borja Iglesias dostal až příliš prostoru na středu hřiště, a tak se poté, co si potáhl balon dopředu, odhodlal k technické střele z nějakých pětadvaceti metrů. Balon se stočil vedle pravé tyče, Aarón Escandell zasahovat nemusel.

Real Betis – Granada CF

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 39. Iglesias (Ruibal), 87. Iglesias – 66. Machís

Karty:   55. V. Ruiz (RBE), 64. Joaquín (RBE) – 13. Montoro (GRN), 57. Puertas (GRN), 69. Eteki (GRN), 90+1. Quini (GRN)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 16:11.

Real Betis: Bravo – Emerson, Bartra, V. Ruiz, Miranda – G. Rodríguez, W. Carvalho (80. Rodri) – Joaquín (C) (72. Tello), Canales (89. Guardado), Ruibal (72. D. Lainez) – Iglesias.
Náhradníci: Robles – Akouokou, Sidnei, Fekir, Guardado, Juanmi, D. Lainez, Moreno, Loren, Rodri, Tello.

Granada CF: A. Escandell – Foulquier, G. Sánchez (C), D. Duarte (76. N. Pérez), Quini – Gonalons, Y. Herrera (63. Eteki) – Puertas, Montoro (13. Vico, 76. J. Molina), Machís (76. Díaz) – Suárez.
Náhradníci: Fabrega, Rui Silva – Eteki, Díaz, Marín, J. Molina, N. Pérez, Quina, P. Sánchez, Soro, Vico.

Rozhodčí: C. Soto – S. Jaime, F. Tresaco