Menu

Hokejbal

CROSSDOCK Extraliga

HBC Most – HBC Kladno

2:5

konec (1:0, 0:1, 1:4)

09.05.2021, 11:00 • A.N.S. Most • David Suchý

Kladno nakonec dovedlo tento zápas do vítězného konce a nakonec vítězí poměrem 5:2. Poslední perioda nám znovu nabídla poměrně zajímavou podívanou, dočkali jsme se hned čtyř branek. Most v závěru dotahoval hned tříbrankovou ztrátu, což se mu nakonec nepovedlo a poprvé v tomto ročníku tak přišel o body. (12:40:29)

Konec zápasu.

44:52

44:52 ŠRÁMEK - 2:5

44:52

Kladno právě vstřelilo branku!
Těsně před koncem zápasu se prosazuje DAVID ŠRÁMEK, bylo to ale už po uplynutí přesilové hře hostujícího celku.
Asistence: Tomáš Kudela, Milan Schnaubelt.

44:00

Minuta do konce zápasu.

43:28

Do konce zápasu už moc času nezbývá. Domácím se nyní povedlo proniknout za opačnou modrou čáru, jenomže tam číhá pozorná obrana soupeře.

42:42

Vyloučení v týmu HBC Most (Radim Štěpáník – 2 min., podražení).

42:27

Kladenští nyní znovu obsadili prostor na opačné straně, kde se jim daří sbírat cenné vteřinky a domácí se tak nemohou dostat k žádnému náporu.

41:12

Z protiútoku měl dobrou střeleckou pozici domácí Janák, který ovšem švihem netrefil hostující branku. Kladno nyní propadlo a málem za to znovu pykalo.

40:00

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední pětiminutovka. Kladno stále vede o dvě branky, navíc svého soupeře nepouští do žádných vyložených šancí.

39:36

Ránu od levého mantinelu posléze vypustil obránce Janák, který ovšem mířil vedle hostující branky a brankář Jirotka se za tímto pokusem pouze ohlédl.

38:02

Jako první se k odraženému míčku dostal domácí Procházka, který se ho pokoušel nahrnout pod hostujícího brankáře, kterému se povedlo včas zakročit.

37:35

Vyloučení v týmu HBC Most (Jiří Singer – 2 min., držení protihráče).

37:18

Přes pravé křídlo si to před malým momentem namířil hostující Kohout, který posléze nabíjel k modré čáře Hrabarovi, jehož projektil putoval vedle branky.

36:23

36:23 ŠRÁMEK - 2:4

36:23

Kladno právě vstřelilo branku!
Hosté se přeci jenom prosazují! Schnaubeltova rána sice neslavila úspěch, posléze se k dorážce dostal kolega DAVID ŠRÁMEK, který již překonal brankáře.
Asistence: Ondřej Pražák, Milan Schnaubelt.

36:22

Most operoval na druhé straně, kde z velké vzdálenosti zkoušel zakončit obránce Markytán. Jeho rána skončila vysoko nad brankou, znovu se přerušuje.

35:07

Po vhazování ve středním pásmu jsme sledovali nástřel na druhou stranu, kde se ovšem jako první k míčku dostal Markytán, který ho vyvezl směrem vpřed.

34:21

Už to vypadalo, že se míček snese až k hostujícímu Pražákovi, jenomže před ním zasahoval jeden z protihrčů, kterému se povedlo založit rychlý protiútok.

33:14

Most je po kontaktní brance najednou aktivnější a nyní se mu znovu povedlo zaměstnat hostujícího brankáře. Následovat bude vhazování po jeho levici.

31:47

31:47 ŠTĚPÁNÍK - 2:3

31:47

Most právě vstřelil branku!
Přichází ovšem rychlé snížení! Most se po rychlé kombinaci dostal na druhou stranu, kde měl celkem dost prostoru na zakončení RADIM ŠTĚPÁNÍK, který byl naprosto přesný. Asistence: Adam Drož.

31:30

Kladno právě vstřelilo branku!
A v krátkém časovém sledu je tu další branka Kladna! Tentokráte to na sebe vzal MARTIN KOHOUT, který prudkým způsobem přeci jenom propasíroval míček do branky. Asistence: Jan Eitler, Dominik Paták.

30:53

30:53 BARNOŠÁK - 1:2

30:53

Kladno právě vstřelilo branku!
Hosté jdou poprvé v tomto utkání do vedení! DOMINIK BARNOŠÁK se totiž poměrně jednoduše natlačil až před brankáře, na kterého nakonec vyzrál střelou zápěstím. Bez asistence.

30:10

Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který se okamžitě dostal na druhou stranu, kde se ovšem nedokázal dostat do zakončení.

30:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina nám nakonec nabídla jedinou branku, o kterou se nakonec v přesilové hře postaralo hostující Kladno, kterému se tak povedlo srovnat krok.

30:00

Druhá třetina skončila.

29:00

Běží poslední minuta druhé třetiny.

28:15

Nyní si do střelecké pozice u levého kruhu seběhl hostující Soukup, jehož nahrávka nakonec byla sražena ven z hrací plochy a znovu se tak bude vhazovat.

27:36

Most se znovu brání, jenomže to nemá moc složité. Soupeř totiž nepředvádí žádnou přesnou kombinaci, nyní jsme navíc sledovali nepřesné zakončení.

26:14

Na modré čáře si o nahrávku řekl kapitán Pliml, který poměrně dlouho operoval. Nakonec se mu povedlo oslovit kolegu Dědiče, který ale mířil vedle branky.

25:45

Vyloučení v týmu HBC Most (Radek Procházka – 2 min., napadení).

25:12

Dědič se posléze pokoušel podél mantinelu najít Barnošáka, jenomže tento záměr přečetl jeden z domácích hráčů, kterému se povedlo založit rychlou protiakci.

24:30

Nyní se znovu vhazovalo v domácím pásmu, přičemž se dokázal prosadit Most. Ten se dostával na druhou stranu, kde ovšem zasahoval zadák Kudela.

23:31

Kladno právě vstřelilo branku!
Hosté přeci jenom využívají přesilovou hru! Sledovali jsme poměrně dlouhou kombinaci, po které se do zakončení dostal MILAN SCHNAUBELT, který tvrdou střelou prostřelil brankáře. Asistence: David Šrámek, Tomáš Kudela.

23:27

Kladno má více ze hry, jenomže se mu nedaří proniknout do žádné výraznější šance. Nyní pro změnu zasahoval domácí Kastner, který zakročil čistě.

22:07

Na levou stranu si zkoušel seběhnout hostující Pražák, který se posléze dostal na druhou stranu, jenomže Most si případnou střelu dokázal hravě poradit.

21:34

Vyloučení v týmu HBC Most (Milan Janák – 2 min., hrubost).

21:03

Nyní se Kladno přeci jenom dostalo do zakončení, k odraženému předmětu se jako první dostal hostující Procházka, který ovšem mířil pouze doprostřed branky.

20:00

Máme za sebou dvacetiminutovku, která nám zatím nabídla jedinou branku, o kterou se v závěru první třetiny postaral domácí Jaromír Markytán.

19:31

Míček se nyní dostal do středního pásma a hostující Paták ho poslal zpět na druhou stranu. Kladno se dokázalo usadit a momentálně sledujeme kombinaci.

18:16

Kladno se nastěhovalo na druhou stranu, kde operovalo kolem branky. Nakonec jsme sledovali nahrávku před branku, kterou ale nikdo z hráčů netečoval.

17:08

Most se nyní nastěhoval na druhou stranu, kde to zakončením od pravého kruhu zkoušel Procházka. Jeho rána nakonec putovala vedle a Jirotka nezasahoval.

16:10

Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který se jako první dostal na druhou stranu, kde ovšem neuspěl se snahou o tvrdé zakončení.

15:01

Začala druhá třetina.
Máme za sebou první třetinu, která nám přinesla jedinou branku domácích. Směrem dopředu byl aktivnější Most, který většinu času strávil v útočném pásmu, na brankáře Jirotku našel recept v závěru. Početnější sestava Kladna toho moc nepředvedla, hosté branku nevsítili.

15:00

První třetina skončila.

14:28

Vyloučení v týmu HBC Most (Milan Janák – 2 min., napadení).

14:12

Most právě vstřelil branku!
Domácí celek se po zásluze dostává do vedení! Před brankou měl po hezké kombinaci hodně prostoru JAROMÍR MARKYTÁN, kterému se povedlo svižnou střelou prostřelit brankáře Jirotku. Asistence: Jan Drenčko, Tomáš Chyba.

14:00

Běží poslední minuta první třetiny.

13:40

Tutovou šanci nyní měl Drož, který ale netrefil do prázdné branky!

13:13

I nadále sledujeme poměrně nezáživnou podívanou, ve které mají více ze hry domácí. Jirotka musel znovu zasahovat, a sice proti ráně od pravého kruhu.

12:01

Po hezké kombinaci pálil z dobré pozice domácí Drož, který to zkoušel nad vyrážečku. Brankář Jirotka byl ovšem připravený a míček sevřel do své výstroje.

11:37

Jirotka nyní musel zasahovat svým betonem, jenomže Kladno je i nadále pod tlakem. Nyní jsme sledovali zakázané uvolnění, hra se vrací do hostující třetiny.

10:20

Daleko se nedostal ani hostující Eitler, který při snaze o překonání modré čáry narazil do protihráče. Následovala rána domácích, a sice přímo do lapačky.

09:33

Vyloučení v týmu HBC Kladno (František Pliml – 2 min., sekání).

Střely na branku: 5 – 4.

09:10

V krátkém časovém sledu se hned dvakrát přerušovalo, ve druhém případě to bylo kvůli zablokované střele domácích, znovu se tedy vhazuje před Jirotkou.

08:15

Do protiútoku se dostával hostující Schnaubelt, který ovšem nepřekonal bránícího hráče a bylo rychle po zakončení. Následovalo další přerušení zápasu.

07:15

Snadný práce pro domácího brankáře, který na jistotu přikryl míček do lapačky. Vhazovalo se po jeho levici, po vhazování pálil od modré zadák Kudela.

06:02

Nahozením od pravého hrazení to zkoušel hostující Eitler, kterému se sice povedlo ohrozit domácí branku, jenomže se nejednalo o nic extra nebezpečného.

05:07

Zatím sledujeme poměrně opatrnou podívanou, která nepřinesla ani jednu vyloženou šanci. Nyní to zkoušel Barnošák, kterému na poslední chvíli skočil míček.

04:05

Posléze se Most nastěhoval na druhou stranu, kde ovšem neohrozil branku soupeře, neboť čistým způsobem byl zastaven Drož a kupředu se vydal Schnaubelt.

03:31

Rameš operoval vedle branky, načež ještě zkoušel nahrát za ní. Tam se ovšem povedlo zakročit hostujícímu Plimlovi, který odpálil míček ven z pásma.

02:02

Vhazovalo se před domácím brankářem a úspěšnější byl právě Most. Markytán propasíroval kotouč na druhou stranu, kde ho Jirotka pro jistotu přikryl.

01:11

Sledovali jsme boj u levého mantinelu, nakonec byl úspěšnější domácí Drož. Po kombinaci se ovšem Krajíček uchýlil k velice nepřesné nahrávce za branku.

00:10

Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro domácí celek, který se okamžitě dostal na druhou stranu, kde se zatím nedostal do žádného zakončení.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HBC Most: Svoboda (Tyl) – Chyba (A), Janák (C), Kastner, Markytán – Drenčko, Drož, Hnízdil (A), Krajíček, Procházka, Remeš, Singer, Štěpáník

HBC Kladno: Jirotka (Čapek) – Dědič (A), Hrabar, Kamenář, Kudela, Pliml (C), Soukup (A) – Barnošák, Eitler, Kohout, Paták, Pražák, Procházka, Prokop, Schnaubelt, Šrámek, J. Teinitzer, M. Teinitzer, Zdrúbecký

Rozhodčí: Volkán, Musil.
Favoritem tohoto zápasu bude hostující Kladno, které se momentálně v tabulce nachází na třetí pozici, jenomže na svém kontě má pouze čtyři zápasy. Kladno momentálně získalo dvanáct bodů, ve všech čtyřech duelech se mu tedy povedlo vyhrát. Hostující tým tohoto zápasu si drží průměr pěti vstřelených branek na utkání, bude tomu tak i po dnešním duelu? Soupeřem bude šestý Most, který má vůbec nejméně zápasů ze všech týmů. Mostu se přesto povedlo dvakrát vyhrát, což ho katapultovalo na průběžnou šestou pozici. Most nebude v tomto duelu favoritem, každopádně se může pokusit o bodové překvapení.
Hokejbalová CROSSDOCK Extraliga konečně zažije svůj restart a my se dočkáme souboje mezi HBC Most a HBC Kladno.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

HBC Most – HBC Kladno

2:5

konec (1:0, 0:1, 1:4)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Markytán (Drenčko, Chyba), 32. Štěpáník (Drož) – 24. Schnaubelt (Šrámek, Kudela), 31. Barnošák, 32. Kohout (Eitler, Paták), 37. Šrámek (Pražák, Schnaubelt), 45. Šrámek (Kudela, Schnaubelt)

HBC Most: Svoboda (Tyl) – Chyba (A), Janák (C), Kastner, Markytán – Drenčko, Drož, Hnízdil (A), Krajíček, Procházka, Remeš, Singer, Štěpáník

HBC Kladno: Jirotka (Čapek) – Dědič (A), Hrabar, Kamenář, Kudela, Pliml (C), Soukup (A) – Barnošák, Eitler, Kohout, Paták, Pražák, Procházka, Prokop, Schnaubelt, Šrámek, J. Teinitzer, M. Teinitzer, Zdrúbecký

Rozhodčí: Volkán, Musil

Průběh zápasu
1. třetina
09:33 KLA 2 Pliml, sekání
14:12 MST 1:0 Markytán (Drenčko, Chyba)
14:28 MST 2 Janák, napadení
Po 1. třetině
2. třetina
21:34 MST 2 Janák, hrubost
23:31 KLA 1:1 Schnaubelt (Šrámek, Kudela)
25:45 MST 2 Procházka, napadení
Po 2. třetině
3. třetina
30:53 KLA 1:2 Barnošák
31:30 KLA 1:3 Kohout (Eitler, Paták)
31:47 MST 2:3 Štěpáník (Drož)
36:23 KLA 2:4 Šrámek (Pražák, Schnaubelt)
37:35 MST 2 Singer, držení protihráče
42:42 MST 2 Štěpáník, podražení
44:52 KLA 2:5 Šrámek (Kudela, Schnaubelt)
Konec