Menu

Hokejbal

CROSSDOCK Extraliga

SK Hokejbal Letohrad – HC Kert Park Praha

2:8

konec (0:2, 0:4, 2:2)

08.05.2021, 15:00 • David Suchý

Je konec! Dnešní utkání nakonec přineslo vysoké vítězství Kertu, který svého soupeře porazil výsledkem 8:2. Poslední třetina nám nabídla další čtyři branky, pražský celek se dokonce dostal do vedení o osm branek. Letohradu se přesto povedlo na brankáře dvakrát vyzrát, jenomže kosmetické snížení přesto nic neznamenalo. (16:38:06)

Konec zápasu.

44:07

Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (Jan Bečka – 2 min., sekání).

44:00

Minuta do konce zápasu.

43:50

Dnešní utkání se spíše jen dohrává. Před malým momentem se do zakončení dostal domácí Dostál, jehož nahození směřovalo hodně vedle branky.

42:31

Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Tomáš Wróbel – 2 min., Úmyslné vyhození míčku ze hřiště).

42:22

42:22 ROZLÍLEK - 2:8

42:22

Letohrad právě vstřelil branku!
Domácí přeci jenom znovu snižují! Míček totiž poskakoval kolem hostující branky, načež se k němu dostal VÍT ROZLÍLEK, který ho nekompromisně poslal za záda brankáře Kocha.
Asistence: Lukáš Anýž, David Halbrštát.

42:21

Koch si poradil se skákavým míčkem, načež se mu ho povedlo před zvukem píšťalky vyklepat za branku. Jeho celek posléze znovu prověřil brankáře Nováka.

41:41

Zvonkova nahrávka přeci jenom našla kolegu Wróbela, který se ovšem k zakončení nedostal a následovala tak předávka až k pravému mantinelu.

40:40

Ofsajd domácího celku, již to vypadalo na vyloučení Kertu. Nakonec tomu tak není a bude se znovu vhazovat před vstupem do pásma pražského celku.

39:34

Nyní se hra přestěhovala do hostujícího pásma, kde se bude vhazovat.

38:51

38:51 Vojtěch BOGDÁNY - 1:8

38:51

Letohrad právě vstřelil branku!
Domácí se konečně prosazují! VOJTĚCH BOGDÁNY se nyní poměrně jednoduše dostal až před brankáře Kocha, kterého překonal přesnou střelou mezi jeho betony.
Bez asistence.

38:13

38:13 LHOTA - 0:8

38:13

Kert Park právě vstřelil branku!
Je tu osmá branka hostujícího celku! Sledovali jsme totiž přečíslení, při kterém si u pravého kruhu řekl o nahrávku hostující LUKÁŠ LHOTA, kterému se dělovkou povedlo vyzrát na brankáře.
Asistence: Petr Danko, Pavel Hrdlička.

38:08

Kovář se dostával mezi domácí obránce, jenomže poprvé na brankáře Nováka nevypálil. SK Letohrad se ovšem stále brání, a sice za vlastní brankou.

37:01

Málem se do úniku přes pravé křídlo dostal hostující Lhota, kterému ovšem míček uskočil daleko od hokejky. Kert Park Praha se tak do zakončení nedostal.

36:48

Střídání v týmu SK Hokejbal Letohrad: ze hřiště odchází Šimara, přichází Novák.

36:48

36:48 DEJNEKA - 0:7

36:48

Kert Park právě vstřelil branku!
Je tu sedmá branka tohoto zápasu! RADOVAN DEJNEKA se dostal k míčku v mezikruží, odkud přesnou střelou zápěstím zamířil přesně nad výstroj domácího brankáře Šimary.
Asistence: Tomáš Wróbel, David Šperl.

36:10

Za volným míčkem se jako první dostal domácí hráč, jenomže ten se dostal do obležení protihráčů. Letohrad přesto dokázal uklidnit hru vedle své branky.

35:26

Hodně prostoru měl u modré čáry hostující Rozenberg, který okamžitě nahazoval míček směrem na domácí branku, kde se ovšem Šimarovi povedlo zakročit.

34:02

Po jednom ze soubojů skončil na zemi domácí Anýž a hlavní sudí raději přerušil hru. Nakonec se nejedná o nic vážnějšího, bude se tedy moci pokračovat.

33:24

Na opačné straně musel poprvé zasahovat také domácí brankář Šimara. Také on přerušil hru a na hrací plochu se tak dostávají čerstvé síly obou celků.

32:05

Štefka se před malým momentem přeci jenom dostal do zakončení, které ovšem směřovalo přímo do lapačky brankáře. Koch tak raději hru znovu přerušil.

31:12

Štefkovi se nepovedlo vypálit na branku a soupeře se tak dostal do protiútoku. Kovář se nedostal přes posledního hráče, Kert Park Praha se musí vracet.

30:10

Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který se ihned dostal na druhou stranu, kde se ovšem moc dlouho neohřál a hra se obrací.

30:01

Začala třetí třetina.
Máme za sebou také druhou třetinu, která nám znovu nabídla dva zásahy. Znovu se prosazoval pouze hostující Kert Park Praha, který se tak nyní dostal do nadějného čtyřbrankového vedení a domácí celek tak bude muset pořádně přidat.

30:00

Druhá třetina skončila.

29:00

Minuta do konce druhé třetiny.

28:26

28:26 DANKO - 0:6

28:26

Kert Park právě vstřelil branku!
A už je to o šest branek! Hostující Lhota se dostal přes levou stranu do volné pozice, posléze na zadní tyči našel volného PETRA DANKA, kterému se povedlo trefit prázdnou domácí branku.
Asistence: Lukáš Lhota, Pavel Hrdlička.

27:54

Po zakázaném uvolnění se znovu hra přestěhovala před domácího brankáře, kde se bude vhazovat. Na vhazování se staví také hostující Vojtěch Jágr.

26:12

26:12 DANKO - 0:5

26:12

Kert Park právě vstřelil branku!
Hosté nakonec využívají přesilovou hru! Znovu jsme sledovali zmatek před brankou, načež se zadovka snesla přesně k volnému PETRU DANKOVI, který bez větších problémů vyzrál na brankáře Šimaru.
Asistence: Michal Kovář, Lukáš Lhota.

26:04

Dalimil Zvonek měl hodně času na zakončení, jenomže se mu nepovedlo vyzrát na přesouvajícího se brankáře Šimaru!

25:02

Hodně času měl na rozehrávku hostující Horváth, který nakonec odehrál míček na levou stranu, jenomže nakonec na něj nedosáhl kolega Danko.

24:48

Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (Vojtěch Bogdány – 2 min., sekání).

24:21

Míček se znovu dostal přes všechny čáry, logicky se jednalo o zakázané uvolnění a hra se tak znovu přestěhuje před hostujícího brankáře Kocha.

23:04

Domácím se přesilová hra zatím moc nedaří a zřejmě nebude úspěšná. Kert Park Praha dokonce vyhodil na druhou stranu, kde s rozehrávkou pomohl Šimara.

22:14

Letohrad se konečně dostal k tlaku, při kterém to zakončením z pravého kruhu zkoušel nehlídaný Palcer, kterému se z úhlu nepovedlo vyzrát na brankáře.

21:32

Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Tomáš Wróbel – 2 min., nedovolené bránění).

21:01

Hosté pořádně sevřeli svého soupeře a viděli jsme celou řadu střel. Jednou se do míčku opřel také Hrdlička, který ovšem trefil pouze hokejku bránícího hráče.

20:55

20:55 Martin KRUČEK - 0:4

20:55

Kert Park právě vstřelil branku!
Hosté nakonec využívají přesilovou hru! Kert Park Praha se dostal k velkému náporu, při kterém se MARTIN KRUČEK dostal po kombinaci před domácího brankáře, kterého překonal zakončením do bekhendu.
Asistence: Tomáš Wróbel, Pavel Hrdlička.

20:11

Šperl to zkoušel z velké vzdálenosti, jenomže trefil pouze před sebou stojícího protihráče. Následovala nabídka na zadní tyč, Kovář ovšem netrefil přesně.

19:09

Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (Michal Macháček – 2 min., vysoká hůl).

19:01

Kert Park Praha se jednoduše dostal za opačnou modrou čáru, kde byla k vidění kombinace. Tu ovšem přečetl domácí Bogdány, který z protiútoku nezakončil.

18:05

Letohrad to bude mít nyní už hodně složité, prohrává totiž o tři branky. Do konce zápasu přesto zbývá hodně času, domácí ovšem budou muset zabrat.

17:33

17:33 HRDLIČKA - 0:3

17:33

Kert Park právě vstřelil branku!
Hosté jdou do tříbrankového vedení! Šimarovi se poprvé povedlo pokrýt únik soupeře, jenomže od modré čáry se napřáhl obránce PAVEL HRDLIČKA, jehož dělovka se zastavila až v domácí brance.
Asistence: Lukáš Lhota, Petr Danko.

17:21

Blaškovi se povedlo zastavit akci soupeře a ten se tak nedostal do zakončení. Kert Park Praha rozehrával přes levou stranu, odkud to zkoušel nahozením Postulka.

16:13

Kert Park Praha znovu zavítal na druhou stranu, kde moc dlouho nevydržel. Následovalo zakázané uvolnění, znovu se tedy bude vhazovat před Šimarou.

15:10

Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který se rychle dostal před branku soupeře, kde se povedlo do míčku vložit hokejku Šimarovi.

15:01

Začala druhá třetina.
Máme za sebou první třetinu, která vyzněla pro hostující celek, jenž se prosadil hned dvakrát. Letohrad přesto nehrál vůbec špatně, směrem dopředu byl sice aktivnější, avšak ani na jednu branku to nestačilo.

15:00

První třetina skončila.

14:40

Kert se ve trojici hráčů dostal do přečíslení, které ovšem nevyřešil nejlépe a nebylo z toho ani zakončení.

14:00

Minuta do konce třetiny.

13:13

Kert Park Praha musel spěchat za volným míčkem, který posléze přesně rozehrál do strany Šperl. Za následným nahozením pro změnu uháněl Wróbel.

12:24

Letohrad zatáhl míček za branku soupeře, kde jsme sledovali řadu soubojů. Posléze od modré čáry nakonec zakončoval Pražák, kterému se povedlo ohrozit branku.

11:14

Za vlastní brankou posléze operoval s míčkem hostující Dejneka, který počkal na své spoluhráče. Na pomoc pro změnu přispěchal také Adam Postulka.

10:22

10:22 ZVONEK - 0:2

10:22

Kert Park právě vstřelil branku!
Hosté jdou do dvoubrankového vedení! Kert Park Praha rozjel kombinaci, po které se domácím nepovedlo vyhodit. Jiří Kruček tak bekhendové napálil míč do branky, kde ho lehce tečoval DALIMIL ZVONEK.
Asistence: Jiří Kruček, Tomáš Wróbel.

09:55

Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (Vojtěch Bogdány – 2 min., Úmyslné vyhození míčku ze hřiště).

09:33

Nyní se vhazovalo po pravici brankáře Šimary, který ovšem nemusel zasahovat. Naopak se jeho celek rychlým způsobem dostal na opačnou polovinu.

08:05

Nyní se míček odrazil přímo do brankoviště brankáře Kocha, kde se pokoušel dorážet jeden z domácích. Dost možná to vypadalo na Věcheta, který neuspěl.

07:21

Domácí se po vhazování usadili kolem branky soupeře, kde jsme dlouhou dobu nesledovali nic nebezpečného. Až posléze z velké vzdálenosti pálil Dejneka.

06:10

Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Tomáš Wróbel – 2 min., sekání).

06:01

Hubálek se před malým momentem dostal do přečíslení, na brankáře ovšem nevyzrál!

05:26

A k dorážce posléze zavítal Jiří Kruček, který dost možná napálil brankovou konstrukci. Letohrad je nyní pod tlakem, hosté ovšem pracují v rohu.

05:09

Kert Park Praha kombinoval ve svém pásmu, načež se jednoduše dostal na druhou stranu, kde se do slibného zakončení dostal osamocený Tomáš Wróbel.

04:21

Nyní se v obraně povedlo zakročit domácímu Bečkovi, kterému se posléze podařilo založit protiútok domácích, který ovšem nepřinesl žádné zakončení.

03:21

Kert Park právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Do zakončení se po Kručkově nahrávce dostal hostující VOJTĚCH JÁGR, který se v oslabení dostal do úniku a bekhendovým zakončením vyzrál na brankáře.
Asistence: Martin Kruček.

03:01

Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Radovan Dejneka – 2 min., sekání).

02:30

Dnešní utkání nás doprovázejí technické problémy.

01:12

Posléze jsme sledovali další nahození směrem na domácí branku, tentokráte brankář nemusel zasahovat. Na druhou stranu se pro změnu vydal Pražák.

00:10

Úvodní vhazování tohoto zápasu vyznělo lépe pro hostující celek, který se okamžitě dostal na druhou stranu, odkud to nahozením zkoušel David Šperl.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SK Hokejbal Letohrad: Novák (Šimara) – Adamec (A), Anýž, Bečka, Dostál, Macháček, Pražák, Věchet (C) – Bogdány, Faltejsek, D. Halbrštát (A), D. Halbrštát, Levý, Hubálek, Palcer, Řehák, Rozlílek, Štefka, Vychytil

HC Kert Park Praha: Koch (Mroviec) – Balško, Dejneka, Horváth, Hrdlička, Rozenberg, Šperl – Danko, Fejfar, Jágr, Kovář, Mi. Kruček, Ma. Kruček, Lhota, Peschout, Postulka, Wróbel, Zvonek.
Favoritem tohoto zápasu bude pražský Kert Park Praha, který se aktuálně nachází na vedoucí pozici tabulky, přičemž se mu v šesti duelech povedlo pokaždé zvítězit, jedinkrát to bylo po řádné hrací době. Kert Park Praha tak má na svém kontě sedmnáct bodů, což dělá dvoubodový náskok před druhými Pardubicemi. Kert Park Praha navíc během šesti duelů nasázel hned 35 branek, což dělá průměr téměř šesti vstřelených branek na utkání. Soupeřem bude nevyzpytatelný Letohrad, který doposud odehrál pouhé čtyři zápasy, které mu zajistily průběžnou osmou pozici. Letohradu se zatím povedlo vyhrát jedinkrát, nicméně hned dvakrát duel skončil až po řádné hrací době. Letohrad doposud dokázal nasázet devět branek, jenomže má záporné skóre, přičemž inkasoval ve dvanácti případech.
Hokejbalová CROSSDOCK Extraliga konečně zažije svůj restart a my se dočkáme souboje mezi SK Hokejbal Letohrad a HC Kert Park Praha.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

SK Hokejbal Letohrad – HC Kert Park Praha

2:8

konec (0:2, 0:4, 2:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 39. Bogdány, 43. Rozlílek (Anýž, David Halbrštát.) – 4. Jágr (Kruček), 11. Zvonek (Jiří Kruček, Wróbel), 18. Hrdlička (Lhota, Danko), 21. Martin Kruček (Wróbel, Hrdlička), 27. Danko (Kovář, Lhota), 29. Danko (Lhota, Hrdlička), 37. Dejneka (Wróbel, Šperl), 39. Lhota (Danko, Hrdlička)

SK Hokejbal Letohrad: Šimara (Novák) – Adamec (A), Anýž, Bečka, Dostál, Macháček, Pražák, Věchet (C) – Bogdány, Faltejsek, D. Halbrštát (A), D. Halbrštát, Levý, Hubálek, Palcer, Řehák, Rozlílek, Štefka, Vychytil

HC Kert Park Praha: Koch (Mroviec) – Balško, Dejneka, Horváth, Hrdlička, Rozenberg, Šperl – Danko, Fejfar, Jágr, Kovář, Mi. Kruček, Ma. Kruček, Lhota, Peschout, Postulka, Wróbel, Zvonek

Rozhodčí: Černý, Olesz

Průběh zápasu
1. třetina
03:01 KER 2 Dejneka, sekání
03:21 KER 0:1 Jágr (Kruček)
06:10 KER 2 Wróbel, sekání
09:55 LET 2 Bogdány, Úmyslné vyhození míčku ze hřiště
10:22 KER 0:2 Zvonek (Jiří Kruček, Wróbel)
Po 1. třetině
2. třetina
17:33 KER 0:3 Hrdlička (Lhota, Danko)
19:09 LET 2 Macháček, vysoká hůl
20:55 KER 0:4 Martin Kruček (Wróbel, Hrdlička)
21:32 KER 2 Wróbel, nedovolené bránění
24:48 LET 2 Bogdány, sekání
26:12 KER 0:5 Danko (Kovář, Lhota)
28:26 KER 0:6 Danko (Lhota, Hrdlička)
Po 2. třetině
3. třetina
36:48 KER 0:7 Dejneka (Wróbel, Šperl)
36:48 LET -Šimara +Novák (Střídání)
38:13 KER 0:8 Lhota (Danko, Hrdlička)
38:51 LET 1:8 Bogdány
42:22 LET 2:8 Rozlílek (Anýž, David Halbrštát.)
42:31 KER 2 Wróbel, Úmyslné vyhození míčku ze hřiště
44:07 LET 2 Bečka, sekání
Konec