Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Bayern Mnichov – Borussia Mönchengladbach

6:0

konec (4:0)

08.05.2021, 18:30 • Allianz Arena, Mnichov • 32. kolo • Michal Raška

Tipsport: 1.43 5.64 6.59 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Bayern právě vstřelil branku!
Domácí celek vede už 6:0! Serge Gnabry posunul míč na hranici vápna do obrovské šance LEROYE SANÉHO a ten zakončil přesně k levé tyči. Asistence: Serge Gnabry.

66

Bayern právě vstřelil branku!
Máme tady hattrick! K exekuci pokutového kopu se postavil ROBERT LEWANDOWSKI, který předvedl svůj typický rozběh, kdy se těsně před kopem zastaví, podívá na brankáře a následně zakončí do protipohybu. Bayern tak vede už 5:0!

44

Bayern právě vstřelil branku!
Neskutečný poločas, neboť domácí jdou do vedení 4:0! Alphonso Davies dokázal skvěle vybojovat míč na levé straně a posléze předal míč Lewandowskému, který našel na pravé straně vápna KINGSLEYHO COMANA a jeho rána k levé tyči byla třešničkou na dortu. Asistence: Robert Lewandowski.

34

Bayern právě vstřelil branku!
Tak tohle je fantastická podívaná zakončená naprosto exkluzivním gólem! Thomas Müller přesným centrem našel na zadní tyči ROBERTA LEWANDOWSKÉHO, který z těžké pozice zakončil z voleje přesně k levé tyči. Asistence: Thomas Müller.

23

Bayern právě vstřelil branku!
A je to 2:0 pro domácí celek! Kingsley Coman opět předvedl dobrou práci na pravé straně, když následně našel ve vápně Musiala, který sklepl míč pro THOMASE MÜLLERA a ten s tečí Zakarii překonal Sommera. Asistence: Jamal Musiala.

2

Bayern právě vstřelil branku!
Mnichov vstupuje do zápasu opravdu mistrovsky a už ve druhé minutě vede 2:0! Thomas Müller posunul míč na levou stranu, odkud odcentroval Alaba do vápna, kde si balón zpracoval ROBERT LEWANDOWSKI a posléze vypálil přesně k levé tyči. Asistence: David Alaba.

Bayern Mnichov – Borussia Mönchengladbach

6:0

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 2. Lewandowski (Alaba), 23. T. Müller (Musiala), 34. Lewandowski (T. Müller), 44. Coman (Lewandowski), 66. Lewandowski (pen.), 86. Sané (Gnabry)

Karty:   65. Neuhaus (MNC), 90. H. Wolf (MNC)   75. Kouassi (BAY)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 15:12. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 3:9.

Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, J. Boateng (71. Javi Martínez), Lucas Hernández, A. Davies – Kimmich, Alaba (60. Goretzka, 69. Kouassi) – Coman (60. Sané), T. Müller, Musiala (60. Gnabry) – Lewandowski.
Náhradníci: Nübel – Kouassi, B. Sarr, Roca, Sané, Süle, Goretzka, Javi Martínez, Gnabry.

Borussia Mönchengladbach: Sommer (C) – Ginter, Elvedi, Binsibajní (69. Wendt) – Lainer, Zakaria, Neuhaus, Lazaro (46. H. Wolf) – J. Hofmann (69. Stindl) – Embolo (84. Herrmann), Thuram (46. Pléa).
Náhradníci: Sippel – Jantschke, Kramer, Pléa, Herrmann, Wendt, Stindl, H. Wolf, Beyer.

Rozhodčí: Stieler – Gittelmann, Unger