Menu

Fotbal

FORTUNA:LIGA

FC Zlín – Slezský FC Opava

1:1

konec (0:1)

08.05.2021, 15:00 • Stadion Letná, Zlín • 31. kolo • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 1.62 4.01 5.77 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Tomáš Smola po nedovoleném zákroku na Dominika Simerského neudržel nervy na uzdě a hodil po něm míč. Nemohl za to čekat nic jiného, než žlutou kartu.

90+1

Nastavují se čtyři minuty.

89

Tak to zas bylo o milimetry, i když to nebylo tak horké! Tomáš Smola po chybě domácího hráče mířil sám na gólmana, kterého přehodil, ale míč skončil jen na tyči. Nakonec se ale z toho vyklubal ofsajd a tak by případný gól stejně neplatil.

86

Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Karol Mondek, přichází Tomáš Rataj.

86

Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází René Dedič, přichází Tomáš Smola.

80

Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Matěj Helešic, přichází Lukáš Kania.

78

78. Tomáš POZNAR - 1:1

78

Zlín právě vstřelil branku!
Tak máme srovnáno, branku posvětilo i video! TOMÁŠ POZNAR dokonale využil zmatku v opavské defenzivě, díky čemuž mířil sám na brankáře, kterého prostřelil přízemní střelou ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Petr Buchta.

77

Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Patrik Hellebrand, přichází Denis Darmovzal.

76

76. Střela Dominika Simerského

76

Domácí zvládli hromadný souboj na středu hřiště, díky čemuž se po delší době dostali dopředu. Tam se objevil dost nečekaný střelec Dominik Simerský, který volejem mířil pouze do náruče opavského brankáře!

74

Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Jakub Janetzký, přichází Antonín Fantiš.

72

72. Nešického střela

72

Tak mohlo být rozhodnuto, chyběly milimetry! René Dedič už se po hlavičce prakticky radoval z gólu, avšak na brankové čáře ho o něj obral Stanislav Dostál! Následně ještě dorážel Aleš Nešický, který balón napálil pouze do břevna, a ten se následně odrazil od brankové čáry ven a mimo hřiště ho uklidil až jeden z obránců!

70

Aleš Nešický při bránění fauloval, což by samo o sobě na žlutou kartu nestačila, avšak proti výroku hlavního rozhodčí hlasitě protestoval a tak neměl hlavní rozhodčí jinou možnost.

69

Se žlutými kartami se roztrhl pytel, další si vysloužil Pedro Martínez García po příliš tvrdém zákroku vůči Aleši Nešickému.

63

Tomáš Digaňa už také zdržoval opravdu moc dlouho a tak si vysloužil žlutý kartónek.

58

René Dedič vidí žlutou kartu za zdržování hry, příště už by tedy měl být opatrnější.

53

Slezané teď měli opravdu namále! Tomáš Poznar se totiž tlačil do úniku a už se napřahoval k zakončení, jenže kousek před šestnáctkou ho fauloval Joss Didiba, který za svůj počin vidí žlutou kartu a ještě to bude standardka pro Zlín.

51

René Dedič měl na hlavě druhou branku zápasu po pěkném centru Karola Mondeka, zakončoval do protipohybu zlínského brankáře, jenže nakonec míč nenacpal mezi tři tyče!

46

Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Dominik Janošek, přichází Pedro Martínez García.

46

Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Roman Potočný, přichází Lamin Jawo.

45+3

V první půli jsme se nakonec dočkali žluté karty, kterou vidí Jakub Janetzký po nešetrném zákroku na Josse Didibu.

45+1

Nastavují se tři minuty.

29

29. Zákrok brankáře Digani

29

Fastav zatím těží zejména z přesných centrů, k další hlavičce se tak dostal Tomáš Poznar, který však hlavičkoval přímo doprostřed brány!

19

19. Aleš NEŠICKÝ - 0:1

19

Opava právě vstřelila branku!
Slezané se překvapivě dostávají do vedení! O první branku utkání se velkou měrou zasloužil Matěj Hrabina, který vymyslel tak brilantní pas, který na hraně šestnáctky prošel přes tři beky a nakonec skončil u ALEŠE NEŠICKÉHO, který naznačením poslal gólmana na zem a následně zakončil pod horní tyč. Asistence: Matěj Hrabina.

19

19. Šance Janoška na zakončení

19

Youba Dramé výborně vybojoval míč po nákopu Stanislava Dostála a následně ho velmi nadějně servíroval přímo do běhu Dominika Janoška, který na balón jen velmi těsně nedosáhl!

14

14. Hnaníčkova prudká střela

14

Josef Hnaníček z přímého kopu poprvé v zápase prověřil Stanislava Dostála, a to střelou z přímého kopu, která mířila přímo k levé tyči, ale zlínský gólman tam byl včas!

5

5. Janetzkéjo hlavička do tyče

5

Máme tady první větší gólovou šanci, kterou si vytvořil Fastav! Po pěkném centru se k hlavičce dostal Jakub Janetzký, který nebyl od gólu vůbec daleko, jelikož orazítkoval horní tyč!

FC Zlín – Slezský FC Opava

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 78. Poznar (P. Buchta) – 19. Nešický (Hrabina)

Karty:   45+3. Janetzký (ZLN), 69. Martínez García (ZLN) – 53. Didiba (OPA), 58. Dedič (OPA), 63. Digaňa (OPA), 70. Nešický (OPA), 90+1. Smola (OPA)

Rohy: 5:4.

FC Zlín: S. Dostál – Cedidla, Simerský, P. Buchta, Matejov – Janetzký (74. Fantiš), Hlinka, Janošek (46. Martínez García) – Y. Dramé, Poznar (C), Potočný (46. Jawo).
Náhradníci: Rakovan – Fantiš, Jawo, Martínez García, Procházka, J. Kolář, Chwaszcz.

Slezský FC Opava: Digaňa – Hrabina (C), Hnaníček, Kulhánek, Didiba – Hellebrand (77. Darmovzal), Večerka, Nešický – Mondek (86. Rataj), Dedič (86. Smola), Helešic (80. Kania).
Náhradníci: Fendrich – Smola, Rychlý, Darmovzal, Rataj, Kania, Březina.

Rozhodčí: Franěk – Mikeska, Hurych