Menu

Další

UFC Fight Night

Ion Cutelaba - Dustin Jacoby

Vítěz: Remíza

konec

02.05.2021, 05:16 • UFC APEX, Las Vegas • David Suchý

Vítěz: Remíza (05:37:45)
Máme za sebou také třetí duel hlavní karty, do kterého vstoupil Ion Cutelaba hodně aktivně, jenomže od druhého kola měl problém s fyzičkou. Otěže zápasu tak začínal přebírat jeho soupeř, který duel pořádně vyrovnal a do posledních vteřin nebylo jasno o vítězi. Tím se nakonec nestává nikdo, jedná se totiž bodovou remízu.
Čekáme na bodování sudích, duel může získat kdokoliv.

Konec zápasu.

04:02

V závěru zápasu jsou oba borci dost vyčerpáni a zřejmě rozhodnout až body sudích.

03:13

Ion Cutelaba znovu několikrát promáchl a jeho soupeř to zkoušel naskočeným kolenem, které Cutelaba dokázal zachytit.

02:24

Nyní inkasoval také Ion Cutelaba, který na tom není fyzicky nejlépe. I tak se snaží působit aktivně, i když hodně netrefuje.

01:26

Rychlý nástup v podání Cutelaby, který se posléze dostal k pletivu.

01:01

Ion Cutelaba se nyní dokázal dvakrát vyhnout, načež se sám pokoušel o aktivitu. Jeho rány ovšem nejsou zas tolik přesné.

00:27

Dustin Jacoby otevřel třetí kolo calf kickem na pravou nohu a tento duel začíná převracet na vlastní stranu.

Začalo třetí kolo.

Skončilo druhé kolo.

04:15

Ion Cutelaba stále investuje celé množství sil, což se mu nehodí a fyzicky lépe je na tom jeho soupeř.

03:09

Vypadá to, že iniciativu zápasu převzal Jacoby, který si ovšem musí dávat pozor na rychlé výpady soupeře.

02:20

Ion Cutelaba se u pletiva pokoušel o aktivitu, jenomže se mu nepovedlo soupeře hodit a sám je zády směrem k rozhodčím.

01:39

Dobrý spodní hák od Cutelaby, který se trefil přesně na bradu.

01:06

Přeci jenom jsme se dostali zpět do středu oktagonu. Jacoby by potřeboval něco předvést, navíc neustále hrozí pokusy o takedowny.

00:21

Ion Cutelaba pokračuje ve stejném duchu, okamžitě svého soupeře nahrnul k pletivu, kde ho i nadále drží.

Začalo druhé kolo.

Skončilo první kolo.

04:12

Několik dalších tvrdých loktů v podání Cutelaby, který jasně ovládá první kolo.

03:16

Ion Cutelaba doslova hází se svým soupeřem, který je v nepříjemné pozici, neboť je směrem zády.

02:50

Jacoby je u pletiva, kde se nemůže vymanit ze sevření a stále je pod soupeřovým tlakem.

02:06

Ion Cutelaba se v krátkém časovém sledu pokoušel o další strhnutí, Jacobymu se to zatím daří bránit a rychle vstává.

01:30

Ion Cutelaba se pokusil o takedown, který se moc nepovedl, neboť se jeho soupeř dostal rychle na nohy.

01:07

Parádní levačka právě v podání Cutelaby, který ovšem útočil do připraveného krytu. Sám poté inkasoval calf kick na pravou nohu.

00:20

Ion Cutelaba jako první vyprodukoval úder, přičemž nejprve přišlápl soupeřovu nohu a poté to zkoušel hákem.

Začalo první kolo.

Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, který ponese název UFC Fight Night. My se společně zaměříme pouze na hlavní kartu, která již tradičně čítá šest zápasů. Po delší době se navíc dočkáme českého zástupce, svůj druhý zápas v UFC má totiž před sebou Jiří Procházka, který se dokonce dostal k samotnému main eventu.

Pochopitelně nepředbíhejme, pojďme si společně představit všechny zápasy hlavní karty. Jako první zavítáme do ženské muší váhy, kde se proti sobě představí Poliana Botelhová a Luana Carolinaová. Papírovou favoritkou bude prvně jmenovaná, nicméně obě zápasnice mají na svém kontě porážku v předchozím duelu a případná výhra může přinést psychickou vzpruhu. Následoval bude bantamová váha mezi světovou dvanáctkou Merabem Dvališvilim a Codym Stamannem. Papírově by se jednalo o zápas bez favorita, nicméně mnohem lepší formu má právě Dvališvili, který má na svém kontě pět výher v řadě, zatímco jeho soupeř zaznamenal porážku proti Jimmiem Riverovi a zajisté se jí pokusí odčinit. Polovinu hlavní karty poté uzavře souboj mezi Seanem Stricklandem a Krzysztofem Jotkem. Jedná se o zápas ve střední váze, přičemž oba borci mají velice podobné skóre. Kurzově je na tom lépe právě Strickland, který si narozdíl od svého soupeře připsal hned deset výher skrze KO/TKO. Druhou polovinu hlavní karty načne polotěžká váha, a sice souboj mezi Ionem Cutelabou a Dustinem Jacobym. V tomto duelu budeme favorita hledat opravdu těžko, Cutelaba své poslední dva zápasy prohrál, lepší formu tak má jeho soupeř, který bude útočit na pátou výhru v řadě. Hlavním předzápasem poté bude souboj v pérové váze mezi Gigou Čikadzem a Cubem Swansonem. První jmenovaný je světovou čtrnáctkou a na svém kontě má sedm výher v řadě. Swansom je na tom pozičně o jednu pozici hůře, nicméně má za sebou mnohem více zápasů a také skóre 27:11. Poprvé v historii se český zápasník představí v hlavním zápase celého turnaje. Jedná se o Jiřího Procházku, který z pozice světové pětky polotěžké váhy vyzve trojku Dominicka Reyese. Český fighter má zatím sebou jediný zápas v UFC, ve kterém si získal nespočet fanoušků, jako prvnímu se mu totiž povedlo via KO porazit Volkana Oezdemira a zároveň získal jedenáctou výhru v řadě. Na druhé straně se představí Dominick Reyes, který má v UFC mnohem větší zkušenosti, zatím nastoupil do osmi duelů, ve kterých si připsal šest výher. Reyes však potřebuje nastartovat formu, v posledních dvou zápasech prohrál. Jednalo se o duely proti Jonu Jonesovi a Janu Blachowiczovi. Bude slavit český samuraj, nebo mu "Devastaror" přesekne slušně rozjetou sérii výher?
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 05:30.

Ion Cutelaba - Dustin Jacoby

Vítěz: Remíza

konec