Menu

Fotbal

Italská Serie A

S. S. Lazio – Janov CFC

4:3

konec (2:0)

02.05.2021, 12:30 • Stadio Olimpico • 34. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.51 4.71 6.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec vítězstvím Lazia, které svého soupeře porazilo výsledkem 4:3. Janov přitom vstoupil do druhého poločasu aktivně a hned po minutě hry se mu povedlo snížit krok. Domácí ovšem ovládli zbytek druhého poločasu, navíc se jim povedlo přidat další dva zásahy. Vypadalo to, že je po zápase, avšak hosté vstřelili dvě rychlé branky a rázem jim chyběla jedna jediná, avšak k vyrovnání to už nestačilo. (14:23:06)
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 12:5. Střely mimo: 3:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:12.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Jsme za polovinou nastaveného času. Domácím se daří držet míč daleko od své branky, proto soupeře k ničemu moc nepouštějhí.

90+2

Žlutou kartu dostává Francesco Cassata (Janov CFC).

90+1

Římané rozehrávali volný kop z vlastní poloviny, po vysokém odkopu se ovšem míč snesl do rukavic brankáře Perina.

90

Nastavují se čtyři minuty.

88

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, stále to je o jednu branku a nás navíc ještě bude čekat nastavený čas.

86

S míčem se do pokutového území dostal domácí Fáris, který ovšem prováhal ideální moment k zakončení a včas ho dokázal doběhnout Šomurodov.

85

Sledovali jsme další nedovolený zákrok, znovu ze strany domácího celku. Janov poté rychle otáčel hru na pravou stranu, kde číhal Goldaniga.

83

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Luis Alberto, přichází Marco Parolo.
Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Sergej Milinković-Savić, přichází Jean-Daniel Akpa-Akpro.
Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Joaquín Correa, přichází Andreas Pereira.

82

Najednou je to o jednu branku a domácí celek bude muset být hodně obezřetný. Janov má na případné vyrovnání zhruba poslední desetiminutovku.

81

Za podražení uviděl kartu také domácí Fáris.

81

81. Eldor ŠOMURODOV - 4:3

81

Janov právě vstřelil branku!
Tak pozor, dokonce je to o jednu branku! Do pokutového území si na nahrávku seběhl ELDOR ŠOMURODOV, který posléze zakončoval levou nohou na bližší tyč, s čímž si domácí brankář Reina nedokázal poradit.

80

80. Gianluca SCAMACCA - 4:2

80

Janov právě vstřelil branku!
A je sníženo! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil GIANLUCA SCAMACCA, který to nekompromisně zkoušel doprostřed pod břevno, domácí brankář byl naprosto bez šance.

79

Žlutou kartu dostává Danilo Cataldi (S. S. Lazio).

79

79. Penaltový zákrok.

79

Penalta pro Janov!

78

Před malým momentem nebyl daleko od dalšího zásahu domácí Immobile, který sice prostřelil Perina, jenomže ten míč přesto sevřel do rukavic.

77

Po zisku míče to na sebe vzal hostující Cassata, který si nakonec našel prostor pro zakončení pravou nohou, které přesto poslal do rukavic brankáře.

76

Následoval tedy rohový kop z pravé strany, který ovšem nepřinesl nic nebezpečného a směrem na útočnou polovinu si to zkoušel namířit Farís.

75

Janov se znovu natlačil k hranici opačného pokutového území, kde se o zakončení pokoušel Goldaniha, který ovšem pálil do nohy protihráče.

73

Do konce tohoto zápasu zbývá zhruba poslední dvacetiminutovka. Lazio i nadále vede o tři branky, navíc je směrem dopředu maximálně zodpovědné.

72

Znovu k míči zavítal také domácí brankář Reina, který to zkoušel odkopem ke středovému kruhu, kde se nejvýše do vzduchu dostal hostující Badelj.

71

Poté si na nahrávku směrem do pokutového území sbíhal Šomurodov, který měl příliš málo prostoru, navíc nevybojoval ani další rohový kop.

70

Žlutou kartu dostává Andrea Masiello (Janov CFC).

69

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Davide Zappacosta, přichází Francesco Cassata.

68

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Senad Lulić, přichází Muhammad Fáris.

67

Janov se znovu jednoduše usadil na polovině soupeře, kde nakonec pokračoval v kombinaci, při které se povedlo přenést hru Scammaccovi.

66

Hlavní sudí si nakonec všiml nedovoleného zákroku, kterým se prezentoval hostující Šomurodov, který byl v souboji o míč příliš pozdě.

65

Mezi obránce si posléze nabíhal také hostující Pjaca, kterému se nakonec povedlo udržet míč, jenomže k němu poté zavítal domácí Lazzari.

64

A málem to přineslo fatální následky, neboť se za nahrávkou mezi obránce pomalu a jistě dostával domácí Immobile, jenomže včas k míči zavítal Perin.

63

Na polovině soupeře posléze operoval s míčem hostující Šomurodov, který se ovšem daleko nedostal, neboť s míčem narazil pouze do soupeře.

62

Máme za sebou něco málo kolem hodiny hry, zatím jsme se dočkali hned pěti branek. Lazio se pořádně uklidnilo a už nemusí nikam moc spěchat.

61

Janov to bude mít najednou nesmírně složité, prohrává totiž o tři branky, přesto do konce tohoto zápasu zbývá ještě poměrně dost času.

59

Po faulu kousek od středového kruhu mohl volný kop rozehrávat hostující Badelj, kterému se povedlo najít naprosto osamoceného Pjacu.

58

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Lucas Leiva, přichází Danilo Cataldi.

57

Domácí celek se rovněž prokousal s míčem na polovinu soupeře, kde ovšem poměrně rychle narazil Alberto, který nepřešel přes Zappacostu.

56

56. Joaquín CORREA - 4:1

56

Lazio právě vstřelilo branku!
Tady se schyluje k pořádnému debaklu! Hostující celek znovu čistým způsobem přišel o míč a sledovali jsme protiútok soupeře, při kterém to v pokutovém území na sebe vzal JOAQUÍN CORREA, s jehož ránou si brankář Perin nedokázal poradit.

55

Směrem dozadu to posléze zvládl Lazzari, kterému se povedlo předskočit protihráče, což vedlo k odehrání míče směrem do zámezí.

54

S míčem se na polovinu soupeře poměrně jednoduše dostal hostující Badelj, kterému ještě posléze přispěchal na pomoc Scamacca.

53

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Kevin Strootman, přichází Nicolo Rovella.

52

Reina to posléze zkoušel vysokým pasem na opačnou polovinu, kde ovšem ve vzduchu kraloval Masiello, který tak za sebe nepustil Immobileho.

51

Krátce po rozehrávce se do kombinace svého celku zapojil také brankář Reina, který na jistotu rozehrál na Alberta, jenž mu v tísni vracel.

50

Janovu se sice povedl vstup do druhého poločasu, neboť snížil na rozdíl jediné branky. Domácí se ovšem rychle dostali zpět do vedení o dvě branky.

48

48. Luis ALBERTO - 3:1

48

Lazio právě vstřelilo branku!
Domácí si berou dvoubrankové vedení zpět! Hostující celek totiž přišel o míč a sledovali jsme útok směrem k šestnáctce soupeře, kde měl hodně prostoru na technické zakončení LUIS ALBERTO. Jeho rána pravou nohou nakonec zapadla přesně k zadní tyči.

47

47. Adam MARUŠIĆ - 2:1

47

Janov právě vstřelil branku!
Hned v úvodu druhého poločasu je tu kontaktní branka! Janov se totiž dostal na druhou stranu, kde jsme sledovali nákop na pravou stranu, kde se dokázal protlačit Ghiglione. Jeho nahrávku do malého vápna si do vlastní branky srazil ADAM MARUŠIĆ.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva

46

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Miha Zajc, přichází Marko Pjaca.
Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Ivan Radovanović, přichází Paolo Ghiglione.
Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Mattia Destro, přichází Gianluca Scamacca.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl hned dvě branky, přičemž se o obě postarali domácí Lazio přitom do zápasu vstoupilo hodně aktivně, v úvodu si vypracovalo několik zajímavých šancí. První branka padla až po třetině hry, nepozornost hostující obrany dokázal potrestat Joaquín Correa, který poslal svůj celek do vedení, které v závěru díky penaltě navýšil Immobile.

45+1

První poločas skončil.

45

Za pozdní zákrok obdržel žlutou kartu také domácí Leiva.

43

43. Ciro IMMOBILE - 2:0

43

Lazio právě vstřelilo branku!
K rozehrávce pokutového kopu se pochopitelně postavil CIRO IMMOBILE, který vsadil na razanci a poslal míč přímo doprostřed, zatímco se Perin vydal k levé konstrukci.

43

Žlutou kartu dostává Ivan Radovanović (Janov CFC).

43

43. Penaltový zákrok.

43

Penalta pro Lazio!

42

Do pokutového území si nabíhal také domácí Lazzari, který sice dosáhl na nahrávku, jenomže slabě zakončoval přímo do rukavic brankáře.

40

Do volného prostoru si dokázal seběhnout hostující Zajc, který to zkoušel centrovanou nabídkou k zadní tyči, kde se povedlo zakročit Marušićovi.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

37

Hostující celek to nyní zkoušel dalekonosným nákopem do opačného pokutového území, kam si nabíhal také Zajc, jenž měl k míči daleko.

36

Hlavní sudí si před malým momentem všiml dalšího nedovoleného zákroku a od vlastní branky tak bude moci rozehrávat brankář Reina.

35

Do volného prostoru si poté nabíhal domácí Correa, který měl ovšem k míči hodně daleko a od své branky tak bude moci odkopávat brankář Perin.

33

Po odehrání míče byl u postranní lajny poměrně nevybíravým způsobem zastaven domácí Alberto a římský celek bude zahrávat další standardku.

32

Žlutou kartu dostává Davide Biraschi (Janov CFC).

31

Janov to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Do konce zápasu zbývá hodně času, výsledek se může klidně obrátit.

30

30. Joaquín CORREA - 1:0

30

Lazio právě vstřelilo branku!
Domácí celek se po třetině hry dostává do vedení! Lazio se usadilo kousek od pokutového území a po rychlé souhře měl v pokutovém území málo prostoru na zakončení JOAQUÍN CORREA, který to ovšem trefil znamenitě a míč poslal přesně k zadní tyči.

30

Lazio se zmocnilo míče na vlastní obranné polovině, načež ho na druhou stranu dokázal jednoduše dostal Leiva, který znovu přenášel hru do strany.

29

Lulić měl na práci s míčem hodně málo prostoru, přesto se mu povedlo přenést hru na pravou stranu, kde to neudělal nejlépe Milinković-Savić.

28

Perin si tak připsal další složitější zákrok, jenomže stále drží čisté konto. Následným odkopem se na druhé polovině pokoušel oslovit Goldanigu.

27

V pokutovém území měl poměrně dost prostoru domácí Alberto, který si nakonec přehodil míč na pravou nohu, jenomže mířil pouze doprostřed.

25

Vypadalo to, že si Janov vybojuje další rohový kop, nakonec tomu tak nebylo a od své branky tak mohl rozehrávat Reina, který oslovil Marušiće.

24

Před malým momentem to velice zkušeně provedl hostující Destro, který si dal do souboje tělo a nakonec ho musel faulovat napadající Leiva.

23

Málem se Immobilemu povedlo nastartovat Correu, který by se od poloviny hrací plochy řítil sám na branku, jenomže zodpovědně zakročil Masiello.

22

Nyní měl Janov k dispozici poměrně zajímavou standardní situaci. K rozehrávce se nakonec postavil Strootman, který ovšem trefil pouze zeď.

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku tohoto zápasu, která nám sice nabídla celou řadu zajímavých šancí, avšak na první trefu stále čekáme.

20

20. Milinković-Savić prověřil brankáře.

20

Před malým momentem to na sebe vzal domácí Milinković-Savić, který se do míče opřel pravou nohou a znovu se musel činit brankář Perin.

19

Znovu se k práci s míčem dostal hostující brankář Perin, který si dával poměrně dost načas. Nakonec to zkoušel nákopem směrem na Destra.

18

Lazio tak mohlo zahrávat svůj další rohový kop. Alberto nabídku poslal přímo do rukavic brankáře Perina, který výhozem dokázal najít Masiella.

17

Na zadní tyči se k padajícímu míči jako první dostal domácí Immobile, který si přichystal hned svůj třetí střelecký pokus, se kterým si Perin poradil.

16

Římané se kombinační hrou dostali na opačnou polovinu hrací plochy, kde moc dlouho neudrželi, neboť se nahrávku povedlo zablokovat Badeljovi.

15

Posléze jsme sledovali pokus o přenesení hry na pravou stranu, kde měl hodně daleko k míči hostující Goldaniga a odkopávat bude Reina.

14

Rohový kop ovšem nepřinesl nic nebezpečného a mohlo se tedy pokračovat kombinací, kterou dokázal narušit hostující obránce Radovanović.

13

K zakončení levou nohou se posléze dostal domácí Alberto, který trefil pouze před sebou stojícího protihráče. Následovat tedy bude rohový kop.

12

Posléze to směrem dozadu zvládl také domácí Hoedt, který věnoval zpětnou nahrávku na kopačku Albertovi, kterému se povedlo přenést hru křížem.

11

Na levém křídle hrací plochy poté převzal nahrávku hostující Zappacosta, kterému se povedlo přenést hru na Goldanigu, který byl ale zastaven.

10

Lazio posléze rozjelo akci po levém křídle, kde měl poměrně daleko k míči Lulić. Ten situaci ještě dohrál a po faulu hlavní sudí ponechal výhodu.

9

Janov se snad podruhé dostal k opačnému pokutovému území, kde ovšem nic moc nevymyslel a v poklidu se povedlo zakročit Marušićovi.

8

Jenomže znovu se jako první dostal k odraženému míči domácí Immobile, který se pokoušel po zemi zakončit k zadní tyči, branku o kousek minul.

7

Následovala nabídka k zadní tyči, kam si pro změnu nabíhal domácí Lulić, před kterým zasahoval obránce, jenž odehrál míč směrem do bezpečí.

6

Domácí si posléze vyzkoušeli rozehrávku prvního rohového kopu, který ovšem nepřinesl nic nebezpečného a soupeř rychle otáčel hru.

5

A první zajímavou střeleckou pozici poté měl domácí Immobile, který se jako první dostal k odraženému míči, jenomže brankář Perin zakročil včas.

4

Laziu se posléze povedlo uklidnit hru na vlastní obranné polovině. Posléze jsme sledovali nákop směrem na Correu, který nahrával pod sebe na Leivu.

3

Hned v úvodu tohoto zápasu jsme sledovali nahrávku na levou stranu, kam si nabíhal také domácí Lulić, který se ovšem nedostal přes Masiella.

2

Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

S. S. Lazio: Reina – Marušić, Hoedt, S. Radu – Lazzari, S. Milinković-Savić, Lucas Leiva, Alberto, Lulić – Correa, Immobile.
Náhradníci: Alia, Strakoša – Akpa-Akpro, Cataldi, Fáris, Musacchio, Muriqi, Parolo, Pereira, Patric.

Janov CFC: Perin – A. Masiello, Radovanović, Biraschi – Goldaniga, Zajc, Badelj, Strootman, Zappacosta – Šomurodov – Destro.
Náhradníci: Paleari, Marchetti – Behrami, Cassata, Czyborra, Ghiglione, Melegoni, Pjaca, Portanova, Rovella, C. Zapata, Scamacca..
S. S. Lazio

Na opačné straně stojí Lazio, které bude papírovým favoritem tohoto zápasu. Římané se nacházejí na šesté pozici, což by v konečném důsledku znamenalo základní skupinu Evropské ligy. Lazio má na sedmou pozici náskok šesti bodů, naopak na příčky zaručující Ligu mistrů mu momentálně chybí pět bodů. Laziu se v minulém kole povedlo odpovědět na předchozí debakl na půdě Neapole, který přinesl porážku poměrem 2:5. Laziu se totiž v dalším těžkém duelu povedlo zdolat milánské AC, a sice poměrem 3:0, přičemž ještě jednu branku neuznal VAR.
Janov CFC

Fotbalisté Janova letos prožívají poměrně vydařenou sezonu, i když z toho je až třináctá pozice. Janov má na svém kontě šestatřicet bodů a stále nemá jistotu záchrany v italské nejvyšší soutěži. Hostující tým tohoto zápasu má totiž na sestupové pásmo náskok pěti bodů, navíc se mu v posledních zápasech zrovna moc nedaří. V minulém kole ovšem přišla po dlouhé době vyhrát, bylo tomu tak na domácím stadionu proti patnácté Spezie. Janov je navíc patnáctým nejlepším venkovním týmem celé soutěže, doposud se mu povedlo získat čtrnáct bodů na hřištích soupeřů.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Italská Serie A má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi S. S. Lazio a Janov CFC.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

S. S. Lazio – Janov CFC

4:3

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 30. Correa, 43. Immobile (pen.), 48. Alberto (Immobile), 56. Correa (Alberto) – 47. Marušić (vla.), 80. Scamacca (pen.), 81. Šomurodov (Badelj)

Karty:   45. Lucas Leiva (LAZ), 79. Cataldi (LAZ), 81. Fáris (LAZ) – 32. Biraschi (JAN), 43. Radovanović (JAN), 70. A. Masiello (JAN), 90+2. Cassata (JAN)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 12:5. Střely mimo: 3:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:12.

S. S. Lazio: Reina – Marušić, Hoedt, S. Radu – Lazzari, S. Milinković-Savić (83. Akpa-Akpro), Lucas Leiva (58. Cataldi), Alberto (83. Parolo), Lulić (C) (68. Fáris) – Correa (83. Pereira), Immobile.
Náhradníci: Alia, Strakoša – Akpa-Akpro, Cataldi, Fáris, Musacchio, Muriqi, Parolo, Pereira, Patric.

Janov CFC: Perin (C) – A. Masiello, Radovanović (46. Ghiglione), Biraschi – Goldaniga, Zajc (46. Pjaca), Badelj, Strootman (53. Rovella), Zappacosta (69. Cassata) – Šomurodov – Destro (46. Scamacca).
Náhradníci: Paleari, Marchetti – Behrami, Cassata, Czyborra, Ghiglione, Melegoni, Pjaca, Portanova, Rovella, C. Zapata, Scamacca.