Menu

Fotbal

Italská Serie A

Bologna FC – ACF Fiorentina

3:3

konec (1:1)

02.05.2021, 15:00 • Stadio Renato Dall'Ara, Bologna • 34. kolo • Daniel Fekets (@DFekets)

Tipsport: 3.03 3.47 2.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Emanuel Vignato, přichází Musa Juwara.

84

84. Rodrigo PALACIO - 3:3

84

Bologna právě vstřelila branku!
Souhra mezi RODRIGEM PALACIEM a Emanuelem Vignatem je dnes opravdu famózní. Vignato znovu prostrčil míč na Palacia, který si pohlídal ofsajdové postavení a rázem se objevil zcela sám před Drągowskim. Střelou okolo těla brankáře překonal a v devětatřiceti letech si připsal hattrick v Serii A. 3:3. Asistence: Emanuel Vignato.

82

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Giacomo Bonaventura, přichází Gaetano Castrovilli.

79

Igor, který před okamžikem přišel na hřiště, hned vidí žlutou kartu. Už musel faulovat, neboť Orsolini se před něj po straně dostával.

77

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Franck Ribéry, přichází Christian Kouamé.

76

Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Takehiro Tomijasu, přichází Andreas Skov Olsen.

76

Žlutou kartu dostává Nikola Milenković (ACF Fiorentina).

74

74. Dušan VLAHOVIĆ - 2:3

74

Fiorentina právě vstřelila branku!
Tak nakonec je z tohoto duelu zajímavá přestřelka! Z rohového kopu totiž hosté udeřili. Centrovaný míč propadl přes bránící hráče, útočníky i brankáře Skorupského k zadní tyči, kde číhal DUŠAN VLAHOVIĆ. Srbský útočník potvrzuje, že letos hraje ve skvělé formě. 2:3. Asistence: Erick Pulgar.

71

71. Rodrigo PALACIO - 2:2

71

Bologna právě vstřelila branku!
Po stejné ose hráčů jako při prvním gólu přidává Bologna gól druhý. Emanuel Vignato se tentokrát rozhodl k centru, který si našel ve vápně RODRIGO PALACIO. Kapitán domácích předskočil Cácerese a míč s přehledem poslal k zadní tyči. 2:2. Asistence: Emanuel Vignato.

68

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Cristiano Biraghi, přichází Igor.

64

64. Giacomo BONAVENTURA - 1:2

64

Fiorentina právě vstřelila branku!
Podruhé v utkání jde hostující Fiorentina do vedení! Z pravé strany vyslal milimetrově přesný pas Lorenzo Venuti, který našel kopačku nabíhajícího GIACOMA BONAVENTURY. Středopolař hostů nastavil nohu a zamířil k tyči. 1:2. Asistence: Lorenzo Venuti.

47

Tohle byl nešetrný faul. Bartłomiej Drągowski vybíhal z pokutového území a byl u míče dříve. Při zákroku jej trefil Mattias Svanberg, který tak zcela zaslouženě vidí žlutou kartu.

44

Giacomo Bonaventura se dostal k parádní střele z voleje. Jeho pokus zhruba z dvaceti metrů zaplul jen pár centimetrů nad horní tyč.

31

31. Rodrigo PALACIO - 1:1

31

Bologna právě vstřelila branku!
Po necelých deseti minutách od první branky je zase srovnáno. Emanuel Vignato vyvezl míč z kraje hřiště na střed a poté brilantní průnikovou přihrávkou našel RODRIGA PALACIA. Argentinský veterán si na hranici ofsajdu počkal na přihrávku, přičemž perfektně umístil míč k zadní tyči. 1:1. Asistence: Emanuel Vignato.

22

22. Dušan VLAHOVIĆ - 0:1

22

Fiorentina právě vstřelila branku!
Skóre otevírá DUŠAN VLAHOVIĆ, který si stoupl k penaltě. Svou střelu utáhl výborně k pravé tyči ze svého pohledu a přestože brankář Skorupski směr vystihl, na ránu byl krátký. 0:1.

20

Žlutou kartu dostává Adama Soumaoro (Bologna FC).

20

20. Ruka, po které Fiorentina kopala penaltu

20

Bude se kopat penalta! Adama Soumaoro zahrál ve vápně rukou, a proto bude mít Fiorentina ideální šanci k úvodní brance.

Bologna FC – ACF Fiorentina

3:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 31. Palacio (Vignato), 71. Palacio (Vignato), 84. Palacio (Vignato) – 22. Vlahović (pen.), 64. Bonaventura (Venuti), 74. Vlahović (Pulgar)

Karty:   20. Soumaoro (BLG), 47. Svanberg (BLG) – 76. Milenković (FIO), 79. Igor (FIO)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 1:3. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:12.

Bologna FC: Skorupski – De Silvestri, Danilo, Soumaoro, Tomijasu (76. Skov Olsen) – Orsolini, R. Soriano, Svanberg – Vignato (90. Juwara), Barrow, Palacio (C).
Náhradníci: A. Da Costa, Ravaglia – Amey, Skov Olsen, A. Poli, M'Baye, Baldursson, Rabbi, Antov, Faragò, Juwara, Urbanski.

ACF Fiorentina: Drągowski – Milenković, Pezzella (C), M. Cáceres – Venuti, Bonaventura (82. Castrovilli), S. Amrabat, Pulgar, Biraghi (68. Igor) – Vlahović, Ribéry (77. Kouamé).
Náhradníci: Terracciano, Rosati – Martínez, Castrovilli, Olivera, Kouamé, Malcuit, A. Barreca, Montiel, Callejón, Eysseric, Igor.

Rozhodčí: Dionisi – Paganessi, Lo Cicero