Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Valladolid – Real Betis

1:1

konec (0:0)

02.05.2021, 14:00 • Estadio Municipal José Zorrilla (Valladolid) • 34. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 3.78 3.48 2.11 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (16:05:58)
Další program:

Real Valladolid
35. kolo – 9. 5. 2021, 16:15: Valencia – Valladolid

Real Betis
35. kolo – 10. 5. 2021, 21:00: Betis – Granada
Statistiky zápasu:

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 2:4.
Střely mimo: 5:4.
Rohy: 3:2.
Ofsajdy: 3:3.
Fauly: 7:14.
I ve druhém poločase jsme se dočkali dvou branek, na rozdíl od prvního poločasu ale obě platily. Betis vstoupil do druhé půle velmi aktivně a Ruibal rychle otevřel skóre, když předskočil při náběhu na Mirandův centr z levé strany domácího brankáře Roberta. Domácím chvilku trvalo, než se z tohoto úderu vzpamatovali, pak ale převzali iniciativu oni a za svou aktivitu byli odměněni brankou Weissmana. Oba týmy se pak zaměrily více na obranu a hlavně na to, aby neinkasovaly další branku, takže více vyložených gólových příležitostí jsme už neviděli. Utkání tak končí remízou, která se po jeho průběhu dá považovat za zaslouženou.

Valladolid se díky zisku bodu dostal ze zóny sestupu, když se posunul na 17. místo o bod před 18. Huescu. Betis remizoval šestý zápas za sebou a zůstal na průběžné 6. pozici, dva body za 5. Realem Sociedad.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Weissman získal ve středu pole míč a mohl vyrazit ještě do jednoho rychlého protiútoku, ten ale pokazil nepřesnou přihrávkou na Maranhãa.

90+3

Centr z přímého kopu obránci Valladolidu odhlavičkovali ze své šestnáctky a následnou Fékirovu kolmici na Emersona obrana domácího týmu také vyřešila.

90+2

Žlutou kartu za protesty dostává i Emerson (Real Betis).

90+2

Žlutou kartu dostává Nabil Fékir (Real Betis), který rozehrál standardku Betisu na útočné polovině bez toho, aby počkal na pokyn hlavního rozhodčího. Ani on nebude hrát v dalším kole.

90+1

Mesa rozehrál standardku po faulu na Aljámika nákopem do šestnáctky Betisu, Aljámik ale ve vzdušném souboji fauloval bránícího hráče hostujícího celku.

90

Bude se hrát ještě čtyři minuty.

90

Žlutou kartu za držení Aljámika ve středu pole dostává Ajsa Mándí (Real Betis). Mándí nebude hrát v dalším kole.

89

Joaquínův centr ze standardky odhlavičkoval na přední tyči viník této situace Janko. Odražený míč se pak vrátil na kopačky hráčů Betisu, kteří se v závěru zápasu tlačí výrazně více do útoku.

88

Žlutou kartu za držení pronikajícího Tella za dres na levém křídle dostává Saidy Janko (Real Valladolid). Přímý kop pro Betis.

87

Na centr Rodrígueze do šestnáctky si naběhl neobsazený Loren, hlavou ale nasměroval míč z dobré střelecké pozice vysoko nad Robertovu branku.

86

Valladolid se po delší době vrátil na útočnou polovinu, nákop na Weissmana ale zastavil Mándí. Kapitán hostujícího celku hned rozehrál další útok svého mužstva.

85

Fékir hledal pasem na pravé křídlo rozběhnutého Tella, střídající hráč Betisu si ale míč zpracovat nedokázal a kulatý nesmysl tak skončil za brankovou čárou.

84

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Borja Iglesias, přichází Loren.

83

Emerson si na pravé straně narazil míč s Joaquínem a naběhl si na jeho přihrávku na křídlo. Centr pravého obránce Betisu byl zblokován do zámezí.

82

Nepřesnou rozehrávkou ale jen vrátili hrací předmět obráncům Betisu. Hosté se pak opět vrátili na polovinu Valladolidu, kde si míč posouvají krátkými přihrávkami.

81

Útok Betisu k ničemu nebezpečnému nevedl. Domácí obránci míč získali a teď se o založení solidní útočné akce snaží oni.

80

Tempo hry v posledních minutách trochu upadlo. Míč mají na kopačkách nadále hosté, kteří se svou postupnou kombinací posunuli na útočnou polovinu.

79

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Aitor Ruibal, přichází Cristian Tello.

77

Hosté se snaží hru trochu uklidnit a míč si teď na vlastní polovině přihrávají hlavně obránci Betisu. Domácí čekají ve středu pole.

76

Po nepřesné malé domů na brankáře Brava získali domácí rohový kop. Centr z něj odvrátili obránci Betisu do zámezí.

75

Hosté po pasáži, kdy byli hlavně pod tlakem, začínají opět útočit. Iglesias si naběhl na kolmici na levou stranu šestnáctky Valladolidu, jeho přihrávka ale nebyla přesná a Olivas ji odkopl.

74

Držení míče: 46 % : 54 %

73

Canales našel krásným obloučkem do šestnáctky Fékira, jehož střelu vyrazil vybíhající brankář Roberto. Případný gól by ale kvůli ofsajdu francouzského záložníka Betisu stejně neplatil.

72

Olazovi se centr zleva nepovedl a jeho vysoký nákop skončil až na opačném křídle. Tam se míče zmocnil Miranda, který může rozehrát útok Betisu.

71

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Fabián Orellana, přichází Maranhão.

71

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Andrés Guardado, přichází Joaquín.

70

Domácí hned získali míč pod svou kontrolu a pokračují ve svém náporu na obranu Betisu.

68

Real Valladolid právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Olaza si na levém křídle narazil míč s Orellanou a naběhl si na jeho zpětnou přihrávku za obránce Betisu. Přesným centrem pak našel na přední tyči SHONA ZALMANA WEISSMANA, jenž předskočil Mirandu a jeho hlavička se od pravé tyče odrazila do sítě. Asistence: Lucas Olaza.

67

Canalesův centr z levého křídla brankář Valladolidu Roberto vyrazil a následnou tvrdou střelou Rodrígueze ze zhruba 30 metrů do středu branky chytil domácí gólman.

66

Olazův centr z přímého kopu odhlavičkoval jeden z obránců Betisu. Hosté získali míč a přecházejí do útoku.

65

Plano se rozběhl směrem k šestnáctce Betisu, hned dvojice hostujících hráčů ho ale srazila na trávník. Standardka pro Valladolid.

64

Červenou kartu za protesty proti verdiktu hlavního rozhodčího v předchozí situaci dostává trenér Sergio González (Real Valladolid).

63

Orellana si naběhl na nákop na levou stranu šestnáctky a i když jeho přihrávku zastavil rukou ve skluzu Mándí, tak je namísto penalty domácímu hráči odpískán ofsajd.

62

Domácí ale odražený míč získali zpátky a konečně dostali hosty pod tlak. Orellanův centr na zadní tyč odhlavičkoval obránce Betisu před nabíhajícím Iglesiasem.

61

Valladolid získal zblokovaným centrem z křídla rohový kop. Ten rozehrál centrem od rohového praporku Olaza, hosté ale jeho nákop odvrátili do bezpečí.

60

Teď se sice nastěhovali k postupnému útoku na polovinu Betisu, přes skvěle bránící hosty se ale opět k ničemu nedostali. Míč si přihrávají jen kolem středového kruhu.

59

Hosté jsou ve druhé půli zatím výrazně lepším týmem. Domácí v tomto dějství nevymysleli směrem dopředu vůbec nic.

57

Hosté vyrazili po zisku míče do rychlého protiútoku, na jehož konci si míč navedl na střelu z pravé strany šestnáctky Canales. Jeho střelu zastavil Aljámik.

56

Nakonec se to ale domácím povedlo a i když Weissman zezadu zasáhl v souboji o míč na levém křídle Emersona, tak hra pokračuje postupným útokem domácího týmu.

55

Betis vysokým presinkem drží domácí hráče na jejich polovině hřiště. Valladolid má velký problém rozehrát.

54

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Míchel, přichází Fede.

54

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Joaquin Fernández, přichází Jota.

54

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Javier Sánchez, přichází Kiko Olivas.

54

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Luis Pérez, přichází Saidy Janko.

53

Lékaři Valladolidu signalizují na svou střídačku, že Luis Pérez bude muset být vystřídán. Hra mezitím pokračuje dalším postupným útokem Betisu.

52

Miranda zasáhl na levém křídle v souboji o míč do nohy Luise Péreze. Ten zůstává ležet na trávníku a musí být ošetřen.

51

Hosty vstřelený gól povzbudil a hned po výkopu po gólu získali míč pod svou kontrolu. Valladolid se musí v této chvíli bránit dalšímu útoku Betisu.

49

Odloženou žlutou kartu za faul ve středu pole před gólem Ruibala dostává Javier Sánchez (Real Valladolid).

49

Real Betis právě vstřelil branku!
Hosté střílejí gól a tento zásah už bude konečně platit! Miranda dostal na levém křídle hromadu času a prostoru na centr, kterým poslal míč do brankoviště Valladolidu. Brankář Roberto chtěl míč chytit, AITOR RUIBAL ho ale předskočil a těsně před ním míč špičkou kopačky nasměroval do sítě. Asistence: Juan Miranda.

48

Druhý poločas začal velmi opatrně a ani jeden z týmů neotevírá hru. S míčem se na útočnou polovinu dostali domácí, ze své aktivity ale vytěžili jen zblokovaný centr Olazy z levého křídla.

47

Fotbalisté Valladolidu rychle o míč přišli a na polovinu soupeře se dostali hosté. Jejich útok se skončil ztrátou hracího předmětu na pravém křídle.

46

Výkop druhého poločasu měli domácí. Během přestávky nedošlo k žádnému střídání.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 15:05.
První poločas přinesl rychlý fotbal ze strany na stranu, kvůli množství nepřesností na obou stranách jsme ale gólových příležitostí moc neviděli. Oba týmy vstřelily po jedné brance, kterou jim rozhodčí neuznali. Weissmanův zásah nebyl uznán až poté, co VAR odhalil ofsajd na začátku útočné akce Valladolidu, naopak gól Iglesiase neuznali ještě rozhodčí na hrací ploše, protože Canalesův ofsajd byl poměrně viditelný. Kromě toho jsme už viděli jen velké množství nepřesných střel, uvidíme tedy, zda oba týmy zlepší přesnost ve druhém poločase.

Statistiky po 1. poločase:

Držení míče: 46 % : 54 %
Střely na branku: 1:1
Střely mimo: 3:2
Rohy: 1:2
Ofsajdy: 1:2
Fauly: 0:4

45+2

První poločas skončil.

45+2

Závěr prvního poločasu se odehrává na polovině Valladolidu, kde probíhá postupný útok Betisu. Domácí opět výborně brání a nepouštějí hosty do blízkosti své šestnáctky.

45+1

Emerson zezadu zasáhl v souboji o míč ve středu pole do nohy Orellanu. Ten se jen velmi těžce zvedá z trávníku, ve hře ale bude pokračovat.

45

Bude se hrát ještě dvě minuty.

44

Ti se postupně dostali na útočnou polovinu a Plano byl dalším domácím hráčem, který se odhodlal ke střele ze střední vzdálenosti. I on ale poslal míč vysoko nad branku Betisu.

43

Oba týmy si nepřesnými nákopy vystřídaly kontrolu nad míčem a hrací předmět se nakonec vrátil k obráncům Valladolidu.

42

Ruibal se pokusil o individuální průnik do šestnáctky Valladolidu z levého křídla, ten mu ale nevyšel a napokon po ztrátě míče ještě i fauloval domácího obránce.

41

Hráčem, který z této standardky střílel, byl domácí kapitán Míchel, nepovedenou střelou ale namířil vysoko nad Bravovu branku.

40

Žlutou kartu za podražení Orellany před vlastním pokutovým územím dostává Andrés Guardado (Real Betis).

39

Orellana si naváděl před šestnáctkou Betisu míč do střelecké pozice, Guardado ho ale podrazil. Přímý kop pro Valladolid z pozice, ze které se dá střílet přímo na branku.

38

I hosté vstřelili gól, který ale také neplatí! Canales si naběhl na levé křídlo na Fékirovu přihrávku, odkud posunul míč do středu šestnáctky na Iglesiase. Ten míč z první poslal za záda brankáře Roberta, asistent rozhodčího si ale ofsajd Canalese hned všiml a situaci tak nemusel zkoumat ani VAR.

37

Střely: 4:4

36

Další centr Luise Péreze zprava opět skončil ziskem míče pro hráče Betisu. Canales se pak rozběhl na polovinu soupeře po levém křídle a přihrávkou na opačnou stranu našel Iglesiase, který z otočky vystřelil vysoko nad Robertovu branku.

35

Domácím se napokon povedlo kulatý nesmysl získat. Jejich útok skončil poté, co Emerson čistým skluzem odkopl na levém křídle míč rozběhnutému Orellanovi.

34

Betis drží míč na útočné polovině, kombinuje ale jen v uctivé vzdálenosti od domácí šestnáctky. Domácí výborně pokrývají všechny prostory na možný průnik.

33

Canalesův pas mezi obránce Valladolidu na Ruibala chytil domácí brankář Roberto, jenž kvůli tomu vyběhl až téměř na hranici vlastní šestnáctky. Jeho spoluhráči z obrany domácího týmu se teď snaží rozehrát přes napadající hráče Betisu.

32

Hraje se teď rychle ze strany na stranu, nebezpečné střelecké pokusy nebo velké gólové příležitosti ale, hlavně kvůli nepřesnostem obou týmů ve finální fázi, zatím nepřicházejí.

31

Betis je teď aktivnějším týmem. Emerson doběhl vysoký pas na pravé křídlo a posunul míč do druhé vlny na dobíhajícího Fékira. Jeho střelu z voleje Fernández zastavil.

30

Canalesův centr od rohového praporku prodloužil ze středu šestnáctky hlavou na zadní tyč Emerson, jeho spoluhráč ale byl v ofsajdovém postavení.

29

Iglesias si zpracoval nákop do šestnáctky Valladolidu a podržel míč na svých kopačkách. Míč pak posunul doleva na Canalese, jehož centr byl sražen na rohový kop.

28

Míchel vysunul obloučkem na levé křídlo Mesu, jenž míč ještě přihrával do středu šestnáctky Betisu. Odtud hrací předmět opět odhlavičkoval Mándí.

27

Valladolid pak získal odražený míč a zacouval s ním na vlastní polovinu hřiště. Tam si ho přihrávají obránci domácího týmu, kteří mají čas a prostor na klidnou rozehrávku.

26

Domácí hned vyrazili do otevřené obrany Betisu. Centr Luise Péreze z pravého křídla odhlavičkoval před nabíhajícím Weissmanem z nebezpečného prostoru kapitán Betisu Mándí.

25

Po delší době se i hosté dostali k postupné kombinaci na útočné polovině. Jejich útok skončil nepřesnou Canalesovou přihrávkou z levého křídla.

23

Hosté hned po zisku hracího předmětu nakopli míč na útočnou polovinu na Canalese. Ten se rozběhl k šestnáctce Valladolidu po levém křídle, přes Sáncheze se ale nedostal.

22

Útok Valladolidu zakončil střelou ze střední vzdálenosti Orellana. Jeho pokus skončil na tribuně za brankou Brava.

21

Valladolid po úvodní aktivitě Betisu převzal iniciativu a postupnou rozehrávkou se dostal zpátky na polovinu svého soupeře.

20

Centr domácích z rohu obrana Betisu odhlavičkovala a hosté poté vyrazili do rychlého protiútoku. Ten se skončil nepřesnou přihrávkou na útočné polovině.

19

Tvrdou střelu Míchela do středu branky vyrazil gólman Betisu Bravo jen před sebe, odkud se snažil zakončovat Sánchez. Tomu míč tečoval na roh Ruiz.

18

První žlutou kartu zápasu dostává za podražení pronikajícího Orellanu Víctor Ruiz (Real Betis). Valladolid bude mít k dispozici přímý kop ze vzdálenosti zhruba 30 metrů od branky hostů.

17

Držení míče: 38 % : 62 %

16

Tempo hry zatím není nijak vysoké. Oba týmy se střídají v postupných útocích a přes obranu soupeře se příliš neprosazují.

15

Betisu se konečně povedlo získat míč a otočit hru na opačnou stranu. Valladolid ale bleskurychle zacouval na vlastní polovinu a hosté tak musí útočit „do plných“.

14

Hosté mají v této chvíli velký problém dostat se k míči a jen se přesouvají za kombinujícími domácími ze strany na stranu, čím jim brání v průniku do střelecké pozice.

13

Valladolid je při chuti a hned se vrátil na útočnou polovinu, kde rozvíjí svůj postupný útok.

12

Gól ještě zkoumal VAR kvůli možnému ofsajdu na začátku útočné akce Valladolidu a po zhruba minutě byl potvrzen ofsajd domácího hráče. Weissmanův gól tak není uznán a pokračuje se za stavu 0:0!

10

Real Valladolid právě vstřelil branku!
Domácí otevírají skóre! Míchel vysunul kolmicí na levou stranu šestnáctky do náběhu Plana, který míč posunul na přední tyč. Tam se před obránce dostal SHON ZALMAN WEISSMAN, jenž ho z první nasměroval ke vzdálenější tyči Bravovy branky. Asistence: Óscar Plano.

9

Domácí se až teď dostali poprvé v zápase na útočné polovině ke kombinaci, která trvá více než pár vteřin. Hosté se seřadili do obranného postavení před vlastní pokutové území.

8

Canales pálil po přihrávce Fékira z pravé strany z podobného prostoru, jako před malou chvílí Ruibal, střelou po zemi ale branku Roberta výrazně minul.

7

Domácí se míče zmocnili ve středu pole a rychle otočili hru na opačnou stranu. Na konci tohoto útoku byl centr Luise Péreze z pravého křídla, který chytil brankář hostujícího celku Bravo.

6

Úvod utkání je zatím pod taktovkou Betisu. Hosté zastavili útok domácího týmu a opět si přihrávají míč ve středu pole před seřazenou obranou Valladolidu.

5

Jeho rozehrávka se však Betisu vůbec nepovedla a centr do šestnáctky skončil u domácích hráčů. Ti se sami pokusili založit svou útočnou akci.

4

Ruibal si navedl míč před šestnáctku Valladolidu, kde se mu otevřel prostor na střelu. Jeho ránu pod břevno vyrazil domácí gólman Roberto na první roh hostů.

3

Poprvé tak mohli zaútočit fotbalisté Valladolidu. Ze svého útoku vytěžili jen centr Luise Péreze z levého křídla, který obrana Betisu úspěšně vyřešila.

2

Betis se dostal na útočnou polovinu a svou útočnou akcí zatlačili domácí hráče k jejich pokutovému území. Před ním se kombinace hostů skončila ztrátou míče.

1

Výkop utkání měli hosté, kteří začínají svůj první postupný útok rozehrávkou od svých obránců. Domácí odvrátili první nákop Betisu před svou šestnáctku.

1

Utkání právě začalo.
Valladolid bude hrát v bílo-fialových dresech, Betis v zeleno-bílých.
Oba týmy právě vycházejí na hrací plochu, zápas se tak o malou chvíli začne.
Úvodní sestavy:

Real Valladolid: Roberto – J. Sánchez, Fernández, Aljámik – L. Pérez, Míchel (C), Mesa, Olaza – Plano, Orellana – Weissman.

Náhradníci: Masip – Olivas, Bruno González, Guardiola, K. Pérez, Hervías, Alcaraz, Maranhão, Janko, Fede, Nacho Martínez, Jota.

Real Betis: Bravo – Emerson, Mándí (C), V. Ruiz, Miranda – G. Rodríguez, Guardado – Ruibal, Fékir, Canales – Iglesias.

Náhradníci: Robles – Akouokou, Bartra, Juanmi, Tello, Sidnei, W. Carvalho, Moreno, Loren, Joaquín, Fekir.

Rozhodčí: Pizarro – Garrido, Masso.

Tento zápas se kvůli nařízením na zamezení šíření onemocnění COVID-19 bude hrát bez diváků.


Vzájemné zápasy

V minulém desetiletí se oba týmy ve španělské LaLize utkaly devětkrát a vzájemná bilance mluví těsně ve prospěch Betisu, který vyhrál nad Valladolidem čtyřikrát, prohrál s ním třikrát a dva vzájemné souboje se skončily remízou. První vzájemný zápas v aktuální sezoně vyhrál v září 2020 doma Betis 2:0.

Posledních 5 vzájemných ligových zápasů:
21. 10. 2018: Betis – Valladolid 0:1
24. 2. 2019: Valladolid – Betis 0:2
18. 8. 2019: Betis – Valladolid 1:2
19. 7. 2020: Valladolid – Betis 2:0
20. 9. 2020: Betis – Valladolid 2:0


Real Betis

Betis už sice nemá šanci na Ligu mistrů, protože na štvrtou Sevillu ztrácí pět kol před koncem sezony 20 bodů, pořád ale ještě bojuje o další evropské poháry. Na šesté pozici ligové tabulky má na pátý Real Sociedad ztrátu tři body (Real Sociedad má o jeden odehraný zápas více). Betis prohrál v tomto kalendářním roce jen dva ligové zápasy, posledních pět zápasů ale jen remizoval (poslední dva dokonce 0:0). Z týmů na pohárových příčkách má Betis nejvyšší počet inkasovaných gólů (45), což je zřejmě hlavním důvodem odstupu za vedoucí čtyřkou. V tabulce zápasů venku je na sedmém místě.

Posledních 5 ligových zápasů:
Elche – Betis 1:1
Betis – Atlético Madrid 1:1
Betis – Valencia 2:2
Betis – Athletic Bilbao 0:0
Real Madrid – Betis 0:0


Real Valladolid

Valladolid potřebuje každý bod v boji o záchranu ve španělské LaLize, před tímto zápasem se totiž nachází na 18. příčce a o skóre zaostává za 17. Huescou. Jeho forma ale není dobrá, když z posledních sedmi zápasů sice prohrál jen dva, současně však až pět remizoval, a to i v zápasech s konkurenty v záchranářském boji. Valladolid doplácí především na málo produktivní útok, který má jeden z nejmenších počtů vstřelených gólů v soutěži (31 vstřelených branek). V tabulce zápasů doma je druhým nejhorším týmem a ze 16 domácích utkání vyhrál jen tři.

Posledních 5 ligových zápasů:
Barcelona – Valladolid 1:0
Valladolid – Granada 1:2
Elche – Valladolid 1:1
Valladolid – Cádiz 1:1
Athletic Bilbao – Valladolid 2:2
Vítejte u on-line přenosu ze zápasu Real Valladolid – Real Betis. Utkání 34. kola španělské LaLigy začíná ve 14:00.

Real Valladolid – Real Betis

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 68. Weissman (Olaza) – 49. Ruibal (Miranda)

Karty:   49. J. Sánchez (RVL), 88. Janko (RVL) – 18. V. Ruiz (RBE), 40. Guardado (RBE), 90. Mándí (RBE), 90+2. Fékir (RBE), 90+2. Emerson (RBE)   64. trenér S. González (RVL)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 7:14.

Real Valladolid: Roberto – J. Sánchez (54. Olivas), Fernández (54. Jota), Aljámik – L. Pérez (54. Janko), Míchel (C) (54. Fede), Mesa, Olaza – Plano, Orellana (71. Maranhão) – Weissman.
Náhradníci: Masip – Olivas, Bruno González, Guardiola, K. Pérez, Hervías, Alcaraz, Maranhão, Janko, Fede, Nacho Martínez, Jota.

Real Betis: Bravo – Emerson, Mándí (C), V. Ruiz, Miranda – G. Rodríguez, Guardado (71. Joaquín) – Ruibal (79. Tello), Fékir, Canales – Iglesias (84. Loren).
Náhradníci: Robles – Akouokou, Bartra, Juanmi, Tello, Sidnei, W. Carvalho, Moreno, Loren, Joaquín, Fekir.

Rozhodčí: Pizarro – Garrido, Masso