Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

AS Monaco – Olympique Lyon

2:3

konec (1:0)

02.05.2021, 21:00 • Stade Louis-II, Monaco • 35. kolo • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 2.59 3.73 2.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Červenou kartu dostává Willem Geubbels (AS Monaco FC).
Červenou kartu dostává Pietro Pellegri (AS Monaco FC).
Červenou kartu dostává Mattia De Sciglio (Olympique Lyon).
Červenou kartu dostává Marcelo (Olympique Lyon).

89

89. Rayan CHERKI - 2:3

89

Tak toto j opravu neskutečný závěr zápas! RAYAN CHERKI sotva přišel na hřiště, už dává svou branku, která opět přibližuje Lyon zpět k Lize mistru. Parádní kombinace a zakončení Cherkiho přilo ani ne minutu po jeho příchodu na plac. Lecomte byl zase bez šance. Asistence: Mattia De Sciglio.

88

Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Thiago Mendes, přichází Bruno.
Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Karl Toko Ekambi, přichází Rayan Cherki.

86

86. Wissam Ben Yedder - 2:2

86

Máme opět srovnáno! WISSAM BEN YEDDER penaltu s ledovým klidem proměnil. Lopes skočil k levé tyči, zatímco Ben Yedder mu míč dloubáčkem álá Panenka nadělil do středu branky.

85

Žlutou kartu dostává Anthony Lopes (Olympique Lyon). Ten vrazil pěstí při zákroku v pokutovém území do soupeřova obličeje a může být rád, že nebude vyloučen.

84

Potvrzeno! Lopes úplně jasně trefil pěstí do hlavy soupeře a zavinil tak penaltu. Navíc by měl být potrestán i karetním trestem.

81

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Jorge, přichází Pietro Pellegri.

80

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Ruben Aguilar, přichází Willem Geubbels.

78

78. MARCELO - 1:2

78

Hostující Lyon v deseti hráčích otáčí zápas! Aouar si vzal na starost avizovaný volný přímý kop. Míč nádherně zakroutil do vápna, kde si nad všechny dokázal vyskočil MARCELO a míč hlavičkovat do sítě ke vzdálenější tyčce. Brankář Lecomte neměl nárok. Asistence: Houssem Aouar.

75

Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Lucas Paquetá, přichází Houssem Aouar.

72

Opět se žlutí! Tino Kadewere (Olympique Lyon) předvedl nehezkého "šlapáka" na soupeře, který nyní leží na zemi.

70

Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Maxwel Cornet (Olympique Lyon). Ten se opět neuhlídal a zezadu podrazil svého soupeře. Jelikož už jednu žlutou kartu dnes získal, stěhuje se teď už do sprch.

69

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Youssouf Fofana, přichází Fodé Ballo-Touré.

65

Podobná akce i na druhé straně! Volland dostal parádní míč od spoluhráče na penaltě, ale nakonec si ho dříve, než Volland dokázal vypálit, sebral do náručí Anthony Lopes.

64

64. Šance - Cornet

64

Cornet dostal míč do úplně osamocené pozice před brankářem! Míč mu ale trochu odskočil a Lecomte se mu vrhl pod nohy. Cornet tak zahodil obrovskou šanci Lyonu.

63

Žlutou kartu dostává Youssouf Fofana (AS Monaco FC). Ten hodně nehezky "zajel" do soupeře a bolestivě ho poslal k zemi. Zasloužená karta.

61

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Cesc Fàbregas, přichází Eliot Matazo.

60

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Axel Disasi, přichází Benoît Badiashile.

57

Nedáš = dostaneš. Velkou možnost neproměnili domácí hráči a po chviličce, prakticky z následujícího útoku inkasovali. Parádní individuální akci předvedl MEMPHIS DEPAY, jenž si s míčem prošel až k vápnu a vyslal zatočenou střelu, kterou ještě tečoval jeden z obránců Monaka, až do branky. Asistence: Karl Toko Ekambi.

57

57. Memphis DEPAY - 1:1

56

Velká šance Monaka! to se po rychlém brejku dostalo do šance tři na tři. Míč který šel do středu po pozemním centru Ben Yeddera na Fábregase ale Španěl nedokázal ve skluzu tečovat do branky.

46

Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Léo Dubois, přichází Tino Kadewere.

42

42. Šance - Volland

42

Nyní už to tedy bylo mnohem zajímavější! Ben Yedder naservíroval míč do vápna Vollandovi, který vyslal krásnou volej, po které míč ale nakonec tay skončil příliš vysoko.

31

Tak tohle Maxence Caqueret (Olympique Lyon) opravdu přehnal. Velmi nehezké podražení vyústí až ve žlutou kartu, a to může být Caqueret ještě rád.

29

Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Jason Denayer, přichází Sinaly Diomande.

25

25. Kevin VOLLAND - 1:0

25

Navzdory tomu, že byl pětadvacet minut lepším týmem hostující Lyon. do vedení jde Monako. Ben Yedder vyslal parádní přihrávku z první na levé straně unikajícímu KEVINU VOLLANDOVI. Ten se parádně natlačil před Denayera, který si své bránění musí vyčítat. Volland totiž už neměl těžkou práci se zakončením mimo dosah gólmana. Asistence: Wissam Ben Yedder.

6

Opět Depay! Jeden z obránců domácího celku totálně propadl v obraně a následně se tak utvořilo přečíslení dva na jednoho. Memphis parádně přenesl míč na Ekambiho, ale ten zakončil totálně mimo.

AS Monaco – Olympique Lyon

2:3

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 25. Volland (Ben Yedder), 86. Ben Yedder (pen.) – 57. Depay (Toko Ekambi), 78. Marcelo (Aouar), 89. Cherki (De Sciglio)

Karty:   63. Fofana (ASM) – 31. Caqueret (LYO), 72. Kadewere (LYO), 85. A. Lopes (LYO)   70. Cornet (LYO)   ?. Geubbels (ASM), ?. Pellegri (ASM) – ?. De Sciglio (LYO), ?. Marcelo (LYO)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:9. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 23:16.

AS Monaco: Lecomte – Sidibé, Maripán, Disasi (60. Badiashile) – Aguilar (80. Geubbels), Fofana (69. Ballo-Touré), Tchouaméni, Jorge (81. Pellegri) – Ben Yedder, Fàbregas (61. Matazo), Volland.
Náhradníci: Majecki – Badiashile, Ballo-Touré, F. Luís, Geubbels, Matazo, Matsima, Millot, Pellegri.

Olympique Lyon: A. Lopes – Denayer (29. Diomande), Marcelo, De Sciglio – Dubois (46. Kadewere), Mendes (88. Bruno), Caqueret, Cornet – Toko Ekambi (88. Cherki), Paquetá (75. Aouar), Depay.
Náhradníci: Pollersbeck – Aouar, Diomande, Bruno, Gusto, Cherki, Kadewere, Özkacar, Soumaré.

Rozhodčí: C. Turpin (Francie)