Menu

Fotbal

FORTUNA:LIGA

SK Slavia Praha – FC Viktoria Plzeň

5:1

konec (2:0)

02.05.2021, 19:30 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • 30. kolo • Adam Kolář

Tipsport: 1.91 3.24 4.81 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

85. Nicolae STANCIU - 5:1

85

Slavia právě vstřelila branku!
Domácí fanoušci se dočkali vytouženého "bůra"! NICO STANCIU se opřel do balonu ze střední vzdálenosti a na jeho přízemní ránu k tyči gólman Plzně nedosáhl, byť se natahoval, jak mohl. O vítězi je jasno, jak už jsem jednou zmiňoval, sešívaní si jen těžko mohli představit povedenější oslavu zisku mistrovského titulu.

72

72. Alexander BAH - 4:1

72

Slavia právě vstřelila branku!
Tak tohle byla paráda! Nico Stanciu počkal na ideální moment, aby vyslal do šestnáctky Plzně parádní na milimetr přený centr, který posadil přesně na hlavu ALEXANDERA BAHA, jenž zužitkoval agresivní náběh na zadní tyč a vsítil čtvrtou branku svého celku!

67

67. Miroslav KÁČER - 3:1

67

Plzeň právě vstřelila branku!
Hosté snižují a nutno podotknout, že jejich branka přišla jako blesk z čistého nebe. MIROSLAV KÁČER napřáhl ke střele zpoza šestnáctky, jeho technický pokus se mu vyvedl naprosto parádně a Kolář se natahoval marně – 1:3 z pohledu Viktorie.

47

47. Mick Van Buren - 3:0

47

Slavia právě vstřelila branku!
Slavia vede 3:0! MICK VAN BUREN nic nevymýšlel, skákavý balon z hranice šestnáctky napálil jednoduše na bránu a na proti povedené ráně nedokázal gólman Staněk zasáhnout. Dnes to v Edenu vypadá na hodně povedenou oslavu zisku titulu!

22

22. Filip KAŠA - 2:0

22

Slavia právě vstřelila branku!
Slavia vede o dvě branky! Sledovali jsme další pohlednou narážečku, v pozici zakončujícího hráče se po pasu od Van Burena ocitl opět kapitán domácích Jan Bořil, který se pokoušel zakončit na zadní tyč. Do jeho rány sáhl však nešťastně FILIP KAŠA, od jehož kopačky se míč odrazil směrem do plzeňské svatyně, gólman Staněk na tuto teč vůbec nezareagoval, a tak se mohou červenobílí radovat podruhé.

6

6. Tomáš HOLEŠ - 1:0

6

Slavia právě vstřelila branku!
Pražané jdou po zásluze do vedení! Domácí rozehráli centr nakrátko, o malou chvíli později přilétl centrovaný balon na zadní tyč. Míč směřoval jen do prostoru, kde byli tři plzeňští fotbalisté. Ti si ale dávali v hodně nebezpečném prostoru zcela nepochopitelně přednost, tohoto nedorazu okamžitě využil TOMÁŠ HOLEŠ, který odražený míč z první napálil nekompromisně za brankáře Staňka. Laciná branka z pohledu hostů.

SK Slavia Praha – FC Viktoria Plzeň

5:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 6. Holeš, 22. Kaša (vla.), 47. Van Buren (Bořil), 72. Bah (Stanciu), 85. Stanciu (Olayinka) – 67. Káčer (Al. Čermák)

Karty:   14. Staněk (PLZ), 50. Beauguel (PLZ), 59. Mihálik (PLZ)

Neproměněná penalta: 15. Deli (SLA), brankář Staněk zneškodnil

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 12:4. Střely mimo: 8:3. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 7:23.

SK Slavia Praha: O. Kolář – Masopust (57. Provod), Kúdela, Deli, Bořil (C) – Holeš (46. Traoré), Hromada (46. Stanciu) – Bah, Ševčík (62. Kuchta), Oscar – Van Buren (71. Olayinka).
Náhradníci: Kovář – Zima, Stanciu, Olayinka, Kuchta, Provod, Traoré.

FC Viktoria Plzeň: Staněk – M. Havel, Kaša (83. Hejda), Brabec (C), Hybš – Káčer, Kalvach, P. Šulc (56. Al. Čermák) – Ba Loua (56. Mihálik), Beauguel (78. Ondrášek), Falta (56. J. Kopic).
Náhradníci: A. Hruška – Hejda, Limberský, J. Kopic, Ondrášek, Mihálik, Al. Čermák.

Rozhodčí: Berka – Blažej, Kotík – Dubravský