Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Celta de Vigo – Levante UD

2:0

konec (0:0)

30.04.2021, 21:00 • Abanca-Balaídos (Vigo) • 34. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 1.87 3.79 4.38 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit opět na shledanou. (22:57:22)
Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 3:7. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:13.
Je dobojováno. Ve druhé půli se dvakrát trefili domácí hráči a šli do dvoubrankového vedení. Hosté se do posledních chvil snažili o kontaktní branku, domácí to ale nedovolili. Připisují si tak tři body a ještě tak stále mají šanci dostat se na sedmé místo, které zaručuje předkolo Evropské ligy.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Poslední nastavená minuta už běží a už to vypadá, že se hosté z Levante nenadechnou k nějakému obratu. Ještě přijde útok domácích a po něm už hlavní sudí zřejmě tento zápas ukončí.

90+3

A znovu hráči Levante byli delší dobu na polovině domácích, ti se však ubránili další šanci po rohovém kopu a opět přenášejí hru na opačnou stranu.

90+2

Domácí se vrhli na obranu, dokázali zastavit další akci hostů a nepustili je tak ke kontaktní brance. Naopak pak velmi rychle otočili hru před Cárdenase.

90

Nad rámec řádné hrací doby ve druhém poločase se budou nastavovat ještě čtyři minuty navíc.

89

Domácí hráči se už příliš nikam neženou a jen kontrolují hru. Už jsou opravdu jednou nohou ke třem bodům.

88

Facundo Ferreyra držel dlouho míč na polovině hostů, ale nakonec se k žádné střele nedostal. Nicméně ho to nemusí mrzet, protože Vigo stále vede rozdílem dvoubrankovým.

87

José Luis Morales se dostal do zajímavé šance a zakončoval kousek před brankou Viga, ovšem Iván Villar zakročil a připsal si tak další důležitý zákrok.

85

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Nolito, přichází Facundo Ferreyra.

84

Nolito pálil z voleje kousek před velkým vápnem a jeho pokus šel těsně vedle. Ovšem i kdyby se trefil, gól by neplatil, protože byl v ofsajdovém postavení.

83

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Rober, přichází Cheick Doukouré.

82

Rober po neúspěšné střele Moralese chtěl dokonat dílo sám a vystřelil pravačkou uvnitř pokutového území. Avšak byl zklamaný, protože střelu poslal jen vedle protější tyče.

81

Jsme v poslední desetiminutovce řádné hrací doby a domácí hráči mají zatím nakročeno ke třem bodům, protože vedou rozdílem dvou branek.

80

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Óscar Duarte, přichází Jorge Miramón.

79

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Alejandro Cantero, přichází José Luis Morales.

79

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Gonzalo Melero, přichází Sergio León.

78

Po dalším obléhání branky Levante střílel Nolito, ale jeho přízemní pokus skončil jen na obraně hostujícího týmu, který po zisku míče otáčí hru.

76

Hosté se dostali do zakončení před domácí bránou, ale jejich akce byla opět nepřesná.

74

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Krásná akce domácích a je to 2:0. Aaron Caricol převzal přihrávku, poté se rychle dostal na levou stranu, odkud poslal balon těsně před hostující bránu, kde okamžitě vystřelil AUGUSTO SOLARI a ten zvýšil vedení Celty. Ještě ale proběhla kontrola u videa, která nepotvrdila ofsajdové postavení a gól byl posvěcen. Asistence: Aaron Caricol.

73

Nolito nyní zablokoval pokus o přihrávku soupeře a míč skončil v zámezí. Následovalo tak autové vhazování a po něm šance hostů. Jenže tu do rukavic ukryl Iván Villar.

72

Nolito centroval balon do pokutového území, ten jím ale jen prolétl a skončil v zámezí. Od své branky tak bude míč odkopávat Dani Cárdenas.

71

Hostující Vezo přidržel protihráče a právem dostává od hlavního sudího žlutou kartu.

69

Hosté zahráli dva rohové kopy po sobě, ale znovu nedokázali z této standardní situace uspět.

68

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Enis Bardhi, přichází Rubén Rochina.

67

Roger Martí nepřevzal přihrávku vzduchem a akce Levante měla jen jepičí život. Nicméně stále se soupeř Viga drží na jeho polovině.

66

Nolito poslal zpětnou přihrávku na vlastní polovinu, hosté totiž nedovolili domácímu hráči rozehrát balon. Nakonec se ale hráči Celty nedostali na území Levante a hosté už se tlačí do další šance.

66

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Iago Aspas, přichází Augusto Solari.

64

Jorge De Frutos se dostal do dobrého zakončení před domácí svatyní, ovšem trefil jen bránícího Aarona Caricola a i z této akce se skóre na hostující straně nemění.

63

Hosté zahráli volný přímý kop, míč pak hlavičkoval v pokutovém území Gonzalo Melero, ale jen vedle tyče Villarovy brány.

62

Nepřesná přihrávka Néstora Araujoa skončila na kopačce soupeře a znovu se tak hráči Levante vydávají do útočné akce před branku Ivána Villara.

61

Jenže do akce po chvilce šli hosté, kteří vybojovali rohový kop. Po něm ale branku Ivána Villara vůbec neohrozili.

60

Hodina hry je pryč a domácí celek hájí jednobrankový náskok. Znovu je u balonu a snaží se před hostující bránou o další nebezpečné zakončení.

59

Pěkná průniková přihrávka šla na Méndeze, ten to chtěl zkusit znovu před Cárdenasem, ale tentokráte ho nepřekonal.

58

Alejandro Cantero po pravé straně unikal směrem k brance domácích, ale nakonec ho o míč obrala obrana Viga a hned domácí otáčejí hru před Cárdenase.

57

Centr do pokutového území pak Iván Villar vyboxoval do bezpečí a pomohl svým spoluhráčům udržet těsný náskok.

56

Kevin Vázquez se sice směrem k hlavnímu sudímu zlobí, že inkasoval žlutou kartu. Ale nabíhajícího soupeře zastavil nečistě a hosté tak zahrají nebezpečný volný přímý kop.

55

Autové vhazování zahráli hosté a zůstali tak na polovině Celty. Ovšem domácí hráči hned míč odvrátili doprostřed hřiště a mohou jít útočit.

53

Hosté se po inkasované brance oklepali a nyní se dostali do další akce před Ivánem Villarem, ten si vše ale pohlídal a dostal balon do bezpečí.

51

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
V jednapadesáté minutě se mění poprvé skóre zápasu, a to na domácí straně. Aspas poslal pěknou přihrávku do malého vápna pro BRAISE MÉNDEZE, který jen lehce přiťukl balon, který pak skončil za zády hostujícího brankáře Daniho Cárdenase – 1:0. Asistence: Iago Aspas.

50

Na druhé straně pak z levé strany chtěl přihrávat Aaron Caricol, ale nepovedlo se mu to.

49

Roger Martí se zjevil těsně před brankou domácích, kde tváří v tvář nepřekonal Ivána Villara a balon skončil jen nad jeho brankou.

48

Znovu jsou domácí hráči na polovině soupeře, ale nedaří se jim dostat se do ohrožení Cárdenasovy branky. Místo toho se narodila další akce hostů, kteří už operují před Villarem.

47

Hostující brankář Dani Cárdenas čelil přízemní střele z pravé strany, tu v pokleku zastavil a následně pak rychle balon odkopl od svého zařízení.

46

Domácí hned na začátku druhého poločasu provedli dvojí střídání.

46

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází José Fontán, přichází Aaron Caricol.

46

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Joseph Aidoo, přichází Néstor Araujo.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně ve 22:05.
Střely na branku: 2 – 1
První poločas je u konce. V něm jsme se nedočkali žádné vstřelené branky. Oba týmy si vypracovaly nějaké šance, ty ale nevedly ke gólovým příspěvkům. V závěru prvního poločasu ještě byla nařízena penalta pro Vigo, ovšem ta byla po přezkoumání videa odvolána pro předchozí ofsajdovou situaci Santiaga Miny.

45+3

První poločas skončil.

45+2

Domácí se vydali do další akce v závěru poločasu, ale znovu agilní Santiago Mina střílel hodně nepřesně.

45+1

Nastavovat se budou ještě tři minuty navíc.

45

Už je jasno, nakonec z toho penalta není. Video prokázalo, že Santiago Mina byl při průniku do pokutového území v ofsajdové pasti a pokračuje se tedy dále.

44

Stále není jasno, hlavní sudí už je sám u obrazovky a posuzuje, zda budou domácí kopat pokutový kop či nikoli.

43

Santiago Mina byl faulován v pokutovém území, sudí nejprve ukázal na penaltu, ale ještě se vše probírá na videu!

42

Penalta pro domácí!

41

Santiago Mina hledal přihrávkou po zemi Iaga Aspase, který ale na jeho přihrávku nestihl zareagovat včas a rázem končí další slibný útok domácího celku.

40

První poločas je pomalu v závěrečné fázi, od své branky nyní míč odkopl Iván Villar a poslal tak své spoluhráče znovu do další akce.

39

Melero prošlápl nohu domácího Santiaga Miny a i on dostává žlutou kartu. Na ty je tedy srovnáno.

37

Po podklouznutí Denise Suáreze u hranice velkého vápna šli do akce hosté. Nabíhající Alejandro Cantero dostal krásnou přihrávku do běhu a pokračoval po levém křídle dopředu. Následně vyslal pěknou kroucenou střelu, která ale skončila jen kousek od protější tyče!

36

Santi Mina se ocitl na zemi, ale sudí naznačuje, že nešlo o faul a pokračuje se ve hře. U míče jsou hosté a míří s ním na druhou stranu.

35

Domácí se ujali míče a opět měli problémy dostat se na druhou stranu. Nakonec pak Alejandro Cantero zastavil rozehrávku soupeře a dostal se sám do zakončení, ale z úhlu poslal balon jen za zadní čáru.

33

Hosté zahrávali z levé strany volný přímý kop. Ten rozehrál Enis Bardhi, ale trefil jen zeď z domácích hráčů a z této standardní situace nebylo vůbec nic.

32

Poprvé se žlutí. Sudí tasí první kartu zápasu a dostal ji domácí José Fontán, který nabral nohou soupeře a srazil ho k zemi.

31

Nolito poslal po zemi dobrou přihrávku na Iaga Aspase, ovšem ten nakonec neměl takovou rychlost, aby balon dohnal a ten skončil jen v zámezí.

30

Iago Aspas se ocitl před brankou hostů, jeho dobrá poziční střela ale skončila opět mimo tři tyče. Po půlhodině hry jsme se tak zatím nedočkali úvodní branky zápasu.

29

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Renato Tapia, přichází Fran Beltrán.

29

Tak pro domácího Renata Tapiu zápas skončil. Zranění ho nepustí zpět do hry a bude muset být vystřídán.

28

Kevin Vázquez nacentroval balon přímo do pokutového území, ale nabíhající spoluhráč ho nezachytil a balon tak má znovu pod kontrolou Dani Cárdenas.

28

Ten si při pádu asi natáhl zadní stehenní sval. Nyní už odešel za postranní čáru a uvidíme, zda bude moci pokračovat ve hře.

27

Po nepřesném centru hostů se k míči dostali domácí hráči, rozhýbali hru a dostali se za polovinu. Jenže je pískáno. Na zemi totiž leží domácí Renato Tapia a asi bude potřebovat ošetření.

26

Kevin Vázquez se pak nedostal k přihrávce a balon hosté okamžitě odkopli až téměř před domácí velké vápno.

25

Série nepřesností na obou stranách. Nyní už mají balon domácí fotbalisté a kombinují na polovině Levante.

23

Z vlastní poloviny se stále hráči Viga nedokážou dostat do akce. Povedlo se to až o chvíli později. Ale dlouhý nákop Jeisona Murilla mířící na pravou stranu, zachytil jeden z hostujících hráčů a soupeř jde dopředu.

22

Nepovedená střela hostů byla sražena za postranní čáru Duartem a hostující obránce tak dává autové vhazování domácímu celku.

21

Joseph Aidoo nepustil protihráče do úniku před Villarovu bránu, připsal si tak další dobrý obranný zákrok a pomohl svému týmu, který tak otáčí hru před Daniho Cárdenase.

19

Gonzalo Melero vyslal dalekonosnou střelu na branku domácích. Bylo to však téměř doprostřed, kde byl Iván Villar připraven s dalším pohotovým zákrokem.

18

Nyní to byli hosté, kteří se vydali do další útočné akce, ale tu zastavil jeden z domácích hráčů, jenž zakopl balon za čáru. Další autové vhazování provede Alejandro Cantero.

17

Iago Aspas si naběhl za obranu hostujícího celku a už byl v blízkosti Daniho Cárdenase. Hned vystřelil, ale tím, že si hostující brankář vyběhl blíže soupeři, zmírnil střelecký úhel a míč pak chytil!

15

Domácí na svojí polovině vybojovali autové vhazování a hned se pokusili projít na druhou stranu, tam ale sami dostali míč za postranní čáru a stejnou standardní situaci teď zahrají hosté.

13

Domácí Nolito se ocitl v dalším náznaku šance, ale opět to bylo nepřesné a uspěchané. Po jeho ráně z voleje končí balon nad břevnem branky Levante.

12

A další akce hostů končí na domácí obraně. Iván Villar bude mít k dispozici odkop od svého zařízení.

11

Carlos Clerc zachytil přetažený centr z pravé strany, zakončil hlavou, ale pro Ivána Villara nebyl problém ho hned dostat do svých rukavic a hned odehrál míč svým spoluhráčům.

10

Znovu agilní hráči Levante celkem snadno prošli na půlku domácího celku, Bardhi ale nezakončil přesně. Nicméně stále hosté zůstávají poblíž branky Ivána Villara.

9

Gonzalo Melero šel dopředu a narazil na Iaga Aspase. Poté se oba hráči srazili a ocitli se na hrací ploše. Šlo o nezaviněný střet a zdá se, že oba borci jsou v pořádku a hra pokračuje dále.

8

Domácí z vlastní poloviny chystají další útok, ale hosté jim to znemožňují a brání už prostor před velkým vápnem.

7

Na druhé straně pak vyslal zleva dobrou střelu Iago Aspas, ale mířil přímo doprostřed soupeřovy branky, takže Dani Cárdenas zakročil v pravý čas a má míč pod svou kontrolou.

6

Po chybě domácí obrany se rodila nebezpečná akce na straně hostů, míč už směřoval do malého vápna, ale tam ho nezachytil Roger Martí. Domácí si tak mohli oddychnout.

4

Na konci čtvrté minuty byli v útočné akci domácí, Santiago Mina pak poslal nadýchaný centr do pokutového území, kde si nabíhal Brais Méndez, ale v poslední chvíli upadl a nemohl zakončit.

3

Alejandro Cantero hledal z levé strany krásným centrem nabíhajícího Rogera Martího, ale ten na balon nedosáhl a vše pohotově jistil brankář Iván Villar, jenž drží míč v rukavicích.

3

Zatím je to v úvodu zápasu taková oťukávaná, oba celky se zatím nedostaly do velké šance a teprve se dostávají do provozní teploty.

2

Ani hráči Celty Vigo se nedostali na polovinu svého soupeře a museli čelit akci Levante. Na pravé straně vystřelil Gonzalo Melero, ale jeho pokus směřoval jen vedle domácí brány.

1

Domácí však hosty o balon připravili a nyní jsou to oni, kdo rozehrává svou první akci z vlastní poloviny.

1

Hosté zahráli úvodní výkop a už se s míčem dostávají na polovinu Celty.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Real Club Celta de Vigo: Villar – K. Vázquez, Aidoo, Murillo, Fontán – Méndez, Tapia, Nolito – Denis Suárez – S. Mina, Aspas (C).
Náhradníci: Sequeira – N. Araujo, Baeza, Beltrán, Caricol, Ferreyra, Juncà, Solari.

Levante UD: Cárdenas – Vezo, Ó. Duarte, Postigo (C), C. Clerc – De Frutos, Melero, Rober, E. Bardhi – Martí, Cantero.
Náhradníci: Aitor Fernández – Coke, Doukouré, Toňo, Goméz, Son, S. León, Miramón, Morales, Rochina.

Rozhodčí: Jaime – Bueno, Tresaco.
Vzájemná utkání

První vzájemné měření sil v probíhající sezóně skončilo nerozhodně 1:1. Oba celky si tak body rozdělily. Bude tomu tak i dnes, nebo se jeden z týmů bude radovat z výhry? To se nechme překvapit.
Levante UD

Hosté z Levante jsou o dva stupínky níže než jejich soupeř a také nemusí řešit žádné záchranářské starosti. Se svými osmatřiceti body mohou v klidu dohrát sezónu a poté se připravovat na tu další. Hráči Levante se naposledy utkali s Elche, na jeho hřišti padli těsně 0:1. Byla to tak třetí prohra v řadě za sebou a tuto nepříznivou šňůru by rádi dnes zastavili. Ovšem na půdě Celty de Vigo je nečeká nic lehkého. Čeká nás ale zajímavý zápas ve španělské lize, který si určitě nenechte ujít.
Real Club Celta de Vigo

Fotbalisté dnes domácí Celty Vigo jsou v tabulce nejvyšší španělské soutěže na desátém místě a jsou tak v jejím klidném středu. Na své konto dosud zapsali jednačtyřicet bodů a ještě tak mají nějakou malou šanci na to, aby se přiblížili sedmému místu, které je vstupenkou do předkola Evropské ligy nebo i šesté pozici, ta už znamená skupinovou fázi této evropské soutěže. Ovšem soupeři před nimi to nemají špatně rozehrané, ale závěr ligy ještě může mnoho napovědět. Celta naposledy brala tři body, doma vyhrála nad Osasunou 2:1.
Hezký páteční večer přeji všem příznivcům fotbalu. Na programu je čtyřiatřicáté kolo španělské LaLigy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Real Club Celta de Vigo a Levante UD.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

Celta de Vigo – Levante UD

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 51. Méndez (Aspas), 74. Solari (Caricol)

Karty:   32. Fontán (CVG), 56. K. Vázquez (CVG) – 39. Melero (LVN), 71. Vezo (LVN)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 3:7. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:13.

Celta de Vigo: Villar – K. Vázquez, Aidoo (46. N. Araujo), Murillo, Fontán (46. Caricol) – Méndez, Tapia (29. Beltrán), Nolito (85. Ferreyra) – Denis Suárez – S. Mina, Aspas (C) (66. Solari).
Náhradníci: Sequeira – N. Araujo, Baeza, Beltrán, Caricol, Ferreyra, Juncà, Solari.

Levante UD: Cárdenas – Vezo, Ó. Duarte (80. Miramón), Postigo (C), C. Clerc – De Frutos, Melero (79. S. León), Rober (83. Doukouré), E. Bardhi (68. Rochina) – Martí, Cantero (79. Morales).
Náhradníci: Aitor Fernández – Coke, Doukouré, Toňo, Goméz, Son, S. León, Miramón, Morales, Rochina.

Rozhodčí: Jaime – Bueno, Tresaco