Menu

Fotbal

Niké liga

FC Spartak Trnava – AS Trenčín

2:0

konec (2:0)

24.04.2021, 17:00 • Štadión Antona Malatinského • 6. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 1.77 3.73 4.37 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:51:28)
Je za námi velmi nezáživné utkání mezi Trnavou a Trenčínem. Celému duelu udalo ráz šest minut na začátku prvního poločasu, kdy se domácím podařilo skórovat rovnou dvakrát. Trenčín toho směrem dopředu moc nepředvedl a zaslouženě padl. Naopak Spartak si celý druhý poločas držel svůj náskok bez problémů a bere tři body do tabulky.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Trnava si ještě rozjela zajímavou možnost, ale balón nakonec skrze šestnáctku neprošel. Trenčín má tak jednu z posledních možností na útok.

90+1

A už je za námi první z nastavených minut. Peter Kolesár se domlouvá se spoluhráčem. Nakonec to byl on, kdo rozehrál standardní situaci do strany.

90

Nastavovat se budou dvě minuty!

89

Dominik Takáč bude odkopávat od své brány. Posílá své spoluhráče na útočnou polovinu. Tam míč sice poslal, ale jeden z domácích se provinil faulem.

88

Spartak bez potíží odkopává balón na soupeřovu polovinu a už se nikam nežene. Na durhou stranu, o jeho třech bodech už je nejspíše rozhodnuto.

87

Střídání v týmu FC Spartak Trnava: ze hřiště odchází Martin Miković, přichází Dejan Trajkovski.

86

Míč se nám nějakou dobu potuloval vzduchu. Proto jsme viděli několik menších osobních soubojů, ze kterých nakonec vzešli vítězně domácí hráči.

85

Spartak podržel několik dalších desítek sekund míč na svých kopačkách, načež následoval snad první ofsajd v celém zápase. Trenčín může jít dopředu.

84

Po delší době jsme viděli centr na zadní tyč, avšak tam byla velká převaha hráčů Trenčína. Ti si se situací také poradili a odhlavičkovali balon do zámezí.

83

Hosté se dopustili faulu nedaleko své brány, a tak domácí budou moci nadále šetřit čas na útočné polovině. Zatím si v pohodě hlídají dobrý náskok.

82

Hru nám nyní na několik okamžiků přerušilo střídání. Následoval skákavý centr do vápna hostujícího celku, ale Michal Kukučka to měl k míči nejblíže.

81

Střídání v týmu FC Spartak Trnava: ze hřiště odchází Jakub Grič, přichází Peter Kolesár.

Střídání v týmu FC Spartak Trnava: ze hřiště odchází De Barros Cabral Saymon, přichází Daniel Iglesias.

81

Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Abubakar Ghali, přichází Adam Gaži.

80

A do konce hry nám chybí posledních deset minut! Nějaké menší nastavení se asi čekat dá, ale fanoušci brzkým koncem dnes o nic moc nepřijdou.

79

Domácí gólman nyní zavařil trochu sám sobě, když mu špatně odskočil balón při zpracování. Nakonec ale stihl balón odkopnou před dotírajícím soupeřem.

78

Nakonec jsme viděli daleký centr skoro z poloviny hřiště. U pravé tyče ale nikdo nebyl, a tak si nikým neatakovaný mohl pro balón vyskočit Dominik Takáč.

77

Fotbalisté v bílých dresech se sice snaží kombinovat, ale jsou hodně daleko od soupeřovy brány. Mnohem blíže mají k té vlastní, tady gól nedají...

75

Nyní se jim to povedlo a byla to přijatelná možnost! Eduvie Ikoba se uvolnil na levé straně velkého vápna, ovšem jeho technická střela byla zblokována.

74

Ne, Trenčín není ani pomalu schopný se dostat s míčem na útočnou polovinu. Dnes ukazuje, že není na poslední pozici nadstavbové skupiny náhodou.

73

Po faulu na Ristovskiho měli domácí zajímavou možnost přímého kopu. Nakonec jsme se střely opravdu dočkali, avšak ta mířila vysoko nad břevno.

72

Žlutou kartu dostává Martin Šulek (AS Trenčín).

72

Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Jakub Kadák, přichází Hamza Čataković.

71

Do konce základní hrací doby nám chybí necelých dvacet minut a domácí trenér poprvé sáhl do sestavy. Na nějaké drama to dnes ale opravdu nevypadá.

70

Střídání v týmu FC Spartak Trnava: ze hřiště odchází Yusuf Bamidele Isa, přichází Yann Yao.

Střídání v týmu FC Spartak Trnava: ze hřiště odchází Ján Vlasko, přichází Martin Bukata.

69

Druhý poločas nám ještě žádnou fotbalovou krásu nepřinesl, což se nezměnilo ani po standardce hostů. Ti tak nadále prohrávají o dvě branky.

68

Žlutou kartu dostává Anthony Izuchukwu (FC Spartak Trnava).

67

Juha Pirinen bude vhazovat kousek od poloviny hřiště. Ještě počkal, než si jeho spoluhráč zavázal tkaničky. Nyní už ale nic nebrání dalšímu průběhu hry.

66

Dominik Takáč byl znovu v akci, jenže ani tentokrát nemusel předvádět žádný zákrok. Vždycky jen sebere letící balón, s čímž nemá žádné problémy.

65

Reuben Yem dostal na polovině hřiště loktem do hlavy, což nemohlo ujít hlavnímu sudímu. Trenčín se ale nemůže za žádnou cenu dostat do šance.

64

Po delší době jsme se dočkali alespoň střeleckého pokusu. Ten měl na svědomí hráč hostí z hranice vápna. Míč mu ale sjel a letěl následně vysoko nad.

63

Nyní budou hosté útočit do plné obrany. Museli rozehrát svou akci až od gólmana. S míčem se však daleko nedostali, stopku dostali už na polovině hřiště.

62

Ján Vlasko chtěl rychle rozehrát volný kop na útočné polovině, jenže tím překvapil i své spoluhráče. Hosté však nedokázali otevřenější obrany využít.

61

Trenčín mohl zahrávat rohový, po kterém byla k vidění jasná ruka domácího borce. To však už bylo jedno, jelikož předtím byl hostům písknutý faul.

60

Trenčín se v druhém poločase ještě nedostal pořádně ani přes polovinu hřiště... Hosté jsou v ofenzivě celkem bezzubí, dokáží přesto zápase ještě zdramatizovat?

59

Už je za námi skoro hodinka hry a domácí celek stále vede o dvě branky. Nyní se neděje vůbec nic zajímavého. Spartak si hlídá výsledek bez problémů.

57

Následně jsme viděli přímou střelu, kterou však zastavila zeď. De Barros Cabral Saymon poté ještě dostal možnost střely, jenže trefil jen soupeře před sebou. Domácí si sice stěžují na ruku, ovšem ta byla u těla.

56

De Barros Cabral Saymon si vzal na svá bedra trochu těžký úkol. Rozhodl se jít mezi tři soupeře, kteří byli trochu rozhození. Nakonec ho vysvobodil faul.

55

Jakub Grič předvedl taktický aul na polovině hřiště, za což si nakonec vysloužil žlutý kartonek. Na žluté fauly je to tak jedna jedna, tedy vyrovnané.

54

Žlutou kartu dostává Jakub Grič (FC Spartak Trnava).

53

Spartak hraje zatím paradoxně lépe než v prvním poločase. Tam mu sice úvod utkání vůbec nevyšel, přesto si vypracoval zatím rozhodující náskok.

52

A mohlo to být dokonce o tři branky! Viděli jsme parádní skákavou střelu z nějakých dvaceti metrů, kterou nakonec Michal Kukučka vyrazil do bezpečí.

51

Yusuf Bamidele Isa se z ničeho nic dostal s míčem až do vápna. Nakonec prostor pro střelu nedostal a následný centr odvrátili dva hostující obránci.

50

Je za námi pět úvodních minut druhé půle, které byly zakončeny standardní situací. Ta problémy nepřinesla, jelikož míč sebral ze vzduchu Dominik Takáč.

49

Jeden z domácích ukázal velmi dobré čtení hry, díky kterému sebral svému soupeři balón. Spartaku se ale akce nepovedla a brzy o balón zase přišel.

48

Jinak Trnava je velmi blízko třem bodů, jelikož si z první půle přenesla dvoubrankové vedení. Naopak Trenčín zůstane ukovaný na spodku skupiny.

47

A už je před námi i druhý poločas dnešního utkání! Hosté do něj udělali jednu změnu. Naopak domácí tým pokračuje ve stejném složení, v jakém začal.

46

Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Abdul Zubairu, přichází Samuel Lavrinčík.

46

Začal druhý poločas.
Je za námi první poločas, po kterém budou rozhodně spokojenější domácí fotbalisté, kteří vedou o dvě branky. Na tu první jsme čekali pouhých sedm minut. Kristián Koštrna vyslal krásný centr z pravé strany a Yusuf Bamidele Isa hlavičkou procedil míč do brány. Další gól padl o pouhých šest minut později. Milan Ristovski dostal přihrávku do vápna a pěknou střelou k tyči poslal svůj tým do dvougólového náskoku.

Další poločas začne přibližně v 18:01.

45+1

První poločas skončil.

45

Nastavovat se bude jedna minuta!

44

Michal Kukučka nám dnes už podruhé v zápase zůstává ležet na hřišti, ale nebude tentokrát třeba ani ošetření. Následuje odkop gólmana hostí od brány.

43

Abubakar Ghali byl celkem nepříjemně sestřelen zezadu. Tady to mohla být pro domácího hráče klidně žlutá karta, tu však sudí ze své kapsičky nevytahuje.

42

Fotbalisté v pruhovaných dresech se snaží dohrát poločas ve větším klidu, Přece jen vedou o dvě branky a budou chtít jít za tohoto stavu do šaten.

41

Žlutou kartu dostává Milan Corryn (AS Trenčín).

41

Trnava se úplně zadarmo dostala k balónu a mohla zahrozit. Měl z toho být jemný lob za obranu, ovšem hosté ho bez větších potíží zastavili a jdou dopředu.

40

Reuben Yem byl ve vápně nejspíše také faulován a je v současné době ošetřovaný za postranní lajnou. Hosté proto pokračují v deseti hráčích.

39

Viděli jsme snad první rohový kop také na domácí straně. Dočkali jsme se sice celkem elegantní branky, jenže všechno už bylo po hvizd po faulu na brankáře.

38

Tak se do akce pustili hosté. Ti to vykombinovali celkem rychle a záměr pasu na stranu vápna nebyl špatný. Domácí obrana ho však vystihla.

37

Trnava vybojovala autové vhazování na útočné polovině, ovšem zrovna dlouho se u míče nezdržela. Ne, poslední minuty opravdu nejsou moc pěkné.

36

V posledních minutách hry se nám do hry vkrádají celkem časté nepřesnosti, a to na obou stranách. Dočkáme se v poločase ještě jedné branky?

35

Jenže domácí balón rychle ztratili, a tak jsme viděli kontr na druhé straně. Ten byl zakončen střelou, se kterou neměl Dominik Takáč vážnější potíže.

34

Milan Ristovski elegantní patičkou vrátil míč Mikovićovi. Ten chtěl využít rychlosti a proniknou do šestnáctky, celkem záhy byl však soupeřem zastaven.

33

Hosté vybojovali rohový kop. Viděli jsme znovu centr do největšího nebezpečí, ovšem po několika soubojích je Trenčínu stejně pískán faul.

31

Brankář hostů byl znovu ve permanenci, tentokrát to pro něj ale bylo jednoduché. Dalekonosná střela šla totiž přesně do míst, kde stál.

30

Michal Kukučka si nejspíše trochu poranil koleno, přetočil se opravdu nehezky. Nakonec ale bude pokračovat v utkání, takže je nejspíše v pořádku.

29

Jenže větší šanci jsme nakonec neviděli. Kukučka s obrovskými problémy nakonec dostal míč mimo nebezpečí, když ho při odkopu dohrál jeden z domácích. Tomu se to vůbec nelíbí, ale gólman hostí je ošetřovaný.

28

Domácímu hráči byla úplně zbytečně přišlápnuta noha mimo hru. Sudí píská faul a pro Trnavu je to celkem zajímavá možnost standardní situace.

27

To byla jedna z těch větších šancí na hostující straně! Aschraf El Mahdioui vyslal skvělý centr na hlavu Kapuadiho, jeho hlavička nebyla dostatečně prudká.

26

Abdul Zubairu celkem jednoznačně podťal nohy svého soupeře na polovině hřiště, Byl to ale celkem taktický faul, a tak se Trenčín stihne vrátit.

25

Po delší době se nám domácí dostali s míčem až na hranici vápna. Tam však také celá akce skončila, když se dobrým skluzem prezentoval hráč hostí.

23

Rozhodně se nedá říct, že by hosté byli nějak horší ve hře. Chybí tomu však ta finální fáze, ta zatím hostům neklape ani trochu...

22

Martin Miković byl dohrán na polovině hřiště, což nemohlo hlavnímu rozhodčímu dnešnímu duelu ujít. Domácí tak mají k dispozici volný kop.

21

Trenčín nejspíše bude mít vyšší držení balónu, ale zatím mu to k ničemu není. Viděli jsme jen další centr z levé strany, se kterým si domácí obrana poradila.

20

Od vstřelené branky se toho moc nestalo. Domácí sice ještě jednou skórovali, ovšem Ján Vlasko si při zpracování pomohl jasně levou rukou.

19

Steve Kapuadi si nabíhal za obranu, kam na něj mířil takový lehčí lob. Ten byl ale o něco delší, než bylo třeba, a tak byl u míče Dominik Takáč jako první.

18

První rohový kop měli k dispozici hosté. Viděli jsme centr do největšího nebezpečí, ovšem domácí obrana si znovu bez větších potíží poradila.

17

Přesto se fotbalisté v bílých dresech snaží kombinovat na útočné polovině. Defenziva domácím zatím funguje, a tak nepouští soupeře k ničemu nebezpečnému.

16

Spartaku se samozřejmě bude hrát s dvoubrankovým náskokem mnohem lépe. Naopak Trenčín trochu vypadl z tempa, jenže tomu se nemůže nikdo divit.

15

No, Trenčín se nám ještě moc nepředvedl a už nám prohrává o dvě branky. Trnava toho snad předvedla ještě méně, ale využila dvě možnosti...

13

13. Milan RISTOVSKI - 2:0

13

Trnava právě vstřelila branku!
A už je to o dva góly, tak to je pro domácí fantastický start! MILAN RISTOVSKI si seběhl na hranici vápna, kam dostal přihrávku. Nakonec se s tím nerozpakoval a střelou k tyči se postaral o další změnu skóre.

12

Spartak se snad poprvé v utkání pustil do napadání soupeřovy rozehrávky na jeho obranné polovině. K žádnému zisku balónu to však zatím nevedlo.

11

Je před námi ještě mnoho času, a tak mohou hosté ještě v klidu pomýšlet na nějaký bodový zisk. Nesmí však nechávat okna ve své defenzivní hře.

10

Trenčín se snaží odpovědět na vedoucí branku domácích. Viděli jsme tečovanou střelu z dálky, se kterou si Dominik Takáč nakonec s problémy poradil.

9

Prvních pět minut sice nebylo nic moc, ovšem od té doby se hraje fotbal nahoru dolu. Dočkali jsme se i jedné branky, snad budeme pokračovat v trendu.

7

7. Yusuf Bamidele Isa - 1:0

7

Trnava právě vstřelila branku!
Nedáš, dostaneš! Tato jednoduchá rovnice se nám nyní naprosto potvrdila! Kristián Koštrna vyslal skvělý centr do vápna, kde si na něj nejlépe naskočil YUSUF BAMIDELE ISA, jehož hlavička skončila v bráně. Michal Kukučka si na míč sáhl, ovšem vyrazit ho nedokázal.

7

Ještě větší gólovka na druhé straně! Aschraf El Mahdioui krásným pasem pod sebe vyšachoval obránce i gólmana domácího celku, jenže Jakub Kadák nezamířil z hranice malého vápna ani mezi tři tyče!

6

Tohle už ale byla první možnost! Hosté ztratili míč na polovině a Milan Ristovski táhl protiakci svého týmu. Nakonec to chtěl vzít na sebe, avšak do jeho střely vpadl obránce.

5

Je za námi úvodních pět minut hry, ve kterých se nestalo vůbec nic zajímavého. Trenčín se snaží držet balón a diktovat tempo, je však daleko od brány.

4

Jakub Grič se nechal přetlačit v těsném souboji, ale nakonec to problém pro jeho spoluhráče nebyl. Jeho sok si totiž odkopl balón daleko od sebe.

3

Už od začátku můžeme vidět, že ani jeden z týmů si nic nedaruje. Viděli jsme už několik ostřejších zákroků, ale všichni hráči jsou zatím v pořádku.

2

Jinak je také dobré si říci, kdo hraje v jakých dresech. Domácí zvolili pruhované černočerné dresy, zatímco jejich soupeři jsou dnes komplet v bílé.

1

A dnešní utkání se nám před několika okamžiky rozjelo! Kdo se dnes bude radovat z výhry? Favoritem jsou domácí, kteří prožívají vydařenější období.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC Spartak Trnava: Takáč – Koštrna, Twardzik, Izuchukwu, Miković (C) – Savvidis, Grič – Vlasko, Saymon, Bamidele Isa – Ristovski.
Náhradníci: Kamenár – Trajkovski, Kolesár, Iglesias, Yao, Benovič, Kóša, Bukata, Karhan.

AS Trenčín: Kukučka – Yem, Šulek, Kapuadi, Pirinen – El Mahdioui (C), Kadák, Zubairu – Ghali, Ikoba, Corryn.
Náhradníci: Lapoš – Čataković, Madu, Lavrinčík, Gaži, Ibrahim, Tučný, Križan, Mazanovský.

Rozhodčí: Mastiš – Galo, Košecký.
AS Trenčín

Trenčín dnes favoritem naopak nebude. Samozřejmě i on hraje nadstavbovou skupinu, jenže v té mu patří poslední pozice, a to celkem jasně. Po sedmadvaceti duelech má na svém kontě dvacet osm bodů, na páté Zlaté Moravce ztrácí bodů už jedenáct. Hosté mají nejhorší defenzivu dokonce v celé lize! Celkem inkasovali už jednapadesát branek, zatímco jich sami dali třicet čtyři. Trenčín v posledních třech duelech padl, nemá moc dobrou formu. Nestačil postupně na Spartak, Žilinu a Dunajskou Stredu.
FC Spartak Trnava

Trnava i Trenčín postoupily do nadstavbové skupiny a favoritem dnešního duelu by měl být Spartak. Ten má po sedmadvaceti kolech na svém kontě čtyřicet sedm bodů a patří mu třetí pozice. Na čtvrtou pozici však má náskok jen dvou bodů. Trnava půjde do tohoto zápasu ve velmi slušné formě, jelikož vyhrála poslední čtyři utkání v lize. Postupně porazila Dunajskou Stredu, Trenčín, Zlaté Moravce a dokonce Slovan Bratislava v posledním duelu.
Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u utkání v rámci slovenské Fortuna ligy! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Trnavou a Trenčínem. Výkop je naplánován na 17:00 a my budeme u toho.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

FC Spartak Trnava – AS Trenčín

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 7. Bamidele Isa, 13. Ristovski

Karty:   54. Grič (TRN), 68. Izuchukwu (TRN) – 41. Corryn (TRE), 72. Šulek (TRE)

FC Spartak Trnava: Takáč – Koštrna, Twardzik, Izuchukwu, Miković (C) (87. Trajkovski) – Savvidis, Grič (81. Kolesár) – Vlasko (70. Bukata), Saymon (81. Iglesias), Bamidele Isa (70. Yao) – Ristovski.
Náhradníci: Kamenár – Trajkovski, Kolesár, Iglesias, Yao, Benovič, Kóša, Bukata, Karhan.

AS Trenčín: Kukučka – Yem, Šulek, Kapuadi, Pirinen – El Mahdioui (C), Kadák (72. Čataković), Zubairu (46. Lavrinčík) – Ghali (81. Gaži), Ikoba, Corryn.
Náhradníci: Lapoš – Čataković, Madu, Lavrinčík, Gaži, Ibrahim, Tučný, Križan, Mazanovský.

Rozhodčí: Mastiš – Galo, Košecký