Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Granada CF – SD Eibar

4:1

konec (2:0)

22.04.2021, 21:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada • 31. kolo • Aleš Pur (@PurAles)

Tipsport: 2.46 3.14 3.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

81

Granada právě vstřelila branku!
A je rozhodnuto. Hostující Cote zahrál malou domů opravdu hrůzostrašným způsobem, přihrávku na Dmitroviće vystihl KENEDY a pohotově jej podstřelil – 4:1.

77

Granada právě vstřelila branku!
Domácí opět utíkají do dvoubrankového náskoku! Přihrávku na ofsajdovou linii dostal Kenedy, pláchnul svým strážcům, nacentroval po zemi na nabíhajícího ROBERTA SOLDADA a ten, i když to měl do trochu nepohodlné pozice, dokázal zakončit do odkryté části branky – 3:1.

64

Eibar právě vstřelil branku!
Nyní to už hostům vyšlo a ti se dočkali snížení! Zprava nacentroval León, našel KIKEHO GARCÍU, který se obtočil kolem Valleja, nasadil mu jesle a křížnou střelou trefil horní roh Silvovy branky – 2:1.

37

Granada právě vstřelila branku!
A je to o dvě branky! Po rohu se sice centr dostal ven z vápna, jenže přesně na nohu ANTONIA PUERTASE a ten s pomocí lehké Atienzovy teče poslal míč mimo dosah brankáře Dmitroviće. Ten na střelu sice číhal, teč vlastního hráče z něj ale udělala pouze diváka – 2:0.

21

Granada právě vstřelila branku!
Zničehonic je tu gól, který dali domácí. Ti podnikli akci středem, Puertas prostrčil přihrávku na ROBERTA SOLDADA a ten svou parádní střelu zakroutil přesně k levé Dmitrovićově tyči. Radost Granadě sice nejprve zhatil pomezní sudí, když mával ofsajd, VAR se ale postaral o změnu verdiktu, vše bylo v pořádku a stav je 1:0.

Granada CF – SD Eibar

4:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 21. Soldado (Puertas), 37. Puertas, 77. Soldado (Kenedy), 81. Kenedy – 64. Kike García (P. León)

Karty:   41. J. Molina (GRN) – 42. Recio (EIB)

Držení míče: 33 % : 67 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 4:11. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:10.

Granada CF: Rui Silva – Foulquier, G. Sánchez (C), J. Vallejo (81. N. Pérez), Quini – Y. Herrera, Montoro (71. Díaz) – Machís (71. Kenedy), J. Molina (51. Gonalons), Puertas – Soldado (81. Neva).
Náhradníci: Andorinha, A. Escandell – Gonalons, Eteki, Quina, N. Pérez, Kenedy, Neva, Vico, Marín, Díaz.

SD Eibar: Dmitrović – Arbilla, S. Álvarez (60. Cote), P. Oliveira, Rafa (46. P. León) – Atienza, Papakouli Diop (60. Quique), Recio – Pozo, Kike García (C) (83. Kévin Rodrígues), Gil (83. Arieta).
Náhradníci: Y. Rodríguez – Burgos, Inuj, P. León, Dufur, Arieta, Cote, Quique, Garcia, Kévin Rodrígues.

Rozhodčí: Jaime – Bueno, Tresaco