Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – Getafe CF

5:2

konec (3:1)

22.04.2021, 22:00 • Camp Nou (Barcelona) • 31. kolo • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 1.23 6.72 15.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Barcelona právě vstřelila branku!
Lionel Messi mohl završit hattrick, penaltu ale přenechal ANTOINEMU GRIEZMANNOVI, jenž se trefil přesně k pravé tyči, a ačkoliv brankář Soría vystihl stranu, tak na míč nedosáhl!

87

Barcelona právě vstřelila branku!
Lionel Messi ke dvěma dnešním trefám přidává i gólovou asistenci, když si na jeho rohový kop u bližší tyče naskočil RONALD ARAÚJO a přesnou hlavičkou mezi dvěma protihráči nezadržitelně skóroval!

69

Getafe právě vstřelilo branku!
Míč si vzal sám faulovaný ENES ÜNAL a s velkým přehledem kopl penaltu po zemi k levé tyči, ter Stegen skočil na opačnou stranu.

34

Barcelona právě vstřelila branku!
Barcelona vede už o dvě branky! Lionel Messi dostal pas do volného prostoru na pravém křídle, pak z ostrého úhlu střílel do tyče, sám si však doběhl odražený míč a nasměroval jej do sítě. Pětadvacátá letošní trefa barcelonské hvězdy.

28

Barcelona právě vstřelila branku!
Další vlastní gól je vskutku nevídaný! SOFIAN CHAKLA totiž chtěl přihrát malou domů Davidu Soríovi, poslal mu míč ale do protipohybu a Soría už nestihl míč dostihnout před brankovou čárou!

12

Getafe právě vstřelilo branku!
Vyrovnáno! Po velmi pohledné souhře s Kubem a Maksimovićem se na levém křídle uvolnil Marc Cucurella, jeho střílený centr prodloužil Ángel Rodríguez a CLÉMENT LENGLET nedokázal uhnout míči, který letěl mimo branku a srazil si jej do vlastní sítě!

8

Barcelona právě vstřelila branku!
Barcelona se ujímá vedení! LIONEL MESSI dostal skvělou kolmici za obranu Getafe, i přes velmi těsné bránění Dakonama se rozběhl s míčem vstříc Soríovi, ten si na Messiho ránu sáhl, ze šibenice už ji ale vytěsnit nedokázal!

FC Barcelona – Getafe CF

5:2

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 8. Messi (S. Busquets), 28. Chakla (vla.), 34. Messi, 87. R. Araújo (Messi), 90+3. Griezmann (pen.) – 12. Lenglet (vla.), 69. Ünal (pen.)

Karty:   6. Lenglet (BAR)

Držení míče: 80 % : 20 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:15.

FC Barcelona: ter Stegen – Mingueza (75. Umtiti), Piqué (46. Moriba), Lenglet (46. R. Araújo), Alba – Roberto (64. Trincão), S. Busquets, F. de Jong – Messi (C), Griezmann, Pedri.
Náhradníci: Peña, Tenas – R. Araújo, de la Fuente, Dest, Fernandes, Firpo, Moriba, Pjanić, Puig, Umtiti, Trincão.

Getafe CF: Soria – Iglesias, Dakonam (C), Chakla, Chema (76. Josete) – Damián Suárez, Nemanja Maksimović (46. Arambarri), Aleñá (46. Abdulai), Cucurella (46. Koffi) – Kubo, Ángel Rodríguez (63. Ünal).
Náhradníci: Yáñez – Abdulai, Arambarri, Koffi, Etxeita, Jaime Mata, Josete, Poveda Romera, Niang, Portillo, Ünal, Timor.

Rozhodčí: Figueroa – Naranjo, Sánchez