Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Atlético Madrid – SD Huesca

2:0

konec (1:0)

22.04.2021, 19:00 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • 31. kolo • Petr Frömel

Tipsport: 1.38 4.81 10.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

80

Atlético právě vstřelilo branku!
Domácí vedou o dvě branky, ale tohle si obrana hostů za rámeček nedá, jmenovitě Dimitris Siovas. Hostující fotbalista trestuhodně a s velkým riskem přihrával zpět svému gólmanovi, toho využil Llorente, který se se dvěma dalšími spoluhráči vydal sám na brankáře, místo střely zvolil přihrávku na levou stranu, kde byl připravený YANNICK CARRASCO, který měl už snadnou práci, a sice trefit prázdnou bránu.

39

Atlético právě vstřelilo branku!
Domácí jdou zaslouženě do vedení. Vše začalo dlouhým nákopem od jejich svatyně, míč se po pár přihrávkách dostal k ÁNGELOVI CORREOVI, který si jej zpracoval na hranici pokutového území, popošel více na pravou stranu, z otočky vypálil levačkou a i s pomocí teče Pulida poslal balón k pravé tyči. Álvaro Fernández Llorente byl možná trochu překvapený a po balónu se jen ohlédl.

Atlético Madrid – SD Huesca

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 39. Á. Correa (M. Llorente), 80. Carrasco (M. Llorente)

Karty:   65. J. Giménez (ATM), 83. Saúl (ATM)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:11.

Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, J. Giménez, Lodi (87. Felipe) – Carrasco (84. Kondogbia), H. Herrera (76. M. Dembélé), Koke, Saúl (87. Vitolo) – Á. Correa (84. Torreira), M. Llorente.
Náhradníci: Grbić – Camello, M. Dembélé, Hermoso, Kondogbia, Felipe, Torreira, Vitolo, Vrsaljko.

SD Huesca: Fernández Llorente – Insua (85. B. García), Pulido, Siovas – Escriche, I. Doumbia, Mosquera (63. Galán), M. Rico, Gómez (85. Pedro López) – Mir (63. Sandro Ramírez), Okazaki (63. Ferreiro).
Náhradníci: Andrés Fernández – Ferreiro, Galán, B. García, Pedro López, Sandro Ramírez, Carlos, Seoane, G. Silva, Vavro.

Rozhodčí: J. Munuera – X. Estrada, G. Porras